Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(spydo234 @ 2018 12 11, 12:06)
Oi tada neglostysiu , laikysiu ranka uzdejus  smile.gif  aciu uz patarimą  4u.gif​ </p>

Sveikinuuuuu wub.gif laikyk ranką ant pilvuko, o jis lai auga auga auga nestuke.gif

QUOTE(ailima @ 2018 12 12, 09:07)
<p>Persikute,</p><p>pakoreguok pirmą puslapį</p><p>Bahceci klinikoje Transferis iš/į oro uostą nemokamas !!</p>

Kokia puiki naujiena bigsmile.gif būtinai pakoreguosiu info mirksiukas.gif

QUOTE(Krown @ 2018 12 12, 11:05)
Aš jau senokai pasigendu papinkinimo isvaziavusiu ir procese merginų, čia gal kažkada buvo to atsisakyta? 😯 Buvo labai smagu matyti ir palaikyti merginas 😉 </p>

Taip, jau seniai nebepinkinu, nes.. po namus bėgiojanti šypsenėlė neleidžia prisėsti prie kompiuterio ax.gif valgo daug, miega mažai, tai jei tik ramesnė minutė, skubu pasišukuoti biggrin.gif dėl to forumas apleistas.. Bet visą aktualią info apie klinikas stengiuosi pakoreguoti, taip pat, jei man parašo a.ž. (pirmoje žinutėje esu įrašiusi, kad kreiptumėtės dėl to asmeniškai), nes temos neseku.. 4u.gif
Beje, jeigu yra norinčių perimti temos administravimą, parašykit man - suderinsim su forumo adminais smile.gif

cola2017 laikom kumščius ir už Tave wub.gif gaudyk virusiuką soske.gif

Ir dar - gal kuri turi parduoti turkiškos folio rūgšties? parašykite man žinutę. Prireikė vienai planuojančiai nestuke.gif
Atsakyti

Kazkokia kaip balionas. pilve uraganas :blink:

ir vakar dariau prg, zemas buvo... :huh2: ryt pakartosiu.

O tave sveikinu labai su graziais HCG :4u:

Joa ir man uraganai pilve nuo pat ikelimo  :unsure:  :)  o tau irgi liepe stebstebėti prg? Ar pati del saves tiesiog pasidarei ? Nes man liepe prg pasidaryti keturios dienos po transferio ir daugiau nieko nebesake  :hmm:  tai as dabar sau del sventos ramybes pasidarau kas keleta dienu ...

O koks tavo prg jei nepaslaptis ? 

Atsakyti

Joa ir man uraganai pilve nuo pat ikelimo  :unsure:  :)  o tau irgi liepe stebstebėti prg? Ar pati del saves tiesiog pasidarei ? Nes man liepe prg pasidaryti keturios dienos po transferio ir daugiau nieko nebesake  :hmm:  tai as dabar sau del sventos ramybes pasidarau kas keleta dienu ...

O koks tavo prg jei nepaslaptis ? 

man nesake stebeti, bo as 2d po ovitrelio pradejau crinone. tai kaip ir papildomai naudoju ir natur turejo gamintis, o vakar tik 24 nmol...tai kazkaip :huh2:​ na ryt ziuresiu, jei vel taip, tada reiks kazka galvot, ka daryt.

Atsakyti

man nesake stebeti, bo as 2d po ovitrelio pradejau crinone. tai kaip ir papildomai naudoju ir natur turejo gamintis, o vakar tik 24 nmol...tai kazkaip :huh2:​ na ryt ziuresiu, jei vel taip, tada reiks kazka galvot, ka daryt.

Tai gal tau tas crinone nesisavina  :hmm:  gal bandyk uzklaust pas Zukhra  :hmm:  :hmm:  :hmm:  nes galbut tautau leidziamo reikia ? Bet jei jie jo neleipia stebet tai gal jis pagal juos nera toks svarbus kaip cia mums visoms atrodo  :unsure:  :huh2: 

Man ryt hcg diena, labai tikiuosi kad skaiciukai bus geri  :4u:​  prg pasidarysiu taip pat,  kazkaip norisi man ji stebet...

Atsakyti

Tai gal tau tas crinone nesisavina  :hmm:  gal bandyk uzklaust pas Zukhra  :hmm:  :hmm:  :hmm:  nes galbut tautau leidziamo reikia ? Bet jei jie jo neleipia stebet tai gal jis pagal juos nera toks svarbus kaip cia mums visoms atrodo  :unsure:  :huh2:

Man ryt hcg diena, labai tikiuosi kad skaiciukai bus geri  :4u:​  prg pasidarysiu taip pat,  kazkaip norisi man ji stebet...

sake jie nestebi. pasidaryt HCG kaip paskirta ir tiek ziniu.

Linkiu, kad butu geri. Parasyk ryt :4u:​ 

Atsakyti

sake jie nestebi. pasidaryt HCG kaip paskirta ir tiek ziniu.

Linkiu, kad butu geri. Parasyk ryt :4u:​ 

Anksčiau nestebedavo irgi iki hcg dienos, po to jeigu jau jis žemas ir nėštumas yra, skirdavo ampoles vartoti, o iki hcg niekas nieko nekontroliuoja ir tiek ziniu. 

Atsakyti

Anksčiau nestebedavo irgi iki hcg dienos, po to jeigu jau jis žemas ir nėštumas yra, skirdavo ampoles vartoti, o iki hcg niekas nieko nekontroliuoja ir tiek ziniu. 

tai taip. LT kai dariau lygiai tas pats buvo. bet dabar va jie nebenori ir tu ampuliu rasyt. na labai keista :hmm:​ 

Atsakyti

Merginos! Ar tiesa kad dabar Memorial taiko tik trumpa schema visoms?  :huh2:​ 

Atsakyti

Nežinau iš kur tie gandai,kad Bahceci tinka tik toms kurioms daug stimuliuojasi,gal dėl to,kad jie visada šaldo ir likusi baimė nuo Lt klinikų,kad su šaldytais blogi rezultatai

Viskas su jais super,jeigu reikia kokios info galit parašyti man arba tiesiai Annai! 😉

kad ir kiek skaitaus apie kitas EU klinikas, ir nors Memoriale tąkart nepavyko, vistiek dūšia traukia ten mane dėl profesionalumo ir viskas... Gal kas į Bahceci važiavo su mažu rezervu?
Papildyta:

Atsakyti

Laba! O kokios normos progesterono toj labėj? Nenoriu išgąsdint.... bet keletas faktų... Bachechi įsodinimo dieną suleidžia Prolutron Depot, ilgo veikimo prog ir liepė iki 14 sav leistis kartą per sav, matuotis neliepė. Aišku ir crinone naudot. Bet mes su gyd Karpenko perėjom prie progestan kasdieninio. K liepė laikyt progesteroną apie 60. Su pirmu nėštumu net vyrą išsikviečiau į darbą su ampule, kai atėjo atsakymas, kad apie progesteronas  35. Gal čia ir mano paranoja, bet mano visad žemas prog kitaip neleidžia elgtis... o turkams, kiek žinau šis tyrimas niekad nebuvo labai svarbus.

Atsakyti

Persikute,galvoju gal ir galėčiau perimti temutės administravimą,jeigu sugebėsiu :) 

visos kurios administravo pastojo,gal ir man pagaliau pavyks :)

Kokia puiki naujiena bigsmile.gifbūtinai pakoreguosiu info mirksiukas.gif

Taip, jau seniai nebepinkinu

Beje, jeigu yra norinčių perimti temos administravimą, parašykit man - suderinsim su forumo adminais smile.gif

Atsakyti

Na visi sako,kad  ne visą crinoną kraujas rodo

bet visuomet man kyla klausimas, kodėl tada jis vienoms būna virš 100 o kitoms tik 30

mano visad žemas būna,bet vieną vaiką išnešiojau tik su vienu į dieną crinone,prieš 11metų nebuvo madinga tirtis Progesteroną

o dabar kiek dariau,naudojau tik progestan,kad ir kaip nefaina tas badymasis,bet žinojau,kad kiek susileisiu tiek ir bus o ir ramu,kad niekas iš klyno nebėga :)

Laba! O kokios normos progesterono toj labėj? Nenoriu išgąsdint.... bet keletas faktų... Bachechi įsodinimo dieną suleidžia Prolutron Depot, ilgo veikimo prog ir liepė iki 14 sav leistis kartą per sav, matuotis neliepė. Aišku ir crinone naudot. Bet mes su gyd Karpenko perėjom prie progestan kasdieninio. K liepė laikyt progesteroną apie 60. Su pirmu nėštumu net vyrą išsikviečiau į darbą su ampule, kai atėjo atsakymas, kad apie progesteronas  35. Gal čia ir mano paranoja, bet mano visad žemas prog kitaip neleidžia elgtis... o turkams, kiek žinau šis tyrimas niekad nebuvo labai svarbus.

Atsakyti