kad ir kiek skaitaus apie kitas EU klinikas, ir nors Memoriale tąkart nepavyko, vistiek dūšia traukia ten mane dėl profesionalumo ir viskas... Gal kas į Bahceci važiavo su mažu rezervu?
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 12 09, 16:39)
Labai mums sudetinga su laiku kai vyras gales ilgiau aš greičiausiai negalėsiu ištrūkti 3 savaitėms. Jei abu tai nusikelia iki kokio gegužės men ir čia ant klaustuko. Aš suprantu kad vienai nesmagu, bet kai nėra galimybių kitaip nėra ką daryti, lieka tik toks variantas arba nieko nebesvarstyti ir varyti pas F.</p>
Sabelyte, aš suprantu, kad ne man planuoti ir aiškinti jums, ką daryti, bet šiai dienai jūs atsidūrėt kryžkelėj tarp beveik svarbiausio gyvenimo klausimo. Aš esu įsitikinus, kad visuomet visuomet yra galimybių kažką pakoreguoti. Juk jei, neduok Dieve, sirgtumėt sunkia liga ir jūsų gyvybės klausimas būtų pakibęs "važiuot ar nevažiuot", turbūt, nekeltumėt klausimų, galiu ar negaliu? Tiesiog darai viską, kas tavo valioj. Taip ir čia. Galų gale, visur yra žmogiškasis faktorius, net ir direktoriai sukalbami, nes mes kalbame ne apie ką kitą, o apie sveikatą. Atidirbti darbus turėsite labai daug laiko
Tačiau jei laikas spaudžia (mes abi tos pačios situacijos), imkitės veiksmų. Mano 17 dienų atostogos Stambule dėl vėluojančių mmm ir sunkaus stimuliavimosi užtruko iki 22d, bet net ir tąkart mažiausiai galvojau apie darbą.