QUOTE(cola2017 @ 2018 12 09, 18:38)
mes pgs nedarem. atsisakem, nes liko tik du embrionai. bet idomiai, nes rekomendavo deti vistiek viena, nors ir amzius mano didelis. motyvavo kad geri embrionai
tai liko vienas.</p>
o atsilde abu ar ir atsilde tik viena?
man tai tas baisiai idomu kaip jie daro, kad ir deda tik viena, tai ir atsildo visada viena? o jei patenki i tu neatsilusiu 2 procenta,tai kaip tada, gali lengvai paimt kita ir atsyla greitai, ar kas girdejot ka apie tai?
arba atsyla, bet nesidalina, gi visko gali but, bet turbut kad pries kelias val pradeda, tai gali kita paimt lengvai.
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 09, 19:29)
<p>O man tai nesiseka :-( 😭😢</p><p></p><p>Siandien snarglys iki keliu, savijauta baisi, neisivaizduoju kur bet turbut persalau ar koki virusa pasigavau :-( ;-( :-( atrodo taip visko saugojaus ir va se tau kad nori 😥😞🤧</p><p>O turkai del mano prg (45.61nmol/l) tai sake viskas gerai ir tikrai nebutina naudot papildomai... bet as kad man ramiau butu pradejau detis crinone, manau blogiau nebus tikrai...</p><p>Aisku dabar idomu ar tas persalimas nepakis kojos...</p>
uij nu "pasiseke" cia tau tikrai, bet kol nera aukstos tempos vaistu negeri, tai nepergyvenk labai, organizmas susitvarkys jei koks lengvas persalimas. arbatu kokiu, kad ko naturaliai, naturaliu vitaminu
QUOTE(cola2017 @ 2018 12 09, 19:56)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72291113" data-time="1544376604"><div><p>Kai mes buvome, tai dar rašydavo, o po pusmečio nustojo rašyti ir ėmė sakyti, kad nebekenkia tie skanai</p></div></blockquote><p>sian pasake aiskiai-per scana neit. pasakyt kad laukiesi ir tegu apziuri rankiniu budu
ten vis kazkas naujo. kaip kad ir su pagulejimu po transferio, dabar jau tik 20 min uztenka. aisku niekas nevare, pagulejau ilgiau.</p>
o tai kiek seniau reikedavo gulet?
tai va cia tokie dalykai kad nera aiskiu irdodymu kas kenkia, o kas ne. kas padeda, kas ne. niekur nesako kad va pagulejimas po transferio padidins sansus. aisku neisi svarsciu kilnot, bet tiesiog elgtis normaliai ir tiek.
as kai pamenu savo visus transferius, tai man kazkaip net keista bet per ta vieninteli, kuri pavyko, as nei pilnos pusles neturejau, nes buvo labai pilna, liepe truputi "nueleist" taip neisejo, ir gavos kad viskas isejo. sakau nieko nebepadarysiu, nu ir gyd pazejes sako viskas gerai, matos, darom. ir po to is kart keliaus ir ejau vel i wc, nes is streso atrode kad vel sprogs, ogi nieko nebuvo.. bet va emiau ir pastojau, netgi tas prikibes buvo, kuriam 3 dienu nedave daug sansu, nes tik 6 lasteliu buvo... tai cia negali zinot man rodos, tiesiog imasi atsargumo priemoniu, tiesiog nusiramint gal kazkiek, pagulet ir eit toliau.