Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aha, nu ziuresiu uzklausiu ten ju jei neduos sakysiu ir. 

Siaip tai nelabai gal ir tikiu, kad kenkia, juk kelios sek ir praeini, bet jei gali isvengt, kodel gi nepadarius

sian kaip tik sake man sesute ta tema, neiti pro vartelius, pasakyti, kad laukies ir eiti pro sona :unsure:​ 

Atsakyti

aciu mergaites uz linkejimus :4u:  jau pupsiu. Tik kaaaip ilgai viskas :blink:​ Na bet del tokio tikslo aisku ir ne tiek palauktum. Kazkas klause del crinone, tai nauduoju ji kartu nuo tada, kada ir antibai su prednol. tuos abu vakar pabaigiau, crinone tesiu. Prg tirtis nesake, bet savo nuoziura grizusi pasidarysiu. Z buvo per perkelima. lyg viskas sklandziai kol kas

Atsakyti

Oi kaip fainai, mes kai buvom tai istisai pralijo, net pasivaikscioti nelabai ejom nes nu nesmagu kai toks oras  :)  nepergyvenk, viskas bubus ok, kels tikrai  :)  o del prg tai jo man liepe istirtirt ji 4 dpi, bet kadangi tai butu sestadienis ir niekur mebuciau gavus atsakymu iki pirmadienio, tai issityriau penktadieni (3dpi)

Na o tau siandien didziausios sekmes ir laikom kumstukus  :4u:  :lietuva:​ 

o koks ats?jiem ssiuntei?ka sako?

Atsakyti

aciu mergaites uz linkejimus :4u:  jau pupsiu. Tik kaaaip ilgai viskas :blink:​ Na bet del tokio tikslo aisku ir ne tiek palauktum. Kazkas klause del crinone, tai nauduoju ji kartu nuo tada, kada ir antibai su prednol. tuos abu vakar pabaigiau, crinone tesiu. Prg tirtis nesake, bet savo nuoziura grizusi pasidarysiu. Z buvo per perkelima. lyg viskas sklandziai kol kas

Hm, o Tau čia buvo nurodyta vartoti crinone? Jeigu abi su spydo darotes natūraliame cikle ir vienai reikia o kitai ne, tai kaip suprasti? 😯 Tikrai labai įdomu, gal tu žinai kad tau pvz kažkokio hormono gamina mažiau ir dėl to? 

Atsakyti

Hm, o Tau čia buvo nurodyta vartoti crinone? Jeigu abi su spydo darotes natūraliame cikle ir vienai reikia o kitai ne, tai kaip suprasti? 😯 Tikrai labai įdomu, gal tu žinai kad tau pvz kažkokio hormono gamina mažiau ir dėl to? 

spydo matai net nereikejo ovitreles. tai as nezinau kodel cia taip skirtingai. bet natur cikle cia abiems gaunas, nes ne natrur tai kai su estrofem arba kai stimuliuoja netgi dar biskuti foli.

Spydo natur pagavo OV ir del to seka prg, jei pakris tada gal sakys crinone prideti. Man su sprogduku, todel turbut iskart crinone. Cia mano tokie pamastymai.

Atsakyti

spydo matai net nereikejo ovitreles. tai as nezinau kodel cia taip skirtingai. bet natur cikle cia abiems gaunas, nes ne natrur tai kai su estrofem arba kai stimuliuoja netgi dar biskuti foli.

Spydo natur pagavo OV ir del to seka prg, jei pakris tada gal sakys crinone prideti. Man su sprogduku, todel turbut iskart crinone. Cia mano tokie pamastymai.

Gali būti 😊 na laikom kumscius už jus pupo 😍 jau labai trūksta temutei geru naujienu, tikiuosi vėl uzdegsite sėkmės deglą ir kitos pratęs jau 2019 metais 😀 tau irgi dėjo po pgd? Sorry bet nepamenu jau kad kur kaip 😊 arba dar turite saldytu? 

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 09, 13:12)
<p>Sabelyte, nu aisku jei labai sunku gal nieko ir neiseis, bet bandykit kazkaip rast tinkama meta kad bent kelias d pabutu.kaip jpuma sako ypac po punkcijos jei pasilieki, o ir iki to vienai tai nesmagu.. bet po punkcijos jei zinai kad tau pgd darys ir is kart nekelsml, ar nekels del kitu priezasciu, tai sekancia d galit skrist, bet jei kels, tai tu pasilieki dar 6 dienas, daugiau turesi viena tampytis su lagaminu, nebent jis viska paiimtu ir liktum su rankiniu tik. Sita ir turi apgalvot.</p><p></p><p>Ai tiesa, norejau klaust ir vis pamirstu, tos kas jau keliavo po ikelimo, ar jus praset/dave koki lapa kad negali eit pro ta skana ar cia labai nieko neitakoja? Ar as sapnuoju, bet skaiciau kazkurioj temoj, kad kazkuri pasake tiesiog pregnant ir ejo pro kitur? </p><p>Rasaus punktus ko nepamirst paklaust, tai cia man vienas is tu...</p>

Taip, paraso lapa, atspausdina, sudeda parasus, stampus ligonine. Bet su tokia, kaip Zuhra, tai, speju, kad reiketu paprasyt, kad duotu toki lapa..
Atsakyti

Gal jai del to kad ovirreli leidos, nors cia nelabai ka turi bendro gal, bet va nesuprantu ir as kodel reikia ar nereikia. 

Taip, paraso lapa, atspausdina, sudeda parasus, stampus ligonine. Bet su tokia, kaip Zuhra, tai, speju, kad reiketu paprasyt, kad duotu toki lapa..

Supratau aciu! 

Cola laikom kumscius ir uz tave! Kada paskirta hcg?

Atsakyti

Gali būti 😊 na laikom kumscius už jus pupo 😍 jau labai trūksta temutei geru naujienu, tikiuosi vėl uzdegsite sėkmės deglą ir kitos pratęs jau 2019 metais 😀 tau irgi dėjo po pgd? Sorry bet nepamenu jau kad kur kaip 😊 arba dar turite saldytu? 

mes pgs nedarem. atsisakem, nes liko tik du embrionai. bet idomiai, nes rekomendavo deti vistiek viena, nors ir amzius mano didelis. motyvavo kad geri embrionai :unsure:​ tai liko vienas.

Atsakyti

Gal jai del to kad ovirreli leidos, nors cia nelabai ka turi bendro gal, bet va nesuprantu ir as kodel reikia ar nereikia. 

Supratau aciu! 

Cola laikom kumscius ir uz tave! Kada paskirta hcg?

po 9 dienu :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 12 09, 13:27)
<p>Kvailas klausimas bet paklausiu, darant ivf vyro reikia tik punkcijos dieną? Tai visumoje vyrui reikia 3 dienų laisvų, 2 d skrydžiui ir 1 punkcijai.  Bandom deliotis, bet dabar vyrui labai sudetinga su išėjimu iš darbo, galvojam gal minimaliai pavyks.</p>

Taip
Tik turkai iš anksto nepasako kurią d punkcija. Pasako tik, kad bus punkcija, kai vieną dieną pasako, kad "šiandien vakare ovitrelis". Todėl sunku planuoti kuriai dienai vyras reikalingas. Mes planavom, kad vyras nuo 10 cd bus kartu
Atsakyti

Cola2017 sveikinu tapus PUPO !  :yahoo: 

Lauksim graziu skaiciuku  :nestuke​ 

Atsakyti