Cola ryt didžiausios sėkmės. Kumstukus laikau
Sveika! taip ryt. Kazkaip pradejau nerimaut, nes LT turejau momenta, kai 2ame FET transferio nebuvo, nes jo diena pasuko, kad nevaziuoti....tai toks seselis persekioja. Bet sian super oras. Saule visa diena buvo, tai nuotaikai lb teigiamai atsiliepe. Man beje irgi nenorejo progestano rasyti, tai isprasiau, aiskinau Z, kad visko buna, tai keleta dezuciu parase. as susipirkau vakar viska, nes ryt vaistines nedirba👀 o kaip pati?jie tau liepia prg tirtis ane?
Oi kaip fainai, mes kai buvom tai istisai pralijo, net pasivaikscioti nelabai ejom nes nu nesmagu kai toks oras nepergyvenk, viskas bubus ok, kels tikrai o del prg tai jo man liepe istirtirt ji 4 dpi, bet kadangi tai butu sestadienis ir niekur mebuciau gavus atsakymu iki pirmadienio, tai issityriau penktadieni (3dpi)
Na o tau siandien didziausios sekmes ir laikom kumstukus
Aš nžn, bet tik iš mergaičių patirčių taip matyti
Papildyta:
Man Mastura buvo parašiusi leistis jau, kai per 4 d nuo 73 prg nukrito iki 53
teoriškai ir 2 dienų užtektu, nes punkcija vyksta ryte anksti, tai galetų ir po punkcijos išsrist... bet aš taip nenirėčiau, nes laikas iki sodinimo labai sunkys kol auga embrionai, bent jau man..
tik sunkumas yra numatyti kada bya ta punkcija.. tr ne taip kaip Fodinavar LT nesudaro plano išankstinio, pasako oliys munus kada gali būt punkciha, o tiksliai sužinai dvi ar trys dienos iki punkcijos
Man punkcija buvo ne anksti ryte...
Apie 13val.
Visoms skirtingai.
Sabelyte, nu aisku jei labai sunku gal nieko ir neiseis, bet bandykit kazkaip rast tinkama meta kad bent kelias d pabutu.kaip jpuma sako ypac po punkcijos jei pasilieki, o ir iki to vienai tai nesmagu.. bet po punkcijos jei zinai kad tau pgd darys ir is kart nekelsml, ar nekels del kitu priezasciu, tai sekancia d galit skrist, bet jei kels, tai tu pasilieki dar 6 dienas, daugiau turesi viena tampytis su lagaminu, nebent jis viska paiimtu ir liktum su rankiniu tik. Sita ir turi apgalvot.
Ai tiesa, norejau klaust ir vis pamirstu, tos kas jau keliavo po ikelimo, ar jus praset/dave koki lapa kad negali eit pro ta skana ar cia labai nieko neitakoja? Ar as sapnuoju, bet skaiciau kazkurioj temoj, kad kazkuri pasake tiesiog pregnant ir ejo pro kitur?
Rasaus punktus ko nepamirst paklaust, tai cia man vienas is tu...
Ai tiesa, norejau klaust ir vis pamirstu, tos kas jau keliavo po ikelimo, ar jus praset/dave koki lapa kad negali eit pro ta skana ar cia labai nieko neitakoja? Ar as sapnuoju, bet skaiciau kazkurioj temoj, kad kazkuri pasake tiesiog pregnant ir ejo pro kitur? Rasaus punktus ko nepamirst paklaust, tai cia man vienas is tu...[/quote] Aš tiesiog pasakiau ir leido eiti ne pro scana, apžiūrėjo tiesiog ir tiek 😉 gal ir dabar ta pati tvarka. Pamenu po to apie 19 sav nėštumo skridome į Ispaniją ir jau pilvukas gana aiskus ir t.t Lietuvoje oro uoste aš sau užtikrintai sakau aš gi nescia, neisiu per tą scana, patirties jau turiu gi 😂 tai sako nu ir kas? 😂
Sabelyte, nu aisku jei labai sunku gal nieko ir neiseis, bet bandykit kazkaip rast tinkama meta kad bent kelias d pabutu.kaip jpuma sako ypac po punkcijos jei pasilieki, o ir iki to vienai tai nesmagu.. bet po punkcijos jei zinai kad tau pgd darys ir is kart nekelsml, ar nekels del kitu priezasciu, tai sekancia d galit skrist, bet jei kels, tai tu pasilieki dar 6 dienas, daugiau turesi viena tampytis su lagaminu, nebent jis viska paiimtu ir liktum su rankiniu tik. Sita ir turi apgalvot.
Ai tiesa, norejau klaust ir vis pamirstu, tos kas jau keliavo po ikelimo, ar jus praset/dave koki lapa kad negali eit pro ta skana ar cia labai nieko neitakoja? Ar as sapnuoju, bet skaiciau kazkurioj temoj, kad kazkuri pasake tiesiog pregnant ir ejo pro kitur?
Rasaus punktus ko nepamirst paklaust, tai cia man vienas is tu...
Labai mums sudetinga su laiku kai vyras gales ilgiau aš greičiausiai negalėsiu ištrūkti 3 savaitėms. Jei abu tai nusikelia iki kokio gegužės men ir čia ant klaustuko. Aš suprantu kad vienai nesmagu, bet kai nėra galimybių kitaip nėra ką daryti, lieka tik toks variantas arba nieko nebesvarstyti ir varyti pas F.
Aš tiesiog pasakiau ir leido eiti ne pro scana, apžiūrėjo tiesiog ir tiek 😉 gal ir dabar ta pati tvarka. Pamenu po to apie 19 sav nėštumo skridome į Ispaniją ir jau pilvukas gana aiskus ir t.t Lietuvoje oro uoste aš sau užtikrintai sakau aš gi nescia, neisiu per tą scana, patirties jau turiu gi 😂 tai sako nu ir kas? 😂
Aha, nu ziuresiu uzklausiu ten ju jei neduos sakysiu ir.
Siaip tai nelabai gal ir tikiu, kad kenkia, juk kelios sek ir praeini, bet jei gali isvengt, kodel gi nepadarius
Labai mums sudetinga su laiku kai vyras gales ilgiau aš greičiausiai negalėsiu ištrūkti 3 savaitėms. Jei abu tai nusikelia iki kokio gegužės men ir čia ant klaustuko. Aš suprantu kad vienai nesmagu, bet kai nėra galimybių kitaip nėra ką daryti, lieka tik toks variantas arba nieko nebesvarstyti ir varyti pas F.
Nu tai taip jei turi rinktis vienai ar is vis nevaziuot tai aisku buciau jau geriau viena, bet velgi turit jau patys nusprest ar norit vaziuot i Tr, ar bandyt kitur..
Jei negali istrukt bent 2 dienoms tai sudetiga bus, kaip kitaip padarysit. Punkcija dazniausiai buna pirmos dienos pusej bet va buvo kam ir buvo 1 val.tai aisku vyras priduoda anksciau ir jei skrydis vakare jau gali vaziuot ta pacia diena..