Zodziu rytoj anteja krauja priima, bet atsakymai butu tik pirmadieni
Ačiū Jums labai. Sutariau.
Nes kiek klinikų perskambinau niekas nenorėjo priimti, kaip tyčia...
Džiugu girdėti,kad sutarėt!!
Ačiū Jums labai. Sutariau.
Nes kiek klinikų perskambinau niekas nenorėjo priimti, kaip tyčia...
Merginos,jeigu kuriai reikės informacijos apie Bahceci kliniką, galit man rašyti asmeninę žinutę,aš jau ten senbuvė
Padėsiu su apartamentų ir viešbučių pasirinkimu jeigu reikės
dėl vaistinių patarsiu
pas juos pirmoji išsami konsultacija 150eur bet jeigu darysit pas juos Ivf,tai tą sumą išskaičiuoja iš Ivf kainos ir gaunasi kaip nemokama konsultacija
aha.. tai cia pati turi ta transferi pasidaryt per ligonines..
vaje ,jau man mintyse kaip kino filme kokiam prasisuko kelias sekundes, kai sedziu su tuo indu ir savo embrionais taksi ir kokie kamsciai nezmoniski ar koks durnius sustabdo masina apiplest ir pavogia embrionus
ne juokas juokais, bet gal ir gerai, kad tokia galimybe yra JEIGU kuri nori
spydo, kaip kelione atgal
O tai ką kitoms kitas valandas rodo tų pačių temoje esančių postų? Ai nežiūrėsiu. Nžn kur žiūrėti ir ta valanda nėra tokia svarbi, kad gaiščiau laiką.
O dėl embrionų perkėlimo, tai tikrai juokinga, kad pačiam su bliūdu reikia bėgoti po Stambulą. Keistai kažkaip
Papildyta:
Hcg tyrimui 4dpi, o dar per fet, labai anksti. Tikrai nieko nerodys dar. Per fet ir taip kokiom dviem dienom ima vėliau rodyti, nei per šviežią
Hcg tyrimui 4dpi, o dar per fet, labai anksti. Tikrai nieko nerodys dar. Per fet ir taip kokiom dviem dienom ima vėliau rodyti, nei per šviežią
O kodėl taip yra? 🤔 Juk kaip tik ten gaunasi kad ikelia ir 6 dienų jau nes atšilus dauginasi ir pan. Tai kodėl gali rodyti vėliau?
Cola, kaip tu ? Kaip tau turkija ? :-) ryt transferis tau ? Laikysim kumstukus Sveika! taip ryt. Kazkaip pradejau nerimaut, nes LT turejau momenta, kai 2ame FET transferio nebuvo, nes jo diena pasuko, kad nevaziuoti....tai toks seselis persekioja. Bet sian super oras. Saule visa diena buvo, tai nuotaikai lb teigiamai atsiliepe. Man beje irgi nenorejo progestano rasyti, tai isprasiau, aiskinau Z, kad visko buna, tai keleta dezuciu parase. as susipirkau vakar viska, nes ryt vaistines nedirba👀 o kaip pati?jie tau liepia prg tirtis ane?
Kumstukai ir už jus cola2017! Sėkmės rytoj, kad viskas sklandžiai ir operatyviai, nereiktų laukti darbo galo vos ne 😀 lauksim lauksime naujienų kaip sekesi 😉
O kodėl taip yra? 🤔 Juk kaip tik ten gaunasi kad ikelia ir 6 dienų jau nes atšilus dauginasi ir pan. Tai kodėl gali rodyti vėliau?
Aha man ir idomu kodel sakoma kad ilgiau nerodo? Tuo labiau, jei blastukas 5 ar 6 skaiciukas tai jau rodo kad pradejes ta hatching juk taip? Tai jau man rodos ir implantuojas daug greiciau nei 4AA blastuke pvz
Sveika! taip ryt. Kazkaip pradejau nerimaut, nes LT turejau momenta, kai 2ame FET transferio nebuvo, nes jo diena pasuko, kad nevaziuoti....tai toks seselis persekioja. Bet sian super oras. Saule visa diena buvo, tai nuotaikai lb teigiamai atsiliepe. Man beje irgi nenorejo progestano rasyti, tai isprasiau, aiskinau Z, kad visko buna, tai keleta dezuciu parase. as susipirkau vakar viska, nes ryt vaistines nedirba👀 o kaip pati?jie tau liepia prg tirtis ane?
Sekmes ryt, visi kumsciai suspausti!!
O tu prg jau dabar dedies ar nereikia irgi is anksto?