Kumštukai spaudžiami!!! O smalsu, kiek įkėlė pupsikų ?
Po pgd tai kele viena 😊 ir nuotraukyte gavau
Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO
Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...
Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare
Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia
Kumštukai kumštukai už jums
Jūs buvote, jau po manęs. Tad situacija su skambučiais buvo iki Jūsų. Aš jai sakiau, kelis kartus, kad rašytų tik sms, nes ji man skambindavo ir pradėdavo diktuoti vaistus ir kiekius. Prašydama, jog rašytų sms, aš noriu apsidrausti, nes vaistų leidimas ne vaikų žaidimai, tad jeigu būtų paskirtos ne tokios dozės, pas mane būtų įrodymas jos rašytos sms. O ką aš įrodyčiau jeigu būtų tik skambutis ? O kodėl vaistus leidotės wc ? Nes pasakė viską paskutinę minutę..
Tiesa, jau buvau po..
Luverio reikejo, prisiminiau.. Ji man pasake apie 2 val kad susileist iki 4 val, nes 5 leidaus jau kitka. Kai parase kad reikia nusipirkt, atsiunte recepta per foto, galvojau, kad rasiu salia viesbucio, aplekiau 3 vaistines ir nei vienoj nebuvo is kart, reikejo laukt iki 6 val.bet jau buvo per velai. Kamsciai jau buvo prasideje, tai reikejo lekt iki memorialo vaistines..uz tai ir praradau laiko, jei buciau is kart vaziavus. o ten nusipirkus nenorejau rizikuot vaziuot nako, nes galejau nespet iki 4.aisku jei ji butu parasius kaip visada, iki 2 val kad reiks, butu like daugiau laiko.
Pagalvojau jei jūs visos fet dabar darotės ar tr iš kart nebesodina? Nes galvoju jei varysim ir jei D duos ir bus ka sodinti o jie nesodins tai vyrui reikes tik poros dienų išeiginių
Man dare irgi PGd tai uz tai ir nesodina.
Atvykt sodinimui gali ir viena, siaip jau, vyro nereikia, tik kad smagiau.
Spydo, kad nepasirodyciau cia jog nieko nesakau tai dar karteli, 🤞🤞🤞 viskas bus gerai, dziaukis dabar siuo nuostabiu laiku
Man dare irgi PGd tai uz tai ir nesodina.
Atvykt sodinimui gali ir viena, siaip jau, vyro nereikia, tik kad smagiau.
Spydo, kad nepasirodyciau cia jog nieko nesakau tai dar karteli, 🤞🤞🤞 viskas bus gerai, dziaukis dabar siuo nuostabiu laiku
Oi ne tikrai netrukdyčiau vyro dėl fet, nebent pats noretų. Galvoju apie ivf kiek čia jam reiktų laisvų jei nesodina tai 3 dienos per akis .
Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO
Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...
Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare
Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia
Sveikinimai PUPO Toliau laikau kumštukus ir laukiam gražiu skaičiuku
LaMona, musu snaigiukai Memorial. Kelia ten mes ptmradejom 2015m., sekmingas FET buvo 2016m.liepa
Papildyta:
O mes kai buvom, tai musu si vyru prase, kad kartu atskristume, nes butinai kazka reikes pasirasyti..
Papildyta:
Sveikinimai, pupo!
Lauksim teigiamu rezultatu! 🤞🤞🤞😉
dabar FET galima be vyro skristi. atsius ka jis tures pasirasyti. Ir dar paskambins jam, kad irasyti jo sutikima🙂