Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Kumštukai spaudžiami!!! :4u:  :wub:  O smalsu, kiek įkėlė pupsikų :)?

Po pgd tai kele viena 😊 ir nuotraukyte gavau  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  

Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...  :daktaras

Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit  :) tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso  :)  :D  :D  bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus  :)  tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare  :unsure:

Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia  :hmm:  :hmm:  :hmm:

Kumštukai kumštukai už jums  :4u:​ 

Atsakyti

Pagalvojau jei jūs visos fet dabar darotės ar tr iš kart nebesodina? Nes galvoju jei varysim ir jei D duos ir bus ka sodinti o jie  nesodins tai vyrui reikes tik poros dienų išeiginių  :hmm:  :hmm:  :hmm: 

Atsakyti

Jūs buvote, jau po manęs. Tad situacija su skambučiais buvo iki Jūsų. Aš jai sakiau, kelis kartus, kad rašytų tik sms, nes ji man skambindavo ir pradėdavo diktuoti vaistus ir kiekius. Prašydama, jog rašytų sms, aš noriu apsidrausti, nes vaistų leidimas ne vaikų žaidimai, tad jeigu būtų paskirtos ne tokios dozės, pas mane būtų įrodymas jos rašytos sms. O ką aš įrodyčiau jeigu būtų tik skambutis ? O kodėl vaistus leidotės wc ? Nes pasakė viską paskutinę minutę..

Tiesa, jau buvau po..

Luverio reikejo, prisiminiau.. Ji man pasake apie 2 val kad  susileist iki 4 val, nes 5 leidaus jau kitka. Kai parase kad reikia nusipirkt, atsiunte recepta per foto, galvojau, kad rasiu salia viesbucio, aplekiau 3 vaistines ir nei vienoj nebuvo is kart, reikejo laukt iki 6 val.bet jau buvo per velai. Kamsciai jau buvo prasideje, tai reikejo lekt iki memorialo vaistines..uz tai ir praradau laiko, jei buciau is kart vaziavus. o ten nusipirkus nenorejau rizikuot vaziuot nako, nes galejau nespet iki 4.aisku jei ji butu parasius kaip visada, iki 2 val kad reiks, butu like daugiau laiko.

Atsakyti

Pagalvojau jei jūs visos fet dabar darotės ar tr iš kart nebesodina? Nes galvoju jei varysim ir jei D duos ir bus ka sodinti o jie  nesodins tai vyrui reikes tik poros dienų išeiginių  :hmm:  :hmm:  :hmm:

Man dare irgi PGd tai uz tai ir nesodina.

Atvykt sodinimui gali ir viena, siaip jau, vyro nereikia, tik kad smagiau.

Spydo, kad nepasirodyciau cia jog nieko nesakau :D  tai dar karteli, 🤞🤞🤞 viskas bus gerai, dziaukis dabar siuo nuostabiu laiku :)

Atsakyti

Po pgd tai kele viena 😊 ir nuotraukyte gavau  :wub:​ 

kumsciai suspausti ir lauksim graziu skaiciuku :4u:​ 

Atsakyti

Man dare irgi PGd tai uz tai ir nesodina.

Atvykt sodinimui gali ir viena, siaip jau, vyro nereikia, tik kad smagiau.

Spydo, kad nepasirodyciau cia jog nieko nesakau :D  tai dar karteli, 🤞🤞🤞 viskas bus gerai, dziaukis dabar siuo nuostabiu laiku :)

Oi ne tikrai netrukdyčiau vyro dėl fet, nebent pats noretų. Galvoju apie ivf kiek čia jam reiktų laisvų jei nesodina tai 3 dienos per akis  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 04, 22:59)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nenuorama_" data-cid="72285939" data-time="1543951124"> Jūs buvote, jau po manęs. Tad situacija su skambučiais buvo iki Jūsų. Aš jai sakiau, kelis kartus, kad rašytų tik sms, nes ji man skambindavo ir pradėdavo diktuoti vaistus ir kiekius. Prašydama, jog rašytų sms, aš noriu apsidrausti, nes vaistų leidimas ne vaikų žaidimai, tad jeigu būtų paskirtos ne tokios dozės, pas mane būtų įrodymas jos rašytos sms. O ką aš įrodyčiau jeigu būtų tik skambutis ? O kodėl vaistus leidotės wc ? Nes pasakė viską paskutinę minutę..</blockquote>
<p>Tiesa, jau buvau po..</p>
<p> </p>
<p>Luverio reikejo, prisiminiau.. Ji man pasake apie 2 val kad  susileist iki 4 val, nes 5 leidaus jau kitka. Kai parase kad reikia nusipirkt, atsiunte recepta per foto, galvojau, kad rasiu salia viesbucio, aplekiau 3 vaistines ir nei vienoj nebuvo is kart, reikejo laukt iki 6 val.bet jau buvo per velai. Kamsciai jau buvo prasideje, tai reikejo lekt iki memorialo vaistines..uz tai ir praradau laiko, jei buciau is kart vaziavus. o ten nusipirkus nenorejau rizikuot vaziuot nako, nes galejau nespet iki 4.aisku jei ji butu parasius kaip visada, iki 2 val kad reiks, butu like daugiau laiko.</p>

Aš luverį netyčua buvau išpylusi besileisdama. Tai bėgau pirkti. Šišlyje 4 vaistinės neturėjo, todėl šokau į taksą ir Iddil ecsanėje prie Memorialo nusipirkau. Memoriale susileidau

Papildyta:
QUOTE(Rugaityte @ 2018 12 04, 18:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rugaityte" data-cid="72285423" data-time="1543931413"><div><p>Nenuorama, labai dziaugiuosi , kad Jus parasete . Man su Z susidurti neteko, bet planuojame FET procedurai ir tai manau neisvengiama. Jei ji su manimi kontaktuos tokiu paciu principu, kas manau bus 100 % smile.gif rasysiu taip pat skunda. Nereikia tyleti ! Kas ji tokia, kad gali leisti sau taip su zmonemis bendrauti , jei nesugeba / nenori , neturi zmogiskumo ir pagarbos , sis darbas ne jai. Kodel mes cia visos turim nervuotis , mes ir be jos turime pakankamai daug streso. Labai palaikau Jusu sprendima parasyti. As parasysiu Masturai ir paklausiu i ka reikia kreiptis , kad pakeisti koordinatore.</p></div></blockquote><p>Susirasiau su Mastura, situacija  tokia, kad ji vienintele klinikoje koordinatore kalbanti angliskai ir rusiskai. Jos pakeisti siai dienai nera kuo.verysad.gif</p><p></p>

O siaube.
Tai gal yra kuri nors kalbanti rusiškai ir kuri nors angliškai?
Papildyta:
QUOTE(Rasiux1984 @ 2018 12 04, 19:52)
O kiek turi Chrinone? Ir kiek ju reiketu ruosiantis FET?
Ir kazin kaip su siuntimu ju butu i uzsieni?  unsure.gif
Ir gal zinai koks ju galiojimo laikas?

Man atrodo fetui reikia 2-3dėžučių. Aš truputį apsižioplinau, tai po kelis kartus iš mergaičių prisipirkau po 3 dėžutes (pamiršdavau, kad turiu). Tai dabar turiu po kelias dėžutes skirtingo galiojimo. Iki 2020 m ir 2021 m galioja. Kaip su siuntimu, tai nžn
Papildyta:
QUOTE(Rasiux1984 @ 2018 12 04, 20:57)
Po kiek yra dezuteje? Ar uztektu kazin FET pasiruosimui?
Kas zinot gal kiek ju reikia mazdaug pries fet?
Ir koks galiojimo laikas vaistuku?

Trijų dėžučių fetui estrofemo ir reikia, jei išvis estrofemą skiria. Kam natūr c, tai suprantu, kad jo neskiria. Rasiuk, o jūsų snaigiukai Memoriale? Kažkaip maniau, kad Bahchiachi? Maniau mes vienu metu 2016 m tr buvome?
Atsakyti

Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  

Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...  :daktaras

Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit  :) tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso  :)  :D  :D  bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus  :)  tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare  :unsure:

Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia  :hmm:  :hmm:  :hmm:

Sveikinimai PUPO :4u:  Toliau laikau kumštukus ir laukiam gražiu skaičiuku  :nestuke  :bis 

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 04, 22:00)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rugaityte" data-cid="72285518" data-time="1543935721"> Susirasiau su Mastura, situacija  tokia, kad ji vienintele klinikoje koordinatore kalbanti angliskai ir rusiskai. Jos pakeisti siai dienai nera kuo. verysad.gif</blockquote>blembucki nepamenu vardo, bet zinau kaip atrodo ta moteris,kuri man vertejavo sestadieni kai Z nebuvo,kai man punkcija buvo..nes Z irgi sake kad telefonu is pradziau sakiau ok, bet daugiau kai buvau klinikoj klausiau ar nera ko kalbancio angliskai ir paskambino jai. 
<p>Bet nezinau ar ji koordinatore ar kas ji tokia, bet susidariau vaizda, kad zino procesa, ir jos anglu kalba buvo ok. Tai kazi kas ji tokia.. tai jei Z isejna atostogu 2 sav tai kazkas taj butu..kas padetu.</p>

Kai kurios sesutės kalbas moka ir jas kviečia, kai koordinatorių nėra. Kas tokia anglų moka, tai nžn, bet rusų, tai Niarmin ar Jarmin, nesupratau kaip jos vardas. Ta, kuri kraują ima
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 04, 22:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Januari" data-cid="72285995" data-time="1543952575"><div><p>Kumštukai spaudžiami!!! 4u.gif  wub.gif  O smalsu, kiek įkėlė pupsikų smile.gif?</p></div></blockquote><p></p><p>Po pgd tai kele viena 😊 ir nuotraukyte gavau  wub.gif​ </p>

Sveikinu, pupo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2018 12 04, 21:16)
Aš luverį netyčua buvau išpylusi besileisdama. Tai bėgau pirkti. Šišlyje 4 vaistinės neturėjo, todėl šokau į taksą ir  Iddil ecsanėje prie Memorialo nusipirkau. Memoriale susileidau

Papildyta:

O siaube.
Tai gal yra kuri nors kalbanti rusiškai ir kuri nors angliškai?
Papildyta:

Man atrodo fetui reikia 2-3dėžučių. Aš truputį apsižioplinau, tai po kelis kartus iš mergaičių prisipirkau po 3 dėžutes (pamiršdavau, kad turiu). Tai dabar turiu po kelias dėžutes skirtingo galiojimo. Iki 2020 m ir 2021 m galioja. Kaip su siuntimu, tai nžn
Papildyta:

Trijų dėžučių fetui estrofemo ir reikia, jei išvis estrofemą skiria. Kam natūr c, tai suprantu, kad jo neskiria. Rasiuk, o jūsų snaigiukai Memoriale? Kažkaip maniau, kad Bahchiachi? Maniau mes vienu metu 2016 m tr buvome?

LaMona, musu snaigiukai Memorial. Kelia ten mes ptmradejom 2015m., sekmingas FET buvo 2016m.liepa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 12 04, 20:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72286034" data-time="1543953747"><div><p>Man dare irgi PGd tai uz tai ir nesodina.</p><p>Atvykt sodinimui gali ir viena, siaip jau, vyro nereikia, tik kad smagiau.</p><p></p><p>Spydo, kad nepasirodyciau cia jog nieko nesakau biggrin.gif  tai dar karteli, 🤞🤞🤞 viskas bus gerai, dziaukis dabar siuo nuostabiu laiku smile.gif</p></div></blockquote><p>Oi ne tikrai netrukdyčiau vyro dėl fet, nebent pats noretų. Galvoju apie ivf kiek čia jam reiktų laisvų jei nesodina tai 3 dienos per akis  hmm.gif . </p>

O mes kai buvom, tai musu si vyru prase, kad kartu atskristume, nes butinai kazka reikes pasirasyti..
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 04, 19:07)
<p>Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  </p><p>Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...  doctor.gif </p><p>Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit  smile.gif tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso  smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus  smile.gif  tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare  unsure.gif </p><p>Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia  hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif </p><p></p>

Sveikinimai, pupo!
Lauksim teigiamu rezultatu! 🤞🤞🤞😉
Atsakyti

LaMona, musu snaigiukai Memorial. Kelia ten mes ptmradejom 2015m., sekmingas FET buvo 2016m.liepa mirksiukas.gif
Papildyta:
O mes kai buvom, tai musu si vyru prase, kad kartu atskristume, nes butinai kazka reikes pasirasyti..
Papildyta:
Sveikinimai, pupo!
Lauksim teigiamu rezultatu! 🤞🤞🤞😉

dabar FET galima be vyro skristi. atsius ka jis tures pasirasyti. Ir dar paskambins jam, kad irasyti jo sutikima🙂

Atsakyti