Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Na man Z dabar visada atrošo, bet tik aišku viskas abstrakčiai, neatsako į klausimus. Aš su ja visada rusiškai susirašau, nes rusų kalba žymiai geriau 😁
pritariu. as su ja RUS, man net perskambindavo dar po laisko, kai dabar ruosiausi FET. Jai gal su anglu prastai :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 04 gruodžio 2018 - 20:59

Po kiek yra dezuteje? Ar uztektu kazin FET pasiruosimui?
Kas zinot gal kiek ju reikia mazdaug pries fet?
Ir koks galiojimo laikas vaistuku?

dabar jie daug kam FET natur cikle daro. As gydytojo paklausiau kaip darys, kai pasake, kad natur cikle tai net nepirkau estrofem.

Atsakyti

Sveikos, turiu parduoti tris dėžutes tr Estrofem 2 mg. Jeigu reikia, kreipkitės;)

Sveika parašiau asmenine žinute  :) 

Atsakyti

Susirasiau su Mastura, situacija  tokia, kad ji vienintele klinikoje koordinatore kalbanti angliskai ir rusiskai. Jos pakeisti siai dienai nera kuo. :(
blembucki nepamenu vardo, bet zinau kaip atrodo ta moteris,kuri man vertejavo sestadieni kai Z nebuvo,kai man punkcija buvo..nes Z irgi sake kad telefonu is pradziau sakiau ok, bet daugiau kai buvau klinikoj klausiau ar nera ko kalbancio angliskai ir paskambino jai. 

Bet nezinau ar ji koordinatore ar kas ji tokia, bet susidariau vaizda, kad zino procesa, ir jos anglu kalba buvo ok. Tai kazi kas ji tokia.. tai jei Z isejna atostogu 2 sav tai kazkas taj butu..kas padetu.

Atsakyti

O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ? Nes kai dar Mastura buvo, tai mačiau, jog ir pati Mastura nelabai patenkinta kolegės darbu... Nes buvo pokalbis apie tai, kad Zuhra nerašo laiškų, o klientui susako visa info telefonu, ko pasekoje klientas gali viską pamiršti arba susileisti ne tuos vaistus ir ne tomis dozėmis. Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).

Hm nu bent jau man tai ji visada per sms parasydavo dozes ir laika. Ir po to prasydavo atrasyt kad gavau ir supratau.kazkada negirdejau sms tai po valandos skambijo paklaust ar gavau. Kai gryzom i viesbuti tai rase sms ir i mano numeri asmeniska, nes as ten su ja turkisku nr bendravau. Tai del to kazkaip as bedu neturejau ji visada parasydavo, o jej man kas neaisku as jai skambindavau perklaust.na bet dozes buvo aiskios. Ir parode viska kaip leist ten su sesutem, o ta paskutini kir man reikejo pamirsau kaip vadinas, ne ovitreli bet dar reikejo viena, kai lekiau pirkt, tai sakiau kad wc leidau.... nors man sake ateik suleisim ten be bedu, bet nwnorejau...

Atsakyti

Sveikos merginos ! Na ka as jau PUPO  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  

Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...  :daktaras 

Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit  :) tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso  :)  :D  :D  bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus  :)  tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare  :unsure: 

Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia  :hmm:  :hmm:  :hmm: 

Atsakyti

Aisku pavargau per siandien , labai istempta ir uzsiresusi diena...  :daktaras

Atejom i Memorial pusia triju, pasidariau Prg ir vsio, Z sako laukit  :) tai ka taip prasedejomprasedejom ten registraturoj iki puses penkiu 😁😃 jau su vyru buvom peadeje svarstyt kad gal mus pamirso  :)  :D  :D  bet nea, viskas ok, pusia penkiu atejo Z ir pasikviere mus  :)  tada greitai viska papasirasem pakalbejom trumpai su embriologu ,persirengiau ir pusia sesiu kelimas buvo. Is memorial isejom beveik pusia septyniu vakare  :unsure:

Kadangi man kelimas.buvi naturaliam cikle, tai as nieko nenaudojau nei prg , nei estrifem, tik tas 4 tab rulid ir prednol... snd paklausiau kad del prg, juk turiu nusipirkus, sako ne ne ne nereikia tikrai, snd patikrinom tavo prg geras, papildomai nereikia... liepe po keturiu dienu pasidaryt vel prg ir jiems nusiust... man kažkaip keista kad taip nieko ale nereikia  :hmm:  :hmm:  :hmm:

PAGALIAU! Sveikinu pupo 🤩 jau zadejau paieška skelbti 😁 kaip pavyko su pilna pūsle isbuti? 😉 Dėl vaistuku nieko negaliu pakomentuoti, jų čia nauja metodika tas darymas natūraliame cikle, tačiau prg padarė, seka tai gal reikia pasitikėti 😉 laikau kumscius toliau! 🤰 Jeigu nereikės tau crinond naudoti tai aš galėsiu nupirkti iš tavęs, nes aš ne natūraliame planuoju daryti 😉 tikrai prireiks 😎

Atsakyti

Rasiux, teisingai mergina sako kad Db tu dėl tų vaistų neskubėk, pirmiausia parašyk koordinatorei ir klausk kaip bus tavo asmeniniu atveju, taikus FET naturaliam cikle ar ne, gali būti kad tai visai nereikės šitų vaistų 😉 daug laiko dar turi, spesi viską susipirkti 😉

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 04, 21:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nenuorama_" data-cid="72285591" data-time="1543939722"> O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ? Nes kai dar Mastura buvo, tai mačiau, jog ir pati Mastura nelabai patenkinta kolegės darbu... Nes buvo pokalbis apie tai, kad Zuhra nerašo laiškų, o klientui susako visa info telefonu, ko pasekoje klientas gali viską pamiršti arba susileisti ne tuos vaistus ir ne tomis dozėmis. Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).</blockquote>
<p>Hm nu bent jau man tai ji visada per sms parasydavo dozes ir laika. Ir po to prasydavo atrasyt kad gavau ir supratau.kazkada negirdejau sms tai po valandos skambijo paklaust ar gavau. Kai gryzom i viesbuti tai rase sms ir i mano numeri asmeniska, nes as ten su ja turkisku nr bendravau. Tai del to kazkaip as bedu neturejau ji visada parasydavo, o jej man kas neaisku as jai skambindavau perklaust.na bet dozes buvo aiskios. Ir parode viska kaip leist ten su sesutem, o ta paskutini kir man reikejo pamirsau kaip vadinas, ne ovitreli bet dar reikejo viena, kai lekiau pirkt, tai sakiau kad wc leidau.... nors man sake ateik suleisim ten be bedu, bet nwnorejau...</p>

Jūs buvote, jau po manęs. Tad situacija su skambučiais buvo iki Jūsų.
Aš jai sakiau, kelis kartus, kad rašytų tik sms, nes ji man skambindavo ir pradėdavo diktuoti vaistus ir kiekius. Prašydama, jog rašytų sms, aš noriu apsidrausti, nes vaistų leidimas ne vaikų žaidimai, tad jeigu būtų paskirtos ne tokios dozės, pas mane būtų įrodymas jos rašytos sms. O ką aš įrodyčiau jeigu būtų tik skambutis ?
O kodėl vaistus leidotės wc ? Nes pasakė viską paskutinę minutę..
Atsakyti

PAGALIAU! Sveikinu pupo 🤩 jau zadejau paieška skelbti 😁 kaip pavyko su pilna pūsle isbuti? 😉 Dėl vaistuku nieko negaliu pakomentuoti, jų čia nauja metodika tas darymas natūraliame cikle, tačiau prg padarė, seka tai gal reikia pasitikėti 😉 laikau kumscius toliau! 🤰 Jeigu nereikės tau crinond naudoti tai aš galėsiu nupirkti iš tavęs, nes aš ne natūraliame planuoju daryti 😉 tikrai prireiks 😎

Aciu uz kumstukus  :4u: 

Jo krinono turiu dvi pilnas dezutes, tai jeigu ka turesiu tave galvoj Krown.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

😁 jūs irgi jau galvojate apie FET? 🤩

Planuojam, planuojam ir nežinau kaip gausis :) Pirmas planas buvo rudenį (praėjusį :)), dabar mąstom pavasarį. Nenorėčiau ilgiau tempti :)

Atsakyti

Kumštukai spaudžiami!!! :4u:  :wub:  O smalsu, kiek įkėlė pupsikų :)?

Atsakyti