QUOTE(duua @ 2018 12 04, 21:05)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nenuorama_" data-cid="72285591" data-time="1543939722"> O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ? Nes kai dar Mastura buvo, tai mačiau, jog ir pati Mastura nelabai patenkinta kolegės darbu... Nes buvo pokalbis apie tai, kad Zuhra nerašo laiškų, o klientui susako visa info telefonu, ko pasekoje klientas gali viską pamiršti arba susileisti ne tuos vaistus ir ne tomis dozėmis. Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).</blockquote>
<p>Hm nu bent jau man tai ji visada per sms parasydavo dozes ir laika. Ir po to prasydavo atrasyt kad gavau ir supratau.kazkada negirdejau sms tai po valandos skambijo paklaust ar gavau. Kai gryzom i viesbuti tai rase sms ir i mano numeri asmeniska, nes as ten su ja turkisku nr bendravau. Tai del to kazkaip as bedu neturejau ji visada parasydavo, o jej man kas neaisku as jai skambindavau perklaust.na bet dozes buvo aiskios. Ir parode viska kaip leist ten su sesutem, o ta paskutini kir man reikejo pamirsau kaip vadinas, ne ovitreli bet dar reikejo viena, kai lekiau pirkt, tai sakiau kad wc leidau.... nors man sake ateik suleisim ten be bedu, bet nwnorejau...</p>
Jūs buvote, jau po manęs. Tad situacija su skambučiais buvo iki Jūsų.
Aš jai sakiau, kelis kartus, kad rašytų tik sms, nes ji man skambindavo ir pradėdavo diktuoti vaistus ir kiekius. Prašydama, jog rašytų sms, aš noriu apsidrausti, nes vaistų leidimas ne vaikų žaidimai, tad jeigu būtų paskirtos ne tokios dozės, pas mane būtų įrodymas jos rašytos sms. O ką aš įrodyčiau jeigu būtų tik skambutis ?
O kodėl vaistus leidotės wc ? Nes pasakė viską paskutinę minutę..