Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(LaMona @ 2018 12 04, 12:42)
Ačiū tau už pagalbą. Aš tos pažįstamos niko nžn. Bet ji sakė, kad su kažkuo susisiekė. Matyt ir bus su jumis susisiekusi. Progestaną parduoda be recepto, bet geriau jį turėti, nes be recepto vežant lt kas daugiau nei 10 dėžučių, tai gali muitinė atimti, jei pastebės. Prašykit indirim vaistinėje, jei pirksite daugiau dėžučių. Ir kartais būna, kad prieš dieną vaistinėje reikia užsakyti, kad turėtų reikiamą kiekį
Papildyta:

Gal lt tą smūginę dozę nusipirkusi išgerk  ax.gif
Papildyta:

Būčiau jau tada klinikai pranešusi, kad kokius vaistus suvartoti iki 16 val Zukhra pranešė tik 16.08
Papildyta:

Aišku tirkis. Prl tyrimui cd nesvarbi
Papildyta:

Ačiū. Mano pažįstama sakė, kad su tavim jau sukontaktavo
Papildyta:

Bet tu ne lt? Aš galėčiau tau perleisti savo vaistus, tik jie kol kas lt kitame mieste pas kitą narę
Papildyta:

O naujovė, kad tik 1 c reikia laukti, o ne 3

LaMona, taip, as ne LT, o UK.
Na, man nera dar labai skubu su tais vaistukais, nes FET galvoju kitu metu rudeniop. Dabar dar ir nelabai prisimenu kokiu ju ten dar reikia be Estrofem, Rulid ir Chrinone, reiketu popieriuose pasikuisti, paieskoti. Savo visus vaistukus jau esu isdalinusi, nors galiojimai buvo gan ilgi, pagalvojau, kad nusipirksim svieziu smile.gif O kokiu tu turi, kiek ir kur? Kazin kaip su tais siuntimais i uzsieni unsure.gif As esu cia siuntusi, bet vietoj cia, UK.
Tyrimus kai kuriuos galeciau cia meginti pas save pasidaryti, o ir pas gine apziurai kur nors gal privaciai isiprasyciau, nes reiketu pasiziureti, kaip ten tie polypai pas mane, ar nera vel ju ten, gal vel reiketu histeroskopija daryt. Kazin kokiom ciklo dienom tokiai apziurai geriausiai prasytis??
Atsakyti

Nenuorama, labai dziaugiuosi , kad Jus parasete . Man su Z susidurti neteko, bet planuojame FET procedurai ir tai manau neisvengiama. Jei ji su manimi kontaktuos tokiu paciu principu, kas manau bus 100 % :) rasysiu taip pat skunda. Nereikia tyleti ! Kas ji tokia, kad gali leisti sau taip su zmonemis bendrauti , jei nesugeba / nenori , neturi zmogiskumo ir pagarbos , sis darbas ne jai. Kodel mes cia visos turim nervuotis , mes ir be jos turime pakankamai daug streso. Labai palaikau Jusu sprendima parasyti. As parasysiu Masturai ir paklausiu i ka reikia kreiptis , kad pakeisti koordinatore.

Susirasiau su Mastura, situacija  tokia, kad ji vienintele klinikoje koordinatore kalbanti angliskai ir rusiskai. Jos pakeisti siai dienai nera kuo.:(

Atsakyti
QUOTE(Rugaityte @ 2018 12 04, 17:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rugaityte" data-cid="72285423" data-time="1543931413"><div><p>Nenuorama, labai dziaugiuosi , kad Jus parasete . Man su Z susidurti neteko, bet planuojame FET procedurai ir tai manau neisvengiama. Jei ji su manimi kontaktuos tokiu paciu principu, kas manau bus 100 % smile.gif rasysiu taip pat skunda. Nereikia tyleti ! Kas ji tokia, kad gali leisti sau taip su zmonemis bendrauti , jei nesugeba / nenori , neturi zmogiskumo ir pagarbos , sis darbas ne jai. Kodel mes cia visos turim nervuotis , mes ir be jos turime pakankamai daug streso. Labai palaikau Jusu sprendima parasyti. As parasysiu Masturai ir paklausiu i ka reikia kreiptis , kad pakeisti koordinatore.</p></div></blockquote><p>Susirasiau su Mastura, situacija  tokia, kad ji vienintele klinikoje koordinatore kalbanti angliskai ir rusiskai. Jos pakeisti siai dienai nera kuo.verysad.gif</p><p></p>

O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ?
Nes kai dar Mastura buvo, tai mačiau, jog ir pati Mastura nelabai patenkinta kolegės darbu... Nes buvo pokalbis apie tai, kad Zuhra nerašo laiškų, o klientui susako visa info telefonu, ko pasekoje klientas gali viską pamiršti arba susileisti ne tuos vaistus ir ne tomis dozėmis.
Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).
Atsakyti

O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ?
Nes kai dar Mastura buvo, tai mačiau, jog ir pati Mastura nelabai patenkinta kolegės darbu... Nes buvo pokalbis apie tai, kad Zuhra nerašo laiškų, o klientui susako visa info telefonu, ko pasekoje klientas gali viską pamiršti arba susileisti ne tuos vaistus ir ne tomis dozėmis.
Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).

As jai parasiau kodel, bet supratau , kad jai tai ne naujiena. Ji pasistenge islikti taktiska, parasydama kad siai dienai ji vienintele kalba EN ir RU. Kiek as pamenu lyg Sevda kažkiek angliskai kalbedavo , bet nesu tikra.Bet kokiu atveju reikia, kad kuo daugiau mergaiciu rasytu, kad ir Semrai, nepriklausomai , kad nesulaukia is jos atsakymo. Galbut bus kokia nors reakcija.

Atsakyti
Gal kuriai iš Jūsų teko FET metu turėti cistų, arba gal teko girdėti tokių istorijų ?
Pas mane po stimuliacijos atsirado dvi cistos 2,1cm ir 2,5cm ( be skyčio viduje, cistų didėjimo nėra ), ankščiau niekada jų nesu turėjusi. Dabar yra antras ciklas po punkcijos ( pirmas ciklas buvo iškart po punkcijos ). Kiaušidė, kurioje cistos, yra padidėjusi dvigubai... Kraujo tyrimas antrą ciklo dieną buvo geras, turkai sako jog viskas čia gerai ir jie nemato problemos daryti FET. Už keletos dienų reikės kartoti kraują ir jeigu estradiolis geras, tuomet turkai siūlys FET.
Tad man labai didelė dilema, praleisti šį ciklą ar rizikuoti...
Bandžiau Zukhros užklausti, kiek šansai sumažėja jeigu yra cistos ir jeigu jų nėra ( žinoma, kaip visada atsakymo nėra iš jos ).
Gal kas savo patirtimi galėtų pasidalinti ? Bandžiau ieškoti panašių istorijų internete, tačiau nesėkmingai...
Atsakyti
QUOTE(Rasiux1984 @ 2018 12 04, 17:05)
LaMona, taip, as ne LT, o UK.
Na, man nera dar labai skubu su tais vaistukais, nes FET galvoju kitu metu rudeniop. Dabar dar ir nelabai prisimenu kokiu ju ten dar reikia be Estrofem, Rulid ir Chrinone, reiketu popieriuose pasikuisti, paieskoti. Savo visus vaistukus jau esu isdalinusi, nors galiojimai buvo gan ilgi, pagalvojau, kad nusipirksim svieziu smile.gif O kokiu tu turi, kiek ir kur? Kazin kaip su tais siuntimais i uzsieni  unsure.gif  As esu cia siuntusi, bet vietoj cia, UK.
Tyrimus kai kuriuos galeciau cia meginti pas save pasidaryti, o ir pas gine apziurai kur nors gal privaciai isiprasyciau, nes reiketu pasiziureti, kaip ten tie polypai pas mane, ar nera vel ju ten, gal vel reiketu histeroskopija daryt. Kazin kokiom ciklo dienom tokiai apziurai geriausiai prasytis??

Turiu tas ruled ir dar kažkokias, kur po 4 reikia gerti. Šie vaistai kol kas Kaune. Paskolinusi buvau. Crinono turiu Vln, bet ne turkiškomis kainomis. Neturiu tik estrofem. Savo atidaviau, nes galiojimas ėjo į pabaigą, o iš tr nesiprašiau, kad atvežtų, nes jų ir lt yra
Atsakyti
QUOTE(Rugaityte @ 2018 12 04, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nenuorama_" data-cid="72285591" data-time="1543939722"><div><p>O Mastura neklausė, kodėl mes norime pakeisti koordinatorę ?
Labai keista, kad nėra daugiau koordinatorių kalbančių bent jau anglų kalba, nes kai aš buvau berods mačiau, jog kažkuri šnekėjo ( berods su bulgarais klientais ).</p></div></blockquote><p>As jai parasiau kodel, bet supratau , kad jai tai ne naujiena. Ji pasistenge islikti taktiska, parasydama kad siai dienai ji vienintele kalba EN ir RU. Kiek as pamenu lyg Sevda kažkiek angliskai kalbedavo , bet nesu tikra.Bet kokiu atveju reikia, kad kuo daugiau mergaiciu rasytu, kad ir Semrai, nepriklausomai , kad nesulaukia is jos atsakymo. Galbut bus kokia nors reakcija.</p>

Aš kai parašiau Semrai, tuo pačiu paprašiau jog patvirtintų, jog jie laišką gavo, tačiau patvirtinimo negavau. Tad neaišku, ar laiškas su skundu gautas..
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2018 12 04, 16:29)
Turiu tas ruled ir dar kažkokias, kur po 4 reikia gerti. Šie vaistai kol kas Kaune. Paskolinusi buvau. Crinono turiu Vln, bet ne turkiškomis kainomis. Neturiu tik estrofem. Savo atidaviau, nes galiojimas ėjo į pabaigą, o iš tr nesiprašiau, kad atvežtų, nes jų ir lt yra

O kiek turi Chrinone? Ir kiek ju reiketu ruosiantis FET?
Ir kazin kaip su siuntimu ju butu i uzsieni? unsure.gif
Ir gal zinai koks ju galiojimo laikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiux1984: 04 gruodžio 2018 - 19:12

Sveikos, turiu parduoti tris dėžutes tr Estrofem 2 mg. Jeigu reikia, kreipkitės;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutija: 04 gruodžio 2018 - 19:49

Aš kai parašiau Semrai, tuo pačiu paprašiau jog patvirtintų, jog jie laišką gavo, tačiau patvirtinimo negavau. Tad neaišku, ar laiškas su skundu gautas..

Na man Z dabar visada atrošo, bet tik aišku viskas abstrakčiai, neatsako į klausimus. Aš su ja visada rusiškai susirašau, nes rusų kalba žymiai geriau 😁

Atsakyti
QUOTE(ingutija @ 2018 12 04, 17:49)
<p>Sveikos, turiu parduoti tris dėžutes tr Estrofem 2 mg. Jeigu reikia, kreipkitės;)</p>

Po kiek yra dezuteje? Ar uztektu kazin FET pasiruosimui?
Kas zinot gal kiek ju reikia mazdaug pries fet?
Ir koks galiojimo laikas vaistuku?
Atsakyti

Priedas  IMG_20181204_200218.jpg   134,15KB   0 Parsiųsta kartų

Rasiux1984, 04 Gru 2018 - 19:57, parašė: Po kiek yra dezuteje? Ar uztektu kazin FET pasiruosimui? Kas zinot gal kiek ju reikia mazdaug pries fet? Ir koks galiojimo laikas vaistuku?
Nezinau, kiek reikia, bet aš atsiveziau tris dezutes, tačiau man neprireikė. Gal kuri mergina tiksliau atsakys. Pakuotėje 28 tabletes, galioja iki 02/2021.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutija: 04 gruodžio 2018 - 20:08