Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Na, gal apziurai galeciau ir cia nueiti, bet va vaistu is kir as gauciau?... Cia pas mus be sansu, nebent tik kazka panasaus i Estrofem, o Chrinone, Rulid ir visa kita be sansu cia butu gaut pas mus... Tai reikia vykt konsultacijai, apziurai ir tuo paciu parsivezti vaistuku uzsipirkus
Rasiux, prieš FET tau reikės pakartoti visus tuos rutininius tyrimus (živ, bendras kraujas ir kiti) jie galioja visi 6 mėn tik todėl vėl reikės viską pasidaryti, plius žinoma būtų gerai kad koks ginius paziuretu gimdą, ar nemato kokių polipų kaip pvz ar šiaip ko, žinoti at su skydliauke viskas ok, žiūrint kokios buvo tavo problemos darant ir IVF, bet turi savarankiškai dar pasižiūrėti kad viskas būtų tvarkoje, o tada jau tikrai galima planuoti FET 😊 merginos nežino kad tu senbuve ir kad seniai tą IVF dareisi jau 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 04 gruodžio 2018 - 09:33

Merginos, jeigu vykt i Tr pries FET konsultacijai ir apziurai, kada geriausia vykt (ziurint i mm cikla)?

Rasiux, as dar su Mastura buvau susikontaktavus. Kadangi dar maitinu, norėjau žinoti, kiek ciklų reiktų praleisti prieš FET, nutraukus maitinimą.Ji rašė, kad vieną ciklą. Tada pasidaryt šiuos tyrimus: prolaktiną, TTH, laisvą tiroksiną, bendrą kraują, HbsAg, Anti-HCV, Anti-HIV I+II. Taip pat turiu 3 variantus FET'o, ir kokių vaistukų gali reikti. Yra tėvų daržely skelbimai, mergaitės pardavinėja. Man rodos tu ne Lt gyveni, bet gal išsiųstų ir užsienį. Čia aš tik šiaip kaip variantą.

Atsakyti

Rasiux, prieš FET tau reikės pakartoti visus tuos rutininius tyrimus (živ, bendras kraujas ir kiti) jie galioja visi 6 mėn tik todėl vėl reikės viską pasidaryti, plius žinoma būtų gerai kad koks ginius paziuretu gimdą, ar nemato kokių polipų kaip pvz ar šiaip ko, žinoti at su skydliauke viskas ok, žiūrint kokios buvo tavo problemos darant ir IVF, bet turi savarankiškai dar pasižiūrėti kad viskas būtų tvarkoje, o tada jau tikrai galima planuoti FET 😊 merginos nežino kad tu senbuve ir kad seniai tą IVF dareisi jau 

Krown, o jus radot vaistukų? Tėvų daržely yra skelbimai, būna ten pardavinėja. Kada planuojat skrist?

Atsakyti

Šiandiena dariausi kai kuriuos tyrimus iš naujo  ir rezus merginos pasimete kas cia Anti-HIV I+II. Čia ziv tyrimas?

Atsakyti

kelinta transferis? idomu kodel cia taip Jums🤔

Na Z sake kad 15 val atvykciau i Memorial. Tai va laukiu, o taip laikas neina kad sakes  :blink:​ 

Atsakyti

Šiandiena dariausi kai kuriuos tyrimus iš naujo ir rezus merginos pasimete kas cia Anti-HIV I+II. Čia ziv tyrimas?
Taip, anti-ŽIV-1 ir ŽIV-2 antikūnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 04 gruodžio 2018 - 10:40

Krown, o jus radot vaistukų? Tėvų daržely yra skelbimai, būna ten pardavinėja. Kada planuojat skrist?

Ačiū, radau, man tik reiktų dar apie 5-7 vnt crinone, gal kuri mergaitė kuri dabar yra ar planuoja būti galėtų man parvežti? 😊 Mes planuojame važiuoti kovo men. Bet jau viskuo pradedu domėtis ir panašiai dabar, greitu metu eisiu visus tuos tyrimus pasidaryti ir pasižiūrėti kaip ten gimda mano laikosi 😁 jūs irgi jau galvojate apie FET? 🤩

Atsakyti

Na Z sake kad 15 val atvykciau i Memorial. Tai va laukiu, o taip laikas neina kad sakes  :blink:​ 

Sėkmės! Laikom kumščius 😊😻 gerti vandenį rekomenduoju tik jau ten nuvykus, nes ten greit nepasidaro, po to jau ir per viršų bėga 🤣

Atsakyti

Sėkmės! Laikom kumščius 😊😻 gerti vandenį rekomenduoju tik jau ten nuvykus, nes ten greit nepasidaro, po to jau ir per viršų bėga 🤣

Aciu uz patarima  :)  taip ir darysiu tada  :)​ 

Atsakyti

Nenuorama,

na matai ir nuo koordinatores labai daug priklauso! Nelabai as jau atsimenu kaip ten ir kas, nemazai laiko praejo. Mes jau esam stipriai nukenteje nuo pirmosios koordinatores Kristinos. Pasake kad galima pradet IVF, o kai atvaziavom prof.Semra pasake kad jai nepatinka kiausintakiu nuotrauka, panasu i saaugas, bet per velu buvo nutraukt viska. Tai reiskia nuotrauka nebuvo jai parodyta (beje daryta Turkijoje per konsultacija) arba mate koks kitas daktariukas kuriam dzin. Del vaistu doziu ir laiko manau ypac svarbu gaut tikslia informacija. Karta mane iskviete i klinika 18 val vakaro, nes profesorei kazkas pasirode negerai del kraujo tyrimu. Israse papildomu vaistu, kuriu siaip vaistinese nenusipirksi nes retai naudojamas. Sevda koordinatore gal valanda uztruko ieskodamu vaistu, susiskambino su vaistine, palydejo iki taxi, sasake kur vaziuot, nes buvo kitas Stambulo galas. Stambule yra kvartalas kuriame vien vaistines. Ta pati vakara turejau susileist, ir tai isgelbejo visa stimuliacija.

Na sakykit ar Zuhra ta del musu padarytu? 

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 03, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72284195" data-time="1543846187"><div><p>Mergaitės, kurios dabar tr, labai prašau parvežti mano pažįstamai progestano. Jai prg su jokiais vaistais nekyla, tik progestanu, o jau gal 8 šviežias ivfas. Pagelbėkit. Būkit geros</p></div></blockquote><p>Jei cia kalba eina apie Dotty, tai ji jau su manim susisieke, bandysim pagelbeti  smile.gif  </p><p>Tikiuosi orouoste neatims is manes pilno vaistu lagamino  hmm.gif  biggrin.gif  o merginos gal jus zinote ar parduoda ta leidziama progestan be recepto ? Nes nezinau ar eis su Z susitart del receptu  hmm.gif </p>

Ačiū tau už pagalbą. Aš tos pažįstamos niko nžn. Bet ji sakė, kad su kažkuo susisiekė. Matyt ir bus su jumis susisiekusi. Progestaną parduoda be recepto, bet geriau jį turėti, nes be recepto vežant lt kas daugiau nei 10 dėžučių, tai gali muitinė atimti, jei pastebės. Prašykit indirim vaistinėje, jei pirksite daugiau dėžučių. Ir kartais būna, kad prieš dieną vaistinėje reikia užsakyti, kad turėtų reikiamą kiekį
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 03, 19:44)
<p>Merginos reikia patarimo. </p><p>Snd pasidariau krauja ir pasirodo vit D deficitas  blink.gif  ryt transferis....</p><p>Gal ryt tr nusipirkt to vit D ir pradet gert, kaip manot ? Ar jau nebepagelbes kad nuo ryt pradesiu gert ? </p>

Gal lt tą smūginę dozę nusipirkusi išgerk ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenuorama_ @ 2018 12 03, 21:55)
Kadangi Jūs šį kelią, jau praėjote, tad manau nereikėtų baimintis, nes jau iš patirties žinote kelis žingsnius į priekį... Sunkiau toms, kurios pirmą kartą eina šiuo keliu.. Nes man buvo ir tokių atveju, kai dar Mastura kartu su Zukhra dirbo, tai iš Masturos gavau vaistų planą apie 14val., ji man parašė, kad reikia nusipirkti vaistų ir iki 16val juos susileisti, atvykus į kliniką ( tuo pačiu jie parodys, kaip teisingai susileisti ). Tuomet labai skubėjau, jog spėti, nes buvau kitame miesto gale. Viską suspėjau iki nustatyto laiko.
    Ir "siurprize" 16:08 rašo Zukhra, tokią pačia žinutę, kaip ir Mastura rašė su tuo pačiu planu, tik jos žinutėje neparašytas vaistų leidimo laikas... O kadangi ji rašo 16:08val., tai pagal planą jau vėluojama susileisti vaistus, o jeigu vaistų neturi, tai vadovaujantis Zukhros nurodymais, reikėtų ieškoti vaistinės, kurioje tie vaistai parduodami čia ir dabar...  blink.gif
    Tai mano atsakymas į jos žinutę buvo labai trumpas : "Mastura jau viską susakė 14val... ".

Būčiau jau tada klinikai pranešusi, kad kokius vaistus suvartoti iki 16 val Zukhra pranešė tik 16.08
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 12 03, 22:39)
<p><span>Reikia patarimo merginos patarkite ar verta prolaktina tirtis 20cd. Tyriausi 5cd tai buvo didelis dabar vartoju bromokriptiną visą tabletę, sakau gal numušo ir jei ką galėčiau bandyti startuoti su ivf.</span></p>

Aišku tirkis. Prl tyrimui cd nesvarbi
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 12 03, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72284195" data-time="1543846187"><div><p>Mergaitės, kurios dabar tr, labai prašau parvežti mano pažįstamai progestano. Jai prg su jokiais vaistais nekyla, tik progestanu, o jau gal 8 šviežias ivfas. Pagelbėkit. Būkit geros</p></div></blockquote><p>  </p><p></p><p>Porytbusiu lt, galiu ta pacia diena issiusti. Turiu gal 8 dezutes... reikth dar tiksliai paziuret smile.gif</p>

Ačiū. Mano pažįstama sakė, kad su tavim jau sukontaktavo
Papildyta:
QUOTE(Rasiux1984 @ 2018 12 04, 00:20)
Na, gal apziurai galeciau ir cia nueiti, bet va vaistu is kir as gauciau?... Cia pas mus be sansu, nebent tik kazka panasaus i Estrofem, o Chrinone, Rulid ir visa kita be sansu cia butu gaut pas mus...  Tai reikia vykt konsultacijai, apziurai ir tuo paciu parsivezti vaistuku uzsipirkus

Bet tu ne lt? Aš galėčiau tau perleisti savo vaistus, tik jie kol kas lt kitame mieste pas kitą narę
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2018 12 04, 10:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rasiux1984" data-cid="72284492" data-time="1543862584"><div><p>Merginos, jeigu vykt i Tr pries FET konsultacijai ir apziurai, kada geriausia vykt (ziurint i mm cikla)?</p></div></blockquote><p>Rasiux, as dar su Mastura buvau susikontaktavus. Kadangi dar maitinu, norėjau žinoti, kiek ciklų reiktų praleisti prieš FET, nutraukus maitinimą.Ji rašė, kad vieną ciklą. Tada pasidaryt šiuos tyrimus: prolaktiną, TTH, laisvą tiroksiną, bendrą kraują, HbsAg, Anti-HCV, Anti-HIV I+II. Taip pat turiu 3 variantus FET'o, ir kokių vaistukų gali reikti. Yra tėvų daržely skelbimai, mergaitės pardavinėja. Man rodos tu ne Lt gyveni, bet gal išsiųstų ir užsienį. Čia aš tik šiaip kaip variantą.</p><p></p>

O naujovė, kad tik 1 c reikia laukti, o ne 3
Atsakyti

Pagaliau prisiruošiau prisiregistruoti ir papasakoti savo patirtį...
Esu šiame kelyje kaip ir visos iš mūsų, praėjau stimuliacijas, dabar pasiruošimas FET.
Puse savo IVF kelio teko pabendrauti su Mastura, tad galiu pasakyti tik geriausi atsiliepimai. Žmogus, kuris mylėjo savo darbą ir neskaičiavo darbo valandų, turėjo kantrybės paaiškinti visas smulkmenas, sugebėdavo nuraminti, labai džiaugiuosi, jog bent puse kelio nuėjau su tokia koordinatore. Tačiau, kaip bebūtų gaila, sekanti kelio dalis ir pasiruošimas FET vyko su Zukhra. Tai galiu pasakyti tik vieną, niekada gyvenime neteko sutikti žmogaus, dirbančio medicinos srityje ir taip "dėjusio" ant savo atliekamo darbo. Kontaktuojant su Zuhra ne į visus klausimus gaunami atsakymai, arba atsakoma į pusę klausimų, o į kitus pačiai tenka ieškoti atsakymų ( Ačiū, forumo kolegei, kurios pagalba, sužinojau daugiau, nei iš Zukhros ). Kitas dalykas, kurį pastebėjau, jog ji kai daktaras šneka, ji verčia ne viską. Jeigu darktaras šneka puse minutės ir matau, kad aiškina situacija, Zukhros vertimas būna : Viskas gerai... blink.gifUždavus papildomų klausimų bei paprašius gydytojo plačiau paaiškinti, iš Zukhros gauni vertimą : Gydytojas sakė, viskas tvarkoje... blink.gifGal kitiems ir tinka tokie atsakymai, tačiau man norisi platesnių komentarų, nes kaip ne kaip, tai liečia mano sveikatą ir man ne tas pats kas su manimi bus...
Tad netekusi kantrybės prieš dvi savaites parašiau skundą Semrai, surašiau tvarkingą laišką, kuriame surašiau visą informaciją su datomis, kada nesu gavusi atsakymų. Po kelių dienų prasidėjo mano pasiruošimas FET, tad sulaukiau skambučio iš pačio daktaro, su paaiškinimu, kaip toliau vyks pasiruošimas. Galvojau, galbūt jie sureagavo į mano laišką... Bet penktadienį vėl nusiunčiau laišką Zukhrai, tačiau iki šiandien negavau atsakymo į klausimus.. ( šeštadienį ji dirbo ). Tad lyginant su Mastura, kai atsakymus rašydavo net 6val. ryto, arba jeigu būdavo išeiginė visuomet ateidavo apie tai įspėjantis automatinis laiškas. Tad raginu visas, kurios esate susidūrusi su tokiu Zukhros elgesiu, netylėti ir rašyti laiškus vadovybei, kadangi keli besiskundžiantys žmonės, vargu ar pakeis situaciją...
Šiuo metu mastau apie galimybę keisti koordinatorę, nes neturiu kantrybės kalbėti monologu. Gal kas žinote, kur man reikėtų kreiptis ir ar kas nors esate susidūrusi su koordinatorės keitimu ?

Nenuorama, labai dziaugiuosi , kad Jus parasete . Man su Z susidurti neteko, bet planuojame FET procedurai ir tai manau neisvengiama. Jei ji su manimi kontaktuos tokiu paciu principu, kas manau bus 100 % :) rasysiu taip pat skunda. Nereikia tyleti ! Kas ji tokia, kad gali leisti sau taip su zmonemis bendrauti , jei nesugeba / nenori , neturi zmogiskumo ir pagarbos , sis darbas ne jai. Kodel mes cia visos turim nervuotis , mes ir be jos turime pakankamai daug streso. Labai palaikau Jusu sprendima parasyti. As parasysiu Masturai ir paklausiu i ka reikia kreiptis , kad pakeisti koordinatore.

Atsakyti