Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Mergaitės, kurios dabar tr, labai prašau parvežti mano pažįstamai progestano. Jai prg su jokiais vaistais nekyla, tik progestanu, o jau gal 8 šviežias ivfas. Pagelbėkit. Būkit geros

Porytbusiu lt, galiu ta pacia diena issiusti. Turiu gal 8 dezutes... reikth dar tiksliai paziuret :)

Atsakyti

Eigoje. Bet na as taip tikejau, kad turi buti. Vis klausiau kada bus...Jo viskas jau greit. turim du snaigius. Tai va visus vaistus nuo treciadienio pradedu-antibai ir prednol 4 dienom, o crinone tesiant toliau. Bet sian ir man Z prigrybavo biski. Tai gerai, kad ne punkcija. Surase man viska, po to paskambino, bet ovitreles laiko neuzakcentavo, kad butent ju laiku turiu leistis, o ne LT....tai buvo nervu ir biskuti veliau susileidau :frusty:  ir dar mol, tai ka dar tu neturi nusipirkus?o tu man sakei pirkti galvoju, nu tai gerai, kad recepta turejau ir vaistiniu aplink...o jei kazkas kazkur, kur negali viens du gauti....per valanda nepilna susiorganizuok, kad gudrus :hmm:​ 

Bet jei ji grybauja per fet tai kas butų per ivf? Kiek suprantu dar nei viena mergaitė iš mūsų nebuvo tr kai liko tik Z. 

Hm tai as jau susirasau klausimus ko jos klausiu pries pradedant viska, nes matau kad gali nugrybaut 🙄🙄🙄 ypac del to ovitrelio, nors ir man sake kad bus natur, bet kazkaip as galvoju kad man reiks jo.

Sabelyte, tai ivfe buvom mes trys paskutines, bet fetui tai net nezinau

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 03, 19:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rasiux1984" data-cid="72284492" data-time="1543862584"><div><p>Merginos, jeigu vykt i Tr pries FET konsultacijai ir apziurai, kada geriausia vykt (ziurint i mm cikla)?</p></div></blockquote><p>O kodel tu nori pries fet dar vykti konsultacijai? </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cola2017" data-cid="72284511" data-time="1543862881"><div><p>as ir planuoju kita diena atgal. Pagaliau man sian ovitrele ax.gif​ parasykit ryt kai galesit kaip sekesi!</p></div></blockquote><p>O tai visgi bus su ovitreliu? Kodel? Kai kalbrjot apie fet sake apie tai is anksciau ar cia viskas eigoj priklauso? Tai jau irgi ant noaies viskas smile.gif pas jus kirk saldytu primink, du like?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nenuorama_" data-cid="72284521" data-time="1543863341"><div><p>Kadangi Jūs šį kelią, jau praėjote, tad manau nereikėtų baimintis, nes jau iš patirties žinote kelis žingsnius į priekį... Sunkiau toms, kurios pirmą kartą eina šiuo keliu.. Nes man buvo ir tokių atveju, kai dar Mastura kartu su Zukhra dirbo, tai iš Masturos gavau vaistų planą apie 14val., ji man parašė, kad reikia nusipirkti vaistų ir iki 16val juos susileisti, atvykus į kliniką ( tuo pačiu jie parodys, kaip teisingai susileisti ). Tuomet labai skubėjau, jog spėti, nes buvau kitame miesto gale. Viską suspėjau iki nustatyto laiko.
Ir "siurprize" 16:08 rašo Zukhra, tokią pačia žinutę, kaip ir Mastura rašė su tuo pačiu planu, tik jos žinutėje neparašytas vaistų leidimo laikas... O kadangi ji rašo 16:08val., tai pagal planą jau vėluojama susileisti vaistus, o jeigu vaistų neturi, tai vadovaujantis Zukhros nurodymais, reikėtų ieškoti vaistinės, kurioje tie vaistai parduodami čia ir dabar... vartotojo įkelta nuotrauka
Tai mano atsakymas į jos žinutę buvo labai trumpas : "Mastura jau viską susakė 14val... ".</p></div></blockquote><p>Vat del vaistu, instrukciju, laiko kazkaip nebuvo daug bedos su ja, parasydavo laiku, man gal tik paskutinis tas ovitrelis kai iki galo nepasake kiek ir ko reiks, bet eigoj lygtais nebuvo tokiu nesusipratimu.</p><p>Kad ne viska isversdavo tai jau tiesa, uztai mes ir bandem su gydytoju is kart klaust,nes jie kalba angliskai ir visai ok, geriau nei su ja, bet deja is kart negali eit pas gyd.</p><p>Nu kazkaip prasisuksim, nenoriu tikwt kad kazkokia koordinatore sugadins klinikos varda, as vistiek tkkiu, kad ji pasitaisys.</p>

Na, Mastura sake, kad turetume susisiekti su jais 2-3men.mazdaug pries noredami pradeti FET, galvoju gerai butu nuskristi konsultacijai, apziurai, pasiziureti gal reiketu pasidaryti/pakartoti kokius nors tyrimus del sventos ramybes, ir, aisku, uzsipirkti, parsivezti vaistu FET
Atsakyti

Hm tai as jau susirasau klausimus ko jos klausiu pries pradedant viska, nes matau kad gali nugrybaut 🙄🙄🙄 ypac del to ovitrelio, nors ir man sake kad bus natur, bet kazkaip as galvoju kad man reiks jo.

Sabelyte, tai ivfe buvom mes trys paskutines, bet fetui tai net nezinau

Tai tada būsiu praleidusi kažką nes dabar visos fet ruošiatės 🤔. Na jei per ivf išgyvenote su Z gal ir kitoms pavyks 😁

Atsakyti

Nenuorama_, 03 Gru 2018 - 20:22, parašė: Aš esu tos nuomonės, jog naujas darbuotojas visą savo potencialą parodo, per pirmus tris, keturis mėnesius. Nes kaip taisyklė, naujas darbas priverčia stengtis, tobulėti. Jeigu per pirmuosius mėnesius nėra 100proc. atsidavimo darbui, tuomet reikia su tokiais darbuotojais atsisveikinti. Medicina, ne tas atvejis, jog užtrenkiau darbo duris ir atsiriboju nuo visko... Jau nekalbant, apie paprastą žmogiškumą bei pagarbą klientams... O to tikrai trūksta... Ir tai nėra išmokstama, arba tu esi toks, ar ne...

Na taip, tiesa, tokioj srity turi turet ir pasaukima ir noret dirbt.del pagarbos nesigincyju, to mielumo ir zmogiskumo jai truko...

Bet ji man kelis kartus yra sakius, kai as atejau i pirma konsultacija su lapu ir klausimais, ir paskiau dar kazkuriuo metu, kad klausciau visko kol yra gydytojas, nes ji sako "i am only translator..."tai kazkaip as pagalvojau gal ji net neturi jokio medicininio issilavinimo...??realiai mes kiekviena ta darba galetume daryti, nes jau praktiskos patirties turim, teorija gali ismokt,ir net geriau nei ji, ji negydo ir doziu neskiria juk, bet turi tiesiog gerai bendradarbiaut tarp gyd ir pacientu. Nezinau taip tik pagalvojau.. nes del ko dar taip susidariau vaizda, kai klausiau apie konkrecius rodiklius E2 ar LH ji man negalejo atsakyt, ir perklausem pas gyd.tai arba tiesiog patirties stoka ir nezino, arba neturejo zalio supratimo apie ka kalbu.nezinau net🙄

Ju matysim, menesiuka dar gera palaukt ir kalbesiuos kas bus su ja.

Atsakyti

Na, Mastura sake, kad turetume susisiekti su jais 2-3men.mazdaug pries noredami pradeti FET, galvoju gerai butu nuskristi konsultacijai, apziurai, pasiziureti gal reiketu pasidaryti/pakartoti kokius nors tyrimus del sventos ramybes, ir, aisku, uzsipirkti, parsivezti vaistu FET

Hm tai kad kitoms net nebuna tu 3 men kai vaziuoja Fet. As klausiau tiek gyd tiek Z kaip pradet, ka reik paaidaryt, tai sake parasyt jai pries kelias sav kai jau noresiu ta cikla atvaziuot, kad jau pradesi ir tada kai hus 1 Cd irgi pranest.

Gyd irgi sake gert foli, na ir kitus vaistus ka man reikia, ka geriu visada, dar pasitikslinom dozes ir psio.

Tai tada būsiu praleidusi kažką nes dabar visos fet ruošiatės 🤔. Na jei per ivf išgyvenote su Z gal ir kitoms pavyks 😁

Jo jo, spydo, kristexx ir as buvom vienu metu :) keliu dienu skirtumas mums visoms buvo punkcija, man pirmai, paskiau spydo ir tada kristex. Siaip tai smagu, kai dar kazkas buna tuo pat metu, as tai labai dziaugiuos turejus sansa susitikt su abiem, psichologiskai kazkaip labai padeda, kai gali pasidalint tais paciais isgyvenimais, nu ir siaip fainai :)

Va dabar Fetui skirtingai vaziuojam :) kaip kas susiderina. Galejom ir mes db vaziuot, ne tai, kad neleido ar ka, tiesiog as taip pasirinkau, man gruodis netiko ;) o ir norejau dar kad bent du pilni ciklai praeitu.

Tai zinoma, kad pavyks :) reikia galvoti pozityviai!

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 12 03, 21:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rasiux1984" data-cid="72284676" data-time="1543870180"><div><p>Na, Mastura sake, kad turetume susisiekti su jais 2-3men.mazdaug pries noredami pradeti FET, galvoju gerai butu nuskristi konsultacijai, apziurai, pasiziureti gal reiketu pasidaryti/pakartoti kokius nors tyrimus del sventos ramybes, ir, aisku, uzsipirkti, parsivezti vaistu FET</p></div></blockquote><p>Hm tai kad kitoms net nebuna tu 3 men kai vaziuoja Fet. As klausiau tiek gyd tiek Z kaip pradet, ka reik paaidaryt, tai sake parasyt jai pries kelias sav kai jau noresiu ta cikla atvaziuot, kad jau pradesi ir tada kai hus 1 Cd irgi pranest.</p><p>Gyd irgi sake gert foli, na ir kitus vaistus ka man reikia, ka geriu visada, dar pasitikslinom dozes ir psio.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sabelyte" data-cid="72284679" data-time="1543870266"><div><p>Tai tada būsiu praleidusi kažką nes dabar visos fet ruošiatės 🤔. Na jei per ivf išgyvenote su Z gal ir kitoms pavyks 😁</p></div></blockquote><p>Jo jo, spydo, kristexx ir as buvom vienu metu smile.gif keliu dienu skirtumas mums visoms buvo punkcija, man pirmai, paskiau spydo ir tada kristex. Siaip tai smagu, kai dar kazkas buna tuo pat metu, as tai labai dziaugiuos turejus sansa susitikt su abiem, psichologiskai kazkaip labai padeda, kai gali pasidalint tais paciais isgyvenimais, nu ir siaip fainai smile.gif
</p><p>Va dabar Fetui skirtingai vaziuojam smile.gif kaip kas susiderina. Galejom ir mes db vaziuot, ne tai, kad neleido ar ka, tiesiog as taip pasirinkau, man gruodis netiko ;) o ir norejau dar kad bent du pilni ciklai praeitu.
</p><p>Tai zinoma, kad pavyks smile.gif reikia galvoti pozityviai!</p>

Na, gal apziurai galeciau ir cia nueiti, bet va vaistu is kir as gauciau?... Cia pas mus be sansu, nebent tik kazka panasaus i Estrofem, o Chrinone, Rulid ir visa kita be sansu cia butu gaut pas mus... Tai reikia vykt konsultacijai, apziurai ir tuo paciu parsivezti vaistuku uzsipirkus
Atsakyti

Duua tikrai smagu kad jūs ten buvote net kelios. Paplepeti pasitarti galima.  Aš kaip ir norėčiau šį ciklą važiuoti bet va bijau del prolaktino ar bus nukritęs per 2 sav geriant bromkriptiną.🤔

Atsakyti

Na, gal apziurai galeciau ir cia nueiti, bet va vaistu is kir as gauciau?... Cia pas mus be sansu, nebent tik kazka panasaus i Estrofem, o Chrinone, Rulid ir visa kita be sansu cia butu gaut pas mus... Tai reikia vykt konsultacijai, apziurai ir tuo paciu parsivezti vaistuku uzsipirkus

Ehm nu jo del vaistu sunkiau, jei iseina isvykt kemilm dienom bandyk.bet jei tik del  vaistu, sakykim echo jei galima kur pasidatyt jei nori is anksciau.tai bandyt kaip nors pastu susigaudyt. Su crinone sunkiau gal jei daugiau reikia.bet utrogestanas gal gali but kaip pakaitalas?

Duua tikrai smagu kad jūs ten buvote net kelios. Paplepeti pasitarti galima.  Aš kaip ir norėčiau šį ciklą važiuoti bet va bijau del prolaktino ar bus nukritęs per 2 sav geriant bromkriptiną.🤔

Neisivaizduoju del prolaktino.. mano viena kart buvo ziauriai aukstas, sekanti karta buvo normaliai. Del sventos ramybes dariau ir MRI nes negalejo nusprest ar cia man taip nukrito natur , ar tada kur buvo pakiles buvo laikas netinkamas ar dar kas  (NE tik del to dariau, bet per mri paziurejo viska..) kad paziuretu ta prolaktinoma kaip cia pasakyt kur galvoj yra.. taskiukas, tai viskas atrode normaliai. Dabar einu gruodzio men bendram kraujo tyrimui, tai zesim ka cia rodys

Atsakyti

Ehm nu jo del vaistu sunkiau, jei iseina isvykt kemilm dienom bandyk.bet jei tik del  vaistu, sakykim echo jei galima kur pasidatyt jei nori is anksciau.tai bandyt kaip nors pastu susigaudyt. Su crinone sunkiau gal jei daugiau reikia.bet utrogestanas gal gali but kaip pakaitalas?

Neisivaizduoju del prolaktino.. mano viena kart buvo ziauriai aukstas, sekanti karta buvo normaliai. Del sventos ramybes dariau ir MRI nes negalejo nusprest ar cia man taip nukrito natur , ar tada kur buvo pakiles buvo laikas netinkamas ar dar kas  (NE tik del to dariau, bet per mri paziurejo viska..) kad paziuretu ta prolaktinoma kaip cia pasakyt kur galvoj yra.. taskiukas, tai viskas atrode normaliai. Dabar einu gruodzio men bendram kraujo tyrimui, tai zesim ka cia rodys

Aš nesidariau mrt, endikrinologė mano kad galejau prisizaisti su papildais ir vaistais (antidepresantai nebevartoju, paskui Jonažolių papildas ir spm ok.) Ale jie visi kažkiek itakoja tą hormoną kuris daro įtaka prl.tai dabar nieko nebevartoju +bromokriptinas ( kurį norėčiau kuo greičiau mesti) tai tikiuosi kad viskas ok bus.

Atsakyti

Jau bus per velai, nieko tau nebepades.. as geriu pastoviai nuo rugsejo iki kovo kqzkur, tai tik su skystu ir po 3 men kazkur pasijuto skirtumas. 

Bet db tau liepe ji pasidaryt ar cia is bendro darei?

Neliepe, dariau nes vakar  po nakties atsikeliau visa slapia, man taio nebuna... tai nulekiau ir pasidariau... kazkaip keista dar rugseji jo buvo pas mane normaliai, todel ir negeriau... gal cia tie antibai man ji taip numuse  :hmm: bet ar taip gali but ? Sianakt bel tas pats, miegu slapia visa  :unsure:​ 

Atsakyti

Neliepe, dariau nes vakar  po nakties atsikeliau visa slapia, man taio nebuna... tai nulekiau ir pasidariau... kazkaip keista dar rugseji jo buvo pas mane normaliai, todel ir negeriau... gal cia tie antibai man ji taip numuse  :hmm: bet ar taip gali but ? Sianakt bel tas pats, miegu slapia visa  :unsure:​ 

kelinta transferis? idomu kodel cia taip Jums🤔

Atsakyti