Ir pacios dideliausios sekmes ryt!! Laikysiu kumscius ir lauksim ziniu
Nenuorama, aciu uz informacija!
Planavom vaziuoti antro vaikelio, bet matyt reikes del koordinatores keist klinika, kad ir kaip man patiko prof.Semra. Mums pasiseke tik jos deka. Man irgi nepatiktu toks bendravimas.
Gal kazka zinote apie Neriman Nasufova? Kontaktuose ir ji nurodyta http://www.tupbebek-...om/en/our-team/
<p>Planavom vaziuoti antro vaikelio, bet matyt reikes del koordinatores keist klinika, kad ir kaip man patiko prof.Semra. Mums pasiseke tik jos deka. Man irgi nepatiktu toks bendravimas. </p>
<p>Gal kazka zinote apie Neriman Nasufova? Kontaktuose ir ji nurodyta <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tupbebek-genetik.com/en/our-team/'>http://www.tupbebek-genetik.com/en/our-team/</a></p>
<p> </p>
<p> </p>
Kadangi Jūs šį kelią, jau praėjote, tad manau nereikėtų baimintis, nes jau iš patirties žinote kelis žingsnius į priekį... Sunkiau toms, kurios pirmą kartą eina šiuo keliu..
<p>Planavom vaziuoti antro vaikelio, bet matyt reikes del koordinatores keist klinika, kad ir kaip man patiko prof.Semra. Mums pasiseke tik jos deka. Man irgi nepatiktu toks bendravimas. </p>
<p>Gal kazka zinote apie Neriman Nasufova? Kontaktuose ir ji nurodyta <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tupbebek-genetik.com/en/our-team/'>http://www.tupbebek-genetik.com/en/our-team/</a></p>
<p> </p>
<p> </p>
Kadangi Jūs šį kelią, jau praėjote, tad manau nereikėtų baimintis, nes jau iš patirties žinote kelis žingsnius į priekį... Sunkiau toms, kurios pirmą kartą eina šiuo keliu.. Nes man buvo ir tokių atveju, kai dar Mastura kartu su Zukhra dirbo, tai iš Masturos gavau vaistų planą apie 14val., ji man parašė, kad reikia nusipirkti vaistų ir iki 16val juos susileisti, atvykus į kliniką ( tuo pačiu jie parodys, kaip teisingai susileisti ). Tuomet labai skubėjau, jog spėti, nes buvau kitame miesto gale. Viską suspėjau iki nustatyto laiko.
Ir "siurprize" 16:08 rašo Zukhra, tokią pačia žinutę, kaip ir Mastura rašė su tuo pačiu planu, tik jos žinutėje neparašytas vaistų leidimo laikas... O kadangi ji rašo 16:08val., tai pagal planą jau vėluojama susileisti vaistus, o jeigu vaistų neturi, tai vadovaujantis Zukhros nurodymais, reikėtų ieškoti vaistinės, kurioje tie vaistai parduodami čia ir dabar...
Tai mano atsakymas į jos žinutę buvo labai trumpas : "Mastura jau viską susakė 14val... ".
Merginos, jeigu vykt i Tr pries FET konsultacijai ir apziurai, kada geriausia vykt (ziurint i mm cikla)?
O kodel tu nori pries fet dar vykti konsultacijai?
as ir planuoju kita diena atgal. Pagaliau man sian ovitrele parasykit ryt kai galesit kaip sekesi!
O tai visgi bus su ovitreliu? Kodel? Kai kalbrjot apie fet sake apie tai is anksciau ar cia viskas eigoj priklauso? Tai jau irgi ant noaies viskas pas jus kirk saldytu primink, du like?
Kadangi Jūs šį kelią, jau praėjote, tad manau nereikėtų baimintis, nes jau iš patirties žinote kelis žingsnius į priekį... Sunkiau toms, kurios pirmą kartą eina šiuo keliu.. Nes man buvo ir tokių atveju, kai dar Mastura kartu su Zukhra dirbo, tai iš Masturos gavau vaistų planą apie 14val., ji man parašė, kad reikia nusipirkti vaistų ir iki 16val juos susileisti, atvykus į kliniką ( tuo pačiu jie parodys, kaip teisingai susileisti ). Tuomet labai skubėjau, jog spėti, nes buvau kitame miesto gale. Viską suspėjau iki nustatyto laiko.
Ir "siurprize" 16:08 rašo Zukhra, tokią pačia žinutę, kaip ir Mastura rašė su tuo pačiu planu, tik jos žinutėje neparašytas vaistų leidimo laikas... O kadangi ji rašo 16:08val., tai pagal planą jau vėluojama susileisti vaistus, o jeigu vaistų neturi, tai vadovaujantis Zukhros nurodymais, reikėtų ieškoti vaistinės, kurioje tie vaistai parduodami čia ir dabar...
Tai mano atsakymas į jos žinutę buvo labai trumpas : "Mastura jau viską susakė 14val... ".
Vat del vaistu, instrukciju, laiko kazkaip nebuvo daug bedos su ja, parasydavo laiku, man gal tik paskutinis tas ovitrelis kai iki galo nepasake kiek ir ko reiks, bet eigoj lygtais nebuvo tokiu nesusipratimu.
Kad ne viska isversdavo tai jau tiesa, uztai mes ir bandem su gydytoju is kart klaust,nes jie kalba angliskai ir visai ok, geriau nei su ja, bet deja is kart negali eit pas gyd.
Nu kazkaip prasisuksim, nenoriu tikwt kad kazkokia koordinatore sugadins klinikos varda, as vistiek tkkiu, kad ji pasitaisys.
Tai mano atsakymas į jos žinutę buvo labai trumpas : "Mastura jau viską susakė 14val... ".</p></div></blockquote><p>Vat del vaistu, instrukciju, laiko kazkaip nebuvo daug bedos su ja, parasydavo laiku, man gal tik paskutinis tas ovitrelis kai iki galo nepasake kiek ir ko reiks, bet eigoj lygtais nebuvo tokiu nesusipratimu.</p><p>Kad ne viska isversdavo tai jau tiesa, uztai mes ir bandem su gydytoju is kart klaust,nes jie kalba angliskai ir visai ok, geriau nei su ja, bet deja is kart negali eit pas gyd.</p><p>Nu kazkaip prasisuksim, nenoriu tikwt kad kazkokia koordinatore sugadins klinikos varda, as vistiek tkkiu, kad ji pasitaisys.</p>
Aš esu tos nuomonės, jog naujas darbuotojas visą savo potencialą parodo, per pirmus tris, keturis mėnesius. Nes kaip taisyklė, naujas darbas priverčia stengtis, tobulėti. Jeigu per pirmuosius mėnesius nėra 100proc. atsidavimo darbui, tuomet reikia su tokiais darbuotojais atsisveikinti. Medicina, ne tas atvejis, jog užtrenkiau darbo duris ir atsiriboju nuo visko...
Jau nekalbant, apie paprastą žmogiškumą bei pagarbą klientams... O to tikrai trūksta... Ir tai nėra išmokstama, arba tu esi toks, ar ne...
O tai visgi bus su ovitreliu? Kodel? Kai kalbrjot apie fet sake apie tai is anksciau ar cia viskas eigoj priklauso? Tai jau irgi ant noaies viskas pas jus kirk saldytu primink, du like?
Eigoje. Bet na as taip tikejau, kad turi buti. Vis klausiau kada bus...Jo viskas jau greit. turim du snaigius. Tai va visus vaistus nuo treciadienio pradedu-antibai ir prednol 4 dienom, o crinone tesiant toliau.
Bet sian ir man Z prigrybavo biski. Tai gerai, kad ne punkcija. Surase man viska, po to paskambino, bet ovitreles laiko neuzakcentavo, kad butent ju laiku turiu leistis, o ne LT....tai buvo nervu ir biskuti veliau susileidau ir dar mol, tai ka dar tu neturi nusipirkus?o tu man sakei pirkti galvoju, nu tai gerai, kad recepta turejau ir vaistiniu aplink...o jei kazkas kazkur, kur negali viens du gauti....per valanda nepilna susiorganizuok, kad gudrus
Eigoje. Bet na as taip tikejau, kad turi buti. Vis klausiau kada bus...Jo viskas jau greit. turim du snaigius. Tai va visus vaistus nuo treciadienio pradedu-antibai ir prednol 4 dienom, o crinone tesiant toliau.
Bet sian ir man Z prigrybavo biski. Tai gerai, kad ne punkcija. Surase man viska, po to paskambino, bet ovitreles laiko neuzakcentavo, kad butent ju laiku turiu leistis, o ne LT....tai buvo nervu ir biskuti veliau susileidau ir dar mol, tai ka dar tu neturi nusipirkus?o tu man sakei pirkti galvoju, nu tai gerai, kad recepta turejau ir vaistiniu aplink...o jei kazkas kazkur, kur negali viens du gauti....per valanda nepilna susiorganizuok, kad gudrus
Bet jei ji grybauja per fet tai kas butų per ivf? Kiek suprantu dar nei viena mergaitė iš mūsų nebuvo tr kai liko tik Z.