Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2017 02 14, 11:39)
Sveikos mergaitės gal netyčia kas turite užsilikusio Fraxiparine 0,3 lenkiškomis kainomis? Su malonumu nupirkčiau. smile.gif  Atrodo, kad reikės naudoti nuolat.

Jei tu iš Kauno, galėčiau atiduoti 2 ampoles. Man dar nereik, o galiojimas į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 13, 20:05)
Man šiandien liūdna... Kaip žinote, dirbam dėl fet. Tai va, 10cd, padarė echo, gleivinė tik 4,4mm verysad.gif
Mastura liepė gert po 2 tabl. estrofemo ir 14cd pas juos prisistatyt,jau šitą penktadieni... Na, kad apžiūrėtų patys turkai visą vaizdą, nes nesupranta kaip čia yr. Per IVF normaliau augo.
Tai va, ale ko man ten skrist dėl konsultacijos... Net nezinau kas čia dabar bus ir ko tie turkai nori smile.gif Nuskrisiu, na,  ir kas? Negi išdidins per 5 dienas iki 8 mm

Oj kaip suprantu tave verysad.gif tikrai liūdna situacija ir deja, nieko negalim padaryti tokiu atveju.. Mane turkai irgi vis kviesdavo pas save apžiūrai, bet aš neskrisdavau, nes man per brangu ax.gif
Per IVF ir man normaliai augo, tiesiog perfect! Bet todėl kad stimuliavausi Gonaliu nuo ciklo pradžios, o va be jo tik su Estrofem net ir kasdien po 4 tabl geriant nieko neužaugdavo verysad.gif Todėl ir pradėjau prašyti leisti ruoštis natūraliam cikle be jo.. sėkmingasis toks ir buvo + lengva stimuliacija.
Gal dar nueik pas kitus gydytojus? Būna matuoja skirtingai.. man taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 14 vasario 2017 - 20:31
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 14, 21:30)
Oj kaip suprantu tave verysad.gif tikrai liūdna situacija ir deja, nieko negalim padaryti tokiu atveju.. Mane turkai irgi vis kviesdavo pas save apžiūrai, bet aš neskrisdavau, nes man per brangu ax.gif
Per IVF ir man normaliai augo, tiesiog perfect! Bet todėl kad stimuliavausi Gonaliu nuo ciklo pradžios, o va be jo tik su Estrofem net ir kasdien po 4 tabl geriant nieko neužaugdavo verysad.gif Todėl ir pradėjau prašyti leisti ruoštis natūraliam cikle be jo.. sėkmingasis toks ir buvo + lengva stimuliacija.
Gal dar nueik pas kitus gydytojus? Būna matuoja skirtingai.. man taip buvo.

Na, pirmas bandymas, tai skrisiu si karta, ziuresim kaip seksis. Tuo labiau, pasiskaiciavau, kad cia vaiksciot kas antra diena po privacius kab, tai echo, tai krauja tirt, vistiek nemazai moket, o ten nemokamai butu, nes i IVF paketo kaina ieina viskas iki I transferio.

Isodinimas kazkur 20cd, tai dar turiu 9 dienas pasitempt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 15 vasario 2017 - 00:17

Mielosios kreipiuosi į Jus.Turiu skubų klausimėlį ir nėra kur daugiau kreiptis ,visos temos užšale.Skubiai reikia pasidaryti zarazų tyrimus,nes šiandien prasidėjo mm.Graikai atsiuntė begalę tų tyrimų su savo kosminėm kainom-tai nežinau ką pasirinkti.Tokio tyrimo kaip LIFE Code7 in 1,-nėra yra penki,trys ,dviešimt vienas,septyniolika ir aibė kitų pavienių tyrimų.O ar šie tyrimai labai svarbūs nesitvirtinimo atveju.Gal kas darėtės atsiliepkit-labai prašau.

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 15, 00:13)
Na, pirmas bandymas, tai skrisiu si karta, ziuresim kaip seksis. Tuo labiau, pasiskaiciavau, kad cia vaiksciot kas antra diena po privacius kab, tai echo, tai krauja tirt, vistiek nemazai moket, o ten nemokamai butu, nes i IVF paketo kaina ieina viskas iki I transferio.

Isodinimas kazkur 20cd, tai dar turiu 9 dienas pasitempt smile.gif

Laikau uz tave kumscius ir laukiu sugriztant 2in1 friends.gif
Atsakyti
Merginos, vis dar turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Vaistukai visa laika saugiai laikomi saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai ir ju man nebereikia. Parduodu daug pigiau nei LT (po 100 Eur).
Gal kam reikia?
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu kuo greiciau pagauti savo laime nestuke.gif
Atsakyti

Linkėjimai iš Stambulo! Valio, mes pradedam IVF !!! Kramune, gal gali ir man atsiųsti info į a.ž. dėl apartamentų? Šį vakar turim išsirinkti kur nuo ryt gyvenam :)

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 15, 14:26)
<p>Linkėjimai iš Stambulo! Valio, mes pradedam IVF !!! Kramune, gal gali ir man atsiųsti info į a.ž. dėl apartamentų? Šį vakar turim išsirinkti kur nuo ryt gyvenam smile.gif</p>

Woohoo! victory.gif Sekmes Jums! Lauksim paciu geriausiu ziniu is Jusu fronto su palaikymo komanda ! bigsmile.gif

Papildyta:
J01, kaip Jusu reikalai? 4u.gif Maciau Jus pink. Gal jau Stambule taip pat? ax.gif
Atsakyti

Ačiū! Pagre, o kur Jūs gyvenot? Ar patiko?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 15, 14:45)
<p>Ačiū! Pagre, o kur Jūs gyvenot? Ar patiko?</p>

Mes gyvenom Cimen apartamentuose. Vieta gera, tik man du minusai buvo, kad patekti i pagrindine gatve reikejo kopti i nemenka kalna, o as jauciausi sudetingai IVF metu, nes hyper turejau ir pagalvojus apie transferi, nenoreciau kopineti tokiais kalnais daugiau. Ir skalbimo masina buvo bendra, reikejo eiti i rusi:rolleyes:
Seip butas buvo tvarkingas, arti pagrindines gatves, bet be triuksmo.
i ligonine vaziuodavom su taxi, mokejom apie 15 trl. Mes emem One-Bedroom Apartment. Mokejom 29eur uz para.

Jei tektu rinktis is naujo, rinkciausi Atlas appartamentus, nes ten salia prekybos centro, ner kalnu ir visai netoli ligonines. smile.gif Tik sitie apartamentai siek tiek brangesni, bet manau konforto prasme geresni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 15 vasario 2017 - 15:01

Ačiū, bandau su Atlas susisiekti

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 15, 15:39)
<p>Ačiū, bandau su Atlas susisiekti</p>

P.s. Atlas siek tiek toliau nuo Taxim aikstes ir pacio pacio centro, bet man tai butu tik privalumas, negyventi koseje. Nukakti iki centro su Stambulo transportu kaip 2x2 biggrin.gif
Tai tas rajonas aplink Cevahir prekybcentri ar kur Atlas apartamentai is ties ramus ir geras ax.gif

Lauksim Jusu naujienu is IVF proceso! 4u.gif Kad viskas legvai ir sekmingai praeitu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 15 vasario 2017 - 15:51