Pagaliau prisiruošiau prisiregistruoti ir papasakoti savo patirtį...
Esu šiame kelyje kaip ir visos iš mūsų, praėjau stimuliacijas, dabar pasiruošimas FET.
Puse savo IVF kelio teko pabendrauti su Mastura, tad galiu pasakyti tik geriausi atsiliepimai. Žmogus, kuris mylėjo savo darbą ir neskaičiavo darbo valandų, turėjo kantrybės paaiškinti visas smulkmenas, sugebėdavo nuraminti, labai džiaugiuosi, jog bent puse kelio nuėjau su tokia koordinatore. Tačiau, kaip bebūtų gaila, sekanti kelio dalis ir pasiruošimas FET vyko su Zukhra. Tai galiu pasakyti tik vieną, niekada gyvenime neteko sutikti žmogaus, dirbančio medicinos srityje ir taip "dėjusio" ant savo atliekamo darbo. Kontaktuojant su Zuhra ne į visus klausimus gaunami atsakymai, arba atsakoma į pusę klausimų, o į kitus pačiai tenka ieškoti atsakymų ( Ačiū, forumo kolegei, kurios pagalba, sužinojau daugiau, nei iš Zukhros ). Kitas dalykas, kurį pastebėjau, jog ji kai daktaras šneka, ji verčia ne viską. Jeigu darktaras šneka puse minutės ir matau, kad aiškina situacija, Zukhros vertimas būna : Viskas gerai...
Uždavus papildomų klausimų bei paprašius gydytojo plačiau paaiškinti, iš Zukhros gauni vertimą : Gydytojas sakė, viskas tvarkoje...
Gal kitiems ir tinka tokie atsakymai, tačiau man norisi platesnių komentarų, nes kaip ne kaip, tai liečia mano sveikatą ir man ne tas pats kas su manimi bus...
Tad netekusi kantrybės prieš dvi savaites parašiau skundą Semrai, surašiau tvarkingą laišką, kuriame surašiau visą informaciją su datomis, kada nesu gavusi atsakymų. Po kelių dienų prasidėjo mano pasiruošimas FET, tad sulaukiau skambučio iš pačio daktaro, su paaiškinimu, kaip toliau vyks pasiruošimas. Galvojau, galbūt jie sureagavo į mano laišką... Bet penktadienį vėl nusiunčiau laišką Zukhrai, tačiau iki šiandien negavau atsakymo į klausimus.. ( šeštadienį ji dirbo ). Tad lyginant su Mastura, kai atsakymus rašydavo net 6val. ryto, arba jeigu būdavo išeiginė visuomet ateidavo apie tai įspėjantis automatinis laiškas. Tad raginu visas, kurios esate susidūrusi su tokiu Zukhros elgesiu, netylėti ir rašyti laiškus vadovybei, kadangi keli besiskundžiantys žmonės, vargu ar pakeis situaciją...
Šiuo metu mastau apie galimybę keisti koordinatorę, nes neturiu kantrybės kalbėti monologu. Gal kas žinote, kur man reikėtų kreiptis ir ar kas nors esate susidūrusi su koordinatorės keitimu ?