QUOTE(Krown @ 2018 11 30, 15:13)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72281276" data-time="1543579247"> Na čia tai nesąmonė. O jūs per konsultaciją nebuvote sutarę ką daryti? Tokiais atvejais yasmin tuos kontraceptikus skiria, kad žinoti kada 2 cd, bet, kadangi tavo žemas amh, o su žemu retai kam tą yasmin skiria, tai turėjo tau leisti pradėti startą lt su lt tyrimais ir echo. Gal tu į Memorialą oficialiai iiųsk savo klausimą ir parašyk, kad Z tau nepasako kaip tavo atveju daryti. Tegu kas kitas perduoda, ką gydytojas rekomendavo būtent tau, o ne ką Z išgalvojo
Papildyta: Gal ir Sevda. Aš tik pamenu, kad tokia liekna ir atrodo šviesiai plaukus pasidažiusi. Jaučiu negražu dabar klausti Masturos, kai jai gruodžio 3 d cp?
ar klausti?</blockquote> Jeigu nesunku užklausk 😉 gi ne per cp klausi 😁 atsakys kada galės 😉 jau kai turės beibi tai jau tikrai laiko daugiau neatsiras 😁 čia ne Sevda bus vadinasi, nes ji juoduke tokia buvo labai 😉
Vakar užklausiau, bet neatrašo
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 11 30, 18:58)
<p>Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis
siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.</p><p>Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji
ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau
daug emociju man snd </p>
Kumštukai