Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Nea nespejau  :blink:  nu bet ziurejau yra skrydis pirmadieni septinta vakaro, tai pirmadieni nuejus i darba peasysiu kas isleistu atostogu porai dienu, tik dar nesugalvojau ka sakyt kam man reik  :hmm:  :hmm:  :hmm:  pas mus kolektyvas toks kad labai jaujau lenda i asmeniskumus, baisiai viskas cekavu nu ir men pradzioj labai sunku iseit  :unsure:  nu bet kaip nors issisuksiu  :)  svarbu zalia sviesa uzdegta transferiui  :yahoo:​ 

Ka mes tada kalbejom kazka buvom sugalvoje ka meluot, man ir reiks rast kazkokia iseiti, bet as tai turbut sakysiu reikia ka nors aplankyt jei nebus kaip be paaiskinimo kaip cia staigiai taip reik..jei is anksto bent kelias d nezinosiu

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2018 11 30, 15:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72281276" data-time="1543579247"> Na čia tai nesąmonė. O jūs per konsultaciją nebuvote sutarę ką daryti? Tokiais atvejais yasmin tuos kontraceptikus skiria, kad žinoti kada 2 cd, bet, kadangi tavo žemas amh, o su žemu retai kam tą yasmin skiria, tai turėjo tau leisti pradėti startą lt su lt tyrimais ir echo. Gal tu į Memorialą oficialiai iiųsk savo klausimą ir parašyk, kad Z tau nepasako kaip tavo atveju daryti. Tegu kas kitas perduoda, ką gydytojas rekomendavo būtent tau, o ne ką Z išgalvojo Papildyta: Gal ir Sevda. Aš tik pamenu, kad tokia liekna ir atrodo šviesiai plaukus pasidažiusi. Jaučiu negražu dabar klausti Masturos, kai jai gruodžio 3 d cp? vartotojo įkelta nuotraukaar klausti?</blockquote> Jeigu nesunku užklausk 😉 gi ne per cp klausi 😁 atsakys kada galės 😉 jau kai turės beibi tai jau tikrai laiko daugiau neatsiras 😁 čia ne Sevda bus vadinasi, nes ji juoduke tokia buvo labai 😉

Vakar užklausiau, bet neatrašo
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 11 30, 18:58)
<p>Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis  yahoo.gif  siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.</p><p>Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji  smile.gif  ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau  4u.gif​  daug emociju man snd </p>

Kumštukai 4u.gif
Atsakyti

Mergaites, o gal žinote kokio senumo HSG tinkama yra? Ir jeigu daryta northway ir turiu tik išrašą, saugo jie jeigu nebuvo pageidauta koks nors CD arba foto tuo metu? 🤔

Atsakyti

Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis  :yahoo:  siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.

Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji  :)  ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau  :4u:​  daug emociju man snd 

geros naujienos! skrisit is vakaro ar jau ten? kaip galvojat del skrydzio atgal-kita diena iskart ar dar po dienos? as tikiuosi jau kt savaite suzinoti kada ir man transferis🤔

Atsakyti
Parduodu:leidziama progesterona-5.50€ (Tr)
crinona-25€ (Tr)
Tel.nr. 862150018

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 12 02, 15:36)
geros naujienos! skrisit is vakaro ar jau ten? kaip galvojat del skrydzio atgal-kita diena iskart ar dar po dienos? as tikiuosi jau kt savaite suzinoti kada ir man transferis🤔</p>

tau ir be ovitrelio viskas vyks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 02 gruodžio 2018 - 17:09

tau ir be ovitrelio viskas vyks?

ryt suzinosiu, tikiuos. ketvirta syki einu echo jau :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 12 02, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72283167" data-time="1543763371"><div><p>tau ir be ovitrelio viskas vyks?</p></div></blockquote><p>ryt suzinosiu, tikiuos. ketvirta syki einu echo jau hmm.gif​ </p>

eh, daug kartu jau buvai irgi unsure.gif as kai klausiau Z sako max 3 kartus reiks unsure.gif irgi tada ne visai taip buna..
Atsakyti

eh, daug kartu jau buvai irgi unsure.gifas kai klausiau Z sako max 3 kartus reiks unsure.gifirgi tada ne visai taip buna..

jo. LT FET dusyk tik echo ejau. 

Atsakyti

Gal kas turi pardavimui estrofem 2 mg arba gali parvežti 1-2 pakuotes iš TR? 

Atsakyti

Kas važiuojat i tr sekmės, tikiu šiemet turėsite pačią geriausią dovaną😉 :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2018 12 02, 14:48)
<p>Mergaites, o gal žinote kokio senumo HSG tinkama yra? Ir jeigu daryta northway ir turiu tik išrašą, saugo jie jeigu nebuvo pageidauta koks nors CD arba foto tuo metu? 🤔</p>

Aš iš nw tik išrašą gavau. Jokių foto jie neturėjo. O išraše, dėl skyrybos ženklų nenaudojimo gydytojai rašant špargalkę, atvirkščiai kiaušintakiai aprašyti buvo. Tai dar vk gn dariausi, bet ir ji tr netiko - kartojau tr
Atsakyti