Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Na čia tai nesąmonė. O jūs per konsultaciją nebuvote sutarę ką daryti? Tokiais atvejais yasmin tuos kontraceptikus skiria, kad žinoti kada 2 cd, bet, kadangi tavo žemas amh, o su žemu retai kam tą yasmin skiria, tai turėjo tau leisti pradėti startą lt su lt tyrimais ir echo. Gal tu į Memorialą oficialiai iiųsk savo klausimą ir parašyk, kad Z tau nepasako kaip tavo atveju daryti. Tegu kas kitas perduoda, ką gydytojas rekomendavo būtent tau, o ne ką Z išgalvojo Papildyta: Gal ir Sevda. Aš tik pamenu, kad tokia liekna ir atrodo šviesiai plaukus pasidažiusi. Jaučiu negražu dabar klausti Masturos, kai jai gruodžio 3 d cp? ax.gifar klausti?
Jeigu nesunku užklausk 😉 gi ne per cp klausi 😁 atsakys kada galės 😉 jau kai turės beibi tai jau tikrai laiko daugiau neatsiras 😁 čia ne Sevda bus vadinasi, nes ji juoduke tokia buvo labai 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 30 lapkričio 2018 - 14:14

labail lauksiu ka Jums parasys, nes man ta pati nesamone su atostogom. Nezinau nei kada, nei kiek....Nu bet jei susprogo jau folis, tai jei 5 diena po OV sodinas, tai gal antradieni Jums reiks. Na labai idomu. Laukiu labai ziniu is Jusu!

Aha, as ir pati vis dar laukiu ziniu is Z  :blink:  bet nieko cia kitaip nebus, kaip visalaik ji man parasys ar paskambins tik apie penkta val... :blink: 

Atsakyti

Aha, as ir pati vis dar laukiu ziniu is Z  :blink:  bet nieko cia kitaip nebus, kaip visalaik ji man parasys ar paskambins tik apie penkta val... :blink:

O kada merginos jums mastura pasakydavo viska? Nes man irgi tik apie 4-5 val lietuvos laiku...

Atsakyti

O kada merginos jums mastura pasakydavo viska? Nes man irgi tik apie 4-5 val lietuvos laiku...

Man  jei kokie tyrimai kas svarbu laike tai ji atsakydavo valandos begyje jei tik klausimai tai dienos begyje

Atsakyti

Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis  :yahoo:  siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.

Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji  :)  ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau  :4u:​  daug emociju man snd 

Atsakyti

Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis  :yahoo:  siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.

Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji  :)  ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau  :4u:​  daug emociju man snd 

Pirmyn viskas bus ok, sekmės  :4u:​ 

Atsakyti

Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji  :)  ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau  :4u:  daug emociju man snd 

Kaip džiugu už tave  :rolleyes:  viskas bus gerai, tiek praėjai tai čia liko tik mažas lašelis  :4u: 

Atsakyti

Valiooo! Žalia šviesa duota 🤩 o kaip dėl laisvi dienu? Spejai susiorganizuoti? 😊

Atsakyti

Nu va liuks, kumsciai suspausti, kad nuo dabar viskas sklandziai ir be nesusipratimu! 

Kaip faina, viskas bus baigta greit.

Atsakyti

Aciu merginos uz palaikyma  :yahoo:  :4u:​ 

Atsakyti

Valiooo! Žalia šviesa duota 🤩 o kaip dėl laisvi dienu? Spejai susiorganizuoti? 😊

Nea nespejau  :blink:  nu bet ziurejau yra skrydis pirmadieni septinta vakaro, tai pirmadieni nuejus i darba peasysiu kas isleistu atostogu porai dienu, tik dar nesugalvojau ka sakyt kam man reik  :hmm:  :hmm:  :hmm:  pas mus kolektyvas toks kad labai jaujau lenda i asmeniskumus, baisiai viskas cekavu nu ir men pradzioj labai sunku iseit  :unsure:  nu bet kaip nors issisuksiu  :)  svarbu zalia sviesa uzdegta transferiui  :yahoo:​ 

Atsakyti
spydo, dideliausios sėkmės 🤞🤞🤞
Kiek kartu dabar teko eiti echo iki krauja priduoti? Kazkaip as nebuvau prie islaidu prisiskaiciavusi situ echo snaigutei pasiimti 🤦♀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 30 lapkričio 2018 - 20:44