Na čia tai nesąmonė. O jūs per konsultaciją nebuvote sutarę ką daryti? Tokiais atvejais yasmin tuos kontraceptikus skiria, kad žinoti kada 2 cd, bet, kadangi tavo žemas amh, o su žemu retai kam tą yasmin skiria, tai turėjo tau leisti pradėti startą lt su lt tyrimais ir echo. Gal tu į Memorialą oficialiai iiųsk savo klausimą ir parašyk, kad Z tau nepasako kaip tavo atveju daryti. Tegu kas kitas perduoda, ką gydytojas rekomendavo būtent tau, o ne ką Z išgalvojo Papildyta: Gal ir Sevda. Aš tik pamenu, kad tokia liekna ir atrodo šviesiai plaukus pasidažiusi. Jaučiu negražu dabar klausti Masturos, kai jai gruodžio 3 d cp? ar klausti?Jeigu nesunku užklausk 😉 gi ne per cp klausi 😁 atsakys kada galės 😉 jau kai turės beibi tai jau tikrai laiko daugiau neatsiras 😁 čia ne Sevda bus vadinasi, nes ji juoduke tokia buvo labai 😉
labail lauksiu ka Jums parasys, nes man ta pati nesamone su atostogom. Nezinau nei kada, nei kiek....Nu bet jei susprogo jau folis, tai jei 5 diena po OV sodinas, tai gal antradieni Jums reiks. Na labai idomu. Laukiu labai ziniu is Jusu!
Aha, as ir pati vis dar laukiu ziniu is Z bet nieko cia kitaip nebus, kaip visalaik ji man parasys ar paskambins tik apie penkta val...
Aha, as ir pati vis dar laukiu ziniu is Z bet nieko cia kitaip nebus, kaip visalaik ji man parasys ar paskambins tik apie penkta val...
O kada merginos jums mastura pasakydavo viska? Nes man irgi tik apie 4-5 val lietuvos laiku...
Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.
Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau daug emociju man snd
Kaip džiugu už tave viskas bus gerai, tiek praėjai tai čia liko tik mažas lašelis
Na ka, mano naujausios zinios - antradieni transferis siandien turiu pradet gerti prednol ir rulid keturias dienas.
Jau greit viskas, matosi finisho tiesioji ir laukiu ir noriu ir jaudinuosi ir bijau daug emociju man snd
Valiooo! Žalia šviesa duota 🤩 o kaip dėl laisvi dienu? Spejai susiorganizuoti? 😊
Nu va liuks, kumsciai suspausti, kad nuo dabar viskas sklandziai ir be nesusipratimu!
Kaip faina, viskas bus baigta greit.
Valiooo! Žalia šviesa duota 🤩 o kaip dėl laisvi dienu? Spejai susiorganizuoti? 😊
Nea nespejau nu bet ziurejau yra skrydis pirmadieni septinta vakaro, tai pirmadieni nuejus i darba peasysiu kas isleistu atostogu porai dienu, tik dar nesugalvojau ka sakyt kam man reik pas mus kolektyvas toks kad labai jaujau lenda i asmeniskumus, baisiai viskas cekavu nu ir men pradzioj labai sunku iseit nu bet kaip nors issisuksiu svarbu zalia sviesa uzdegta transferiui
Kiek kartu dabar teko eiti echo iki krauja priduoti? Kazkaip as nebuvau prie islaidu prisiskaiciavusi situ echo snaigutei pasiimti 🤦♀