O tos kurios db tikrinasi ir ruošiasi FET jums rekomenduota tikrintis keliose klinikose? Jeigu yra vilniečių gal galite pasidalinti kurias dvi klinikas ir daktarus pasirinkote? 😉
man nerekomendavo🤔vaikstau pas viena gydytoja.
Nu aš nematau kad pasitaisytų nes laiško iki šiol nėra
Atrašė Z ir į klausimą kuriuos tyrimus jai reikia kartoti, nes daryti skirtingu metu, tai jos atsakymas visi kurie priklauso ivf net ir amh kurio po 6 men pas juos nebereikia daryti. Kosmosas . Kažkaip jau širdelė linksta link LV Fodinos
Atrašė Z ir į klausimą kuriuos tyrimus jai reikia kartoti, nes daryti skirtingu metu, tai jos atsakymas visi kurie priklauso ivf net ir amh kurio po 6 men pas juos nebereikia daryti. Kosmosas . Kažkaip jau širdelė linksta link LV Fodinos
Merginos, rasykit skunda ligoninei. Nu negalima taip. Ligonine superine, gydytojai, embriologai taip pat. Nu negi Z sugadins ligonines varda...
Merginos HELP
jau pradedu panikuoti... Zukhrai pries tris nusiunciau echo foto ir kraujo tyrimus, tai pagal juos apie 4 val... kaip mergaite pries tai rase kad ragina, tai manes tikrai neragino ir nei kart nera uzsiminus iki kokio laiko jai atsiusti tyrimus...
Zodziu nusiunciau, ir jau daugiau kaip val jokio patvirtinimo kad gavo mano emaila, nusiunciau antra karta - nieko,... skambinu keliais jos numeriais - nekelia rageliooo... nebezinau ar laukt dar ar ieskotis kokiu numeriu kur dar galeciau paskambinti... nes pas mus pusia penkiu, tai pas juos jau puse sesiu...
rimtai panika ima... man snd dvylikta ciklo diena, folis didelis 19 mm, gine sake ovuliacija ant nosies...snd kaip ir tikejausi jau viska suzinot, o dabar Z prapuole, jokios reakcijos
Ka daryt ???
Anksčiau visos eidavo į dvi klinikas dėl duomenų tikslumo 🤔 nu žinokite jau tikrai nebesmagu darosi 🤦 kaip galima rimtai pasiruošti ir normaliai viską padaryti kai vis ne kiekviename žingsnyje po "kliurka" iš Z 🤦🤷
o as va net nepagalvojau kad keliose klinikose darytis, lankausi pas viena... nes niekas man neuzsimine apie kelias klinikas
nu ka, pavyko man susisiekti su Zukhra, atsiliepe telefonu... ir gavau velniu nuo jos... pakeltu tonu ispyskino kad ji gavo mano foto, kad as turiu but kantri ir laukt, nes ji labai uzsiemus... nu ka tai as jai ir sakau, Zukhra, as galiu but kantri ir bunu kantri, kai tu man patvirtini kad gavai is manes informacija... zodxiu nei labas nei viso gro, tik pakelus rageli ispyskino tirada ir tiek... kazkaip kvailai pasijauciau nejaugi taip sunku, po atsiusto emailo parasyti kad ok gavau... nu zodziu
Nu va, kol cia rasiau komentara perskambino man Z, ir liepe pakartot rytoj visus kraujo tyrimus ir echo... kai paklausiau kodel, taip ir neatsake aiskiai, tik kad reikia kartoti... pasake tik kad cia bus paskutinis echo ir kad po keturiu penkiu dienu pakvies mane transferiui
tai va tiek ziniu
o buvo kuriai, kad ejot ant echo dvi dienas is eiles ?
Nu va, kol cia rasiau komentara perskambino man Z, ir liepe pakartot rytoj visus kraujo tyrimus ir echo... kai paklausiau kodel, taip ir neatsake aiskiai, tik kad reikia kartoti... pasake tik kad cia bus paskutinis echo ir kad po keturiu penkiu dienu pakvies mane transferiui
tai va tiek ziniu
o buvo kuriai, kad ejot ant echo dvi dienas is eiles ?
man tai siurpas eina. kas per bendravimas. Tai jeigu niekas nereguoja i skundus del jos, tai deja bet tokia klinika tada kiti kas skaito apeis..Nesuprantu. Jums kiba lauks natur kol OV ivyks. Jau nesamones kazkokias jie ten daro