Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

O tos kurios db tikrinasi ir ruošiasi FET jums rekomenduota tikrintis keliose klinikose? Jeigu yra vilniečių gal galite pasidalinti kurias dvi klinikas ir daktarus pasirinkote? 😉 

man nerekomendavo🤔vaikstau pas viena gydytoja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 29 lapkričio 2018 - 13:30

Nu aš nematau kad pasitaisytų nes laiško iki šiol nėra 

Atrašė Z ir į klausimą kuriuos tyrimus jai reikia kartoti, nes daryti skirtingu metu, tai jos atsakymas visi kurie priklauso ivf net ir amh kurio po 6 men pas juos nebereikia daryti. Kosmosas  :oh: . Kažkaip jau širdelė linksta link LV Fodinos

Atsakyti

man nerekomendavo🤔vaikstau pas viena gydytoja. 

Anksčiau visos eidavo į dvi klinikas dėl duomenų tikslumo 🤔 nu žinokite jau tikrai nebesmagu darosi 🤦 kaip galima rimtai pasiruošti ir normaliai viską padaryti kai vis ne kiekviename žingsnyje po "kliurka" iš Z 🤦🤷

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 11 27, 19:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rneringa" data-cid="72278397" data-time="1543334108"> Sveikos merginos, Norėjau Jūsų paklausti. Žinau, kad kai kurios darėtės gimdos nuotrauką Turkijoje, bet ne Memorial. Kaip vadinasi ta kita gydymo įstaiga, kur daromos pigesnės gimdos nuotraukos? Ir koks jos adresas? Labai laukiu atsakymo ir dėkoju vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Echomar 🙂 atrodo sitas:</p>
<p><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);"> </span><span style="font-weight:600;margin:0px;text-align:center;">E-Posta : </span><a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:info@echomar.com.tr'>info@echomar.com.tr</a><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);">       </span><span style="font-weight:600;margin:0px;text-align:center;">Adres : </span><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);">19 Mayıs Cd. No:4 Şişli 34360 Şişli / İSTANBUL, Türkiye</span></p>

Įmeskit Persikutei, kad į pirmą psl įkeltų, nes Memorialas supratu gn nebedaro
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2018 11 28, 21:56)
Merginos, gal zinot ar pries darant ptolaktino tyrima reikia buti nevalgius?

Tik produktų, turinčių kofeino.
Kada planuojate startuoti?
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 11 29, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krown" data-cid="72280109" data-time="1543486246"><div><p>O tos kurios db tikrinasi ir ruošiasi FET jums rekomenduota tikrintis keliose klinikose? Jeigu yra vilniečių gal galite pasidalinti kurias dvi klinikas ir daktarus pasirinkote? 😉 </p></div></blockquote><p></p><p></p><p>As tikrinausi vienoj ligoninej. Bet kuri galit, nuosirdziai patariu del viso pikto nueiti bent karta i kita klinika. Man 11cd ligoninej pasake gleivine 10mm, o 14cd pasake 7mm... isivaizduokit koks sokas buvo.... lekiau vel 15cd tikrintis...</p>

Oho. Kokioj čia taip ligoninėj? O gydytojas tas pats buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 29 lapkričio 2018 - 14:16

Oho. Kokioj čia taip ligoninėj? O gydytojas tas pats buvo?

Gydytojai skirtingi. Bet vat jei buciau nors karta pasidarius kontrolini scana, buciau daaaaug nervu sutaupius.

Atsakyti

Atrašė Z ir į klausimą kuriuos tyrimus jai reikia kartoti, nes daryti skirtingu metu, tai jos atsakymas visi kurie priklauso ivf net ir amh kurio po 6 men pas juos nebereikia daryti. Kosmosas  :oh: . Kažkaip jau širdelė linksta link LV Fodinos

Merginos, rasykit skunda ligoninei. Nu negalima taip. Ligonine superine, gydytojai, embriologai taip pat. Nu negi Z sugadins ligonines varda...

Atsakyti

o ji Jusu neragina greiciau jai siusti foto? as irgi vis veliau pas gyd patenku, tai jau buna man 14 val raso, kur info😶man dabar sestadieni reikes eiti. Tas laikas dabar po pasukimo pasikeite su TR musu nenaudai. 

nea neragina...

Atsakyti

Merginos HELP 

jau pradedu panikuoti... Zukhrai pries tris nusiunciau echo foto ir kraujo tyrimus, tai pagal juos apie 4 val... kaip mergaite pries tai rase kad ragina, tai manes tikrai neragino ir nei kart nera uzsiminus iki kokio laiko jai atsiusti tyrimus...

Zodziu nusiunciau, ir jau daugiau kaip val jokio patvirtinimo kad gavo mano emaila, nusiunciau antra karta - nieko,... skambinu keliais jos numeriais - nekelia rageliooo... nebezinau ar laukt dar ar ieskotis kokiu numeriu kur dar galeciau paskambinti... nes pas mus pusia penkiu, tai pas juos jau puse sesiu...

rimtai panika ima... man snd dvylikta ciklo diena, folis didelis 19 mm, gine sake ovuliacija ant nosies...snd kaip ir tikejausi jau viska suzinot, o dabar Z prapuole, jokios reakcijos 

Ka daryt ???

Atsakyti

Anksčiau visos eidavo į dvi klinikas dėl duomenų tikslumo 🤔 nu žinokite jau tikrai nebesmagu darosi 🤦 kaip galima rimtai pasiruošti ir normaliai viską padaryti kai vis ne kiekviename žingsnyje po "kliurka" iš Z 🤦🤷

o as va net nepagalvojau kad keliose klinikose darytis, lankausi pas viena... nes niekas man neuzsimine apie kelias klinikas :hmm:​ 

Atsakyti

nu ka, pavyko man susisiekti su Zukhra, atsiliepe telefonu... ir gavau velniu nuo jos... pakeltu tonu ispyskino kad ji gavo mano foto, kad as turiu but kantri ir laukt, nes ji labai uzsiemus... nu ka tai as jai ir sakau, Zukhra, as galiu but kantri ir bunu kantri, kai tu man patvirtini kad gavai is manes informacija... zodxiu nei labas nei viso gro, tik pakelus rageli ispyskino tirada ir tiek... kazkaip kvailai pasijauciau  :hmm:  :)  nejaugi taip sunku, po atsiusto emailo parasyti kad ok gavau... nu zodziu

Atsakyti

Nu va, kol cia rasiau komentara perskambino man Z, ir liepe pakartot rytoj visus kraujo tyrimus ir echo... kai paklausiau kodel, taip ir neatsake aiskiai, tik kad reikia kartoti... :blink:  pasake tik kad cia bus paskutinis echo ir kad po keturiu penkiu dienu pakvies mane transferiui

tai va tiek ziniu

o buvo kuriai, kad ejot ant echo dvi dienas is eiles ?

Atsakyti

Nu va, kol cia rasiau komentara perskambino man Z, ir liepe pakartot rytoj visus kraujo tyrimus ir echo... kai paklausiau kodel, taip ir neatsake aiskiai, tik kad reikia kartoti... :blink:  pasake tik kad cia bus paskutinis echo ir kad po keturiu penkiu dienu pakvies mane transferiui

tai va tiek ziniu

o buvo kuriai, kad ejot ant echo dvi dienas is eiles ?

:blink: man tai siurpas eina. kas per bendravimas. Tai jeigu niekas nereguoja i skundus del jos, tai deja bet tokia klinika tada kiti kas skaito apeis..Nesuprantu. Jums kiba lauks natur kol OV ivyks. Jau nesamones kazkokias jie ten daro :hmm:​ 

Atsakyti