Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos merginos, Norėjau Jūsų paklausti. Žinau, kad kai kurios darėtės gimdos nuotrauką Turkijoje, bet ne Memorial. Kaip vadinasi ta kita gydymo įstaiga, kur daromos pigesnės gimdos nuotraukos? Ir koks jos adresas? Labai laukiu atsakymo ir dėkoju 4u.gif

Echomar 🙂 atrodo sitas:

E-Posta : info@echomar.com.tr       Adres : 19 Mayıs Cd. No:4 Şişli 34360 Şişli / İSTANBUL, Türkiye

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 27 lapkričio 2018 - 18:35
QUOTE(cola2017 @ 2018 11 27, 19:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rneringa" data-cid="72278397" data-time="1543334108"> Sveikos merginos, Norėjau Jūsų paklausti. Žinau, kad kai kurios darėtės gimdos nuotrauką Turkijoje, bet ne Memorial. Kaip vadinasi ta kita gydymo įstaiga, kur daromos pigesnės gimdos nuotraukos? Ir koks jos adresas? Labai laukiu atsakymo ir dėkoju vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Echomar 🙂 atrodo sitas:</p>
<p><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);"> </span><span style="font-weight:600;margin:0px;text-align:center;">E-Posta : </span><a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:info@echomar.com.tr'>info@echomar.com.tr</a><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);">       </span><span style="font-weight:600;margin:0px;text-align:center;">Adres : </span><span style="text-align:center;background-color:rgb(138,142,145);">19 Mayıs Cd. No:4 Şişli 34360 Şişli / İSTANBUL, Türkiye</span></p>

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti

Jeigu aš gerai suprantu tai kai jau žinosi tikslai kad kėlimas, arba panaudojus ovitrelle, likus 5 dienos iki įkėlimo turėsi sugerti visus tuos antibus ir pradėti naudoti crinone 

Aciu nuraminot 😉 

Atsakyti

Nu ką parašiau Z laišką su prašymu pažiūrėti kurie turimai pasibaigę, atrašė ryte jog dienos begyje pateiks atskymą ir spėkite ogi jo nėra. :D​ 

Atsakyti

Nu ką parašiau Z laišką su prašymu pažiūrėti kurie turimai pasibaigę, atrašė ryte jog dienos begyje pateiks atskymą ir spėkite ogi jo nėra. :D​ 

paziurekit netycia, gal spame. man taip porasyk buvo su ja. aisku buvo, pradzioj, kad ir esu negavus ats. bet vakar nusiunciau echo nuotraukas, tai net skambina ji man patvirtinti,  kad gavo viska😁😂

Atsakyti
Merginos, gal zinot ar pries darant ptolaktino tyrima reikia buti nevalgius?
Atsakyti

paziurekit netycia, gal spame. man taip porasyk buvo su ja. aisku buvo, pradzioj, kad ir esu negavus ats. bet vakar nusiunciau echo nuotraukas, tai net skambina ji man patvirtinti,  kad gavo viska😁😂

Nera, ryte viskas ok parase kad šiandien parašs  bet tikslios info va ir nera. Nu gal ryt bus :unsure:​ 

Merginos, gal zinot ar pries darant ptolaktino tyrima reikia buti nevalgius?

Nevalgius ir iki 9,30.

Atsakyti

Geras, gal Zukhra taisosi  :)  man tai ne, neskambina. snd dvylikta ciklo diena, tai siusiu vel nuotraukas ir kraujo tyrimus... Kazkaip nekantrauju, o vizitas pas daktare echo tik 14 val...

Atsakyti

Geras, gal Zukhra taisosi  :)  man tai ne, neskambina. snd dvylikta ciklo diena, tai siusiu vel nuotraukas ir kraujo tyrimus... Kazkaip nekantrauju, o vizitas pas daktare echo tik 14 val...

o ji Jusu neragina greiciau jai siusti foto? as irgi vis veliau pas gyd patenku, tai jau buna man 14 val raso, kur info😶man dabar sestadieni reikes eiti. Tas laikas dabar po pasukimo pasikeite su TR musu nenaudai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 29 lapkričio 2018 - 11:10

Nu aš nematau kad pasitaisytų nes laiško iki šiol nėra 

Atsakyti

O tos kurios db tikrinasi ir ruošiasi FET jums rekomenduota tikrintis keliose klinikose? Jeigu yra vilniečių gal galite pasidalinti kurias dvi klinikas ir daktarus pasirinkote? 😉 

Atsakyti

O tos kurios db tikrinasi ir ruošiasi FET jums rekomenduota tikrintis keliose klinikose? Jeigu yra vilniečių gal galite pasidalinti kurias dvi klinikas ir daktarus pasirinkote? 😉 

As tikrinausi vienoj ligoninej. Bet kuri galit, nuosirdziai patariu del viso pikto nueiti bent karta i kita klinika. Man 11cd ligoninej pasake gleivine 10mm, o 14cd pasake 7mm... isivaizduokit koks sokas buvo.... lekiau vel 15cd tikrintis...

Atsakyti