Sėkmės! O tu kai gauni foto tai ją su telefonu perfotografuoji ir jai siunti ar skenuoji? Įdomu pasidarė kaip čia jūs darote kai reikia nusiusti 😊 Zuhra tikrai juokinga prašydama foto in English, bet gal ten dar kokia yra info kuris gali jai išversti? 😁 Nu as tuoj irgi jau rasysiu jai, nes kovą jau norėčiau FET tai su jos tempais suprantu kad reikia jau man būti gana aktyviai 😁
as perfotografuoju su telefonu ir nusiunciu...nors turiu galimybe ir skanuoti, ir gyd sake kad jei bus blogai perfotografuotos, tai jie turi galimybe ir fleshiuka irasyti tas nuotraukas...bet kai taip siunciau antra diena, tai nieko nesake, kad blogai perfotografuotos ar pan..tik paprase kad next time please ultrasound in english nu bet as jai ir emeile dar plius surasiau viska, koks gleivines storis, foliai ir tt.. tai nezinau ka ji turejo omenyje, taip man parasydama... gal cia koks kalbos barjeras.. nezinau
Snd lygiai taip pat perfotkinau is gyd parsinestas foto, parasiau ka gyd sudiktavo ir issiunciau laukiu ka Z atrasys, bet kolkas ji man nepatvirtino net kad gavo mano foto... as dabar kai jai parasau ar siunciu ka nors, visalaik prasau kad pativirtintu jog gavo mano emeila