Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Sabelyte @ 2018 11 25, 17:13)
<p>LaMona tr nerekomenduoja PRP, dar Masturos klausiau tai sakė niekam šios procedūros nepataria darytis. Aš galvoju jei darytis PRP tai kokio velnio tada tr reikalinga hmm.gif​ nes galima ir Lt darytis ivf kompensuojama, nes prp ir kainuoja nemažai o ypač jei svarstant Graikija.</p>

Bet kodėl jie nerekomenduoja? Ar tau kenkia?. Ar prp kenkia? Jie tiesiog patys prp nedaro, tai negali ir rekomenduoti. O jei nė vieno folio moteriai nėra, tai sakyčiau su ta prp nieko nepraloštų. Tr be folių ivf vis tiek nedarytų. Graikijoje girdėhau, kad 1 tūkst € už prp mergaitės mokėjo. Dabar gal ir dvigubai pabrango jau. Na ir po prp gerai kad nors keletas folių užaugtų. Netikiu, kad jau prūdais jų bus. Tada geriau tr rinktis, o ne lt. Mano tokia nuomonė. Gal tas ivf bus pirmas ir paskutinis.
Atsakyti

Sveikos, kadangi matau klausimas del ovitrelio, pasidalinsiu savo patirtimi, kuomet liepos mėn dariausi tr fet natūraliame cikle. Tuomet man pasisekė, nes buvo mastura, su kuria komunikacija skalndziai vyko. Man ovitrelio tp nebuvo užrašę jokiuose receptuose, pirkau ir leidaus lt be recepto. Vaistinėje bėdų su tuo nebuvo. Ši vaistą skiria garantuoti kad ov įvyko. Po kelių dienų reikėjo pradėti vartoti rulid, prednol ir crinone.

Paskutinis klausimėlis ir tada viskas jau aišku bus dėl FET.O kiek dienų pries įkeliant reikėjo susileisti ovitreli? Aš esu turėjusi viena FET bet visiškai kitokį, reikėjo man gerti tabletes ir į nosį purkstis vaistus tai dėl to viskas nauja. 

Atsakyti

Bet kodėl jie nerekomenduoja? Ar tau kenkia?. Ar prp kenkia? Jie tiesiog patys prp nedaro, tai negali ir rekomenduoti. O jei nė vieno folio moteriai nėra, tai sakyčiau su ta prp nieko nepraloštų. Tr be folių ivf vis tiek nedarytų. Graikijoje girdėhau, kad 1 tūkst € už prp mergaitės mokėjo. Dabar gal ir dvigubai pabrango jau. Na ir po prp gerai kad nors keletas folių užaugtų. Netikiu, kad jau prūdais jų bus. Tada geriau tr rinktis, o ne lt. Mano tokia nuomonė. Gal tas ivf bus pirmas ir paskutinis.

Atsakyti

Del pasekmių niekas nežino nes tai nauja, Baušytė ir sakė neaišku kas ateityje gali būti. Graikijoje PRP 2000€, pas F ~1000€. Jei prp (gali reiketi ne 1proceduros) + tr tai suma gaunasi kosmosas, tik todėl aš sakau kad ivf Lt daryčiau.

Atsakyti

Paskutinis klausimėlis ir tada viskas jau aišku bus dėl FET.O kiek dienų pries įkeliant reikėjo susileisti ovitreli? Aš esu turėjusi viena FET bet visiškai kitokį, reikėjo man gerti tabletes ir į nosį purkstis vaistus tai dėl to viskas nauja. 

nors ne manes klausiat, bet mintis tokia, kad sodina 5 dienos po OV. tai vadinas grubiai 7 dienos pries transferi turetu buti ovitrelis. Bent LT man taip dare natur cikle FET. Zodziu-ovitrele, po 36 valandu OV, ir 5ta diena po OV transferis.

Atsakyti

Del pasekmių niekas nežino nes tai nauja, Baušytė ir sakė neaišku kas ateityje gali būti. Graikijoje PRP 2000€, pas F ~1000€. Jei prp (gali reiketi ne 1proceduros) + tr tai suma gaunasi kosmosas, tik todėl aš sakau kad ivf Lt daryčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parisian: 25 lapkričio 2018 - 20:44

Tai va, kad labai dideli pinigai čia išeina, prp tikrai reikės bandyti blogiau nebus jau, ir jei tr ivf nepavyksta ir tada lieka donorinės tai tikrai suma kosminė, tai ir nežinau vis galvoju ką daryt gal iškarto su donorinem eiti 

Atsakyti

Tai va, kad labai dideli pinigai čia išeina, prp tikrai reikės bandyti blogiau nebus jau, ir jei tr ivf nepavyksta ir tada lieka donorinės tai tikrai suma kosminė, tai ir nežinau vis galvoju ką daryt gal iškarto su donorinem eiti 

Gal pirmiau prp pabandykite. Jei su vyru viskas ok tai duoda 3 mėn naturaliam pastojimui ir tik tada eina ivf. Aišku jei jums psichologiškai viskas ok dėl donorinių tai gal ir, nes aš kol kas bandau tai priimti ir dėja nesiseka.

Atsakyti

nors ne manes klausiat, bet mintis tokia, kad sodina 5 dienos po OV. tai vadinas grubiai 7 dienos pries transferi turetu buti ovitrelis. Bent LT man taip dare natur cikle FET. Zodziu-ovitrele, po 36 valandu OV, ir 5ta diena po OV transferis.

Ačiū  :) 

Atsakyti

tai jo praso, tai ir tikiuos, kad is echo ir hormonu iseina tiksliai pagauti ov. kad nepraziopsot dienos..
mes jei skrisim tai taip ir imsim 4 dienoms nors Z kai kalbejo tai tipo uztenka dvieju dienu, nezinau kodel ji taip sako ir klaidina schmoll.gif

kam daro PGS tai faktas, saldo visoms, bet buvo va kam nedare, jei ner hyper, tai deda is kart. bet del to kodel naturaliam ar ne, as klausiau ne Z bet pacio gyd, ir sako, taip geriau sansas tipo didesnis, jei ciklas regulairus, ir vyksta ovuliacija, mes siulom daryt natur. bet jei prasytum gal ir nedarytu, nezinau, bet velgi, jei nera tikslo...
tai taip, aisku kad buvo ir sekmingu ir nesekmingu, nereiskias, as ir kiek temu skaiciau, visokiu tu isoriju, ir pirmam psl dar kiek liko irasytu tai visiaipgi yra. ir zinoma, kiekvienos atvejis, organizmas indvidualus, tai cia ir ta statistika nelabai pagelbeja gal,nes visda buvo ir bus, kad deja, kazkam nepavyks.

taip, dabar kainos tokios, kaip ikeliau. bet vistiek man neaisku, jei bus 3 kazkam, kiek tures moket.. kai as busiu ten, as jai pasakysiu, kad yra klaidinga, ir kad paaisytu nes kai paraso taip tai daugiau suki galva.

aciu, aisku 4u.gifgreiciausiai kad ir mums bus tada... reiks is anksto pasiklaust,kad paskiau nelakstyt.

Spydo, tau dabar ji dar nieko nesake?

Nea, ji man nieko nesake, jokio komunikavimo apie nieka, nei apie tolimesnius vaistus nei del to  blastuko PGD kur nepraejo, manes nieks neklause ar ji sunaikint ar ne... neklausiu dabar ir as pas ja (nes jei ne sitas formumas, tai ir nezinociau kad reik parasyti kad ji sunaikintu) o kai Tr paprasys pinigu uz ji, parasysiu skunda, kad nebuvau informuota... Įgriso man jos nedadirbimas negyvai... dabar ruosiuosi Fet, nenoriu nervintis, rasyt jai ir paskui skaityt jos nedasakymus po kuriu kyla dar daugiau klausimu... Kaip parase emeile kad gert po viena folio rugsties, taip ir geriu dabar, nieko nebeklausineju...

Siandien devinta ciklo diena, einu echo, siusiu foto ir lauksiu ka atrasys ir paskirs. tik tiek kad kai antra ciklo diena jai nusiunciau viska, tai ji man atrase kad sekanti karta atsiusciau "ultrasound in english"  :unsure:  :D  sedziu snd ir galvoju kokiu budu man jai nuotrauka nusiust angliskai  :hmm:  :hmm:  :hmm:  juolab ant tu nuotrauku ir yra angliski sutrumpinimai  :D  :D  :D  zodziu durniu laivas, ne kitaip  :) 

Atsakyti

Nea, ji man nieko nesake, jokio komunikavimo apie nieka, nei apie tolimesnius vaistus nei del to  blastuko PGD kur nepraejo, manes nieks neklause ar ji sunaikint ar ne... neklausiu dabar ir as pas ja (nes jei ne sitas formumas, tai ir nezinociau kad reik parasyti kad ji sunaikintu) o kai Tr paprasys pinigu uz ji, parasysiu skunda, kad nebuvau informuota... Įgriso man jos nedadirbimas negyvai... dabar ruosiuosi Fet, nenoriu nervintis, rasyt jai ir paskui skaityt jos nedasakymus po kuriu kyla dar daugiau klausimu... Kaip parase emeile kad gert po viena folio rugsties, taip ir geriu dabar, nieko nebeklausineju...

Siandien devinta ciklo diena, einu echo, siusiu foto ir lauksiu ka atrasys ir paskirs. tik tiek kad kai antra ciklo diena jai nusiunciau viska, tai ji man atrase kad sekanti karta atsiusciau "ultrasound in english"  :unsure:  :D  sedziu snd ir galvoju kokiu budu man jai nuotrauka nusiust angliskai  :hmm:  :hmm:  :hmm:  juolab ant tu nuotrauku ir yra angliski sutrumpinimai  :D  :D  :D  zodziu durniu laivas, ne kitaip  :)

Sėkmės! O tu kai gauni foto tai ją su telefonu perfotografuoji ir jai siunti ar skenuoji? Įdomu pasidarė kaip čia jūs darote kai reikia nusiusti 😊 Zuhra tikrai juokinga prašydama foto in English, bet gal ten dar kokia yra info kuris gali jai išversti? 😁 Nu as tuoj irgi jau rasysiu jai, nes kovą jau norėčiau FET tai su jos tempais suprantu kad reikia jau man būti gana aktyviai 😁 

Atsakyti

Kokia keista ta Z! Juk ten skaičiai svarbiausia tegul matosi, ką ji ten nori skaityti :unsure: aš siusdavau nuotraukas nufotkintas niekad niekam neuzklneuzkliuvo. Tik tai, kad reikėjo folius matuoti kryzmai, kaip +

Sėkmės ir kantrybės merginos su ta Z  :4u:​  

Atsakyti