Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos, mergaites,

esu senbuve sioje temoje, turim savo dvi stebukliukes turku pagalba.

Dar labai toli, bet kazkur mintyse yra svajone ir didelis noras dar vienam FET.

Tad po ilgo laiko truputi prisijungiau paskaitineti, ir likau pakraupusi paskaiciusi Jusu istorijas apie nauja koordinatore.

Dar labai pakraupusi del FET sodinimo naturaliam cikle.

Idomu, ar yra kam pasisekes FET, kai sodina natur cikle?

Nes as tai jauciu kai vaziuosiu, prasysiu nenaturaliam :)

Dar noriu paklausti, gal kur buvo parasyta, bet nerasiu, jauciu: O KODEL EME FETUS DARYTI NATUR CIKLE?

Mergaitems procese-sekmes, kumstukai uz Jus.

Labai visas palaikom su vyru. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 24 lapkričio 2018 - 01:44

Sveikos, mergaites,

esu senbuve sioje temoje, turim savo dvi stebukliukes turku pagalba.

Dar labai toli, bet kazkur mintyse yra svajone ir didelis noras dar vienam FET.

Tad po ilgo laiko truputi prisijungiau paskaitineti, ir likau pakraupusi paskaiciusi Jusu istorijas apie nauja koordinatore.

Dar labai pakraupusi del FET sodinimo naturaliam cikle.

Idomu, ar yra kam pasisekes FET, kai sodina natur cikle?

Nes as tai jauciu kai vaziuosiu, prasysiu nenaturaliam :)

Dar noriu paklausti, gal kur buvo parasyta, bet nerasiu, jauciu: O KODEL EME FETUS DARYTI NATUR CIKLE?

Mergaitems procese-sekmes, kumstukai uz Jus.

Labai visas palaikom su vyru. 

Man natur cikle O nevyksta, tai dare ne natur cikle. Rezultatas spardosi pilvuke. Norejo natur daryti, bet uzprotestsvau kad O nevyksta. Be rimtos priezasties nedsrys medikamentiniam ir jums (nebent politika ju pasikeistu), tad teks meluoti....

Atsakyti

Man natur cikle O nevyksta, tai dare ne natur cikle. Rezultatas spardosi pilvuke. Norejo natur daryti, bet uzprotestsvau kad O nevyksta. Be rimtos priezasties nedsrys medikamentiniam ir jums (nebent politika ju pasikeistu), tad teks meluoti....

A gali trumpai aprašyti kaip vyksta ne natūraliam cikle, kelinta ciklo diena pradeda, kokius vaistus reikėjo vartoti?

Atsakyti

O tai seniau visada Ne natur darydavo? Netgi jei ir ciklas reguliarus, vyksta ov?

Nes jei gali taip stebet ir susekt kada ovuliacija, tai naturaliam kazkaip atrodo geriau, na kam papildomi vaistai jei ju nereikia?

Bet is kitos puses baisu i jei prazioplina, na sakys bus kitas ciklas, bet tai vel nusitesia, psichologiskai sunku

Atsakyti

A gali trumpai aprašyti kaip vyksta ne natūraliam cikle, kelinta ciklo diena pradeda, kokius vaistus reikėjo vartoti?

Keli postai aukščiau yra mano įdėta 😉

Atsakyti

O tai seniau visada Ne natur darydavo? Netgi jei ir ciklas reguliarus, vyksta ov?

Nes jei gali taip stebet ir susekt kada ovuliacija, tai naturaliam kazkaip atrodo geriau, na kam papildomi vaistai jei ju nereikia?

Bet is kitos puses baisu i jei prazioplina, na sakys bus kitas ciklas, bet tai vel nusitesia, psichologiskai sunku

Kazkaip nebuvo daug atvejų kad dėtų natūraliame, db pradėjo taikyti ta kad saldo ir atvyksta dėti FET natūraliame cikle, sakoma kad didesnis sėkmės procentas ir pan. Nors čia to negalėčiau pasakyti iš merginų pasisakymų 🤔 toks eksperimentinis etapas kažkoks, turi visi susidirbti ir atidirbti viską matyt, nzn, plius gal sėkmė didesnė jeigu viską stebi jie patys ir vietoje..😊 o db aš pastebėjau tendencija skaitant merginų postus kad beveik visoms saldo, daro pgs ir pan ir atvyksta daryti fet, o ne kelia iškart, gal tik taip isouole situacijos visų sudėtingos tokios ir pan. Bet anksčiau kai pagalvoju irgi buvo visokiausių tu istorijų ir n nepavykusių IVF ir viską darydavo ta pati ciklą ir nei salde nei dar kažką darydavo, čia grynai pradėjo taikyti kažkokia nauja metodiką, aš irgi nesekiau temos todėl nelabai žinau kada tai nutiko, bet faktas kad viskas keičiasi, ne tik koordinatorės 😁

Atsakyti

Siaip viskas lb panasiai kaip natur, tik tiek kad estrofem naudoti reikia. 

As si karta pradejau nuo 3cd, pasidariau echo, kraujo tyrimus, ir daktarai leido startuot. Geriau po 3 tabletes estrofem kasdien. Tada 11cd vel echo, dozes liko tos pacios. 14cd vel echo ir kraujas. Del daktaru klaidos teko vel kartoti echo 15cd (cia vietiniu daktaru, ne turku). Ir 16cd pradejau detis crinone. Tai 16cd skaitesi kad man ivyko ovuliacija. 

Nezinau kas butu kitaip NE natur cikle, jei O realiai vyktu. Gal estrofem neleistu foliam augti? Neisivaizduoju.

Atsakyti
QUOTE(parisian @ 2018 11 16, 12:49)
<p>Sveikos, jungiuosi prie jūsų netekusi vilties, žinau, kad mano situacija beviltiška, skaitau šios temos senus postus ,renku informaciją, bet tuo pačiu noriu judėti į priekį, nes turiu imtis kažko čia ir dabar arba nieko. Mano amh 0,01  man 31 metai, niekad nesilaukiau dar. Pasak gydytojo vienos kiaušidės faktiškai nebematyti, kitoje cista, ir aišku folių 0. Ir pasakė, kad liko tik donorinės mano atvejui. Todėl klausiu kaip manote ar turkai imtųsi manęs žiūrėti tokios būklės? Ar verta dar ten kreiptis ieškant pagalbos pastoti? </p>

Turkai imtųsi, jei būtų bent 1 folis. Kol folių nematyti, jie siūlytų tikrintis jums kas c echo ir aptikus folį prisistatyti pas juos. Aš jums rekomenduoju prieš konsultaciją tr pasidomėti ir net pasidaryti kiaušidžių prp . Graikiją labai girua. Pl invicta taip pat daro. Lv ivfriga dar naujojai tame. Padirarius ir palaukus 3 c bandykit tr
Papildyta:
QUOTE(JPUMA @ 2018 11 20, 18:48)
<p>Sveikos, neapsikentusi Zukhros elgesiu ją pasjundžiau per jų puslapyje esančią complain formą. Aš jau esu sėkmingai pastojusi ir jos klausiau kaip nutraukinėti Crinoną, jos atsakymas buvo nutraukti, o kaio neatsakė. Pakartojus klausimą, ji parašė, kad jau man atsakė tokios ir tokios dienos laiške. zir kad nuo 12 sav. nėštumo jie nebeprižiūri, turiu čia LT tuo rūpintis. </p>
<p> </p>
<p>Daugiau nebeklausiau. Padariau savaip.</p>
<p> </p>
<p>Praėjus savaitei visgi parašiau nusiskundimą. Su manim dabar kontaktuoti ir kalbėti nori pats gydytojas ir koks tai atstovas. Nors iš pat pradžių mano nusiskundimą iškart perdavė pačiai Zukrai. Aš vėl jiems, kad klausimas nebeaktualus ir kad tai info siunčiau atsakingiems už aptarnavimą asmenims apie tau kaip naujoji koordinatorė bemdrauja. Kuo baigsis informuosiu vėliau rolleyes.gif​</p>

O siaube blink.gif
Man 14 sav jie dar vaistų išrašinėjo. Rašinėjo ir skambinėjo kai pagimdžiau. Dabar jau tik iki 12 sav?
Su Mastura kalbėjau, sakė ten nė vieno gydytojo jau nelikę, kurie prieš 2 m dirbo. Matyt ten jažkas klinikoje blogo pas juos vyksta

Papildyta:
QUOTE(duua @ 2018 11 22, 22:01)
Sveikos  4u.gif

sakau uzsuksiu.. seniai beskaiciau, o po siandienos emailu su Z vel aisku, kad niekas neaisku  biggrin.gif
o tai ir tu dabar ruosies greit jau?

as uzklausiau jos vakar del musu saldytu, kaip salde ir kokia kaina bus.
mums paliko 3 be PGD na ir po PGD liko 2 is 3.
tai ji man pirmiausiai atrase: turim 6 cryotubes ir kaina 920 eur. ir taip skaiciuoju ir anaip, sakau is kur tie 6. paklausiau, tai sako uzsalde visus, net ir ta bloga su trisomija  blink.gif  tai sakau kam ji saldyt, as tai jo neimsiu, tai sako mes negalim sunaikint be paciento sutikimo.
sakau sorry, bet tai man sito nepasaket, kad reikia informuot is anksto, dar nepriduriau kad is vis nieko nei nepaaiskino apie PGD rezultata, pati skaiciau na aisku atrodo ten viskas, bet vistiek, paaiskint kazkiek galejo. ti sakau ok, duodu leidima sunaikint ta, bet del kainu vistiek neaisku, nes atsiunte va taip:

Freezing for 5 years

For 0-3 cryotubes-550 EURO

3-6 cryotubes-720 EURO

Up to 6 cryotubes -920 EURO

tai jus man dabar paaiskinkit, kaip cia skaiciuoja? as jai vel rasiau, tai musu atveju dabar lieka 5, tai pagal sita, turi but 3-6 720 EURO, tai sakau 200 eur skirtumas dideli pinigai. zesiu ka atsakys.
bet neaisku man cia vistiek. tai jei yra 3 tai kiek moket reikia, 550 a 720  unsure.gif
ir tas 3-6 ir tada up to 6. tai gal more than 6 turi omeny.  unsure.gif

ai ir dar pasake, kad musu saldyti visi atskirai, ir tas priklauso nuo kokybes, kaip vystosi, ir pan. embriologas sprendzia. ir po PGD visada atskirai. nu ok.. tebunie, bet del kainos neaisku.

O tai kainos pasikeitę? Ankščiau už 5 550€ būdavo, o už papildomus 2 po 200€ prisidėdavo. Dabar jau iki 3 už 550€ šaldo?

Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2018 11 24, 20:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72275654" data-time="1543071206"><div><p>O tai seniau visada Ne natur darydavo? Netgi jei ir ciklas reguliarus, vyksta ov?</p><p>Nes jei gali taip stebet ir susekt kada ovuliacija, tai naturaliam kazkaip atrodo geriau, na kam papildomi vaistai jei ju nereikia?</p><p>Bet is kitos puses baisu i jei prazioplina, na sakys bus kitas ciklas, bet tai vel nusitesia, psichologiskai sunku</p></div></blockquote><p>Kazkaip nebuvo daug atvejų kad dėtų natūraliame, db pradėjo taikyti ta kad saldo ir atvyksta dėti FET natūraliame cikle, sakoma kad didesnis sėkmės procentas ir pan. Nors čia to negalėčiau pasakyti iš merginų pasisakymų 🤔 toks eksperimentinis etapas kažkoks, turi visi susidirbti ir atidirbti viską matyt, nzn, plius gal sėkmė didesnė jeigu viską stebi jie patys ir vietoje..😊 o db aš pastebėjau tendencija skaitant merginų postus kad beveik visoms saldo, daro pgs ir pan ir atvyksta daryti fet, o ne kelia iškart, gal tik taip isouole situacijos visų sudėtingos tokios ir pan. Bet anksčiau kai pagalvoju irgi buvo visokiausių tu istorijų ir n nepavykusių IVF ir viską darydavo ta pati ciklą ir nei salde nei dar kažką darydavo, čia grynai pradėjo taikyti kažkokia nauja metodiką, aš irgi nesekiau temos todėl nelabai žinau kada tai nutiko, bet faktas kad viskas keičiasi, ne tik koordinatorės 😁</p>

Šviežiame nebesodina, jei pgs daro, nes kažkokią geresnę techniką pgsui daryti nusipirko, ji geriau ištiria, bet jau per 1 d nespėja, kaip senoji spėdavo, per tą laiką praeina laikas, kada galima sodinti (6 d po punkcijos vėliausiai galima), todėl šaldo ir vėliau sodina
Atsakyti

Sveikos, kadangi matau klausimas del ovitrelio, pasidalinsiu savo patirtimi, kuomet liepos mėn dariausi tr fet natūraliame cikle. Tuomet man pasisekė, nes buvo mastura, su kuria komunikacija skalndziai vyko. Man ovitrelio tp nebuvo užrašę jokiuose receptuose, pirkau ir leidaus lt be recepto. Vaistinėje bėdų su tuo nebuvo. Ši vaistą skiria garantuoti kad ov įvyko. Po kelių dienų reikėjo pradėti vartoti rulid, prednol ir crinone.

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 11 24, 00:43)
Bet juk jue praso echo ir 9-11 dienom? Manau jei matytu, kad folis jau didelis, prasytu vel tikrintis 12-13 dienom. Be to hormonai ne be reikalo daromi. </p><p></p><p>Ovitrelle leidziasi kad nebutu staigmenu su ovuliacija, kaip pvz anovuliacinis ciklas. Plius zino kada ji bus tiksliau po ovitrelle.</p><p></p><p>Siaip po isodinimo sekancia diena nepataria sktisti. Tai jei tarkim viena diena atskristi, kita isodinimas, trecia poilsis, ketvirta - namo. Iseina keturios dienos. </p><p>Nebent susiziureti skrydzius kad buti laiku ligonineje isodinimo diena. Jie praso ligononej buti apie 13-14 val. Tada butu 3 dienos.</p>

tai jo praso, tai ir tikiuos, kad is echo ir hormonu iseina tiksliai pagauti ov. kad nepraziopsot dienos..
mes jei skrisim tai taip ir imsim 4 dienoms nors Z kai kalbejo tai tipo uztenka dvieju dienu, nezinau kodel ji taip sako ir klaidina schmoll.gif

QUOTE(Krown @ 2018 11 24, 19:11)
Kazkaip nebuvo daug atvejų kad dėtų natūraliame, db pradėjo taikyti ta kad saldo ir atvyksta dėti FET natūraliame cikle, sakoma kad didesnis sėkmės procentas ir pan. Nors čia to negalėčiau pasakyti iš merginų pasisakymų 🤔 toks eksperimentinis etapas kažkoks, turi visi susidirbti ir atidirbti viską matyt, nzn, plius gal sėkmė didesnė jeigu viską stebi jie patys ir vietoje..😊 o db aš pastebėjau tendencija skaitant merginų postus kad beveik visoms saldo, daro pgs ir pan ir atvyksta daryti fet, o ne kelia iškart, gal tik taip isouole situacijos visų sudėtingos tokios ir pan. Bet anksčiau kai pagalvoju irgi buvo visokiausių tu istorijų ir n nepavykusių IVF ir viską darydavo ta pati ciklą ir nei salde nei dar kažką darydavo, čia grynai pradėjo taikyti kažkokia nauja metodiką, aš irgi nesekiau temos todėl nelabai žinau kada tai nutiko, bet faktas kad viskas keičiasi, ne tik koordinatorės 😁</p>

kam daro PGS tai faktas, saldo visoms, bet buvo va kam nedare, jei ner hyper, tai deda is kart. bet del to kodel naturaliam ar ne, as klausiau ne Z bet pacio gyd, ir sako, taip geriau sansas tipo didesnis, jei ciklas regulairus, ir vyksta ovuliacija, mes siulom daryt natur. bet jei prasytum gal ir nedarytu, nezinau, bet velgi, jei nera tikslo...
tai taip, aisku kad buvo ir sekmingu ir nesekmingu, nereiskias, as ir kiek temu skaiciau, visokiu tu isoriju, ir pirmam psl dar kiek liko irasytu tai visiaipgi yra. ir zinoma, kiekvienos atvejis, organizmas indvidualus, tai cia ir ta statistika nelabai pagelbeja gal,nes visda buvo ir bus, kad deja, kazkam nepavyks.

QUOTE(LaMona @ 2018 11 25, 02:53)

O tai kainos pasikeitę? Ankščiau už 5 550€ būdavo, o už papildomus 2 po 200€ prisidėdavo. Dabar jau iki 3 už 550€ šaldo?

taip, dabar kainos tokios, kaip ikeliau. bet vistiek man neaisku, jei bus 3 kazkam, kiek tures moket.. kai as busiu ten, as jai pasakysiu, kad yra klaidinga, ir kad paaisytu nes kai paraso taip tai daugiau suki galva.

QUOTE(ingutija @ 2018 11 25, 11:08)
<p>Sveikos, kadangi matau klausimas del ovitrelio, pasidalinsiu savo patirtimi, kuomet liepos mėn dariausi tr fet natūraliame cikle. Tuomet man pasisekė, nes buvo mastura, su kuria komunikacija skalndziai vyko. Man ovitrelio tp nebuvo užrašę jokiuose receptuose, pirkau ir leidaus lt be recepto. Vaistinėje bėdų su tuo nebuvo. Ši vaistą skiria garantuoti kad ov įvyko. Po kelių dienų reikėjo pradėti vartoti rulid, prednol ir crinone.</p>

aciu, aisku 4u.gif greiciausiai kad ir mums bus tada... reiks is anksto pasiklaust,kad paskiau nelakstyt.

Spydo, tau dabar ji dar nieko nesake?
Atsakyti

LaMona tr nerekomenduoja PRP, dar Masturos klausiau tai sakė niekam šios procedūros nepataria darytis. Aš galvoju jei darytis PRP tai kokio velnio tada tr reikalinga :hmm:​ nes galima ir Lt darytis ivf kompensuojama, nes prp ir kainuoja nemažai o ypač jei svarstant Graikija.

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 11 25, 16:13)
<p>LaMona tr nerekomenduoja PRP, dar Masturos klausiau tai sakė niekam šios procedūros nepataria darytis. Aš galvoju jei darytis PRP tai kokio velnio tada tr reikalinga hmm.gif​ nes galima ir Lt darytis ivf kompensuojama, nes prp ir kainuoja nemažai o ypač jei svarstant Graikija.</p>

bet jei isgausi tik 1 ar du folius, tai is ju isaugint geras blastutes manau TR turi daaaug daugiau sansu nei LT mirksiukas.gif
Atsakyti