Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(elenija @ 2017 02 13, 22:58)
<p>o kur Jūs perkat tą mumiju-rusiškose vaistinėse ar kitur?Ar čia tas pats kur kioskeliose prekiauja,o gal aš ne apie tą patį kalbu.
</p>

Man parveža iš Baltarusijos po 1.75€, bet jo ir čia yra. Lygumu_Muza va kaip tik akcija idejo 🖒🖒
Tiesa, mumiju rekomenduoju gert tik vyrams prieš ivf, nes itin stipraus imuniteto mums tuo metu nereikia 😊

Akutina, pas mus morfologija išvis bloga buvo. Nesvarbu, jie randa gerų 🖒 kiaušialąsčių kokybei gerinti KittyKitty buvo seniai įkėlusi net visą protokolą anglų k., bet aš nesilaikiau, tsi nepamenu. Aš valgiau kasdien bertoletijų riešutus ir gėriau vandens daug 😊
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 13, 22:17)
O mes tik siandien gavome spermogramos atsakyma.
Mastura parase, kad vyro spermos koncentracija ir judrumas neblogi, taciau morfologiskai auksciausios  kokybes is ju nerasta. Nelabai supratau kaip cia ? Ar ju visai normaliu nerasta?  unsure.gif
Bet laukti 3 men. nesiule. Liepe vartoti ORTHOMOL FERTIL PLUS papildus ko skubiau ir iki pat punkcijos dienos. Nelabai ju randu Lietuvoje. Gal kas vartojo? Ar geri vitaminai?

Merginos, kaip geriau pagerinti kiausialasciu kokybe? Noreciau ko geriau pasiruosti.  4u.gif

Kaip saunu girdeti, kad pas jus pagal plana 4u.gif tai kada jus keliat sparnus I TR?

Del kiausialsciu pagerinimo, as rekomenduociau (bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif ) nepersistengti ir vadovautis gydytoju rekomendacijomis, nes paskui ko nereik prigerinsit ir prades visokios cistos rastis.... bent jau esu skaicius, kad nuo kai kuriu papildu buna atsiranda. O jums to gerio tikrai nereikia. ax.gif

Beto ka skire turkai geriau, su gera ir praturtinta mityba padirbeti iki IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 14 vasario 2017 - 08:55
QUOTE(Millano @ 2017 02 13, 19:56)
Buvo biski apmaudu kad ne pagal plana viskas:(
Bet apsiraminau geriau palaukt biski kad rezultatas butu:)
Cia irgi kazkas kaip Profertil tik pavadinimas(NEOPROFIL) mes vartojom profertili tai pagerino prisimenu na paziuresim kaip si kart.
Pasinaudosiu tavo patarimu dar ir Mumiju pavartosim plius smile.gif
Tikrai Kramune tu moki padrasint ir nuotaika pakelt Aciu labai smile.gif 4u.gif

Sveikutes smile.gif

O kiek jums GN echomar kainavo? Dar lyg andrologo konsultacija buvo? Kiek daugmaz isleidot atvyke konsultacijai be viesbucio.ir bilietu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 13, 19:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kramune" data-cid="71437849" data-time="1487006309"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Millano, tai nieko tokio, jir dažniausiai ir lirpia pagerint morfologiją,jrigu problemos pas MB. Mums irgi liepė.
Tegu MB tuos visus mėn.šalia papildų pavartoja mumijų!! Mums labai ženkliai pagrrino morfologiją (priešingai,nei Profertil) vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ooooo greitai dalinkites - kas cia per mumijos? Ka turkai liepia vyrams pavartot? Maniskis jau kazi kiek laiko su profertiliu, ale nesinoretu, kad keliems menesiams atidetu del jo puses..</p>

MB irgi gėrė mumijų, maišėm su natūraliomis morkų sultimis. Labai kažkokio didelio pagerėjimo nebuvo, bet matyt maniškio jau toks organizmas, kad jam niekas nepadeda...
Va, dar radau internete info:
Vyrų ir moterų nevaisingumas, lytinio pajėgumo sumažėjimas, nekokybiška sėkla
Gerti po 0,2-0,3g mumijaus kartu su morkų, šaltalankių ar mėlynių sultimis (santykiu 1:20) 1-2 kartus per dieną: rytą nevalgius, o vakare – prieš miegą.
Gydymo kursas: 25-28 dienos. Lytinės funkcijos sustiprėjimas jaučiamas jau 6-7 gydymo dieną. Pageidaujamų rezultatų pasiekiama, kai mumijus maišoma su kiaušinių tryniais arba kai kurių vaistinių augalų sultimis.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 14, 10:03)
Sveikutes smile.gif

O kiek jums GN echomar kainavo? Dar lyg andrologo konsultacija buvo? Kiek daugmaz isleidot atvyke konsultacijai be viesbucio.ir bilietu?  4u.gif

GN kainavo 550 liru o urologo 504liru.
Apie 460 euru kazkur bet cia dar mano vaistai priskaicioti.
Atsakyti

O kortele ten atsiskaityt galima?

GN kainavo 550 liru o urologo 504liru.
Apie 460 euru kazkur bet cia dar mano vaistai priskaicioti.

Atsakyti
Sveikos mergaitės gal netyčia kas turite užsilikusio Fraxiparine 0,3 lenkiškomis kainomis? Su malonumu nupirkčiau. smile.gif Atrodo, kad reikės naudoti nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 14, 08:54)
Kaip saunu girdeti, kad pas jus pagal plana  4u.gif tai kada jus keliat sparnus I TR?

Tai va kad tiksliai ir nezinau kada . Jei tiksliai zinociau, tai jau dabar bilietus lektuvui pirkciau. Yra nebrangiu ir tiesioginiu reisu. rolleyes.gif
Dabar turiu sulaukti menesiniu. Kurios pas mane po atliktu IVF sokineja, kaip tik nori.. Tai 26, tai 30 dienu. Po to susirgus pradesiu vartoti turku israsytus kontraceptikus 21 d., na o po to jau startas 4u.gif Aisku, jei viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
O dar Mastura parase, kad del prastos spermos morfologijos per IVF bus naudojamas metodas IMSI. Idomu ar tai papildomai kainuos? Ar ieina i IVF kaina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 14, 10:43)
Tai va kad tiksliai ir nezinau kada . Jei tiksliai zinociau, tai jau dabar bilietus lektuvui pirkciau. Yra nebrangiu ir tiesioginiu reisu. rolleyes.gif
Dabar turiu sulaukti menesiniu. Kurios pas mane po atliktu IVF sokineja, kaip tik nori.. Tai 26, tai 30 dienu. Po to susirgus pradesiu vartoti turku israsytus kontraceptikus 21 d., na o po to jau startas  4u.gif  Aisku, jei viskas bus gerai  smile.gif

Nesijaudinkit, viskas bus gerai! 4u.gif lauksim ziniu is jusu mirksiukas.gif gal net turesiu asmenini prasyma blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 02 14, 11:02)
O dar Mastura parase, kad del prastos spermos morfologijos per IVF bus naudojamas metodas IMSI. Idomu ar tai papildomai kainuos? Ar ieina i IVF kaina? unsure.gif

Kiek man zinoma Turkai visiems IMSI taiko ir kaina ta pati IVF, nebent klystu, bet neesu girdejusi, kad kuriai ne IMSI darytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 14, 11:36)
<p>O kortele ten atsiskaityt galima?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Millano" data-cid="71438820" data-time="1487060327"><div><p>GN kainavo 550 liru o urologo 504liru.
Apie 460 euru kazkur bet cia dar mano vaistai priskaicioti.</p></div></blockquote><p></p>

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 14, 12:02)

Taip, turkai praktiškai visiems su prasta SG taiko IMSI. ir pas juos, priešingai, nei pas mus, tai jau įskaičiuota į kainą. Nors mes pripratinti už bet ką papildomo mokėt 😂

Akutina, Millano-viskas bus gerai,svarbu gerai nusiteikit ir su puikia nuotaika skriskit pas savo angeliukus! 😇

Dėl kiaušaląsčių pritariu Pagrei-aš irgi nelinkusi buvau nieko vartoti, apart liaudiškų metodų-bertoletijų riešutų ir daug vandens, nes jis reikalingas kiaušaląstėms. I daugiau ir aš manau, nereikia kištis, neaišku kaip orgnizmas sureaguos paskui. Ir dar skaičiau, kad moterims prieš ivf nerekomenduojami jokie imunitetą stiprinantys papildai. Tik folio rūgštis. Tai aš taip ir dariau 🖒 ir apskritai, pasitikėkit turkais ir neišradinėkit dviračio 😊
Viskas bus puiku ir po kelių mėn.sveikinsim jau judvi! nestuke.gif
Atsakyti