tai as ir nesakau, kad stimulantas. juk ovitreli leidies kad garantuotai OV butu nu idomu, nes nei vienai is musu, kai mes dabar buvom cia paskutinios trys, ant lapo neparase sito, tai butu keista, kad dabar pasakytu man jo reikia kai kelis kartus perklausiau kad darys be vaistu. na matysim kai ateis musu eile irgi, aisku kiekvienom individualiai. o kada tau daryas ivf? nepamenu jei buvo anksciau rasyta, salde viska, ar dabar po nepavykusiu ivfo?tai taip. prieis eile ir bus aisku🙂bet logiskai galvojant, kaip kitaip (na nbnt zaisti su OT) dar galima butu nustayti kada yra tiksliai 5 d po OV. nebent kasdien begti echo, bet ir tai neuztikrins tos atskaitos. mes daremes pacioj rugsejo pradzioj. naturaliam nesodino, nes turejau hyper. turim du snaigius be PGS. Ilga istorija. is daug uzaugintu ir ispunktuotu, finale vos vos du istempe. tikiuosi patys tvirciausi liko
nezinau, bet jei mazdaug ciklas reguliarus tai pagal hormonus ir echo nustato.
rizika, bet kazkaip suseka, ne vienai daro taip..
as buciau nieko pries kad reiktu, kad butu tiksliau, bet gal nera siuo atveju labai svarbu ar 5 ar 4 dienos po ov sodins. na nezinau, pagyvensim pamatysim
o jusu atveju kokios priezastys, kad neisgyveno jei daug buvo ispunktuotu, sake ka nors? nesiule PGD?
as buciau nieko pries kad reiktu, kad butu tiksliau, bet gal nera siuo atveju labai svarbu ar 5 ar 4 dienos po ov sodins. na nezinau, pagyvensim pamatysim
o jusu atveju kokios priezastys, kad neisgyveno jei daug buvo ispunktuotu, sake ka nors? nesiule PGD?
Labai zinok svarbu ar 4 ar 5 dienos. Net pusdienis gali daug ka pakeisti. Nes ypac natur cikle, keiciasi hormoninis fonas, gleivine ir t.t.
Daba kažkaip atgaminu dar kai buvom konsultacijoje dar Mastura dirbo ir ji kažką minėjo apie ovitreli, nes man iš kart buvo pasakyta kad viska saldys. Cola2017 o tau iš kart ant recepto buvo parašytas ovitrelis? Turi jau ji nusipirkusi?
neparasytas. Ji gi saltai reik laikyti. Kai/jei paskirs tada pirksiu.
svarbu, nes 5 d blastuka sodina 5 d po OV.
prastas vyro turtas, net ju geroji labe nelabai ka galejo padeti. plius man lb greit augo foliai, aukstas amh, mastura sake kad buna tokiu atveju, kad sunku suvaldyti stimuliacija ir kencia kokybe. Reziume turim ta pati, ka LT turejom, bet tikiuosi gal ju kokybe geresne. PGS buvo nuo konsultacijos pasakyta privalomai, bet mes atsisakem, kai tik tiek liko. ir kai tiek liko, baigesi spaudimas daryti PGS.
About the medicines you will need Estrofem 2mg and folic acid in the beginning. Later we will add Rulid Prednol and Crinone gel (about the 14. Cycle day). On the 2. Day of the cycle you should perform Estradiol LH and progesteron and also the same day an USG to see if any cysts and to check endometrium thickness. The same day I need all the results in order to tell how to start with the tablets and when to repeat the tests.
cia Elis atsakymas kai asaš planavau važiuoti Fet bet taip ir nenuvaziavau 😉 bet cia tuo atveju jeigu FET vyksta ne natūraliame cikle, o jeigu jums nori daryti ji natūraliame tai as nzn ko tiksliai reikia
Nu va jei tokia informacija gauciau is Z buciau patenkinta o dabar jokio plano kad ir dėl ovitrelio, cia LT kai darė FET naturaliam cikle, tai tikrai reikėjo ovitrelio, ir po jo penktą dieną sodino blastuką, o Tr niekas man apie jokį ovitrelį neužsiminė nei ant recepto nei žodžiu... tai įdomu ar jo reikės jei žinočiau, kad reiks tai pasirūpinčiau receptu, o dabar spėju kad reiks suktis vos ne paskutinę dieną nervina biškį visas šitas reikalas.
Startavau FET, bet nieko realiai nežinau ...
Dar vienas klausimas ... gal kuri esat susidūrę... kaip su tais šaldytais embrionais ir apmokėjimu? turėjom septynis blastukus, 3 saldėm be PGD, ir 4 darėm PGD, liko 3...isviso dabar turim 6... si ciklą vaziuoju FET - tai man vieną ikels, tada lieka 5, tai as turėsiu mokėt uz saldymą penkių ar šešių ? galvojau kad uz to saldymą kurį man dabar kels nereiks mokėt, nes jam buvo atliekamas PGD tyrimas ir gavus atsakymą as iskart atvaziuoju FET na o jei uz ji visdėlto reiks mokėt tai kokia suma už sesis 720 eur ar 920, nes is to Z parasymo tikrai nesuprantu kiek mokėt .
3-6 cryotubes-720 EURO
Up to 6 cryotubes -920 EURO
ir dar Duaa rase kad ir nepraejes blastukas vistiek saldomas ir paliekamas... pirma kart apie tai girdziu.. tikiuosi nepaprasys pinigu uz jo saldyma bet gal cia vėl Zukhra i lankas nuvaziavo ir nusisnekejo, nes kazkaip buvau isitikinus kad jie yra sunaikinami automatiskai jei PGD tyrimas parodo kad jie yra blogi.
tiesa, dabar kai sakai, nes keiciasi viskas labai greit. tai gal ir lieps mum ovitreli, nu klausiu kai bus laikas, nes db tai nesinori.
aisku kai liko tik 2 nebuciau darius irgi turbut..
SPydo, turi parasyt laiska, kad sutinki, jog sunaikintu, ta ji man ir parase, kad be musu sutikimo negalim, sakau bet as tai nezinojau kad reikia duot sutikima, nes taip ir galvojau, kad automatiskai sunaikina, pasirodo ne. todel norejau issiaiskint kiek reiks moket, kad nepriskaiciuotu sito.
tai siandie n pagaliau atrase, kad bus saldomi 5 po mano to patvirtinimo, tai bus 720 EUR. tai reiskias iskaiciuoja ir ta, kuri imsiu per pirma FET.
Žinokit mergaitės ir man jau baisu, nes aš nesu užtikrinta dėl savo organizmo, kada ovuliacija vyksta ar su mano ciklu viskas ok, o čia db nori vien natūraliame cikle viską daryti visoms tai manau labai neramu, turiu visus vaistus nusipirkusi ir tikiuosi kad juos ir panaudosiu, nu bet nzn, labai nefaina situacija čia su ta Zuhra 😕😖 tai kažkaip kai tik įsiveda koks neaiškumas procese tai mane irgi ima paniką ir nervas, o kaip gi neims, čia ne šiaip procedūros gi 🙈
tai va, kad cia ne viskas paprasta, skrendi tiek km i svetima sali, svetima kalba, jau taip pati proedura ir visas procesas sudetingas ir reikalauja daug, o dar va jei nera normalaus paaiskinimo..
bet tai dabar man ir idomu, gal kuri atsilieps, kas dare naturaliam cikle. Tai kaip vyksta viskas tada jei echo daro 2 ar tris kartus. Kaip nustato ta ovuliacija tiksliai, jei ateisiu 14 cd pvz tai man jau gal per velu bus jeigu as nemaisau, skaiciau senesnese temose, kad kai jau pasako kad gerai, tai vaziuoja dar +- po 5 dienu. kai mes pasakem, kad siemet nebevaziuosim ,kad nera atostogu tai ji man sako, tai cia daug dienu nereikia, uztenka tik 2 dienu. tai toks jausmas, kad tiksliai zinos kada ov kad atvaziuoju siandien, isodina ir ryt atgal, ar ka?
as tai galvoju bent min 3 dienom, jau viena kelionei, sekanti isodinimui, ir dar sekancia atgal, bet dar geriau 4 dienos.
tai va, kad cia ne viskas paprasta, skrendi tiek km i svetima sali, svetima kalba, jau taip pati proedura ir visas procesas sudetingas ir reikalauja daug, o dar va jei nera normalaus paaiskinimo..
bet tai dabar man ir idomu, gal kuri atsilieps, kas dare naturaliam cikle. Tai kaip vyksta viskas tada jei echo daro 2 ar tris kartus. Kaip nustato ta ovuliacija tiksliai, jei ateisiu 14 cd pvz tai man jau gal per velu bus jeigu as nemaisau, skaiciau senesnese temose, kad kai jau pasako kad gerai, tai vaziuoja dar +- po 5 dienu. kai mes pasakem, kad siemet nebevaziuosim ,kad nera atostogu tai ji man sako, tai cia daug dienu nereikia, uztenka tik 2 dienu. tai toks jausmas, kad tiksliai zinos kada ov kad atvaziuoju siandien, isodina ir ryt atgal, ar ka?
as tai galvoju bent min 3 dienom, jau viena kelionei, sekanti isodinimui, ir dar sekancia atgal, bet dar geriau 4 dienos.
Tikrai butų gerai kad kuri nors parašytų, o jei ne tai lauksim gal paskui papasakos plačiau spydo ir cola kaip vyksta visas procesas
Bet juk jue praso echo ir 9-11 dienom? Manau jei matytu, kad folis jau didelis, prasytu vel tikrintis 12-13 dienom. Be to hormonai ne be reikalo daromi.
Ovitrelle leidziasi kad nebutu staigmenu su ovuliacija, kaip pvz anovuliacinis ciklas. Plius zino kada ji bus tiksliau po ovitrelle.
Siaip po isodinimo sekancia diena nepataria sktisti. Tai jei tarkim viena diena atskristi, kita isodinimas, trecia poilsis, ketvirta - namo. Iseina keturios dienos.
Nebent susiziureti skrydzius kad buti laiku ligonineje isodinimo diena. Jie praso ligononej buti apie 13-14 val. Tada butu 3 dienos.