Sveikos
sakau uzsuksiu.. seniai beskaiciau, o po siandienos emailu su Z vel aisku, kad niekas neaisku
QUOTE(cola2017 @ 2018 11 22, 08:42)
Galesiu parasyti tiksliai veliau, kaip man paskirs.</p>
o tai ir tu dabar ruosies greit jau?
as uzklausiau jos vakar del musu saldytu, kaip salde ir kokia kaina bus.
mums paliko 3 be PGD na ir po PGD liko 2 is 3.
tai ji man pirmiausiai atrase: turim 6 cryotubes ir kaina 920 eur. ir taip skaiciuoju ir anaip, sakau is kur tie 6. paklausiau, tai sako uzsalde visus, net ir ta bloga su trisomija
tai sakau kam ji saldyt, as tai jo neimsiu, tai sako mes negalim sunaikint be paciento sutikimo.
sakau sorry, bet tai man sito nepasaket, kad reikia informuot is anksto, dar nepriduriau kad is vis nieko nei nepaaiskino apie PGD rezultata, pati skaiciau na aisku atrodo ten viskas, bet vistiek, paaiskint kazkiek galejo. ti sakau ok, duodu leidima sunaikint ta, bet del kainu vistiek neaisku, nes atsiunte va taip:
Freezing for 5 years
For 0-3 cryotubes-550 EURO
3-6 cryotubes-720 EURO
Up to 6 cryotubes -920 EURO
tai jus man dabar paaiskinkit, kaip cia skaiciuoja? as jai vel rasiau, tai musu atveju dabar lieka 5, tai pagal sita, turi but 3-6 720 EURO, tai sakau 200 eur skirtumas dideli pinigai. zesiu ka atsakys.
bet neaisku man cia vistiek. tai jei yra 3 tai kiek moket reikia, 550 a 720
ir tas 3-6 ir tada up to 6. tai gal more than 6 turi omeny.
ai ir dar pasake, kad musu saldyti visi atskirai, ir tas priklauso nuo kokybes, kaip vystosi, ir pan. embriologas sprendzia. ir po PGD visada atskirai. nu ok.. tebunie, bet del kainos neaisku.