Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Rimtai tokia š... situacija su Z? Aš jai tik kartą rašiau priea pora men tai iki šiol atsakymo nera😁. Atvirai pasakius labai bijau ir važiuoti i tr kažka daryti nes žinių neturiu tiek kiek kitos tai aš viską darysiu ką Z sakys, o jei ko nepasakys 😟 

del vaziavimo tai tikrai neabejokit, nu tik apsisarvuokit kantrybe...   ir aisku kas liecia stimuliacija, tai ji vaistu dozes susako, del to nepergyvenkit, lankysites kas kelios dienos konsultacijoj stebet, tai Zukhrai jau ner kur nuklyst i lankas, nes ji vercia ka daktaras sako ir paskui tiksliai atsiuncia vaistu dozes... taip kad tikrai nepergyvenkit del to... su Z beda, kad kai kyla klausimu, ji i juos arba neatsako, arba atsako kokia nors nesamone... kai klausi pas gydytoja kabinete budama, tai gydytojai normaliai ir atsako... 

Atsakyti

About the medicines you will need Estrofem 2mg and folic acid in the beginning. Later we will add Rulid Prednol and Crinone gel (about the 14. Cycle day). On the 2. Day of the cycle you should perform Estradiol LH and progesteron and also the same day an USG to see if any cysts and  to check endometrium thickness. The same day I need all the results in order to tell how to start with the tablets and when to repeat the tests.

​cia Elis atsakymas kai asaš planavau važiuoti Fet bet taip ir nenuvaziavau 😉 bet cia tuo atveju jeigu FET vyksta ne natūraliame cikle, o jeigu jums nori daryti ji natūraliame tai as nzn ko tiksliai reikia

Atsakyti

turetu buti mazdaug 4-5d iki transferio. Galesiu parasyti tiksliai veliau, kaip man paskirs.

Ačiū lauksiu, ir siaip daugiau gali vis parasyti kaip kas vyksta, nes renkuosi informacija  :hmm: 

Atsakyti

Ačiū lauksiu, ir siaip daugiau gali vis parasyti kaip kas vyksta, nes renkuosi informacija  :hmm:

ok! o kada Jus planuojat vaziuoti FET? Ir ar naturaliam cikle sake darys? 

Atsakyti

ok! o kada Jus planuojat vaziuoti FET? Ir ar naturaliam cikle sake darys? 
Planuoju sausi sakė natūraliam, bet vis tiek su receptu dar gavau ir kitokiu vaistų. O tu natūraliam? O tu jau daba pradėjai pradėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstexx: 22 lapkričio 2018 - 20:55
Sveikos 4u.gif

sakau uzsuksiu.. seniai beskaiciau, o po siandienos emailu su Z vel aisku, kad niekas neaisku biggrin.gif

QUOTE(cola2017 @ 2018 11 22, 08:42)
Galesiu parasyti tiksliai veliau, kaip man paskirs.</p>

o tai ir tu dabar ruosies greit jau?

as uzklausiau jos vakar del musu saldytu, kaip salde ir kokia kaina bus.
mums paliko 3 be PGD na ir po PGD liko 2 is 3.
tai ji man pirmiausiai atrase: turim 6 cryotubes ir kaina 920 eur. ir taip skaiciuoju ir anaip, sakau is kur tie 6. paklausiau, tai sako uzsalde visus, net ir ta bloga su trisomija blink.gif tai sakau kam ji saldyt, as tai jo neimsiu, tai sako mes negalim sunaikint be paciento sutikimo.
sakau sorry, bet tai man sito nepasaket, kad reikia informuot is anksto, dar nepriduriau kad is vis nieko nei nepaaiskino apie PGD rezultata, pati skaiciau na aisku atrodo ten viskas, bet vistiek, paaiskint kazkiek galejo. ti sakau ok, duodu leidima sunaikint ta, bet del kainu vistiek neaisku, nes atsiunte va taip:

Freezing for 5 years

For 0-3 cryotubes-550 EURO

3-6 cryotubes-720 EURO

Up to 6 cryotubes -920 EURO

tai jus man dabar paaiskinkit, kaip cia skaiciuoja? as jai vel rasiau, tai musu atveju dabar lieka 5, tai pagal sita, turi but 3-6 720 EURO, tai sakau 200 eur skirtumas dideli pinigai. zesiu ka atsakys.
bet neaisku man cia vistiek. tai jei yra 3 tai kiek moket reikia, 550 a 720 unsure.gif
ir tas 3-6 ir tada up to 6. tai gal more than 6 turi omeny. unsure.gif

ai ir dar pasake, kad musu saldyti visi atskirai, ir tas priklauso nuo kokybes, kaip vystosi, ir pan. embriologas sprendzia. ir po PGD visada atskirai. nu ok.. tebunie, bet del kainos neaisku.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

sakau uzsuksiu.. seniai beskaiciau, o po siandienos emailu su Z vel aisku, kad niekas neaisku biggrin.gif

o tai ir tu dabar ruosies greit jau?

as uzklausiau jos vakar del musu saldytu, kaip salde ir kokia kaina bus.
mums paliko 3 be PGD na ir po PGD liko 2 is 3.
tai ji man pirmiausiai atrase: turim 6 cryotubes ir kaina 920 eur. ir taip skaiciuoju ir anaip, sakau is kur tie 6. paklausiau, tai sako uzsalde visus, net ir ta bloga su trisomija blink.giftai sakau kam ji saldyt, as tai jo neimsiu, tai sako mes negalim sunaikint be paciento sutikimo.
sakau sorry, bet tai man sito nepasaket, kad reikia informuot is anksto, dar nepriduriau kad is vis nieko nei nepaaiskino apie PGD rezultata, pati skaiciau na aisku atrodo ten viskas, bet vistiek, paaiskint kazkiek galejo. ti sakau ok, duodu leidima sunaikint ta, bet del kainu vistiek neaisku, nes atsiunte va taip:

Freezing for 5 years

For 0-3 cryotubes-550 EURO

3-6 cryotubes-720 EURO

Up to 6 cryotubes -920 EURO

tai jus man dabar paaiskinkit, kaip cia skaiciuoja? as jai vel rasiau, tai musu atveju dabar lieka 5, tai pagal sita, turi but 3-6 720 EURO, tai sakau 200 eur skirtumas dideli pinigai. zesiu ka atsakys.
bet neaisku man cia vistiek. tai jei yra 3 tai kiek moket reikia, 550 a 720 unsure.gif
ir tas 3-6 ir tada up to 6. tai gal more than 6 turi omeny. unsure.gif

ai ir dar pasake, kad musu saldyti visi atskirai, ir tas priklauso nuo kokybes, kaip vystosi, ir pan. embriologas sprendzia. ir po PGD visada atskirai. nu ok.. tebunie, bet del kainos neaisku.

Pagadinom mes jai sendiena nervus, užpuolėm abi klausimais  :D bet vistiek negavome aiškiu atsakymu  :hmm: 

Atsakyti

Planuoju sausi sakė natūraliam, bet vis tiek su receptu dar gavau ir kitokiu vaistų. O tu natūraliam? O tu jau daba pradėjai pradėsi?

jo as dabar jau planuoju. tikiuosi po 2 sav skristi. Receptas ten antibai, prednol, crinone.Jei natur cikle, tai pasakyt tures kada bus ovitrelis ir po jo tuos tris turbut teks suvartot (kazka keleta dienu, crinone tesiant ilgiau). 

Atsakyti

jo as dabar jau planuoju. tikiuosi po 2 sav skristi. Receptas ten antibai, prednol, crinone.Jei natur cikle, tai pasakyt tures kada bus ovitrelis ir po jo tuos tris turbut teks suvartot (kazka keleta dienu, crinone tesiant ilgiau). 

Sakė natūraliam ir gavau receptą su siais vaistais - Estrafem, rulid, prednol ir crinone. Tai ovitreli taip pat reikes leistis kažin prieš 36 val? Na žodžiu lauksiu visu tavo žingsniu kas po ko eina, nes daba visai esu pasimetusi 

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 11 22, 21:22)
jo as dabar jau planuoju. tikiuosi po 2 sav skristi. Receptas ten antibai, prednol, crinone.Jei natur cikle, tai pasakyt tures kada bus ovitrelis ir po jo tuos tris turbut teks suvartot (kazka keleta dienu, crinone tesiant ilgiau). </p>

OVITRELIS? tai jau cia ne naturaliam, ovitrelis juk issaukia ovuliacija.
as kai kalbejau su gydytoju, kai buvau paskutini kart kai jau nebedare transferio, tai sake jei ciklas tavo reguliarus, plius daug maz jauciu ovuliacija, tai nereiks nieko, darys naturaliam kaip viskas vykstu be jokio isikisimo, tik kad isodins kai jau bus ivykus ovuliacija, na logiska, kada jau pradetu implantuotis jei natur pastoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 22 lapkričio 2018 - 21:40

OVITRELIS? tai jau cia ne naturaliam, ovitrelis juk issaukia ovuliacija.
as kai kalbejau su gydytoju, kai buvau paskutini kart kai jau nebedare transferio, tai sake jei ciklas tavo reguliarus, plius daug maz jauciu ovuliacija, tai nereiks nieko, darys naturaliam kaip viskas vykstu be jokio isikisimo, tik kad isodins kai jau bus ivykus ovuliacija, na logiska, kada jau pradetu implantuotis jei natur pastoji.

mane dusyk LT ruose FET.  abu buvo natur cikle. Ovitrelis nestimuliantas. jis tik uztikrina, kad folis tikrai ovuliuos. ir 5 diena po ovuliacijos sodina. Manau, kad cia bus tas pats. Zinoma, patvirtinti tai galesiu eigoje🙂

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 11 22, 21:57)
mane dusyk LT ruose FET.  abu buvo natur cikle. Ovitrelis nestimuliantas. jis tik uztikrina, kad folis tikrai ovuliuos. ir 5 diena po ovuliacijos sodina. Manau, kad cia bus tas pats. Zinoma, patvirtinti tai galesiu eigoje🙂</p>

tai as ir nesakau, kad stimulantas. juk ovitreli leidies kad garantuotai OV butu smile.gif
nu idomu, nes nei vienai is musu, kai mes dabar buvom cia paskutinios trys, ant lapo neparase sito, tai butu keista, kad dabar pasakytu man jo reikia unsure.gif kai kelis kartus perklausiau kad darys be vaistu. na matysim kai ateis musu eile irgi, aisku kiekvienom individualiai.

o kada tau daryas ivf? nepamenu jei buvo anksciau rasyta, salde viska, ar dabar po nepavykusiu ivfo?
Atsakyti