Na ir puiku. Nes kuo toliau skaitau, tuo labiau plaukai siausias nuo jos bebdravimo...m
Ydomu kaip ji elgsis su atvykusiomis ir Lt, manau suvoks kad info apie ją dauguma žino
Na as vis dar bandau... tik si karta jau teko rasyt Zuhrai. Mano kalusimas buvo trumpas: ar galiu pradet IVF jei man pries 2 savaites padare plauciu rentgena? Turbut buvo durnas klausimas, bet zinokit susinervinau, nes man neuzdejo apsaugos ant klubu. Dabar jau issiaikinau Radiacines saugos centre, kad jokios itakos netures. Reikia atlikti bent 20 rentgenu kad butu kazkoks poveikis. Taigi, is jos gavau atsakyma - geriau neverta, bandykit veliau idomu ar ji pati taip nusprende...
O kokius vaistus tau jie yra paskyre prieš FET vartoti dar papildomai be folio rūgšties?
tai kad realiai nezinau zinok kadangi per punkcija Z nebuvo, tai sesute davė lapa su receptu, ten buvo išrašyta Crinone, Estrofem, prednol, Rulid, Zitrotek... As juos visus nusipirkau, bet kada ir ka reiks vartot net neisivaizduoju... kai Zukhra parase kad pradėt ruostis Fet ir pradet gerti po vieną folidolce i dieną, tai aš jos paklausiau ar folidolce yra folio rūgstis, nes tokių vaistų pas mane ant recepto nebuvo išrašyta, ir parasiau kokius vaistus turiu (visus is recepto surasiau)... tai man ji atrase kad taip tai yra tas pats, tipo folio rugstis... o apie mano visus situs surasytus vaistus net neuzsimine... nieko... nu tai ka dabar laukiu 26, eisiu echo daryt, siusiu jai nuotraukas ir vel bandysiu uzklaust... bet tai tuscios kalbos su ja, labai sudetinga is jos ka nors suzinot... turi pastoviai klaust ir tai atsakymo aiskaus negauni nebeturiu kantrybes as ja...
Laba laba, taip vakar tik apie penkta atrase, kad galime pradeti ruostis Fet liepe kasdien gerti folio rugsti ir 26 diena vel matuot gleivine, folius. tik dabar galvoju kad apie kraujo tyrimus ji man nieko neparase, tai taip iseina -nebereikes kraujo darytis 9 ciklo diena ?
Reikia krauja butinai. Man tai parase. Tuos pacius kaip ir 2 cd.
oooo blyn, o man Z parase kad tik ultrasound... nu zodziu kaip zinau Z tai dėl visa pikta pasidarysiu ir krauja... Aciu kad pasaket
Ydomu kaip ji elgsis su atvykusiomis ir Lt, manau suvoks kad info apie ją dauguma žino
As buvau liepos vidury. Bet tada darvir Mastura dirbo. Prabuvo Z su manim ilgai. Ir dukryte paziurejo, kol man isodinoma dare, ir praplepejom tikrai ilgai. Nu normali ji man pasirode... tik tiek kad pagrindiniainkkausimai mano buvo sprendziami su Mastura. Ir visa laika susirasinejau su ja, ir klinikoj viska apie vaistus ir t.t. Mastura aiskino.
Bet kaip supratau, pagrinde bedos su Z prasidejo kai Mastura isejo...
Sveikos, neapsikentusi Zukhros elgesiu ją pasjundžiau per jų puslapyje esančią complain formą. Aš jau esu sėkmingai pastojusi ir jos klausiau kaip nutraukinėti Crinoną, jos atsakymas buvo nutraukti, o kaio neatsakė. Pakartojus klausimą, ji parašė, kad jau man atsakė tokios ir tokios dienos laiške. zir kad nuo 12 sav. nėštumo jie nebeprižiūri, turiu čia LT tuo rūpintis.
Daugiau nebeklausiau. Padariau savaip.
Praėjus savaitei visgi parašiau nusiskundimą. Su manim dabar kontaktuoti ir kalbėti nori pats gydytojas ir koks tai atstovas. Nors iš pat pradžių mano nusiskundimą iškart perdavė pačiai Zukrai. Aš vėl jiems, kad klausimas nebeaktualus ir kad tai info siunčiau atsakingiems už aptarnavimą asmenims apie tau kaip naujoji koordinatorė bemdrauja. Kuo baigsis informuosiu vėliau
Na jei Zukhra nepakeis savo darbo manieru, manau dar bus ne viena kuri ja pasiskus... man praeitą savaitę irgi buvo su ja sunkumų, jau buvau nusiteikus ieškoti kam parašyti, bet parasiau paciai Z kad esu labai nusivylus del tokio musu komunikavimo... tai spekit ar ji man ka nors atrase ??? o gi jokios reakcijos... lyg buciau as jai nieko neparasius... maza to, ji ir toliau lygiai taip pat pavirsutiniskai teikia informacija... kazkoks absurdas kai pagalvoji, kad informacija kaip pasiruosti Fet gaudaisi ir tiksliniesi cia forume
kad ir dabar turiu vaistus ir ne nenutuokiu kada ka reikes pradet vartot, taip galbut gal as per anksti noriu is anksto zinot kas ir kaip bus, bet matomai tokia gal jos politika, jei dabar nereikia ju gerti tai ir nesako nieko... gal ji nemano kad zmogui kazkoks planas ir zinojimas kelis zingsnius i prieki yra reikalingas... sodinimas si cikla, o as kaip akla vista
arba PGD tyrimas tiesiog issireikalavau kad man ji atsiustu... ir ka - atsiunte... BET prisege ir tiek, jokio komentaro aplamai nei kiek geru nei kiek blogu... tai skaiciau skaiciau ta tyrimo lapa - radau prie triju parasyta Normal... tai taip suprantu kad tie trys praejo.... Nezinau ar cia taip turi but, kad pacios turime suprast ju tyrimus ? gal as cia per daug noriu ? kazkaip tikejausi kad gavus PGD tyrima gausiu ir kazkoki tai komentara, bet pasirodo kad ne
Aš taip pat prašiau informacijos iš jos apie embrioną, kad parašytų ir prisegtų vyro spermogramą. Tai gavau nufotografuotus spermogramos ir embriologo lapus, jokio paaiškinimo. Žiūrėjom abu su vyru į skaičius ir nusprendėm, kad reiks prašyti kokio gydytojo, kad paaiškintų.
Mes kai spermograma darem dar Elis dirbo. Irgi jokio paaiskinimo negavom. Bet kadangi pati gerai gaudziaus, tai ir neprasiau. O siaip morfologiskai teisingu formu pas ji buvo 0%, bet gydytojai to nevertino kaip nepastojimo faktorisus... vat cia tai idomu buvo...
Aš taip pat prašiau informacijos iš jos apie embrioną, kad parašytų ir prisegtų vyro spermogramą. Tai gavau nufotografuotus spermogramos ir embriologo lapus, jokio paaiškinimo. Žiūrėjom abu su vyru į skaičius ir nusprendėm, kad reiks prašyti kokio gydytojo, kad paaiškintų.
nu va va apie ka as ir kalbu irgi ziurejau i ta PGD tyrimo lapa ir pati nusprendziau , kad trys geri nu tikiuosi kai nuvaziuosiu sodinimui embriologas gal ka nors daugiau papasakos o jums spermograma - tai isvis tamsus miskas, ne medikas budamas tikrai nelabai ka suprasi be apraso...