Atrasiau
Paziurek ar gavai, nes teko pavargti, kol atrasiau..
Ir parasyk, kai atrasysi, eisiu ieskot
Parašiau 🙂
Sveikos, jungiuosi prie jūsų netekusi vilties, žinau, kad mano situacija beviltiška, skaitau šios temos senus postus ,renku informaciją, bet tuo pačiu noriu judėti į priekį, nes turiu imtis kažko čia ir dabar arba nieko. Mano amh 0,01 man 31 metai, niekad nesilaukiau dar. Pasak gydytojo vienos kiaušidės faktiškai nebematyti, kitoje cista, ir aišku folių 0. Ir pasakė, kad liko tik donorinės mano atvejui. Todėl klausiu kaip manote ar turkai imtųsi manęs žiūrėti tokios būklės? Ar verta dar ten kreiptis ieškant pagalbos pastoti?
Pas mane situacija praktiškai identiška, tik kad dar budavo 1-2 foliai. Aš dariau taip pirmiausia parašiau jiems, papasakojau savo situacija, nusiunčiau tyrimus kokius turėjau. Kad priimtų į konsultaciją su tokiu amh manęs paprašė atsiųsti pora tyrimų fsh ir e2 ir tik tada sprendė ar priimti. Dabar labai svarstau darytis PRP prieš ivf.
na ka o man vakar pasirodė mm, tai snd antra ciklo diena ir is pat ryto jau lekiau ir echo darytis ir kraujo tyrimus
gavau atsakymus ir viską nusiunčiau Z, dabar atsisėdus laukiu ziniu... net dirbt kazkaip negaliu
gine sake darydama echo kad vaizdas neblogas, viskas kaip ir gerai atrodo
o kraujo atsakymai tokie :
E2 225,44 pmol/l
PRG 2,30 nmol/l
LH 6,21 IU/l
kazkaip nesuprantu ar jie cia geri ar blogi gal jūs daugiau susidūre su tais skaičiukais ir zinot ? Įdomu leis startuot FET ar ne,
sedziu kaip ant adatu
grazus planai
sujuokinai
man rodos kad galima ir 3 CD nusiust, bet aisku geriau su Z paklaust, bet kad man rodos merginos kazkas cia yra tokia situacija turejusios.
jau tau cia pat viskas,
visu pirma,tai reikia dar neprarast vilciu, nes visada gali but iseitis
dar yra sansas kad AMH visgi yra ne toks, koks yra. kada darytas tyrimas? pasikartot tyrima reiktu pries siunciat jiems. ar kita klinika, nu maza ka.
as nezinau kaip buvo su mano, bet pamenu pirma kart pasidarius pries pirma ivf buvo 2.25 berots, paskiau daryta po 3 ar 4 buvo 1.05 ar kazkiek po kablelio, bet buvo 1... tai ir gyd sako naturalu, nukrito po tokiu stimuliaciju.. paskiau nedariau, o dabar pries vaziuojant pas turkus padaryta ir buvo 2.19 tai nezinau kaip jis galejo pakilt, bet ir Semra paziurejus echo kaip pamenu sake, su rezervu problemos neturi, nezinau kaip cia sprendzias kai mato daug foliu bet kaip zino rezerva, na bet taip sake. tai gal ir pas tave skaiciukai gali but kitokie?
as nieko spec nedariau, na papildu visokiu geriau, bet nemanau, kad jie padejo pakelt skaiciu, tai gal tas skaicius ne visada rodo tikra situacija.
as vistiek rasyciau visa situacija, ir ziuret ka sakys
as laukiu kitu metu, nieko naujo buvau pas gine, pakalbejom patiko, pirmas ispudis geras, tai sutiko padet pasiruost FEt, apziurejo, cictu nera, foliu mate daug irgi, mate kad ovuliacija buvo ,tai sutapo su mano pojuciais, 4 ar 5 d po OV gleivine 12.59 cm tai man rodos viskas gerai, tokiu metu ir sodintu jei ka. Ar reikia jos storesnes, siaip? nors sako be vaistu tai viskas ok, nes as ir negersiu nieko, sake man natur sodins.
aisku kiekvienas ciklas skirtingas, bet norejau suzinot kokia situcija, nes niekada ner matave.
Neseniai darytas amh, nebuvo jokių stimuliacijų. Na man jau gydytojas pažiūrėjęs echo pasakė, kad skurdus rezervas tai netikiu, kad labe klysta. Pakartosiu vėliau dar tyrimą vistiek.
na ka o man vakar pasirodė mm, tai snd antra ciklo diena ir is pat ryto jau lekiau ir echo darytis ir kraujo tyrimus
gavau atsakymus ir viską nusiunčiau Z, dabar atsisėdus laukiu ziniu... net dirbt kazkaip negaliu
gine sake darydama echo kad vaizdas neblogas, viskas kaip ir gerai atrodo
o kraujo atsakymai tokie :
E2 225,44 pmol/l
PRG 2,30 nmol/l
LH 6,21 IU/l
kazkaip nesuprantu ar jie cia geri ar blogi gal jūs daugiau susidūre su tais skaičiukais ir zinot ? Įdomu leis startuot FET ar ne,
sedziu kaip ant adatu
Laba na gal jau aišku kas nors? Galėsi startuoti?