Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Turiu 9 dėžutes leidžiamo progestano, galioja iki 2019 sausio. Parduodu už 50 eur visas. Klaipėda, galiu siųsti.
až.
Atsakyti

Mergaites, ar kuriai teko dometis ar labai pakenktu plauciu rentgenas pries IVF? internete info labai skirtinga. Zuhra kazin ar atsakys....

Atsakyti

Parašiau jums a.z.

Atsakyti

Deja nieko negavau ......

Atsakyti
nefifi,GAL DAR TURIT PROGESTERONO????
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2018 11 12, 20:22)
Kokios puikios naujienos! 😍 Tikiu, kad viskas bus gerai jums, turite labai gera požiūrį ir tai sakyčiau jau yra pusę darbo šiame kelyje 😊 mes planuojame FET kovo mėn jeigu viskas ok 🤗 turime du saldytus kurie jau pragyveno beveik 5 metus laukdami mūsų sugrįžtant, tikiuosi geriausio 😍</p>

aciu, krown mirksiukas.gif
jus desit abu ar viena si kart? biggrin.gif

QUOTE(Aivė @ 2018 11 13, 14:42)
<p>Mergaites, ar kuriai teko dometis ar labai pakenktu plauciu rentgenas pries IVF? internete info labai skirtinga. Zuhra kazin ar atsakys....</p><p></p>

kiek tas pries, bet kazkaip galvoju kam gali pakenkt, foliams? nezinau net nepagalvociau unsure.gif BET jei galvoji daryt rentgena, reiskias jo reikia ar reikia kazka istirt, tai gal geriau pasidaryt ir nukelt ivf veliau, nei kad po ivf ar neduok die isodinimo reiktu daryt rentgena?

Atsakyti

Turiu likusiu vaistuku:

CRINONE 4 dezutes.

Po 23 eur.

Estrofem 2 dezues

Po 5 eur.

Ovitrelle 1 pakuote saldytuve

20 eur

Leidziamas progesteronas Progestan 50mg

5 dezutes po 7 eur.

Atiduodu 2 tabletes RULID.

Viskas galioja dar gana ilgai.

Vilniuje. 861328663

arba a.ž.

Atsakyti
Mergaitės, aš ne į temą truputį: ar yra šiuo metu kas Stambule? Gal galite nueiti ir paklausti į vaistinę Šišlyje kiek nėštumo testas kainuoja? Mane jaučiu išdūrė vaistininkė, kaip naujokę - išgirdau, kad sakė 14tl, bet iš 100tl padavė 60tl grąžos ir čekio nedavė. Paklausiau kur kiti pinigai, tai sako, kad 40tl jis kainavo. Galboju gal blogai išhirdau. Bet čekio paprašiau. Čekis- kaio visada čua - prekė nenurodyta, o tik suma ir jį išmušė po to, kai aš iš lauko anyrą kartą į vaistinę įėjau. Grįžtu į viešbutį , pažiūriu internete, o ten tokių testų kaina 15 tl nurodyta: https://m.epttavm.co...AiABEgKB_PD_BwE
Čia su nuolaida rašoma, bet kitur pradinė kaina 26 tl ir niekur nėra 40 tl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 15 lapkričio 2018 - 00:24

Mergaitės, aš ne į temą truputį: ar yra šiuo metu kas Stambule? Gal galite nueiti ir paklausti į vaistinę Šišlyje kiek nėštumo testas kainuoja? Mane jaučiu išdūrė vaistininkė, kaip naujokę - išgirdau, kad sakė 14tl, bet iš 100tl padavė 60tl grąžos ir čekio nedavė. Paklausiau kur kiti pinigai, tai sako, kad 40tl jis kainavo. Galboju gal blogai išhirdau. Bet čekio paprašiau. Čekis- kaio visada čua - prekė nenurodyta, o tik suma ir jį išmušė po to, kai aš iš lauko anyrą kartą į vaistinę įėjau. Grįžtu į viešbutį , pažiūriu internete, o ten tokių testų kaina 15 tl nurodyta: [url="https://m.epttavm.com/item/48483133_predictor-early-erken-gebelik-testi?gclid=EAIaIQobChMIlPXMw_LU3gIVk-iaCh39jg4lEAQYAiABEgKB_PD_BwE"]https://m.epttavm.com/item/48483133_predict...AiABEgKB_PD_BwE[/url] Čia su nuolaida rašoma, bet kitur pradinė kaina 26 tl ir niekur nėra 40 tl
Aš prieš mėnesį pirkau tik Taksime tai mokėjau  40 ar 50 tl tiksliai nebepamenu. Dėžutėje buvo 1 testas. Man atrodo kad ir toks pat. Buvo tikrai ruzava dezute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstexx: 15 lapkričio 2018 - 00:48
QUOTE(Krisstexx @ 2018 11 15, 01:46)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72264898" data-time="<a href="> Mergaitės, aš ne į temą truputį: ar yra šiuo metu kas Stambule? Gal galite nueiti ir paklausti į vaistinę Šišlyje kiek nėštumo testas kainuoja? Mane jaučiu išdūrė vaistininkė, kaip naujokę - išgirdau, kad sakė 14tl, bet iš 100tl padavė 60tl grąžos ir čekio nedavė. Paklausiau kur kiti pinigai, tai sako, kad 40tl jis kainavo. Galboju gal blogai išhirdau. Bet čekio paprašiau. Čekis- kaio visada čua - prekė nenurodyta, o tik suma ir jį išmušė po to, kai aš iš lauko anyrą kartą į vaistinę įėjau. Grįžtu į viešbutį , pažiūriu internete, o ten tokių testų kaina 15 tl nurodyta: https://m.epttavm.co...AiABEgKB_PD_BwE Čia su nuolaida rašoma, bet kitur pradinė kaina 26 tl ir niekur nėra 40 tl</blockquote> Aš prieš mėnesį pirkau tik Taksime tai mokėjau  40 ar 50 tl tiksliai nebepamenu. Dėžutėje buvo 1 testas. Man atrodo kad ir toks pat. Buvo tikrai ruzava dezute.

Ačiū 4u.gif
Nuraminai. Nes net užmigti negaliu - nervas ima. Ne dėl to, kad gaila tų keliasdešimtie tl, bet, kad nefaina savijauta, jei jautiesi apgautas. Tai jau eisiu miegoti - reiškia niekas neapgavo smile.gif
Atsakyti

Merginos planuoju vizita kitam mėnesiui, pradzia +- 12 10d. Gal kas buvote tokiu metu, kaip situacija su gydytojais per šventes? Gal neverta tada važiuoti?

Atsakyti

Merginos planuoju vizita kitam mėnesiui, pradzia +- 12 10d. Gal kas buvote tokiu metu, kaip situacija su gydytojais per šventes? Gal neverta tada važiuoti?

Baikit, viskas ten dirba 😀 aš gi rašiau prieš tai kad mūsų punkcija buvo per Kūčias, o įkėlimas per naujuosius metus ir čia nera kad va kaip jūsų atveju prieš šventes dar o grynai per jas! Ir net man atrodo savaitgalis buvo kažkuri iš tų dienų, tad ramiai, dedat lagaminus ir lekiat! 😉 Sėkmės! 

Atsakyti