Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

o klausimas, kodel jusu atveju siule daryt ne naturaliam? del ovuliacijos, nereguliarus ciklai?

gaila, kad jusu patirtis tokia ne kokia, bet kiekvienas atvejis individualus, ir gali su prastesniais embrionais pavykti o su idealiausia blastute nieko nebut, cia jau dalis gamtos, ko nei mes, nei turkai, nei kas kitkas, deja, nepakeis.

kad po PGD nekimba, tai aisku ziauriai skaudu, bet tokiuatveju pradeciau galvot turbut kad organizmas atmeta, na kazkas yra su manim, bet ne su embrionais nors ir idealus va ima ir nekimba :(

tas, kad nera informacijos suteikiama ir nepaaiskinama, tai cia jau kitas reikalas, su kuo mes susidurem ir, ir tikrai gaila, kad reikia viska traukt. Toki kelia nuejus norisi bent tokiu elementariu paaiskinimu.

As su nekantrumu laukiu rezultatu, na ketvirtadieni trys savaites tai jei jau jokiu ziniu is jos nesulauksiu iki ketvirtadienio popietes, kreipsiuos, tikiuos kad visgi nepamirso.

kazkaip stresas toks buvo uzejes o dabar rami, kaip jau bus taip. nieko nepakeisiu su tais nervais, ir jei taip bus, kad nei vieno gero nebus, vistiek dar turim tris uzsaldytus be pgd kur duosim sansa ir tiek. Na reikia tiket happy ending bus visgi po tieeek metu laukimo!!

kita sav einu pas gine, susiradau galbut tiks, kuri mane priziures iki FET.

Na niekada labai ir neaiškino kodėll. Aš manau , kad dėl gleivinės.

Atsakyti

Oi Ačiū Jums labai :) taip būtinai parašysiu ir Zukhrai, tik po nelabai kokios patirties su ja, noriu turėti ir pati kuo daugiau info ir zinoti kas ir kaip... nenoriu ka nors praleisti ar nedadaryti...

manau man dar kils ne vienas klausimas eigoj, tai tikrai paprasysiu pas jus pasidalinti savo patirtimi.

o klausykit, gal as cia per naglai paklausiu, bet kaip suprantu jau ne vieną FET darėtės pas turkus ? Jūs memoriale ? Ką jie sako, kodėl nekibo ? ar nieko nesako ? o gal jūs jau uzkibot ir sveikint reikia ?  :nestuke​ 

Turejom 2 FET, kibimo nebuvo nei vienu kartu.Po pirmos nesekmes itare problemas su kresumu , liepe pasidaryti nemazai tyrimu - rezultatai buvo geri. Po antro FET, jie atsakymo neturejo kodel, sekanti IVF planavo daryti su svieziu embrionu . Atvykus IVF eilini karta buvo Hyper ir negalejote sodinti sviezio embriono. Taip pat gimdos nuotraukoje izvelge mikro idubima, ir interpretavo, kad galbut del to nekimba , siule pries FET pasidaryti Histeroskopija ir plesti gimda + si karta dareme visiems embrionams PGD is 6 , po PGD liko 2.Grizus namo pastojome naturaliai , bet nestumas nesivyste , teko ji nutraukti. Ivertine tam tikras aplinkybes ir nesulaukus konkreciu isaiskinimu ka mums duotu gimdos pletimas , nutareme ,kad si karta Histeroskopijos nesidarysime. Mano matoma problema - plona gimdos gleivine, galbut ir embrionai per pirmus FET nebuvo geri ( jiems nebuvo daryta PGD). Abu IVF protokolus daremes Memorial. Dabar FET planuojame vykti pavasari. 

ai taip tikrai , dabar pamenu Jūsų istoriją.  labai nuosirdziai jums linkiu kad pavasari pavyktu  :4u:  :)

Aciu:)​ 

Atsakyti

Mano įspūdžiai apie Memorial labai nekokie. Uzauginom foliu tiek pat  kiek Lt. Darėm PGD, liko 2 embrionai. Dariau du FET, abu net nekibo. LT bent jau kibo ir džiaugiausi kelias savaites. Abu kartus darė ta pati, tiksliau nieko nedarė, būtinai natūraliam ir tik Crinone. Progesteronas pas mane mažas, buvo vos 30 nmol savaite po įdėjimo, minimali riba, na bet Zuhra atrašė, kad nesvarbu. Abu kartus negavau jokio paaiškino, kodėl nebuvo kibimo. Dabar savaitę bandau išprašyti Zuhros komentarų  bet ji skambino viena karta  kai buvau užsiėmusi, negalėjau pakelti. Tai dabar ji man vis prikisa tai, ir nepanašu kad planuoja atsakyti. Tokius pinigus mokant, 10 kartu turi skambinti. Žodžiu, lyg lyginant man Lt buvo net geriau. Plius siaubingai issikraipe ciklas ir pačios mėnesines po punkcijos. Nebeatpazistu savo kūno ir labai gailiuosi... 

As tokioje pat beviltiskoje busenoje buvau po 2 nepavykusiu FET. Paaiskinimu daznai nera, kaip ir rase ne viena mergaite, tiesiog ju nera, tik prielaidos, kodel. Su Zuhra man neteko susidurti, bet zinau kad yra klientu aptarnavimo  sk. vadove , kuri koordinuoja kordinatoriu darba, lyg buvo anksciau Semros sesuo ( dabar nesu tikra) . Parasykite jai laiska, nes jei nieko nesakysim , galvos ,kad viskas gerai. Kiek pamenu ir anksciau buvo tokiu atveju su kordinatoremis  ( nemandagios, nekonkrecios, nesuteikia kokybisko aptarnavimo ) , po pacientu skundu, atsisveikino su jomis. Mes joms tik dar vieni "Vienetai" ir jei neturi jokios pagarbos pacientui, ji paprasaciausiai negali tokio darbo dirbti. O Jums as linkiu stiprybes  ir labai linkiu tik paciu geriausiu dalyku.

Atsakyti

As tokioje pat beviltiskoje busenoje buvau po 2 nepavykusiu FET. Paaiskinimu daznai nera, kaip ir rase ne viena mergaite, tiesiog ju nera, tik prielaidos, kodel. Su Zuhra man neteko susidurti, bet zinau kad yra klientu aptarnavimo  sk. vadove , kuri koordinuoja kordinatoriu darba, lyg buvo anksciau Semros sesuo ( dabar nesu tikra) . Parasykite jai laiska, nes jei nieko nesakysim , galvos ,kad viskas gerai. Kiek pamenu ir anksciau buvo tokiu atveju su kordinatoremis  ( nemandagios, nekonkrecios, nesuteikia kokybisko aptarnavimo ) , po pacientu skundu, atsisveikino su jomis. Mes joms tik dar vieni "Vienetai" ir jei neturi jokios pagarbos pacientui, ji paprasaciausiai negali tokio darbo dirbti. O Jums as linkiu stiprybes  ir labai linkiu tik paciu geriausiu dalyku.

Na turbut jei buciau turejus kam parasyt del Zukhros tai greiciausiai ir buciau parasius... cia turbut tik laiko klausimas kuriai is musu truks kantrybe su ja... tada manau jau rasim kam parasyt... 

Atsakyti
na kad ir kas man nepatiko ar nesusikalbejom su Z bet kol kas as nenoreciau labai kazkur skustis, nes kazkaip noriu tiketi, kad bus geriau ateity. isivaizduokit dabar jei ji turi iseit ir ateis vel kazkas nauja unsure.gif tai nezinau kas geriau, aisku viskas ismokstama bet unsure.gif
nors siandien vel truputi nusivyliau, lygiai trys savaites kaip buvo paimta biopsija PGD bet iki siol neturim dar rezultatu. Vakar uzklausiau kada galima tiketis, siandien atrase, kad dar nera ir informuos kada. bet nepasake kada galima tiketis.
tai dabar nezinau ar cia diena truks, dvi ar dar dvi savaites unsure.gif na jei jokiu ziniu iki pirmadienio nebus tai klausiu vel, ka cia dabar.

Atsakyti

Na turbut jei buciau turejus kam parasyt del Zukhros tai greiciausiai ir buciau parasius... cia turbut tik laiko klausimas kuriai is musu truks kantrybe su ja... tada manau jau rasim kam parasyt... 

Mes esam rase tiesiogiai Semrai, del kitos koordinatores. Atsakymo is jos negavome, bet labai noriu tiketis , kad perdave kam turejo perduoti.

Atsakyti

na kad ir kas man nepatiko ar nesusikalbejom su Z bet kol kas as nenoreciau labai kazkur skustis, nes kazkaip noriu tiketi, kad bus geriau ateity. isivaizduokit dabar jei ji turi iseit ir ateis vel kazkas nauja unsure.giftai nezinau kas geriau, aisku viskas ismokstama bet unsure.gif
nors siandien vel truputi nusivyliau, lygiai trys savaites kaip buvo paimta biopsija PGD bet iki siol neturim dar rezultatu. Vakar uzklausiau kada galima tiketis, siandien atrase, kad dar nera ir informuos kada. bet nepasake kada galima tiketis.
tai dabar nezinau ar cia diena truks, dvi ar dar dvi savaites unsure.gifna jei jokiu ziniu iki pirmadienio nebus tai klausiu vel, ka cia dabar.

Jums zinoma spresti, bet nereikia bijoti , informuoti , kad netenkina darbo kokybe. Kai isejo Elis ir atejo Mastura , tokiu bedu nebuvo. Nes daug lemia ir zmogiskasis faktorius. 

Atsakyti

Jums zinoma spresti, bet nereikia bijoti , informuoti , kad netenkina darbo kokybe. Kai isejo Elis ir atejo Mastura , tokiu bedu nebuvo. Nes daug lemia ir zmogiskasis faktorius. 

Kai isejo elis ir atejo mastura, ji vidiskai absoliuciai nieko nenusimane nei apie procesa, nei apie eiga, apie NIEKA. Vaziavau FET daryti, tai ji dirbo gal kokias 2 savaites. Zodziu plaukai pasisiause pamacius visa situacija. Bet viska suzinojo, visko ismoko. Aisku, nuosirdumo ir zmoniskumo neismoksi, ji tikrai nuo pradziu buvo labai siltas zmogeliukas :)

Atsakyti
QUOTE(Rugaityte @ 2018 11 09, 10:12)
Jums zinoma spresti, bet nereikia bijoti , informuoti , kad netenkina darbo kokybe. Kai isejo Elis ir atejo Mastura , tokiu bedu nebuvo. Nes daug lemia ir zmogiskasis faktorius. </p>

vat kaip meiles kibirkstele sako, patirties igijus ir ivairias situacijas praejus manau ji tikrai bus kitokia, bet vat to zmogiskumo kur galbut jai truksta, nuosirdumo, nelabai ir ismoksi, cia jau turi arba ne.. ir taip, Mastura paliko labai gera ispudi, kaip nuosirdus, siltas zmogus, bet vat jei as pas ja buciau pradzioj buvus, gal situacija butu tokia pat.
na man dar nebuvo taip blogai, kad eiciau skustis, nes daug zinojau pati,
nors ir rode kiekviena vaista kaip leist, kaip ten viskas pakuotej ir t.t. sakiau, kad zinau, bet sakau tegul parodo, atgaivins. bet vat jei atvaziuociau taip be visiskos patirties tame, nei apie vaistus nezinociau, nei apie tai kaip viskas vyksta, manau butu daug sunkiau. labiausiai kas nepatiko, kad nebuvo jos per punkcija, na bet mano atveju radau iseiti su kita verteja, kas nera teisinga, na bet buvo kaip buvo.
nenoreciau dabar atvaziuot i FET ir vel matyt nauja zmogu, kuris nieko nenusimano ir blaskos daugiau nei ji unsure.gif jei taip bus, reiskias taip turi but, issisuksiu...
Atsakyti

Gal kuri  nesenai buvo dėl ivf, nu gal patobulėjo Z, vyras vėl pradėjo kalbėti apie ivf bet man kažkaip baisoka dėl jos. Aš be patirties ivf reikaluose tai bijau kad ko nepraleistų

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 11 11, 19:28)
<p>Gal kuri  nesenai buvo dėl ivf, nu gal patobulėjo Z, vyras vėl pradėjo kalbėti apie ivf bet man kažkaip baisoka dėl jos. Aš be patirties ivf reikaluose tai bijau kad ko nepraleistų</p>

teks pasiskaityti daug, susikonspektuot ir vaziuot su tikejimu, kad jokia koordinatore nesustabdys pasiekti tikslo mirksiukas.gif 4u.gif ne is ties nesmagu, kai negauni norimos pagalbos, bet manau jai pusmecio ar metu reikia kol pilnai (jei) isivaziuos.

O siandien atejo taip musu laukti PGD rezultatai.. gavos ilgiau nei tikejaus, dar liko kantrybes laukt, bet jau buciau rasius.
Taigi turim 2 gerus embrionus is 3 yahoo.gif is ties tai labai dziaugiuos, nes buvo tokios baimes, kad neliks nieko, kai darem tik 3, o kiti 3 saldyti be..
Vienas turi 15 os chromosomos trisomija. kai paskaiciau ..rimtas reikalas.. tai deka sito testo aisku gali atrinkti, nes is isores embrionas buvo geros kokybes, va ir nezinai zmogus. Kazaip pagalvojau kad is tu likusiu 3 saldytu irgi greiciausiai yra kazkuris, kuris negeras.. Na bet pirma kelsim situos, tai manau uzteks kad tik viskas eitusi gerai po to.nes geras pgd dar deja, negarantuoja, teigiamo nestumo.
Ryt keliauju susipazint su gine, gal bus gerai su ja ir sutiks prasiruost FET. o FET galvojam kitais metais,kadangi ciklas issiblaske dienos, tai sausio men sulauksiu mm ir tada jau pradesim, tai vaziavimas gausis greiciausiai vasario pirmom savaitem. Vasaris musu menuo, man geras menuo, tai kazkaip viskas susideliojo gerai wub.gif
Atsakyti

teks pasiskaityti daug, susikonspektuot ir vaziuot su tikejimu, kad jokia koordinatore nesustabdys pasiekti tikslo mirksiukas.gif4u.gifne is ties nesmagu, kai negauni norimos pagalbos, bet manau jai pusmecio ar metu reikia kol pilnai (jei) isivaziuos.

O siandien atejo taip musu laukti PGD rezultatai.. gavos ilgiau nei tikejaus, dar liko kantrybes laukt, bet jau buciau rasius.
Taigi turim 2 gerus embrionus is 3 yahoo.gifis ties tai labai dziaugiuos, nes buvo tokios baimes, kad neliks nieko, kai darem tik 3, o kiti 3 saldyti be..
Vienas turi 15 os chromosomos trisomija. kai paskaiciau ..rimtas reikalas.. tai deka sito testo aisku gali atrinkti, nes is isores embrionas buvo geros kokybes, va ir nezinai zmogus. Kazaip pagalvojau kad is tu likusiu 3 saldytu irgi greiciausiai yra kazkuris, kuris negeras.. Na bet pirma kelsim situos, tai manau uzteks kad tik viskas eitusi gerai po to.nes geras pgd dar deja, negarantuoja, teigiamo nestumo.
Ryt keliauju susipazint su gine, gal bus gerai su ja ir sutiks prasiruost FET. o FET galvojam kitais metais,kadangi ciklas issiblaske dienos, tai sausio men sulauksiu mm ir tada jau pradesim, tai vaziavimas gausis greiciausiai vasario pirmom savaitem. Vasaris musu menuo, man geras menuo, tai kazkaip viskas susideliojo gerai wub.gif

Kokios puikios naujienos! 😍 Tikiu, kad viskas bus gerai jums, turite labai gera požiūrį ir tai sakyčiau jau yra pusę darbo šiame kelyje 😊 mes planuojame FET kovo mėn jeigu viskas ok 🤗 turime du saldytus kurie jau pragyveno beveik 5 metus laukdami mūsų sugrįžtant, tikiuosi geriausio 😍

Atsakyti