Merginos,
Pas kurias yra maža gleivinė, ar teko darytis Gimdos gleivinės PRP prieš pagalbinį apvaisinimą naudojant PROSYS sistema?
IVF procedūrą darėmes Memorial 2 k. abu kartus po Hyper, embrionai buvo šaldomi. Po pirmo IVF darėme 2 k. FET, nebuvo kibimo . Mūsų nevaisingumo problema yra neaiški. 2 IVF siule daryti su svieziais embrionais, bet buvo vel Hyper ir nutare, kad vel reiks kartoti FET, bet pries tai primigtinai siule darytis histeroskopija ir plesti gimda, nes jie izvelge mikro ilenkima,ir galbut ju manimu tai itakoja , kad embrionas nesitvirtina. Iki galo taip ir nepaaiskino, kokia nauda duos histeroskopija ( viena jau esu dariusis LT, rezultatas nulinis). Grizus po 2 IVF , pastojom naturaliai, deja nestumas nesivyste , teko ji nutraukti. Bet faktas , kad pastojome yra labai geras, nepriklausomai koki turejome rezultata.Atsisakiau histeroskopijos, nes po ilgu susirasynejimu mano gydytojos kuri mane kuruoja LT ir prasymu mediciniskai pagristi, nauda , siulymas darytis histeroskopija pakvipo - Komercija. Histeroskopijos atsisakeme, nes manau , kad mano beda yra gleivines storis ir embrionu kokybe ( pirma karta PGD nedare, po antro karto is 6 liko 2 ).Gleivine geriant estradioli didelemis dozemis uzsauga iki 7 mm. Naturaliame cikle ji dar mazesne. Planuojame skristi FET, radau kad tokia procedura daro Nothway, iki to nebuvau girdejusi apie tai . Planuoju uzsirasyti i konsultacija, bet buciau dekinga jei kas daresi ir gali siek tiek daugiau papasakoti.
Taip pat pasidalinkite prasau ar po Histeroskopijos kuria darete TR , pavyko pastoti. Aciu