Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Na tai laikysim kumscius  :4u: pas juos kai labke tokia stipri, tai manau ir po penkiu dienu gal bus tik keletas atkrite  :rolleyes:  Jums irgi pgd siulo darytis? bet kai sitiek turite keliems galvojate daryti ?

Sendiena trečia diena ir liko 17 ir visi geros kokybės. Taip mum siūlo daryti PGD, nes per pirma IVF taip pat man ispunktavo 22 ir liko tiktais 2 iki penkių dienų, tai jie kaip sakė norėtų paziureti dėl ko kas negerai, bet aš iš kart sakiau kad čia buvo labaratorija silpna ir joje bėda. Tai galvojame daba PGD nedaryti  :) 

Atsakyti

Sveikos gal kas turi leidziamo prg panevezyje?

Atsakyti

Gal kas folato turit parduoti??labai reik :help:​ nors keleta tableciu,kol maniskis ateis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1005: 27 spalio 2018 - 09:42

Sveikos gal kam Crinono likę yra, nupirkčiau,aš iš Klp ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SCORPIONE: 27 spalio 2018 - 12:50
SCORPIONE,turiu nemazai crinono,dezutes kaina 25€ tek.nr 862150018
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2018 10 24, 10:27)
Duua, turiu Rulid 5 tabletes, galioja iki 2019 m. vasario (dovanoju) ir </span><span>Prednol 16 tablečių galiojančių iki 2021 m. sausio ir 19 tablečių galiojančių iki 2019 m. rugsėjo (po 2 €) Gal išgelbėčiau?</span></p>

aciu uz pasiulyma, bet as ne LT tai nesivarginsim su siuntimais 4u.gif rasiu iseiti cia kazkokia.

Merginos, man taip viena vakara begulint kilo toks klausimas/pamastymas. pagelbekit suprast biggrin.gif

Kai mes darom IVf ir po punkcijos ispunktuoja folius, tai kartu ispunktuoja ir geltonkuni (?? lygtais taip), kuris atsakingas uz PRG gaminimasi, todel, jei daromas transferis, iki +- 12 sav reikia naudot papildomai PRG nes kudikis ji pradeda gamint veliau. Tai viskas OK.
dabar galvoju, darys FET po keliu men, tai jau bus praeje du ar daugiau ciklu, tuo labiau, jei FET bus naturaliam, tai foliai neispunktuoti, tas geltonkunis kaip ir yra. Isodina embriona po ovuliacijos, tarsi viskas vyksta natur. Kokiu tikslu tada mes vistiek vartojam prog?? Juk naturaliai pastojusios to net netikrina, nebent prasieda kraujavimai ar pan. bet jo net nesiulo naudot, ir net apie tai negalvoja, tai man idomu, kodel po FET reikia? apsidraudimui?
Atsakyti

aciu uz pasiulyma, bet as ne LT tai nesivarginsim su siuntimais 4u.gifrasiu iseiti cia kazkokia.

Merginos, man taip viena vakara begulint kilo toks klausimas/pamastymas. pagelbekit suprast biggrin.gif

Kai mes darom IVf ir po punkcijos ispunktuoja folius, tai kartu ispunktuoja ir geltonkuni (?? lygtais taip), kuris atsakingas uz PRG gaminimasi, todel, jei daromas transferis, iki +- 12 sav reikia naudot papildomai PRG nes kudikis ji pradeda gamint veliau. Tai viskas OK.
dabar galvoju, darys FET po keliu men, tai jau bus praeje du ar daugiau ciklu, tuo labiau, jei FET bus naturaliam, tai foliai neispunktuoti, tas geltonkunis kaip ir yra. Isodina embriona po ovuliacijos, tarsi viskas vyksta natur. Kokiu tikslu tada mes vistiek vartojam prog?? Juk naturaliai pastojusios to net netikrina, nebent prasieda kraujavimai ar pan. bet jo net nesiulo naudot, ir net apie tai negalvoja, tai man idomu, kodel po FET reikia? apsidraudimui?

Mastai tu lb teisingai ;) mano manymu, jie skiria po natur fet progesterona tiesiog apsidraudimui, kad butent si priezastis nepakistu kojos sekmei. Ir tai lb sveikintina, jei kas paklaustu manes :) juk prg perdaug nebus, o permazai gali buti ;)

Atsakyti

Sveikos, paskaiciau apie Zukhra ir rankos nusvyro, prisiminiau tokia koordinatore Kristina  :B Kai antra karta vaziavom atsisakem su ja bendraut, gerai kad jau buvo Elis. 

O Zukhra bendrauja anglu ar rusu kalba?

Atsakyti

Sveikos, paskaiciau apie Zukhra ir rankos nusvyro, prisiminiau tokia koordinatore Kristina  :B Kai antra karta vaziavom atsisakem su ja bendraut, gerai kad jau buvo Elis.  O Zukhra bendrauja anglu ar rusu kalba?
Bet panašu kad teks su ja pabendrauti 😀 Elis marketingo skyriuje ir neketina grįžti į ivf, Mastura irgi negrįš, nors jos As jos šiaip nepažinojau, tai nusimato įdomiu istorijų dabar važiuojančioms 🙈😀 nuo gruodžio pradėsiu rimtai bijoti, db dar tikiuosi kad ją visos ten uzgrudins 😂  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 29 spalio 2018 - 10:29

Sveikos, paskaiciau apie Zukhra ir rankos nusvyro, prisiminiau tokia koordinatore Kristina  :B Kai antra karta vaziavom atsisakem su ja bendraut, gerai kad jau buvo Elis. 

O Zukhra bendrauja anglu ar rusu kalba?

Zukhra bendrauja ir angliskai ir rusiskai. as su ja bendravau angliskai, Manau kad jos rusu yra stipresne nei anglu, tai gal ir nesusipratimu maziau butu... nors bala zino ar del kalbos cia tie jos grybavimai ar tiesiog ji elementariai nelabai zino IVF proceso niuansu... 

Na bet del Zukhros tikrai nereiketu nuleisti ranku ir butent del jos atsisakyti galimybes sulaukti savo stebuklo... kai toki kelia einam ir tiek dalyku istveriam, tai manau prasta koordinatore neturetu buti mums stabdis ir juolabiau rodiklis  :rolleyes: Juk mes Lietuvaites ne is kelmo spirtos  :lietuva:  uzgrudinsim ir Zukhra  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: tik aisku reik apsisarvuot kantrybe  :4u:  :) 

va dabar pvz gruodi galvoju vaziuot FET, net nenumanau kaip tas FET vyksta pas juos ir nuo ko reiks pradet, nes Zukhra nieko nepapasakojo apie tai, (tik tiek kad bus natur cikle ir jokiu vaistu man nereikes :hmm:  ) :)  na bet ka turiu ta lapa, tai versiuos skaitysiuos ir aiskinsiuosi, klausiu cia forume pas mergaites kurios vaziavo i ten FET, nes esu skaicius cia, kad kazkaip lyg pirma ciklo diena reik kazkokius kraujo tyrimus pasidaryti, nu kazkaip issisuksiu, galu gale neduosiu paciai Zukhrai ramybes, bet savo stebuklo nuvaziuosiu pasiimti  :)  :)  :)  Nors savo kailiu patyriau Zukhros neprofesionaluma, bet jei reiktu atsukt laika atgal, vistiek vaziuociau ir dar karta praeiciau ta chaosa, nes rezultatas kolkas atpirko viska :) lietuvoje as nei kart neturejau 7 blastuku sulaukiusiu penkiu dienu, o cia turiu ir labai del to dziaugiuosi  :D​ 

Atsakyti

Klausykit tos kurios daretes PGD tyrima, per kiek laiko ji padaro ? nes man Zukhra viena kart sake kad per dvi savaites, kita kart kad per tris  :unsure:​  tai kaip yra istikruju ?

Atsakyti

Sveika,

Mums atsake per 2.5 sav.

Atsakyti