Duua, taip as geriau Rulid ir Prednol pries FET. Dare naturaliam cikle. Butinai po valgio reikia gerti. Ir butu gerai skirtingu laiku, tada nepykins ;)
supratau, aciu
viena geriau po valgio, kaip sake, vakare, o kita pries miega, man taip sake.. bet nezinau nuo kurio buvo blogai, o gal nuo abieju, nes tas blogumas man prasidedavo nakti - kita diena, tai nuo kazkurio, ir taip iki vakaro, bet kai kazka gerdavau/kramtydavau, tai budavo geriau, jei tik pabuna poros val skirtumas ir jauciu pykina.
Bet tai plem, negalejo pasakyt, kad man reiks abieju! nes toj vienoj dezej tai 16 tab liko, tai ok, o toj kitoj, tai tik 3. o reiks 4.. taigi galejau nusipirkt is kart, ko jos ir klausiau, nes koks sansas kad cia gausiu toki pat tai nezinau, nebent atititkmuo kuris jiems tiks. nes triju tai nezinau ar uzteks tab.
Paskaiciavau islaidas sitos keliones, normaliai gavos , na ta prasme remuose, ka galvojau, tai gerai. Aisku, kiekviena cia ir dvigubai sumoketu uz laiminga pabaiga 🤗
Bendroj sumoj (su bilietais, viesbuciu, visi vaistai, ivf, pgd 3ms, trombofilijos testas, mikro chip'as naudotas spermiukams) gavos 5585 eur na cia jau ka nurase man bankas, (+-50 eur gavos praradimas Memoriale ir vaistinese)
Pragyvenimui ir shopinimuisi gavos +- 850 € cia galejo maziau, na bet gavos kartu atostogos tai ok..
Sekanti kartą gydytojas siūlo daryti pgs embrionui, nes dabar mes jo atsisakėm ir dėl to nepavyko.
Bet iš kylo klausimas jei silpnas embrionas vis vien daro pgs?
supratau, aciu
viena geriau po valgio, kaip sake, vakare, o kita pries miega, man taip sake.. bet nezinau nuo kurio buvo blogai, o gal nuo abieju, nes tas blogumas man prasidedavo nakti - kita diena, tai nuo kazkurio, ir taip iki vakaro, bet kai kazka gerdavau/kramtydavau, tai budavo geriau, jei tik pabuna poros val skirtumas ir jauciu pykina.
Bet tai plem, negalejo pasakyt, kad man reiks abieju! nes toj vienoj dezej tai 16 tab liko, tai ok, o toj kitoj, tai tik 3. o reiks 4.. taigi galejau nusipirkt is kart, ko jos ir klausiau, nes koks sansas kad cia gausiu toki pat tai nezinau, nebent atititkmuo kuris jiems tiks. nes triju tai nezinau ar uzteks tab.
Duua, turiu Rulid 5 tabletes, galioja iki 2019 m. vasario (dovanoju) ir Prednol 16 tablečių galiojančių iki 2021 m. sausio ir 19 tablečių galiojančių iki 2019 m. rugsėjo (po 2 €) Gal išgelbėčiau?
Aš katik iš po Turkijos tai mano pastebėjimas dėl Zuhros, ji ne viska teisingai išverčia ir ne viską verčia ką gydytojas sako. Kai buvom Turkijoj tai ji man pranešdavo, kad embrijonas geros kokybės gerai auga ir dakijasi. Kai kalbėjom su embriologe tai Zuhra man tik išvertė, kad su embrionu viskas gerai. Ir va kai nebuvo implantacijos, parašiau jai laišką, kad paklaustų gydytojo dėl kokių priežasčių gali embrionas neįsimplantyoti, tai pirmadienį ji man skambino ir pareiškė, kad embrionas lėtai vystėsė ir iš vis gerai, kad iki penkių dienų daaugo Vyro klausiu ką embriologė kalbėjo, tai jis visko nepamena . Bet, kad kažkas negerai tai nesakė. Ir nežinau iš kur vyras ištraukė, kad davė 60 %. Nes man Zuhra to neišvertė.
Sekanti kartą gydytojas siūlo daryti pgs embrionui, nes dabar mes jo atsisakėm ir dėl to nepavyko.
Bet iš kylo klausimas jei silpnas embrionas vis vien daro pgs?
oi kaip man visa tai pazystama. Zuhkra, tikrai ne viską vercia, ir linkus sutikti kad tikrai gal ir nelabai teisingai isvercia ka gydytojas jai sako.
kolkas jai dar labai truksta profesionalumo, o gal tiesiog ji nemano kad butina viska versti. o va butent kai paklausi jos kazko tiksliau, tai gauni visiskai priesinga paaiskinima nei ji sake pries tai...tada sedi ir svarstai kaip yra istikruju... Man ji taip ir nesugebejo paaiskinti ar man buvo hiper ar ne, ir kodel man nekels svieziam cikle, ar ispunktuoti mano desimt folikulu yra visi kas buvo, ar ju buvo daugiau ir tiesiog kitu nepunktavo -paliko, ar ispunktavo, bet jie buvo netinkami, sunervinau as ja taip klausdama ir ji supykus pasake- kad jei man kas nors neaisku galiu ryt ateiti pas gydytojus ir ju paklausti... tai aisku kur ji man atsakys, kad per mano punkcija jos nebuvo, ji man verte telefonu viska, ir kai prasiau pas ja vertejos kad atsiustu kaip duua, tai susinervinus tikrai nekokiu tonu pasake kad ne, vers ji pati laiko taupymo sumetimais... tada ir apsiverkiau...sokiravo jos grubumas ir uzpuole panika kaip viskas vyks jai tik verciant telefonu... nu ir istikruju viskas vyko tragiskai...na bet buvo nebuvo, punkcija su ja ar be jos visvien atlikta, rezultatai neblogi, atrodo ko daugiau ir bereikia... Gerai, kad vaistu dozes surasydavo ka leistis ir kada, tikiu kad jas man ji susake gerai...tai sitoj vietoj man ji pasirode atsakinga, bet is kitos puses, tai as jai savo kariotipu tyrima siunciau keturis kartus: kiekviena karta atejus i apoinmenta, paklausdavo ar turiu, atsakydavau kad taip ir kad atsiunciau el.pastu, tada isejus uz duru ji man sakydavo atsiusk man dar karta ta tyrimą, nu ir kai ji man taip pasake ketvirta karta, as jai sakau : - Bet Zukhra, jūs man patvirtinot kad gavote mano tyrima, jus ji tikrai turite . Sunervino mane ji tikrai, o as su savo tokiu pasakymu sunervinau ja, tai ji man atreze, kad man lengviau yra jai dar karta atsiusti ta tyrima nei jai dabar ji surasti savo paste...Duua visa tai mate ir girdejo, net ji manes paklause kas cia ivyko, nes pokalbis matyt ir jai pasirode ne is maloniuju bet zinot, po to karto Z daugiau nebeprase manes to tyrimo
del FET tai man ji irgi sake kad naturaliam cikle kels ir jokiu vaistu man nereikes... na bet tam lape kur gavau, tai ten raso kad reikes gert ir prie to lapo buvo prisegtas receptas, tai del visa ko nusipirkau viska, ir tu antibiotiku pasiemiau dar viena dezute, nes po punkcijos sugerus keturias tabletes, ten liko tik trys, tai galvoju jei vel reikes juos gerti man nebeuzteks triju... na bet va cia ir yra kad apie viska reik pagalvot paciai... nes kitaip analogo paskui ieskociau lietuvoj... tai Duua dabar as ju turiu uztektinai, galiu tau atsiusti...
Aisaliukas, o kada jus kalbejot su embriologe ? per transferi ar kai apsivaisino embrionai ? ir dar vienas klausimas, kokios kokybes buvo jusu ikeltas embrionas ? ar Z jums sito nesake ? jei ne, tai parasykite jai ir paklauskite, matysit pagal ju klasifikavima silpnas ar ne, o jei jums norejo pgd daryti, tai embrionas tikrai nebuvo silpnas
Bet iš kylo klausimas jei silpnas embrionas vis vien daro pgs?</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>oi kaip man visa tai pazystama. Zuhkra, tikrai ne viską vercia, ir linkus sutikti kad tikrai gal ir nelabai teisingai isvercia ka gydytojas jai sako.</p><p>kolkas jai dar labai truksta profesionalumo, o gal tiesiog ji nemano kad butina viska versti. o va butent kai paklausi jos kazko tiksliau, tai gauni visiskai priesinga paaiskinima nei ji sake pries tai...tada sedi ir svarstai kaip yra istikruju... Man ji taip ir nesugebejo paaiskinti ar man buvo hiper ar ne, ir kodel man nekels svieziam cikle, ar ispunktuoti mano desimt folikulu yra visi kas buvo, ar ju buvo daugiau ir tiesiog kitu nepunktavo -paliko, ar ispunktavo, bet jie buvo netinkami, sunervinau as ja taip klausdama ir ji supykus pasake- kad jei man kas nors neaisku galiu ryt ateiti pas gydytojus ir ju paklausti... tai aisku kur ji man atsakys, kad per mano punkcija jos nebuvo, ji man verte telefonu viska, ir kai prasiau pas ja vertejos kad atsiustu kaip duua, tai susinervinus tikrai nekokiu tonu pasake kad ne, vers ji pati laiko taupymo sumetimais... tada ir apsiverkiau...sokiravo jos grubumas ir uzpuole panika kaip viskas vyks jai tik verciant telefonu... nu ir istikruju viskas vyko tragiskai...na bet buvo nebuvo, punkcija su ja ar be jos visvien atlikta, rezultatai neblogi, atrodo ko daugiau ir bereikia... Gerai, kad vaistu dozes surasydavo ka leistis ir kada, tikiu kad jas man ji susake gerai...tai sitoj vietoj man ji pasirode atsakinga, bet is kitos puses, tai as jai savo kariotipu tyrima siunciau keturis kartus: kiekviena karta atejus i apoinmenta, paklausdavo ar turiu, atsakydavau kad taip ir kad atsiunciau el.pastu, tada isejus uz duru ji man sakydavo atsiusk man dar karta ta tyrimą, nu ir kai ji man taip pasake ketvirta karta, as jai sakau : - Bet Zukhra, jūs man patvirtinot kad gavote mano tyrima, jus ji tikrai turite . Sunervino mane ji tikrai, o as su savo tokiu pasakymu sunervinau ja, tai ji man atreze, kad man lengviau yra jai dar karta atsiusti ta tyrima nei jai dabar ji surasti savo paste...Duua visa tai mate ir girdejo, net ji manes paklause kas cia ivyko, nes pokalbis matyt ir jai pasirode ne is maloniuju bet zinot, po to karto Z daugiau nebeprase manes to tyrimo </p><p>del FET tai man ji irgi sake kad naturaliam cikle kels ir jokiu vaistu man nereikes... na bet tam lape kur gavau, tai ten raso kad reikes gert ir prie to lapo buvo prisegtas receptas, tai del visa ko nusipirkau viska, ir tu antibiotiku pasiemiau dar viena dezute, nes po punkcijos sugerus keturias tabletes, ten liko tik trys, tai galvoju jei vel reikes juos gerti man nebeuzteks triju... na bet va cia ir yra kad apie viska reik pagalvot paciai... nes kitaip analogo paskui ieskociau lietuvoj... tai Duua dabar as ju turiu uztektinai, galiu tau atsiusti...</p><p></p><p>Aisaliukas, o kada jus kalbejot su embriologe ? per transferi ar kai apsivaisino embrionai ? ir dar vienas klausimas, kokios kokybes buvo jusu ikeltas embrionas ? ar Z jums sito nesake ? jei ne, tai parasykite jai ir paklauskite, matysit pagal ju klasifikavima silpnas ar ne, o jei jums norejo pgd daryti, tai embrionas tikrai nebuvo silpnas</p>
Transferio dieną pokalbis buvo su embriologe. O prieš tai Zuhra pranešdavo. Sakė geros kokybės, bet skaičių ir raidžių nesakė. Na va žmogau suprask kaip nori.
Ačiū daba kaip ir sakiau reikia sulaukti kas užaugs iki 5 dienų. Ir pagaliau naktį jau namo išskrendu
Na tai laikysim kumscius pas juos kai labke tokia stipri, tai manau ir po penkiu dienu gal bus tik keletas atkrite Jums irgi pgd siulo darytis? bet kai sitiek turite keliems galvojate daryti ?