Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

O reiketu Memorial valdziai papasakoti, kaip ji "puikiai" dirba... As kartais bruksteliu Elis, Masturai, tai butinai paminesiu tai, kai kita karta rasysiu! Aisku, gal joms apie tai visiskai nusisvilpt, bet gal jos turetu kokia nors itaka ir musu nusiskundimus papaskotu kam nors..
Kitais metais gal ir mes skrisim blastutes pasiimti, tai tikrai nenoreciau su Zuhra susidurti net!.. Idomu ar Mastura gris, jei gris, tai kada? Gal zinote kas nors apie jos planus?

Na nera viskas taaaip blogai su ja, tiesiog kai kur truksta dar patirties, tik kas be ko tas faktas, kad paleist viena ir vertejaut telefonu, tai cia nepateisinima. As dar susidariau toki vaizda,kad galbut jie ten nelabai nori dalintis "pacientais"ar kaip.. nes man sest.buvo punkcija, tai ji man ir parase,kad nebus ryt, penkt 8 vakaro, ir kad skambinciau,nes nenorejo,kad klausciau kitos vertejos, kaip rase "i prefer by phone"bet kadangi ten receptionistes paskambino tai kitai, tai ir atejo...

Gal ne taip pasirode,na bet buvo paprasciau.

O siandien mes keliaujam namucio :) keista net, jau pasiilgau namu. Db lauksiu ziniu po PGD... 

Ryte vairuotojas velavo ~15 min, jau galvojom teks lekt patiems, rasiau Z bet gal miegojo, sakau gal vairuotojas pamirso...tikiuos, nebus pikta, bet tai ka reikia zinot arba arba.

Tai sekmes atvykstancioms, sekmes dar vis esancioms cia 🙏🌸

Atsakyti
Dovanoju:
Estrofem 1 dėž. (2020/04)
Progynova (tas pats kas ir Estrofem, tik po 21 tab. dėžutėje) 2 pilnos dėž. (2020/06) plius 1 dėž. su 7 tab.)
Duphaston 13 tab. (2019/11)
Profertil 12 tab. (2018/10)
Visi vaistai su linkėjimais biggrin.gif nestuke.gif
Vilniuje.
Atsakyti

Na , o as siandien Z dar kartą parasiau ir paklausiau savo embrionu kokybes. tai gavau atsakyma :

Embryos

for PGT test were sent

4AA

6AA

6AB

6AA

Were freezed

4AA

6AB

4AB

bet kai penktadieni ji man rase kad sesta diena dasides vienas arba du, tai dabar nieko tokio neparase  :hmm:  matau pagal jos atsiusta kad turiu 7, vadinasi dasidejo vienas, bet tai kuris dabar is ju yra sestos dienos ???? Zodziu, nebeturiu as su ja kantrybes, tiek to... nebeklausiu as jau pas ja

Duua, tau ji surase dienom ar ne ? 

Atsakyti

Na , o as siandien Z dar kartą parasiau ir paklausiau savo embrionu kokybes. tai gavau atsakyma :

Embryos

for PGT test were sent

4AA

6AA

6AB

6AA

Were freezed

4AA

6AB

4AB

bet kai penktadieni ji man rase kad sesta diena dasides vienas arba du, tai dabar nieko tokio neparase  :hmm:  matau pagal jos atsiusta kad turiu 7, vadinasi dasidejo vienas, bet tai kuris dabar is ju yra sestos dienos ???? Zodziu, nebeturiu as su ja kantrybes, tiek to... nebeklausiu as jau pas ja

6AB turetu but sestos dienos

Atsakyti

Pelargonija :yahoo: Didziausi sveikinimai :4u:    Kur jums pavyko? LT ar TR? 

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2018 10 19, 10:14)
Merginos, po 2 nesėkmingų ivf dairomės po visas Europos klinikas ieškodami išeičių. Sakykit, ar išėjus Emre, Masturai (nežinau, gal dar kas nors kolektyve pasikeitę) nesijaučia prastesnė kokybė servise, sužiūrėjime proceso ir pan?
Kaip bepročiai ieškom klinikos, kuri bent emailu duotų bent kokią viltį bandyti su savom kiaušialąstėm, bet realiai beveik visos įsikibusios egg donor minties ir viskas. Mano AMH apie 0,4.

nefifi pas mus ta pati situacija. Ką tik darytas antras ivf nesėkmingas. Per pirmą nebuvo net ko sodinti. Pas mane taip pat labai mažas amh. Šį karta nebuvo implantacijos. Gal galit pasidalinti kaip jums buvo kodėl nepasisekė? Gal bendrai rasim kokią priežastį kodėl nesiseka smile.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisaliukas: 23 spalio 2018 - 13:14

Užjaučiu, merginos, kurioms teko patirti Zuhros darbo "įpatybes" ;( Mes buvome tuo metu, kai Zuhra dar tik mokėsi ir visur vaikščiojo kartu su Mastura. Bet jau tada matėsi, kad kol šalia Mastura, tol kaip ir nieko, bet tik Masturai laisvadienis, ir Zuhra viena jau plaukioja... Mums ji siūlė įsodinimą daryti 4 dieną  :blink: Klausėm, ar blastukas silpnas, kad nelauksim 5 dienos?, ne, sako, geras, bet jokio skirtumo kada sodinti, 4 ar 5 dieną  :blink: Bet mes visgi pasirinkom sodinti 5... O "geriausia" buvo, kai mes atėjome sutartu laiku įsodinimui, ir ji neprisiminė, ko mes čia atėjom  :blink: (Masturos tą dieną nebuvo) Klausia - kraują jau prisidavėt? Sakau, o nuo kada transferio dieną kraują reikia priduoti, ką tirsit? Ai, sako, tai jūs transferiui atėjot???  :blink:  :blink:  :blink:  vienu žodžiu...

Labai tikiuosi, kad Zuhra greitai prasilauš, nes priešingu atveju ten gręsia totali katastrofa... Nes kiek teko bendrauti su Mastura, tai sakė vienintelės mes, lietuvaitės, taip daug žinome ir domimės apie visą IVF procesą. Kitų šalių moterys, ką pasakė - tą susileido, koordinatorė nepasakė - pačios nepaklaus ir t.t... O juk Zuhra vertėjauja ne tik lietuvaitėms bet ir kitų postsovietinių šalių moterims.

Deja, bet Mastura į Memorialą nebegrįš, nes sakė pati norės ilgiau auginti savo lėliuką, o po to, ar visai nebedirbs, ar ieškosis labiau vaikus auginančiai mamai palankesio darbo, nežinau.

Beje, turiu likusių vaistukų:

Crinonas 4 dėžutės, galioja iki 2019 m. vasario (po 25 €)
Rulid 5 tabletės, galioja iki 2019 m. vasario (dovanoju)
Prednol 16 tablečių galioja iki 2021 m. sausio ir 19 tablečių galioja iki 2019 m. rugsėjo (po 2 €)
Esu iš Klaipėdos, bet galiu siųsti.

Atsakyti

Merginos, po 2 nesėkmingų ivf dairomės po visas Europos klinikas ieškodami išeičių. Sakykit, ar išėjus Emre, Masturai (nežinau, gal dar kas nors kolektyve pasikeitę) nesijaučia prastesnė kokybė servise, sužiūrėjime proceso ir pan?
Kaip bepročiai ieškom klinikos, kuri bent emailu duotų bent kokią viltį bandyti su savom kiaušialąstėm, bet realiai beveik visos įsikibusios egg donor minties ir viskas. Mano AMH apie 0,4.

Kadangi galiu palyginti Emre + Masturos tendemą su dabartinių gydytojų ir Zuhros darbu, tai vienareikšmiškai Emre ir Mastura buvo nepalyginamai geriau visomis prasmėmis. Nežinau, ar pasikeitė Klinikos politika, ar man tik taip sutapo, kad praėjusiais kartais beveik visada (su 1 karto išimtimi) apžiūrėdavo Emre (jis buvo mano gydytojas). Šį kartą per visą stimuliaciją teko pabuvoti net pas 3 gydytojus, nors maniškis (Yucelis) ir būdavo klinikoje. Toks jausmas, kad korrdinatorė užrašydavo pas bet kurį...

Aš irgi klausiau Masturos ir Nermin (rusakalbės seselės, kur ima kraują), iki kokio AMH jie daro IVF? ir po kelinto IVF jie jau sako Stop. Dėl AMH - tai daro tol, kol cikle subręsta nors viena kiaušialąstė, o AMH nėra visiškas 0, o IVF skaičius yra neribojamas, abi susižvalgiusios ir nusišypsojusios atsakė, kad IVF daro tol, kol baigiasi pinigai ir/arba kiaušialąstės.

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 10 22, 14:25)
na man rase,kas buvo siusta PGD, ir tada 3 be PGD D5 ir dar tas vienas paskutinis D6.

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 10 22, 16:47)
<p>6AB turetu but sestos dienos</p>

kodel? rolleyes.gif pas ja ir 5 D buvo 6AA, nors realiai turbut nelabai ir svarbu, 5 ar 6 d. jei abi dienas buvo geros kokybes ar ne?

QUOTE(gvatemala @ 2018 10 23, 14:15)
O "geriausia" buvo, kai mes atėjome sutartu laiku įsodinimui, ir ji neprisiminė, ko mes čia atėjom  blink.gif (Masturos tą dieną nebuvo) Klausia - kraują jau prisidavėt? Sakau, o nuo kada transferio dieną kraują reikia priduoti, ką tirsit? Ai, sako, tai jūs transferiui atėjot???  blink.gif  blink.gif 

unsure.gif unsure.gif eina sau.. virsune.
nu kazkaip as noriu but optimiste, ir tiket, kad ji visgi pasitaisys, ir kad merginos, kurioms, gal vienintele iseitis Turkija, nebijos vaziuot vien del jos.. yra kaip ya, jei geri kas isejo, tai nieko nebepadarysi.

kas liecia gydytojus, tai as lankiaus 4 kartus pries punkcija, ir viena kart jau po, 5 D. tai is tu kartu tik karta, antra kart, buvo moteris,nes tas, pas ka lankiaus, nebuvo ta diena. sake per punkcija turetu but vienas gyd kuris priziurejo, ir kitas. Nezinau tiesa pasakius, ar tas,kuris priziurejo buvo, nes jo nemaciau, o buvo kitas, kuris atliko punkcija.. Pasirode nieko toks kiek persimetem pries ir po punkcijos, gerai kalba angliskai. Bet tiek man ten ir reikejo kalbet.

Merginos, kas daret FET, ar pries FET jus geret Rulid ir Prednol vel??

as dar aisku jos perklausiu, bet du kart jau sake, kad jei natur, nereiks nieko, tik foli, bet lape, kuri dave matau vel jie yra.

man buvo nemalonus pasaliniai poveikiai nuo ju visas 5 dienas unsure.gif labai pykino, skrandis jautrus ir skaudejo.. kaip noreciau isvengt verysad.gif bet aisku, jei reiks, tai ir gersiu.
Atsakyti

kodel? rolleyes.gifpas ja ir 5 D buvo 6AA, nors realiai turbut nelabai ir svarbu, 5 ar 6 d. jei abi dienas buvo geros kokybes ar ne?

unsure.gifunsure.gifeina sau.. virsune.
nu kazkaip as noriu but optimiste, ir tiket, kad ji visgi pasitaisys, ir kad merginos, kurioms, gal vienintele iseitis Turkija, nebijos vaziuot vien del jos.. yra kaip ya, jei geri kas isejo, tai nieko nebepadarysi.

kas liecia gydytojus, tai as lankiaus 4 kartus pries punkcija, ir viena kart jau po, 5 D. tai is tu kartu tik karta, antra kart, buvo moteris,nes tas, pas ka lankiaus, nebuvo ta diena. sake per punkcija turetu but vienas gyd kuris priziurejo, ir kitas. Nezinau tiesa pasakius, ar tas,kuris priziurejo buvo, nes jo nemaciau, o buvo kitas, kuris atliko punkcija.. Pasirode nieko toks kiek persimetem pries ir po punkcijos, gerai kalba angliskai. Bet tiek man ten ir reikejo kalbet.

Merginos, kas daret FET, ar pries FET jus geret Rulid ir Prednol vel??

as dar aisku jos perklausiu, bet du kart jau sake, kad jei natur, nereiks nieko, tik foli, bet lape, kuri dave matau vel jie yra.

man buvo nemalonus pasaliniai poveikiai nuo ju visas 5 dienas unsure.giflabai pykino, skrandis jautrus ir skaudejo.. kaip noreciau isvengt verysad.gifbet aisku, jei reiks, tai ir gersiu.

Jei nuo liepos menesio niekas nepasikeite, tai reikes per fet rulid ir prednol. Nes jie pries isodinima skiriami

Atsakyti

Gražuolis Emre dabar dirba Bahceci klinikoje. Jų filialai yra du Stambule,vienas sisli rajone kaip ir memorial tik už kokių 2km. ten aš ir kitos merginos lankėsi kitas filialas azijinėj dalyje,azijinėje jie turi rusakalbę koordinatorę,kai buvau viena be vyro,tai pakvietė ją man į sisli

Atsakyti

Sveikutes, 

Tai va vakar turejau punkcija jau. Ispunktavo 26 folius. Sendiena gavau žinute iš Zukhros kad buvo subrendę 25 iš jų apsivaisino 19  :)  dabar reikia laukti kiek liks iki 5 dienų.

Man sekėsi su Zukhra gan neblogai, gal jau kad buvau trečioji iš mūsiškių. Visa informacija gavau tikslinga, žinutes gaudavau laiku, jei kokia info svarbesne keisdavosi tai parašydavo ir po to dar skambindavo. Na tikiuosi kad prasilauš ji ir su visom viskas bus tvarkoj. Tik tas nepatiko man kaip buvo duua ir spydo kad punkcijos diena buvo paliktos vienos, kazkas vistiek turėtų būti kas pavertejautu, nes tuo labiau kad memorial personalas nekalba angliškai.

Na ką visom gan geras startas, tikiuosi ir finišas bus toks pat  :4u:  :nestuke 

Atsakyti