Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Gule, man buvo pasakyta 9 diena po isodinimo.

Atsakyti
QUOTE(July23 @ 2018 10 20, 13:18)
<p>Gule, man buvo pasakyta 9 diena po isodinimo.
</p>

O man paskyrė datas, namuose pasiskaičuavau ir gaunasi 6 arba 7 DPI. Ar gali būti taip anksti ? Gal ne taip nugirdau ?!
Atsakyti

O man paskyrė datas, namuose pasiskaičuavau ir gaunasi 6 arba 7 DPI. Ar gali būti taip anksti ? Gal ne taip nugirdau ?!

O keliu dienu jums blatute dejo ?

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 10 20, 15:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gule" data-cid="72237884" data-time="1540035396"><div><p>O man paskyrė datas, namuose pasiskaičuavau ir gaunasi 6 arba 7 DPI. Ar gali būti taip anksti ? Gal ne taip nugirdau ?!</p></div></blockquote><p></p><p>O keliu dienu jums blatute dejo ?</p>

Man perkėlė dvi. Sakyčiau, penkiu dienu. Jos “pagamintos” seniai, ne viska ir bepamenu.
Atsakyti

O Jums nedave lapo su uzrasyta data kada reikia darytis ta tyrima? Nes mums tai dave.

Atsakyti
QUOTE(July23 @ 2018 10 20, 16:39)
<p>O Jums nedave lapo su uzrasyta data kada reikia darytis ta tyrima? Nes mums tai dave.</p>

Nedavė.
Atsakyti

Bet Jus Memorial daret viska?

Atsakyti
QUOTE(July23 @ 2018 10 20, 16:47)
<p>Bet Jus Memorial daret viska?</p>

Aš lankausi Lietuvoje. Forumas apie lietuviškus reikalus apmiręs, už tai ieškau info čia.
Atsakyti

Aaa tada taip, jie tik zodziu pasako. Kiek pamenu man buvo sake irgi truputi anksciau darytis, bet tai buvo senai ir nepasakysiu tiksliai. Galit turbut pasiskambinti pasitikslinti :)

Atsakyti

Dėl Elis tai ji net jeigu ir grįžo, kadangi savo antrąjį vaikutį augino ilgiau, neturi matyt jokių prioritetų ir galimybių grįžti į IVF skyrių, arba ji pati nenori, nes aš kai klausiau kada ji turi grįžti tai ji turėjo rugseji-spali grįžti bet ir man taip ir parašė kad greičiausiai ne į ivf skyrių 😊 ji buvo nuostabi koordinatorė, tikrai užjaučiu merginas kad reikia jums tai patirti ir negauti tinkamos priežiūros ir pagalbos...laikykites! Aš pati bijosiu ir važiuoti dabar 🙈😁 nežinau, mokant tokius pinigus ir visa kita turi būti aukščiausio lygio viskas, ne tik puikiai dirbanti labe....Čia jūsų kunai, organizmai, vaikai, psichologine būseną ir pan. Kaip šitaip galima palikti žmones klaidžioti tokia svarbią dieną ir tik vertejauti aš apskritai apsalus zinokit 😱 jau nėra kalbos kiek ji klaidų ir kitų pridaro, bet čia tai na....neatsakinga absoliučiai! Man pvz punkcija vyko per kucias, o isodinimas per naujuosius metus, ir tikrai nepamenu bet man atrodo kažkuri iš tų dienų buvo irgi savaitgalis ir visur dalyvavo Elis ir "sirgo" už mus ir mūsų sekme, o čia....kad ji prasta ir nepatyrusi koordinatorė yra viena, bet kad valdžia leidžiasi patirti žmonėms savo kailiu nuo aš tikrai nepateisinu to 😕

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 20 spalio 2018 - 19:59

Krown, pritariu tavo pasisakymui, taip nepateisinama, bet gal ta valdzia nezino kad ji taip, as nezinau... ir ka tokiu atveju pasakysi, nieko labai..mintys yra kitur, galvoji kail ko nepamirst, ka paklaust, ka pasiimt kas man priklauso (kaip kad tyrimu rezultatai). 

Na bet viskas bus gerai, labai tikiuos ateinancioms moterims seksis viskas daug paprasciau ir geriau, ir tu kliurku bus vis maziau. Bent jau vaistu dozes ji suseka ir susako is kart, gal kai kada paveluotai, na bet susikalbejom.

Kaip bebutu, as dar grysiu (🙏🙏) tai gal jau matysis skirtumas joje :)

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 10 21, 05:32)
<p>Krown, pritariu tavo pasisakymui, taip nepateisinama, bet gal ta valdzia nezino kad ji taip, as nezinau... ir ka tokiu atveju pasakysi, nieko labai..mintys yra kitur, galvoji kail ko nepamirst, ka paklaust, ka pasiimt kas man priklauso (kaip kad tyrimu rezultatai). </p><p>Na bet viskas bus gerai, labai tikiuos ateinancioms moterims seksis viskas daug paprasciau ir geriau, ir tu kliurku bus vis maziau. Bent jau vaistu dozes ji suseka ir susako is kart, gal kai kada paveluotai, na bet susikalbejom.</p><p>Kaip bebutu, as dar grysiu (🙏🙏) tai gal jau matysis skirtumas joje smile.gif</p><p></p><p></p>

O reiketu Memorial valdziai papasakoti, kaip ji "puikiai" dirba... As kartais bruksteliu Elis, Masturai, tai butinai paminesiu tai, kai kita karta rasysiu! Aisku, gal joms apie tai visiskai nusisvilpt, bet gal jos turetu kokia nors itaka ir musu nusiskundimus papaskotu kam nors..
Kitais metais gal ir mes skrisim blastutes pasiimti, tai tikrai nenoreciau su Zuhra susidurti net!.. Idomu ar Mastura gris, jei gris, tai kada? Gal zinote kas nors apie jos planus?
Atsakyti