Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos, tai nieko gero... siandien HCG 16 .... Buvo 33,91...

Uzjauciu labai  :sad: 

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 10 19, 11:02)
<p> rolleyes.gif Na ka merginos, bisky savaiteliai buvau dingus is forumo, bet prisiduodu dabar ir as  rolleyes.gif  na ka sekmadieni ispunktavo man 10 foliu, is ju 8 apsivaisino, siandien penkta diena turiu 6 embrionus tinkancius pgd ir 1arba 2 dasides rytoj.  rolleyes.gif  smagu, jauciasi kad turku labke stipri, lietuvoj tokiu rezultatu neturejom. Tai aciu turkams uz tai  rolleyes.gif  yahoo.gif  PGD tyrima darysiu keturiems, likusius saldysiu be pgd rolleyes.gif  nezinau ar gerai as cia nusprendziau nu bet jau yra kaip yra, labai sunku buvo apsisprest keliems daryt ta pgd hmm.gif </p><p></p><p>Na o kas liecia Zukhra  doh.gif tai as svelniai tariant apstulbus... nerasysiu as cia visko , nes jums atsibos skaityt o man rasyt, bet merginos nuosirdziai patariu besiruosiancioms vaziuoti - apsisarvokit kantrybe ir nusiteikit variantui - susigalvok pati ..nes tikrai dauguma atveju taip ir bus. Sunku jos kanors isklausti ir gauti aisku atsakyma. ir tikrai pacios galvokit du zingsnius i prieki. Kai vaziavau i turkija tikrai nesitikejau kad verksiu butent del kordinatores  cry.gif kolkas Zukhra yra labai neprofesionali ir ji tikrai tikrai nera nuosirdus zmogus. Profesionalumo ji gal ir ismoks, bet nuosirdumo nemanau... tas pasimate labai, kai kalbedama telefonu su kita paciente ji vaipesi, ir baigus pokalbi surauke nosi ir iskiso liezuvi nu tipo "veee"  tai paskui kiekviena kart kai as jai rasau ar skambinu man atrodo kad ir man taip ji vaiposi kitame ragelio gale  lotuliukas.gif </p><p>O savo punkcijos dienos isvis nenoriu net prisimint, va tada tai asaros riedejo skruostais kai man ji bande aiskinti ir verst viska telefonu, nes jos nebuvo ir ji nusprende kad puikiai susitvarkys man versdama telefonu... mano nelaimei punkcija man buvo sekmadieni, o Zukhra nei sestadieniais nei sekmadieniais nedirba... Aciu dievui tik kad buvau normaliai pasididinus savo telefono saskaitos limita pries isvaziuodama is lt... patariu ir jums taip pat pasidaryt, nes jei jums punkcija neduok dieve bus sekmadieni, jau vien tik kiek laiko uzima jai bevertejaujant telefonu uzsipildyt ta anestiziologo anketa... ir patikekit jo nepasisiulo perskambint.. nu bet pinigai lieka pinigais neesminis cia dalykas, didesnis stresas buvo kad jos nebuvo ir po ligonine bludinom mes patys klausant jos nurodymu telefonu...ir kai vel eilini karta as jai priminiau, kad mano vyras nesneka angliskai, tai ji man atsake kad labai blogai kad jis nesneka, tai kaip jis priduos sperma ... ir atsakys i klausimus...velgi kaip jau n kartu teko paciai sugalvot sprendima... uzrasiau vyrui ant lapuko galimu klausimu atsakymus, ugi, svori, kiek dienu susilaikymas kitaip sakant kada paskutini kart .... ir ka mane i operacine punkcijai o vyras su lapuku rankoj palikau kolidoriui ... zodziu daug ten ta diena cirku ir nesusipratimu buvo... </p><p>Ai sekmadieniais ten daug kas nedirba, tame tarpe ir vaistines, tai mano atveju man sekmadieni po punkcijos po puse miesto teko iskoti dirbancios vaistines kad nusipirkti antibiotiku, nors ta recepta man Zukhra galejo duot ir pries tai penktadieni, kai buvau konsultacijoj... bet va as pati nepaprasiau, nes nezinojau kad turkijoj po punkcijos reik gert antibiotikus, o Zukhra irgi nepasivargino i prieki pagalvot ...</p><p>Kitas dalykas, kai ji nesugeba atsakyti kokio nors klausimo pasidaro pikta, ir jau kai rezia ka nors piktu tonu, tai tikrai pasijauciau kad trugdau jai gyvent  doh.gif  </p><p>Na dar as cia rasyciau ir rasyciau jos pliauziu, nusisnekejimu, nedasakymu ir tt...</p><p>Gaila, kad mes pirmosios jos pacientes, ir ant musu ji mokinasi...  na bet zinau kad geri HCG skaiciukai atpirks viska ! </p><p>Taip kad merginos apsisarvuokit kantrybe ir pirmyn i turkija leliuku 🤩</p>

Na, ka cia bepridursi - ziauru... blink.gif blink.gif blink.gif
Mes pamenu tai visur vos ne uz rankuciu buvome veziojami - pasiseke dar.
O tai Elis nebegrizo po dekreto???
Ir kaip Sevda? Zinau, kad ji daugiau su rumunais, bulgarais dirbo, bet teko vertejaut ir mums truputi, nors jos anglu nekazka, bet susikalbejom
Atsakyti

Merginos džiugu už jus. Na kažkaip tikrai nuvilia Zuhra, pvz aš jau savaitę laiko iš jos negaunu atsakymo. Jei ji nedirba savaitgaliais tai pvz net nusiuntus tyrimus šeštadienį atsakymo nebus kad gali atvykti, taip suprantu? 

Atsakyti

July.. nu blem*** :( nu kaip gaila,ziauriai nu :( labai gaila.. kibo bet vat bega.nu kazi kodel :(  dabar jau gal ir per velu, bet ar tyre prg?? Gal cia pakiso koja?

Na, ka cia bepridursi - ziauru... blink.gifblink.gifblink.gif
Mes pamenu tai visur vos ne uz rankuciu buvome veziojami - pasiseke dar.
O tai Elis nebegrizo po dekreto???
Ir kaip Sevda? Zinau, kad ji daugiau su rumunais, bulgarais dirbo, bet teko vertejaut ir mums truputi, nors jos anglu nekazka, bet susikalbejom

As nezinau ju tai nezinau ar gryzo, ar nebegrys visai..

Kai man sest punkcija dare atejo pavertejaut viena, bet as nezinau jos vardo.

Merginos džiugu už jus. Na kažkaip tikrai nuvilia Zuhra, pvz aš jau savaitę laiko iš jos negaunu atsakymo. Jei ji nedirba savaitgaliais tai pvz net nusiuntus tyrimus šeštadienį atsakymo nebus kad gali atvykti, taip suprantu? 

Savaite jau daug. Parasyciau paklaust ar gavo emaila. Su ja kaop kada, kartais atraso is kart, ir parasai aciu,tai dar ir atgal atraso welcome ir t.t.tai kaip kada jai gaunas. Ji kazkaip slenkanciu gal dirba, nes va si sest bus kaip suprantu.

Atsakyti

Na bandykit kaip duua sako paklaust ar gavo emeila, arba dar karta siuskit jai ta pati laiska... nors as dabar viska ka jai rasau, prasau patvirtinti kad gavo emaila  :D  nes jei jau savaite neatraso tai labai daug... bus pamirsus atrasyt... jai kolkas tas jos darbas chaotiskai deliojasi matyt.

O del tyrimu gal atrasys  tik juos nusiuntus prasykit confirmation kad gavo laiska

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spydo234: 19 spalio 2018 - 20:08

Ji gavo laiska nes parašė turiu paklausti gydytojo tai va savaitė laiko kaip klausia su mastura to niekada nebuvo. Kaižkaip net baisu planuotis i tr nes neturiu tiek patirties kiek kitos tai darysiu kaip jo lieps :hmm:​ 

Atsakyti

Man kolkas su Zukhra lyg ir neblogai sekas susirasinet. patare kada geriau atvaziuot nes nesu GN darius, tai kad ne veltui vaziavimas butu ir galetu ja ten padaryt. Siandien 3 laiskus net gavau:) bijau is kantrybes isvest bet dar turiu ko paklausti:) pvz apie nuolaidas skrendand Turkish airlines? ju psl raso kad galimos nuolaidos. ar kazkas teiravotes kokios galimybes?

Atsakyti

:rolleyes: Na ka merginos, bisky savaiteliai buvau dingus is forumo, bet prisiduodu dabar ir as  :rolleyes:  na ka sekmadieni ispunktavo man 10 foliu, is ju 8 apsivaisino, siandien penkta diena turiu 6 embrionus tinkancius pgd ir 1arba 2 dasides rytoj.  :rolleyes:  smagu, jauciasi kad turku labke stipri, lietuvoj tokiu rezultatu neturejom. Tai aciu turkams uz tai  :rolleyes:  :yahoo:  PGD tyrima darysiu keturiems, likusius saldysiu be pgd :rolleyes:  nezinau ar gerai as cia nusprendziau nu bet jau yra kaip yra, labai sunku buvo apsisprest keliems daryt ta pgd :hmm:

Na o kas liecia Zukhra  :oh: tai as svelniai tariant apstulbus... nerasysiu as cia visko , nes jums atsibos skaityt o man rasyt, bet merginos nuosirdziai patariu besiruosiancioms vaziuoti - apsisarvokit kantrybe ir nusiteikit variantui - susigalvok pati ..nes tikrai dauguma atveju taip ir bus. Sunku jos kanors isklausti ir gauti aisku atsakyma. ir tikrai pacios galvokit du zingsnius i prieki. Kai vaziavau i turkija tikrai nesitikejau kad verksiu butent del kordinatores  :cry2: kolkas Zukhra yra labai neprofesionali ir ji tikrai tikrai nera nuosirdus zmogus. Profesionalumo ji gal ir ismoks, bet nuosirdumo nemanau... tas pasimate labai, kai kalbedama telefonu su kita paciente ji vaipesi, ir baigus pokalbi surauke nosi ir iskiso liezuvi nu tipo "veee"  tai paskui kiekviena kart kai as jai rasau ar skambinu man atrodo kad ir man taip ji vaiposi kitame ragelio gale  :lol:

O savo punkcijos dienos isvis nenoriu net prisimint, va tada tai asaros riedejo skruostais kai man ji bande aiskinti ir verst viska telefonu, nes jos nebuvo ir ji nusprende kad puikiai susitvarkys man versdama telefonu... mano nelaimei punkcija man buvo sekmadieni, o Zukhra nei sestadieniais nei sekmadieniais nedirba... Aciu dievui tik kad buvau normaliai pasididinus savo telefono saskaitos limita pries isvaziuodama is lt... patariu ir jums taip pat pasidaryt, nes jei jums punkcija neduok dieve bus sekmadieni, jau vien tik kiek laiko uzima jai bevertejaujant telefonu uzsipildyt ta anestiziologo anketa... ir patikekit jo nepasisiulo perskambint.. nu bet pinigai lieka pinigais neesminis cia dalykas, didesnis stresas buvo kad jos nebuvo ir po ligonine bludinom mes patys klausant jos nurodymu telefonu...ir kai vel eilini karta as jai priminiau, kad mano vyras nesneka angliskai, tai ji man atsake kad labai blogai kad jis nesneka, tai kaip jis priduos sperma ... ir atsakys i klausimus...velgi kaip jau n kartu teko paciai sugalvot sprendima... uzrasiau vyrui ant lapuko galimu klausimu atsakymus, ugi, svori, kiek dienu susilaikymas kitaip sakant kada paskutini kart .... ir ka mane i operacine punkcijai o vyras su lapuku rankoj palikau kolidoriui ... zodziu daug ten ta diena cirku ir nesusipratimu buvo... 

Ai sekmadieniais ten daug kas nedirba, tame tarpe ir vaistines, tai mano atveju man sekmadieni po punkcijos po puse miesto teko iskoti dirbancios vaistines kad nusipirkti antibiotiku, nors ta recepta man Zukhra galejo duot ir pries tai penktadieni, kai buvau konsultacijoj... bet va as pati nepaprasiau, nes nezinojau kad turkijoj po punkcijos reik gert antibiotikus, o Zukhra irgi nepasivargino i prieki pagalvot ...

Kitas dalykas, kai ji nesugeba atsakyti kokio nors klausimo pasidaro pikta, ir jau kai rezia ka nors piktu tonu, tai tikrai pasijauciau kad trugdau jai gyvent  :oh:

Na dar as cia rasyciau ir rasyciau jos pliauziu, nusisnekejimu, nedasakymu ir tt...

Gaila, kad mes pirmosios jos pacientes, ir ant musu ji mokinasi...  na bet zinau kad geri HCG skaiciukai atpirks viska ! 

Taip kad merginos apsisarvuokit kantrybe ir pirmyn i turkija leliuku 🤩

Spydo labai džiugu už jus kad tokie geri rezultatai, tikiuosi ir paskutinis skrydis bus toks geras kaip ir startas. :4u: 

Zukhra tikriausiai dirba slenkanciu grafiku, nes ši šeštadienį ji bus ligoninėje. O man greičiausiai punkcija bus pirmadieni tai paskui galėsiu daugiau ką pasakyti kaip viskas vyksta kai ji pati buna ligoninėje  :) 

Atsakyti

taip, tikrai taip, tuo klausimu sutinku labai, visgi jie gali padaryt tai, ko kiti net iki penkiasdesimt proc. nepasieke/

vat butent, auksinis sakinys, geri ir grazus skaiciukai atpirks tikrai viska :wub: :wub:

Dziugu ir uz tavo stipruolius, pamatysi gerus rezultatus turesit po PGD plius ir kiti saldyti bus, uzteks viskam :angel_not:

dabar dar trecios "musketininkes" rezultatu laukiam ir pradarysim sekminga Zhukros starta gal daugiau prasilaus

mes visgi ne is kelmo spirtos :lietuva: :D  :D 

Na manau mes gera starta jai padarėm, kitos galės jau drąsiai skristi čia  :victory2:  :lietuva: 

Na o aš tikiuosi kad jau pirmadieni bus punkcija, nes sendiena po vakarienės visa pilvą kad užspaudė  :help: 

Atsakyti

Duua, taip tyriau prg tai buvo 70, norma 1 trimestro 35-141. Tai kaip ir neturejo pakisti kojos... Neisivaizduoju zinokit siuo atveju del ko taip...  :( 

Atsakyti

Laba gal dar kas yra šiuo metu Turkijoje. Turiu likusio gonolio pilna dezute laikau šaldytuve tvarkingai. Galiu parduoti pigiau  :) kreiptis asmenine žinute arba mano turkiskas nr. +905523395994

Atsakyti
Merginos, kelinta diena po blastocistos įsodinimo skiriamas HCG tyrimas ?
Atsakyti