Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

supratau, aciu.

As ne LT gyvenu, bet pas mus ir ne Crinone skiria, bet utrogestan, del to ir galvoju ar ju efektas tas pats. aisku parsivesiu Crinones, kai jau bus viskas aisku del FETm jei jie cia sita tik skiria. galvojau dabar kazkiek pasiimt, nes kai primeciau reiktu kokiu 11 dezuciu jei iki 12 sav reikia naudot.. tai nereiktu vienu metu, bet nesinori prisipirkt is anksto.

prg ir pas mus leidziamo negauciau, tai ir pasiimsiu. maza ka

O is kur esat? 

Atsakyti
Merginos, po 2 nesėkmingų ivf dairomės po visas Europos klinikas ieškodami išeičių. Sakykit, ar išėjus Emre, Masturai (nežinau, gal dar kas nors kolektyve pasikeitę) nesijaučia prastesnė kokybė servise, sužiūrėjime proceso ir pan?
Kaip bepročiai ieškom klinikos, kuri bent emailu duotų bent kokią viltį bandyti su savom kiaušialąstėm, bet realiai beveik visos įsikibusios egg donor minties ir viskas. Mano AMH apie 0,4.
Atsakyti

Nezinau ka patarti Jums kiek PGD daryti... Mes darem 6 ir is ju 4 buvo geri. Galima sakyti 5 buvo geri nes vienas buvo mozaikinis tai kadangi turejom 4 puikios kokybes tai ta nurase.

tai mes jau apsisprendem vakar, 3darytas pgd ir dabar  3 galiausiai liko saldyti, sianden parase, kad dar vienas priaugo ir galimas saldyti, tai gerai :) realiai is 12 punktuotu,  9 apsivaisnusiu, galiausiai sesi geras rezultatas mums, ko niekada nesam tureje....

ir siandien gavau ats. del kokybes

For PGD test on 5th day were sent

4AA

4AB

6AA

Without PGD on 5th day

4BB

4AB

Without PGD on 6th day

6 AB

Merginos, po 2 nesėkmingų ivf dairomės po visas Europos klinikas ieškodami išeičių. Sakykit, ar išėjus Emre, Masturai (nežinau, gal dar kas nors kolektyve pasikeitę) nesijaučia prastesnė kokybė servise, sužiūrėjime proceso ir pan?
Kaip bepročiai ieškom klinikos, kuri bent emailu duotų bent kokią viltį bandyti su savom kiaušialąstėm, bet realiai beveik visos įsikibusios egg donor minties ir viskas. Mano AMH apie 0,4.

na mes siuo metu esam, buvom trys, nebent dar kas nepasisake...

is paskutiniu psl jei skaitei, mazdaug vaizda galima susidaryt, ir aisku, musu patirtis neturi reiksti, kad yra negerai ir dabar del to nevaziuot. as nebuvus, kai buvo tie kiti gyd. bet su Mastura teko bendraut per konsultacija.

Del gyd ir prieziuros, ir galiausiai viso ju darbo tik geriausi zodziai, as tikrai nieko negaliu sakyt. musu atvejis buvo ir ne is lengvuju, bet jie nepasake, kad mes nebandysim, ar nepavyks, nors namie, kaip jau sakiau, man ir siule donoro kiausialasciu ieskotis, ir jau turbut ir vyro donoro, nes cia zodziu jau visai nurasytas reikalas, ir mano kiausialasttes jau praktiskai nieko nebepageres.

As bandyciau atvaziuot konsultacijai, susidarysit vaizda, atsivezt visus tyrimus, ir matysit ka sakys. jei visi kiti rodikliai nera katastrofiniai tai AMH zemas gal dar ne viskas ir tai, ne visada jis reiskia nulini rezerva.

del kitu kliniku, as nezinau konkreciai, bet taip puse lupu jau ne is vieno girdejau Ispanija minint,bet nei kuri klinika, nei kokiam mieste nezinau...

kadangi su kitais nediskutuoju ta tema, tai nesinorejo klausinet daugiau klausmu.

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 10 19, 12:18)
</p><p>Del gyd ir prieziuros, ir galiausiai viso ju darbo tik geriausi zodziai, as tikrai nieko negaliu sakyt. musu atvejis buvo ir ne is lengvuju, bet jie nepasake, kad mes nebandysim, ar nepavyks, nors namie, kaip jau sakiau, man ir siule donoro kiausialasciu ieskotis, ir jau turbut ir vyro donoro, nes cia zodziu jau visai nurasytas reikalas, ir mano kiausialasttes jau praktiskai nieko nebepageres.
</p><p>As bandyciau atvaziuot konsultacijai, susidarysit vaizda, atsivezt visus tyrimus, ir matysit ka sakys. jei visi kiti rodikliai nera katastrofiniai tai AMH zemas gal dar ne viskas ir tai, ne visada jis reiskia nulini rezerva.
</p><p></p><p>del kitu kliniku, as nezinau konkreciai, bet taip puse lupu jau ne is vieno girdejau Ispanija minint,bet nei kuri klinika, nei kokiam mieste nezinau...
</p><p>kadangi su kitais nediskutuoju ta tema, tai nesinorejo klausinet daugiau klausmu.
</p>

Tai va ir mes, realiai kur berašom, aprašau savo buvusius ivf ir gaunu tą patį ats - better chances with donor. Aš ir pati žinau, kad better chances, bet neguodžia. Tai TR buvo atrašę, kad bandyti su savom gali tol, kol tų savų yra. Aišku, sėkmės niekas negarantuos. Domėjaus ir Ispanija, tai kainos nuo 6000. Pinigai irgi ne paskutinėj vietoj gi.

Skaičiau diskusiją dėl išpunktuotų folių - aš turėjau iš viso 2 - vieną tą gerąjį, ir 1 mikro, kuris stimuliacijai nepasidavė, jo nepunktavo, ir, dėmesio, po 2 sav. jis pradėjo gauti ir virto cista (22mm), kuri pasišalino tik su dar sekančiom mmm.
Atsakyti

Duua, super rezultatas, dziaugiuosi uz Jus ;) 

Atsakyti

:rolleyes: Na ka merginos, bisky savaiteliai buvau dingus is forumo, bet prisiduodu dabar ir as  :rolleyes:  na ka sekmadieni ispunktavo man 10 foliu, is ju 8 apsivaisino, siandien penkta diena turiu 6 embrionus tinkancius pgd ir 1arba 2 dasides rytoj.  :rolleyes:  smagu, jauciasi kad turku labke stipri, lietuvoj tokiu rezultatu neturejom. Tai aciu turkams uz tai  :rolleyes:  :yahoo:  PGD tyrima darysiu keturiems, likusius saldysiu be pgd :rolleyes:  nezinau ar gerai as cia nusprendziau nu bet jau yra kaip yra, labai sunku buvo apsisprest keliems daryt ta pgd :hmm: 

Na o kas liecia Zukhra  :oh: tai as svelniai tariant apstulbus... nerasysiu as cia visko , nes jums atsibos skaityt o man rasyt, bet merginos nuosirdziai patariu besiruosiancioms vaziuoti - apsisarvokit kantrybe ir nusiteikit variantui - susigalvok pati ..nes tikrai dauguma atveju taip ir bus. Sunku jos kanors isklausti ir gauti aisku atsakyma. ir tikrai pacios galvokit du zingsnius i prieki. Kai vaziavau i turkija tikrai nesitikejau kad verksiu butent del kordinatores  :cry2: kolkas Zukhra yra labai neprofesionali ir ji tikrai tikrai nera nuosirdus zmogus. Profesionalumo ji gal ir ismoks, bet nuosirdumo nemanau... tas pasimate labai, kai kalbedama telefonu su kita paciente ji vaipesi, ir baigus pokalbi surauke nosi ir iskiso liezuvi nu tipo "veee"  tai paskui kiekviena kart kai as jai rasau ar skambinu man atrodo kad ir man taip ji vaiposi kitame ragelio gale  :lol: 

O savo punkcijos dienos isvis nenoriu net prisimint, va tada tai asaros riedejo skruostais kai man ji bande aiskinti ir verst viska telefonu, nes jos nebuvo ir ji nusprende kad puikiai susitvarkys man versdama telefonu... mano nelaimei punkcija man buvo sekmadieni, o Zukhra nei sestadieniais nei sekmadieniais nedirba... Aciu dievui tik kad buvau normaliai pasididinus savo telefono saskaitos limita pries isvaziuodama is lt... patariu ir jums taip pat pasidaryt, nes jei jums punkcija neduok dieve bus sekmadieni, jau vien tik kiek laiko uzima jai bevertejaujant telefonu uzsipildyt ta anestiziologo anketa... ir patikekit jo nepasisiulo perskambint.. nu bet pinigai lieka pinigais neesminis cia dalykas, didesnis stresas buvo kad jos nebuvo ir po ligonine bludinom mes patys klausant jos nurodymu telefonu...ir kai vel eilini karta as jai priminiau, kad mano vyras nesneka angliskai, tai ji man atsake kad labai blogai kad jis nesneka, tai kaip jis priduos sperma ... ir atsakys i klausimus...velgi kaip jau n kartu teko paciai sugalvot sprendima... uzrasiau vyrui ant lapuko galimu klausimu atsakymus, ugi, svori, kiek dienu susilaikymas kitaip sakant kada paskutini kart .... ir ka mane i operacine punkcijai o vyras su lapuku rankoj palikau kolidoriui ... zodziu daug ten ta diena cirku ir nesusipratimu buvo... 

Ai sekmadieniais ten daug kas nedirba, tame tarpe ir vaistines, tai mano atveju man sekmadieni po punkcijos po puse miesto teko iskoti dirbancios vaistines kad nusipirkti antibiotiku, nors ta recepta man Zukhra galejo duot ir pries tai penktadieni, kai buvau konsultacijoj... bet va as pati nepaprasiau, nes nezinojau kad turkijoj po punkcijos reik gert antibiotikus, o Zukhra irgi nepasivargino i prieki pagalvot ...

Kitas dalykas, kai ji nesugeba atsakyti kokio nors klausimo pasidaro pikta, ir jau kai rezia ka nors piktu tonu, tai tikrai pasijauciau kad trugdau jai gyvent  :oh:  

Na dar as cia rasyciau ir rasyciau jos pliauziu, nusisnekejimu, nedasakymu ir tt...

Gaila, kad mes pirmosios jos pacientes, ir ant musu ji mokinasi...  na bet zinau kad geri HCG skaiciukai atpirks viska ! 

Taip kad merginos apsisarvuokit kantrybe ir pirmyn i turkija leliuku 🤩

Atsakyti

Duua kai pagalvoju kad tau siule donorines o dabar turi net sesis embrionus, tai tikrai suprantu kad turkai daro stebuklus  :yahoo: 

Valio, kaip ir sakiau labai dziaugiuosi uz tave  :)  :)  :) 

As ir anksciau LT tokio derliaus, koki turiu dabar pas turkus, neturejus  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Duua kai pagalvoju kad tau siule donorines o dabar turi net sesis embrionus, tai tikrai suprantu kad turkai daro stebuklus  :yahoo:

Valio, kaip ir sakiau labai dziaugiuosi uz tave  :)  :)  :)

As ir anksciau LT tokio derliaus, koki turiu dabar pas turkus, neturejus  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

taip, tikrai taip, tuo klausimu sutinku labai, visgi jie gali padaryt tai, ko kiti net iki penkiasdesimt proc. nepasieke/

na bet zinau kad geri HCG skaiciukai atpirks viska ! 

Taip kad merginos apsisarvuokit kantrybe ir pirmyn i turkija leliuku 🤩

vat butent, auksinis sakinys, geri ir grazus skaiciukai atpirks tikrai viska :wub: :wub:

Dziugu ir uz tavo stipruolius, pamatysi gerus rezultatus turesit po PGD plius ir kiti saldyti bus, uzteks viskam :angel_not:

dabar dar trecios "musketininkes" rezultatu laukiam ir pradarysim sekminga Zhukros starta gal daugiau prasilaus

mes visgi ne is kelmo spirtos :lietuva: :D  :D 

Atsakyti

taip, tikrai taip, tuo klausimu sutinku labai, visgi jie gali padaryt tai, ko kiti net iki penkiasdesimt proc. nepasieke/

vat butent, auksinis sakinys, geri ir grazus skaiciukai atpirks tikrai viska :wub: :wub:

Dziugu ir uz tavo stipruolius, pamatysi gerus rezultatus turesit po PGD plius ir kiti saldyti bus, uzteks viskam :angel_not:

dabar dar trecios "musketininkes" rezultatu laukiam ir pradarysim sekminga Zhukros starta gal daugiau prasilaus

mes visgi ne is kelmo spirtos :lietuva: :D  :D 

Tikrai taip ! Tikrai kad ne is kelmo spirtos  :lietuva: 

Dabar laukimas bus tu pgd rezultatu  :unsure:  o paskui gruodi labai tikiuosi man pavyks pas juos nuvykti ir pasiimti viena saviski  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Nu kaip nors sulauksim..gal greiciau bus nei 3 sav ..

Gruodi galvoji vaziuot pasiimt? :) 

Atsakyti

Sveikos, tai nieko gero... siandien HCG 16 .... Buvo 33,91...

Atsakyti

Nu kaip nors sulauksim..gal greiciau bus nei 3 sav ..

Gruodi galvoji vaziuot pasiimt? 

Na noteciau gruodi, o kaip gausis bus matyt  :D  :4u:  na o jei gruodi neiseis tada sausi bandysim :rolleyes:​ 

Atsakyti