Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Duua,

Mokejom uz visus kai atvaziavom sodinimui, taip ir uz tuos kur PGD darytas. Iki 6 blastuciu kaina ta pati uz saldyma. Tai mes turejom 3 su PGD ir 3 be. Visus pasilikom ir mokejom. 

Nezinau ka patarti Jums kiek PGD daryti... Mes darem 6 ir is ju 4 buvo geri. Galima sakyti 5 buvo geri nes vienas buvo mozaikinis tai kadangi turejom 4 puikios kokybes tai ta nurase.

Atsakyti

Mums Zuhra sakè Ar 3 Ar 6 kaina 720 eur... Jeigu butume zinoje kad uz 3 maziau gal tada tu be PGD nebutume salde... 

Atsakyti

oi panos negasdinkit manes su tuo nesusisnekejimu. blyn as ir taip is streso sunkiai su ta anglu susisneku, ypač kai terminai ne apie ora! Kazkaip tas puikus koordinavimas apie kuri anksciau panos rasydavo labai imponavo bandyt TR. O dabar issigandau kad papulsim i milijona klausimu ir mazai atsakymu. plius kruva pinigu...

Atsakyti

As ir kazkaip net neabejoju, kad su MAstura viskas butu ejesis lengviau.. na gal ji po metu kitu ir bus geresne :)

visai visai nemokejot uz laikyma?? tai gal seniau nekainavo, nezinau..

Nea, visai nemokejau. Ir tada tuo metu budavo apie 500 eur saldymas, nepriklausomai kiek blastuciu ar kolbuciu. Tuo metu visoms, kam budavo hyper, visus saldydavo ir nereikedavo moketi papildomai uz tai. 

Dabar, kai baigsis 5 metai, reikes moketi. Tik idomu kiek...

Atsakyti

Troja,na nebijok, gal kol vaziuosit ji prasilaus, realiai pagalvojus mes vienos tu pirmu pacienciu kai ji viena,be Masturos... Tai sunkiu keliu, na bet kazkaip turi pageret. 

Realiai pas gyd bunant jos net nereikia ten, jie geriau kalba be jos, bet nepasakysi iseik.

Kibirkstele, tai matai, keicias reiskias..attodo ne tiek seniai buvo bet va skirtumas akivaizdus. Ir man toks jausmas, kad kaina pacientui a ir pacientpacientui b irgi gali skirtis..

Atsakyti
QUOTE(duua @ 2018 10 18, 15:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rasiux1984" data-cid="72235907" data-time="1539874778"><div><p>Man tai ispunktavo grynai visus, ir pacius maziausius, bet cia 2015m., tai gal kas nors ir pasikeite nuo to laiko - nezinau.. vartotojo įkelta nuotrauka
O pas mus taip ir uzsaldyti, kaip tu sakai - kai kurie po 1 (geresnes kokybes), kai kurie po 2 ar net 3 (silpnesni), bet dabar galvoju, ar saldymo kaina nuo to priklauso? Nebepamenu vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>tai galtaip ir saldo tada, i tas tubas.
</p><p>ziuriu abar ant lapo ka ji man surase
</p><p></p><p>1-3 tubes 520 eur
</p><p>3-6 tubes 720 eur
</p><p>6 tubes 920 eur
</p><p></p><p>turut pirma eilute turejo but iki 2; na nes jei turi dvi tai negali but arba 520 ar 720..
</p><p></p><p>bet tau po Pgd salde ar ne? nes kai ji kalbejo,tai ji kalbejo apie tuos mano du be PGD tai kaip su tais kur PGD bus, juk juos ir saldo, ar jau ta saldymo kaina ieina i PGD suma ir papildomai moket nereikia, va cia mano klausimas.
</p>

Ne, mes PGD nedarem, nereikejo mums
Atsakyti

Mums Zuhra sakè Ar 3 Ar 6 kaina 720 eur... Jeigu butume zinoje kad uz 3 maziau gal tada tu be PGD nebutume salde... 

Nesupykit,bet užstrigo...dėl 200 eur būtumėt išmetę savo puikius embrionus...? Kai tiek tūkstančių išleista,tai jau nesigailėkit dėl tų 200 eur ;)

Atsakyti

Ailima, nesupykau :) 

Pirmos minties pagauta parasiau, net realiai skirtumo nepaskaiciavus...  :hmm:  Taip, daug isleista, ir nei vieno euro negaila :) Ir kad ir kaip bepasibaigtu niekad ir nesigailesiu :) 

Atsakyti
Mes du sykius pilnus IVF darėmes Memorial (2015 ir 2016). Esu tikra, kad tuo metu punktavo viską. Pirmą sykį turėjau 8 berods folikukus, antrą kart - 18 (nebuvo hiper). Mum pgd nesiūlė ir nedarė.Nes kažkaip tuo metu tikrai jo tiek nedarydavo, kiek dabar mergaitės rašo. Sodino tą patį ciklą. Manau, gal turi kažkokias prielaidas (amžius, ar dar kas...), kad taip jį siūlo. Na svarbiausia laikom kumštukus už puikuolius!!!
Atsakyti

tai faktas, kad taip jo nedarys, arba del amziaus, arba del kitu faktoriu siulo...

musu atveju,turejom  6 ivf, bet kai dabar ziuri,tai labai daug kas nuo labo priklause ir, ir kitu faktoriu, ka mes cia kitaip turejom, nei namie. tai nezinau ar tos nesekmes buvo del to, kad visgi embrionams buvo kazkas negerai, ar tiesiog truko kokybes nuo pat pradzios.

gi po mano paskutinio IVF, netgi pakeitus klinika, kur jau atrodo ir tai maciau skirtuma, bet bande ikalbet jau tam septintam kartui, atceit dabar zinom kaip cia ir kas su tavim, nes tas sestas vos ne bandymas, bet man jis siule apsvarstyt galimybe bandyt su donoro kiausialastem... nes tipo mano nieko gero jau :huh2: :huh2:  tai po to kazkaip ir viskas apsiverte, kad ten daugiau ne nenorejau ne bandyt kalbetis :huh2:   ai ir ar uzklausus apie pgd pareiske, kad kam man jo reik. nu zo

tai as cia tikrai nesigaliu nei atvaziavus, nei pabandzius, tuo labiau, kad dar gi nenurasau nieko, nes sis kelias man dar nesibaige :) :angel2:

Atsakyti

Nezinau... bet merginos vezasi, tai gal sunkiau gaut.pabandyk per skelbimus gal, bet aisku pirmiausiai reikia zinoti, ar jo truksta, gal viskas ok.

O bendrai klausimas, del crinones, kiek parsivezat, kad iki 12 sav uztektu? 🙄

Ar galima naudot utrogestan vietoj ar paaibaigus crinonei? Ar kuri domejotes..

Aha gal jau ir jums pajudes arciau tiesiosios 😉 tik linkiu, kad nebutu punkcijos savaitgali..arba,kad Z dirbtu

.. nes zinai..

O man prireiks kantrybes tikrai :D persimetem keliom sms, galiausiai pasake, kad ryt lauksim embriologes ir bus aisku.. nes paskyre appoitm 2 val, o del pgd bus aisku 11-13 val.ka ir kiek daryt, tai sakau kas man is to appoitmento 2 val tada?!!?totalus briedas su ja, kad jau net nebejuokinga  :blink:​ 

Crinone geriau vežtis visam laikotarpiui (iki 12 savaitės), nes ten kainuoja ~30 Eurų, o Lietuvoj ~65 Eurus. Skirtumas kainose didžiulis!

Leidžiamas progesteronas Lietuvoj neregistruotas, todėl vaistinėse pirkti nėra. Nebent per skelbimus, kam atliko ir nesunaudojo. Todėl geriau irgi vežtis iš turkų.

Tik oro uoste būtinai turėkit gydytojo receptus, jei bagažo tikrintojai sustabdytų. Nes tai receptiniai vaistai. Man prireikė, nes buvo daugiau panikos dėl teroristų. 

Atsakyti

Crinone geriau vežtis visam laikotarpiui (iki 12 savaitės), nes ten kainuoja ~30 Eurų, o Lietuvoj ~65 Eurus. Skirtumas kainose didžiulis!

Leidžiamas progesteronas Lietuvoj neregistruotas, todėl vaistinėse pirkti nėra. Nebent per skelbimus, kam atliko ir nesunaudojo. Todėl geriau irgi vežtis iš turkų.

Tik oro uoste būtinai turėkit gydytojo receptus, jei bagažo tikrintojai sustabdytų. Nes tai receptiniai vaistai. Man prireikė, nes buvo daugiau panikos dėl teroristų. 

supratau, aciu.

As ne LT gyvenu, bet pas mus ir ne Crinone skiria, bet utrogestan, del to ir galvoju ar ju efektas tas pats. aisku parsivesiu Crinones, kai jau bus viskas aisku del FETm jei jie cia sita tik skiria. galvojau dabar kazkiek pasiimt, nes kai primeciau reiktu kokiu 11 dezuciu jei iki 12 sav reikia naudot.. tai nereiktu vienu metu, bet nesinori prisipirkt is anksto.

prg ir pas mus leidziamo negauciau, tai ir pasiimsiu. maza ka

Atsakyti