Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Tai kad moket visada reikia, ziuriu foto, nes turiu pasidarius. pirmas kartas gaunas  2.60 daugiau  1 persedimas 1.85, 2as 1.40, 3ias ir iki 5 0.90 tl tik nzn per kiek laiko,gal valanda.

Beje, kas plauks i Princu salas, mes dabar kaip tik pakeliui is Buykada ar kaip ji cia rasos, tai is Eminomu ir dvi vietos, su viena kompanija 10 lyru i viena puse, o su kita galima naudot istanbulo kortele ir tada 5.20. kai mes ten paklausem su kortele sako ne nene ne negalima, aisku nepasakys, kad eikit i kita kompanija.. paskiau atvyke paziurejom. 

Ne kazka, bet du simitai iseina pusryciams :D

Atsakyti

Ai o mano updatas siandienai, is 9 isgyveno : 4 geros kokybes ir 3 vidutines, siandien 3 d. Tai visai neblogai, laukiam toliau :)

Atsakyti

Ai o mano updatas siandienai, is 9 isgyveno : 4 geros kokybes ir 3 vidutines, siandien 3 d. Tai visai neblogai, laukiam toliau :)

Labai gerai 👍

Atsakyti

Sveikos,

***** tikejausi geresnio atsakymo, bet gavau HCG 33,91... Cia 9 dienos po isodinimo. Tai nelabai gerai ane? Jeigu viskas normaliai tai simtais turetu jau buti? 

Atsakyti

July23, 17 Spa 2018 - 13:15, parašė: Sveikos, ***** tikejausi geresnio atsakymo, bet gavau HCG 33,91... Cia 9 dienos po isodinimo. Tai nelabai gerai ane? Jeigu viskas normaliai tai simtais turetu jau buti?
Sakyciau jusu hcg nera blogas :) aisku, galetu buti siek tiek aukstesnis... bet simtais nebutinai turi buti :) mad 9dpi su dukryte buvo 64 :) si karta 8dpi apie 80 :) HCG labai jsu individualus dalykas. Be to, visada vertinamas yra jo pokytis :) tad vienas tyrimas jums mazai ka pasakys :) kartokit butinai po 2 dienu, ir matysit kaip auga :)
Atsakyti

Aciu uz zinute meiles_kibirkstele... Kazkaip neviltis apemus... Issiunciau I klinika sita rezultata. Tai turbut lieps kartoti. 

Atsakyti

Aciu uz zinute meiles_kibirkstele... Kazkaip neviltis apemus... Issiunciau I klinika sita rezultata. Tai turbut lieps kartoti. 

Tikrai lieps :) nes kaip ir sakiau, vertinamas hcg pokytis :) 

Butinai parasykit kai turesit rezultatus :)

Atsakyti

July, o prg geras?

Jo, kartok po 2 dienu, jei bus akivaizdus augimas bus ok.

Primink, tau blastuke po pgd kelta?

Mano siandienos rezultatai: tie patys 4 geros kokybes, is 3vidutines -1as taip ir liko vidutines, o kiti 2 dalinasi letai, tai turbut is ju jai nebus daug sansu.

Tai va. Paprasciau Zhukros ryt kad man paskirtu appoitmenta, nes telefonu su ja susikalbet sunkiai.nesiklauso...😶

Atsakyti

Duua, o kas tas prg? Progesteronas? Man sake tik HCG daryti. Nebent Zukhra nedasake, kad daugiau kazko reik.... :( Taip man dejo stipriausia blastuke po PGD tyrimo. Viska dare naturaliam cikle ir po to progesterono tik rytais paskyre. 🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo July23: 17 spalio 2018 - 15:21
QUOTE(July23 @ 2018 10 17, 14:15)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>***** tikejausi geresnio atsakymo, bet gavau HCG 33,91... Cia 9 dienos po isodinimo. Tai nelabai gerai ane? Jeigu viskas normaliai tai simtais turetu jau buti? </p>

Mano buvo tiek pat. Sveikinu Jus 4u.gif
Atsakyti

LaMona Aciu uz zinute! O Dieve kiek vilties dabar turiu kad viskas bus gerai... 

Atsakyti

Taip progesteronas. Ar turi parsivezus leidziamo jei ka?

Na kai darysi uz 2 d. Paprasyk, kad ir ta padarytu. Viskas bus gerai, bet jei prg labai zemas reiktu ji kelt kad padetum zirniukui kabintis ;) pakils skaiciukai.

Zhukra daug ko nedasako, ar pasako, kad nezinai ar verkt ar juoktis...deja.

Gaila, kad per patirties trukuma kartais gali but zaidziama zmoniu likimais.

Atsakyti