merginos, man reikia jusu pamastymu ar patarimu.
as tokioj truputi nezinomybej, nei ka galvot.
esme tame, jau cia mano puse istorijos zinot, is pradziu mes kalbejom, kad jei viskas Ok mes noretumet kad ikeltu viena svieziam cikle, t.y. dabar, o daugiau priklausomai kiek lieka embrionu geru penkta diena, 2 ar 3 daryt PGD. jei ju butu daugiau, ir geros kokybes, tiesiog saldyti be PGD. visu pirma nelabai pasitikiu as tuo testu simtu procentu, tai tikrai visiems nenoriu daryt, antra, finansiskai irgi kertam tuo labiau kad cia reikejo dar papildomai 500 su biskiu eur mums moket, ko neplanavom, sakykim.
tai is pradziu nei Zhukra, nei gyd labai nepriestaravo, nors is kart sake, kad rekomenduoja PGD. daugiau pries paskutini echo sako gerai, ziuresim kas bus penkta diena. tada per paskutini echo staiga mato daug tu foliu, skystis ir jau ne vos hyper, tai tikrai nekels siam. nu OK jau susitaikau su ta mintim.
tada galiausiai ispunktuoja 12 (tai kur tas hyper ir dar kokie penki ar sesi foliai kuriuos mate, nezinau, bet paklausiu susitikus ar visus cia ispunktuoja ir maziukus tik to skaiciaus nesako, ar ka), na bet uztenka man tu, kiek yra. Kalbos apie hyper nebera. Tiesa, leidaus Ovitreli, kur dar vienas zingsnis i tai, kad galima sodint dabar, nes kas leidzias Lucrina tai tikrai ne.
po punkcijus atejus kita verteja su sesele ar tai gyd nezinau kas ji ten, dave recepta ir visa instrukcija kaip ir kada gert Rulid, Prednol ir kaip detis Crinone, 2 kart dienoj. man mintyse is kart klausimas, tai jei nesodina dabar, kam man tas Crinone? as klausiu ten ju, sako naudok, just in case.. o penkta diena matysim. Nu ok. Vakar kai Zhukra parase kiek apsivaisino, as jos nieko neklausiau, bet siandien parasiau SMS ir ji man paskambino.
As jos uzklausiau ka reiskia, jei dabar visgi vartoju tuos vaistus ir Crinone, tai jei viskas gerai aisku, embrionams, ir jie daauga iki tos penktos dienos, yra galimybe sodint? ji sako vartok tuos vaistus toliau ir crinone, in case there is a transfer. nu tai sakau OK, as taip ir noriu, toliau ji kalba ir tada sako, bet tu vistiek insisiting padaryt transfer dabar. Tas insisting man uzkliuvo, ji pirma paskambinus sako kad gerk tuos vaistus ir crinone IN CASE there is transfer, o paskiau sako kad as reikalauju
*****. gi sakau as nereikalauju, bet jei nera hyper, jei po echo rodys, kad nera skyscio, kodel as negaliu dabar perkelt? tada sako nu pakalbesiu dar su gyd.
siandien vakare skambina vel.
bla bla sako gyd rekomenduoja visiems daryt PGD. as sakau suprantu, kad rekomenduoja, bet mes turim teise rinktis keliems daryt man rodos, gi mokamas testas ir ne desimt euru.tai po to sako, jo tik su jusu sutikimu darysim. tai sakau OK, ir as jos vel uzklausiau tai sakau bet jei bus taip, kad bus kazkas gero tai nekels ir daugiau kitiems PGD. sako ne, jei daro PGD tai visiems. nu blecha, as jau nebeklausiau jos to paties, nes ziuriu, kad nesuprantu. jeigu mes nenorim ar negalim visiems, tai kaip tada?? ir ji man toliau sako, vartok crinone iki penktos dienos, kada as pasakysiu stop, folio rugsti ir tuos kitus... as jau nebekomentavau, kad kam tada man vartot juos, jei nebus sodinimo"??
ar as cia kazko nesuprantu?
bet daugiau sakau, nera cia dabar daug ko dar diskutuot, ryt dar tik trecia diena, reikia laukt kad jie isgyventu ir vystytus toliau, o kai bus ketvirta diena as prasysiu nuvaziuot ir susitikt su gyd ir norim issakyt savo mintis. jei bus dar apie ka kalbet.
bet realiai, taip neimanoma as nesuprantu? jei per stebukla, ar sekme sakykim turim 4 geros kokybes embrionus, tai as negaliu prasyt PGD trims, o viena isodint dabar pe PGD? cia nelogiska taip ar kas?
turbut su tokiu savo prasymu gal as prisisauksiu nesekme, bet nezinau, kazkaip as atrodo labiau tikeciau tuo, nei kad kazkas liks po PGD. jau tas, kad jei isgyvena iki penktos dienos mums pasiekimas, nes niekada netureje tiek.. uz tai kazkaip tikiu as ju klinika, kad labaratorija ten stipri, ir jau tas, kad ir tyrimai kiti ir pan. tai kazkaip turi but gerai.
nu prirasiau cia litanija, bet kad neiseina trumpai.