</p><p>gryzus ilsiuosi. Punkcija praejo gerai, ispunktavo 12, rytoj lauksiu ziniu, kiek is ju subrendusiu ir kiek apsivaisino ir tada toliau kaip viskas vyks.
</p><p>atsigavau gerai, siek tiek maudeno, bet siaip didelio skausmo ner. pacia punkcija, prieziura po esu patenkinta.
</p><p>Apibendrinant musu koordinatore, tai merginos, kas vykstat pirma kart, ar pirmas kartas IVF tai bukit budrios, ir viska perklauskit kelis kartus. Deja, bet kazkaip ji paskutinem dienom truputi svajoja ar kas cia jai yra, dar truksta patirties gal. Spydo paantrins, jai ir taip tokius atvejus kaip pasake, tai kad jei negalvotum ir klausytum jos,tai kazi kas cia butu.
</p><p>Atrodo kalba nieko, bet pvz man jau per paskutini echo sako nepirk dar Ovitreles ar lucrino, spres gyd kuri ir kada, kai tuo tarpu diena pries konsultacija pasake, kad nusipirkciau Ovitrelio, nes jau ta vakara galejo but punkcija.
</p><p>kai as jai pasakiau, kad jau pirkau, tai juokias, ir klausia, kam tu pirkai?? gi sakau vakar saket, kad reikia. aisku tada nezinojo dar ar kels svieziam ar ne. sakau tai ok, nesvarbu, jei netiks tas, pirksiu Lucrina, ne beda. sakau tik pasakykit ka.
</p><p>sekancia diena laukiu sms kada ka leistis, kada sprogtukai, ar tie, ar reiks lekt per vaistines kitu ... neatraso. pati parasiau apie 4 val su sypsenele, ar mane pamirso, ar dar nezino laiko, ir ar man reiks dar pirkt luverio ar dar kokio velnio.
</p><p>tada pasake, kad ne, leistis reiks tikrai Ovitreli, ir neuzteks dar vienos dozes, reiks pusantros, taigi lekem i vaistine dar vienos. Gerai, kad salia radau. tada velai parase laika kada leistis. Penktadieni iki pat vakaro nezinojau kelinta man bus punkcija, kada ateit sestadieni, rasau vel sms, ar nepamirso, kad man punkcija ryt, ir laukiu instrukciju toks jausmas, kad as turiu sekt viska. tai parase kad but ryte, ka daryt ir t.t. dar po poros valandu paraso, kad jos nebus, gali kita asistuot, bet kadangi ji nezino mano bylos, tai Zhukra noretu pati telefonu. tai sakau ok ka daryt, bandysim kalbetis.
</p><p>dar vienas is jos fintu, mano sms buvo mazdaug toks: kai ateisi i savo kambari, lauksi ten, the nurse WILL NOT TAKE YOU vietoj will take you, dar parasius, kad mano vyrui reiks priduot turta TWICE ir jei nepavyks, tada reiks Tesos. aisku maniskis pradejo nerimaut, kaip cia du kartus, bet taip galvojom, kad cia jos eilinis nusirasymas, nu nes negali but keliu min tarpe du kartus.
</p><p></p><p>tai va. siandien jos ir nebuvo, telefonu net neskambinau, registraturoj mergaites net nesuprato ko as noriu ir ka man reikia daryt, tai susiskambino kazkam kitai, atejo tai pagelbejo ir su mokejimu, ir vedes i antra ir sesta aukstus, ir i pacia proceduru sale atejo ir padejo pildyti popieriu. nelabai isivaizduoju kaip Zhukra telefonu tai butu padarius na gal butume issisuke aisku, bet taip buvo paprasciau.
</p><p>Tai va, tokia ta mano patirtis. viskuo esu patenkinta, ir skirtumas akivaizdus su kitom klinikom palyginus, bet koordinatorei dar reikia daug tobulet. manau, kad su Mastura tokiu reikalu nebutu buve.. na bet yra kaip yra, svarbu atnestu teigiama rezultata, tai viskas atsipirks
</p><p></p><p>Kristexx, maciau jus siandien ryte, bet nebuvo kada uzkalbint kol mes ten derejomes. kaip sekes? kas atsistavo be jos, ar nebuvo nieko.
</p><p></p><p> ir spaudziam kumscius ryt uz spydo.
</p>
Oi, oi, kaip viskas pazistama - pirma karta Memorial lankemes, kai dar dirbo Elis ir Sevda 2015m.berods, antrajam FET vaziavom, tai jau Mastura buvo pradejusi dirbti, tai dar nelabai gaudesi kur, kas ir kaip, o mums kadangi jau ne pirmas, ir ne antras FET buvo, tai vos ne mintinai viska mokejom..
Galvoju, gal kitais metais snaigutes lekt pasiimt, dar besu tikra, tai galvoju, gerai, kad turim daug saldytu ir nebereiks visu stimuliaciju ir visu proceduru is naujo praeiti, nes man buvo hyper (ispunktavo 53 berods folius), tai grizusi namo i darba nejau gal 2savaites, buvo taip blogai, kad tiesiogine ta zodzio prasme, galvojau, kad mirsiu!.. Na, bet dziugina tik tai, kad dar daug bebuku uzsaldytu yra
Tik va reikia arba kazka galvot, arba nezinau - laikas bega... Pati neapsisprendziu ar noriu dar 1leliaus, ar ne