Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

nu dar kai viena, ilgiau.bet jau ryt tavo vyras atskrenda, ar ne? nepagalvojau,o ir labai nesinorejo siulytis, :blush-anim-cl: tau siandien prisijungt prie musu su spydo, prapliurpem kelias val. greiciau laikas praejo.

trecias skanas bus, pirmas buvo per pirma konsultacija, 2 CD, tada po triju d. ir dabar ryt. jau kazkaip gal bus kazkiek aiskiau kada galvoja punkcija. As galvoju man bus gal antradieni koki.. matysim.

paspausk ant nares vardo ir tada matysi virsuj, siusti zinute :4u:

Aha jau ryt atskrenda. Oi kaip faina kad buvot susibėgusios. Smagu pabendrauti ir dar kai einam tuo pačiu keliu 😊

Atsakyti

Na va susileidau pirma doze. Paskyrė 150. Kaip jums sendiena sekėsi ligoninėje? 🤔🙂

Atsakyti

Na va susileidau pirma doze. Paskyrė 150. Kaip jums sendiena sekėsi ligoninėje? 🤔🙂

:) o nuo kokios mazos dozes pradedi.

pirmiausiai tai gaila, kad nebeisejo daugiau pakalbet :lietuva:  Zhukra pati ir turbut nusistebejo, kaip cia siandien visos, ryte su spydo, paskiau su tavim. kai iejai taip pagalvojom gal cia tu, bet sudvejojom :D

man siandien dienele tai kaip cia pasakyt, lekime.

echo tai gerai, paauge daug, man tai taip atrodo greit, bet sako kad gera reakcija, nezinau, norejos leciau, bet jau yra kaip yra. galvojo kad siandien jau reiks leistis ovitreli ir penktdieni punkcija, bet paraso man kad dar turiu nusipirkt Luveri, tai aplekiau keturias vaistines cia pas save sisli, niekur nera, reikia uzsakyt :huh2:  lekte i autika vazuot i memoriala, ten radau, tada kai narkomane ***** i wc susileist, nebenorejau gaist laiko, nes Zhukra ir kai parase, susileisk nusipirkus,tai sakau laikas nesvarbu, sako siaip reikia ji ryte, bet rt ryte bus per velai, leisk dabar tik nusipirkus nu tai ir nenorejau gaist laiko daugiau. tada tekina namo vel, kad spet ant penkiu gonaliui.. phew spejau.

tai ryt dar i konsultacija ir jau greiciausiai sestadieni tikrai bus punkcija.

Siandien 7 cd ir 6 stimuliacijos diena :unsure:  nu kazkaip nezinau, nu bet jei taip sureagvo tai dabar nieko nepadarysi. gleivine mano siandien 14 mm, uzvakar buvo 6 mm. sakau ar ne perstora jau, sako neeprgyvenk viskas idealiai :unsure:  bet man toks jausmas, kad skaiciau kazkur aisku kai maza negerai, bet kokia ta ideali ir maximum gali but ir nepamenu.

na bet apsiraminau, zinau, kad nieko nepakeisiu tai tik reikia tiketis stipriu foliu ir gero apvaisinimo.

bet siandien Zhukra toks jausmas ne ta koja islipo, nezinau, nlb ji man patiko siandien.. su maniskiu ir kai kalbejo, nes jam reikejo dar pas androloga nueti, tai tokiais klausimais, toks jausmas kad pikta, nu bet daugiau kai paskambino atrode vel nieko..

Kristexx, kiek tau foliu pamate, kaip pradzia?

Atsakyti

:) o nuo kokios mazos dozes pradedi. pirmiausiai tai gaila, kad nebeisejo daugiau pakalbet :lietuva:  Zhukra pati ir turbut nusistebejo, kaip cia siandien visos, ryte su spydo, paskiau su tavim. kai iejai taip pagalvojom gal cia tu, bet sudvejojom :D man siandien dienele tai kaip cia pasakyt, lekime. echo tai gerai, paauge daug, man tai taip atrodo greit, bet sako kad gera reakcija, nezinau, norejos leciau, bet jau yra kaip yra. galvojo kad siandien jau reiks leistis ovitreli ir penktdieni punkcija, bet paraso man kad dar turiu nusipirkt Luveri, tai aplekiau keturias vaistines cia pas save sisli, niekur nera, reikia uzsakyt :huh2:  lekte i autika vazuot i memoriala, ten radau, tada kai narkomane ***** i wc susileist, nebenorejau gaist laiko, nes Zhukra ir kai parase, susileisk nusipirkus,tai sakau laikas nesvarbu, sako siaip reikia ji ryte, bet rt ryte bus per velai, leisk dabar tik nusipirkus nu tai ir nenorejau gaist laiko daugiau. tada tekina namo vel, kad spet ant penkiu gonaliui.. phew spejau. tai ryt dar i konsultacija ir jau greiciausiai sestadieni tikrai bus punkcija. Siandien 7 cd ir 6 stimuliacijos diena :unsure:  nu kazkaip nezinau, nu bet jei taip sureagvo tai dabar nieko nepadarysi. gleivine mano siandien 14 mm, uzvakar buvo 6 mm. sakau ar ne perstora jau, sako neeprgyvenk viskas idealiai :unsure:  bet man toks jausmas, kad skaiciau kazkur aisku kai maza negerai, bet kokia ta ideali ir maximum gali but ir nepamenu. na bet apsiraminau, zinau, kad nieko nepakeisiu tai tik reikia tiketis stipriu foliu ir gero apvaisinimo. bet siandien Zhukra toks jausmas ne ta koja islipo, nezinau, nlb ji man patiko siandien.. su maniskiu ir kai kalbejo, nes jam reikejo dar pas androloga nueti, tai tokiais klausimais, toks jausmas kad pikta, nu bet daugiau kai paskambino atrode vel nieko.. Kristexx, kiek tau foliu pamate, kaip pradzia?
Na tai tikrai kad dienele, žiauriai nemėgstu kai reikia bėgte viska daryti, nes tada kaip tyčia viskas nesiseka.  Man tai normaliai sendiena ji buvo, atsakė į visus klausimus, ramiai viska paaiškino, ir parsinešiau pilna pinigine geltonu lapeliu su užrašais. Taip pat sendiena dar pasidariau trombophilia testą, sakė reikia. butent kiek nepasakė sakė kad tik nemažai yra sendiena, o kairėj pusėj trys yra jau didesni. Gal dėl to ir paskyrė mažesne doze🤔

Man tai daba butų labai gerai kad greiciau jie užaugtų nereiketu bilietu keistis, bet jau kaip bus taip.

Ai man dar reikes paskui leistis lucrin jei neklystu tik sakė pasakys vėliau kada.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstexx: 10 spalio 2018 - 16:39

Na tai tikrai kad dienele, žiauriai nemėgstu kai reikia bėgte viska daryti, nes tada kaip tyčia viskas nesiseka.  Man tai normaliai sendiena ji buvo, atsakė į visus klausimus, ramiai viska paaiškino, ir parsinešiau pilna pinigine geltonu lapeliu su užrašais. Taip pat sendiena dar pasidariau trombophilia testą, sakė reikia. butent kiek nepasakė sakė kad tik nemažai yra sendiena, o kairėj pusėj trys yra jau didesni. Gal dėl to ir paskyrė mažesne doze🤔

Man tai daba butų labai gerai kad greiciau jie užaugtų nereiketu bilietu keistis, bet jau kaip bus taip.

Ai man dar reikes paskui leistis lucrin jei neklystu tik sakė pasakys vėliau kada.

tai turbut, kad jei jau yra didesni skiria nuo mazesniu doziu.

na bet gerai, kad gali pradet, nuslugo stresas.

kitais kartais jau duos surasytus su mm konkreciai, man per pirma ir nelabai ten rase, dar kai mazesni.

lucrin tai cia jau sprogtukas (Ovitrelis arba Lucrin buna), dar tau po gonalio turetu but cetrotide arba gal koks kitas atitikmuo yra.

o kada bilietai atgal?

mes dar nepirkom, viesbutis iki 21, gerai dar kad nesugalvojau ilgiau, nors darbe sakiau kad 25 gryztu, bet dabar gausis greiciau, tai gerai, dar liks kelios dienos cia, nes pirm tikrai skrisim atgal jau bus arba isodinta arba..

as tau dar parasysiu asmenine del kai ko

Atsakyti

tai turbut, kad jei jau yra didesni skiria nuo mazesniu doziu.

na bet gerai, kad gali pradet, nuslugo stresas.

kitais kartais jau duos surasytus su mm konkreciai, man per pirma ir nelabai ten rase, dar kai mazesni.

lucrin tai cia jau sprogtukas (Ovitrelis arba Lucrin buna), dar tau po gonalio turetu but cetrotide arba gal koks kitas atitikmuo yra.

o kada bilietai atgal?

mes dar nepirkom, viesbutis iki 21, gerai dar kad nesugalvojau ilgiau, nors darbe sakiau kad 25 gryztu, bet dabar gausis greiciau, tai gerai, dar liks kelios dienos cia, nes pirm tikrai skrisim atgal jau bus arba isodinta arba..

as tau dar parasysiu asmenine del kai ko

Ai tai cetrotide tada. Man šitie vaistų pavadinimai nelabai žinomi, nes kai buvo pirma procedūra mes daremes Airijoje tai buvo naudojami visai kitokie vaistai.

Atgal turim 20 dienai tai bus matyt ar užteks nes sendiena vėl pasake kad tikrai nekels šviežeme dėl hyper tikimybes.

gerai laukiu

Atsakyti

Ai tai cetrotide tada. Man šitie vaistų pavadinimai nelabai žinomi, nes kai buvo pirma procedūra mes daremes Airijoje tai buvo naudojami visai kitokie vaistai.

Atgal turim 20 dienai tai bus matyt ar užteks nes sendiena vėl pasake kad tikrai nekels šviežeme dėl hyper tikimybes.

gerai laukiu

ai jus is Airijos cia atvyke, jo naudoja kitokius kitur, nors gonalis gal visur tas pats, as ir dar pora berots skirtingu esu naudojus.

o idomu kaip jie tik pradejus stimuliuot gali itart, kad bus hyper? ar cia gal jei labai aukstas AMH? ir linke i PCO? kitaip kaip gali zinot? \

as jos dabar ir klausiau, sakau ar man yra tikimybe hyper, sako ne ne nebijok, tai kartais taip ir pasimeti kaip cia zinot eigoj, jei dar nieko nera.

ar cia veliau viskas pasireikstu. .

Atsakyti

ai jus is Airijos cia atvyke, jo naudoja kitokius kitur, nors gonalis gal visur tas pats, as ir dar pora berots skirtingu esu naudojus.

o idomu kaip jie tik pradejus stimuliuot gali itart, kad bus hyper? ar cia gal jei labai aukstas AMH? ir linke i PCO? kitaip kaip gali zinot? \

as jos dabar ir klausiau, sakau ar man yra tikimybe hyper, sako ne ne nebijok, tai kartais taip ir pasimeti kaip cia zinot eigoj, jei dar nieko nera.

ar cia veliau viskas pasireikstu. .

Aha iš Airijos. Man ir gonalis naujas, dar kaip tas dozes nusistatyti reikėjo tai sendiena drebėjo rankele bet vis tiek greiciau susileidau nei pirma karta 😁 mano amh 6 ir per pirma procedūra ispunktavo 22. Tai man net per konsultacija pasake kad nesodins o sendiena dar ir užtvirtino. 

Atsakyti

Na man siandian irgi pasake kad tikrai nesodins nes hiper  :unsure:  likau pasimetus sekmadieni sake turiu keturis folius, siandien jau 20  :hmm:  :hmm:  :hmm:  sakau tai ar galesim tada sekanti kelti, tai irgi ne :-( aceit reikia praleist viena cikla ir tik nuo dar sekancio, tai taip iseina gruodi :-( :huh2:  nezinau kaip cia reikes islaukt :hmm:  :lietuva: 

Na o Zukhra tai siandien ryte mane pamacius tikrai nusistebejo sako siandien jusu daug ir visos kartu  :lietuva:  tai toks juokas paeme  :D​ 

Atsakyti

spydo, man tai juokas paeme siandien kodel tave pakviete pirma, jei mano appoitmentas jau  daugiau nei 15 min velavo :D man atrodo zukhra ir suprato, kad as pasimeciau, kai ji tave pakviete :D nu nieko baisaus, ne kazka laukt, bet idomiai ten susidelioja jiems kartais.

ai del ko sakau dar, kad ji pasimetus gal kiek, gi kai atejau i antra konsultacija maniskis dar nebuvo cia, ji man sako antradieni (atskrido pirmadieni) tegu ateina vyras i klinika priduot savo turto reikia patikrinti. tai bet sakau kada bus pick up tai neaisku kiek dienu paskiau, ne tai sako paskiau vel paskaiciuosim tris dienas ir bus gerai. dar karta jos perklausiau, o kam jam reikia ateit i klinika, sako mes turim palyginti rezultatus. .. nu tada pati kalta isejau su klaustuku galvoj, bet sakau ka jie lygins, kas buvo birzeli ir dabar ir tada po keliu dienu punkcija, tai ka duos tas palyginimas. nu bet palikau. nes daugiau kai po kraujo tyrimu ir vel pakalbeje sako tegu nedaro nieko, o va kaip siandien ateisit tada zinosim tiksliau gal kada punkcija ir nuspresim. tai siandien tikrai tris kartus jos perklausiau ir pasakiau, kad zino, jog pirmadieni jis nieko nedare, tai sako gerai, kaip siandien "refresh" ir bus gerai. siandien ji man dar veliau kai skambino del luverio as jos dar kart klausiau, tai sakau jei punkcija sestadieni tai kada jam daryt siandien ar rytoj, sako tai gali siandien gali rytoj :blink: :hmm:  tai sakau bet jei bus rytoj jam tas visas refreshinimas,tai sestadieniui punkcijai nebus jau normaliu triju dienu, o tai jiems cia labai svarbu... tai sako gerai, tada siandien.

gaila, kad neparase smso patvirtint, nes kazkaip bijau kad rytoj nuejus ji ten neuzsauktu kodel dare vakar o ne siandien :B :B bet jei punkcija sest. man siandien realistiskiau atrodo, o ne ryt.

Atsakyti

Sveikos merginos ,parduodu crinone,turiu 3 dezutes ir 3 vnt

Atsakyti

Na man siandian irgi pasake kad tikrai nesodins nes hiper  :unsure:  likau pasimetus sekmadieni sake turiu keturis folius, siandien jau 20  :hmm:  :hmm:  :hmm:  sakau tai ar galesim tada sekanti kelti, tai irgi ne :-( aceit reikia praleist viena cikla ir tik nuo dar sekancio, tai taip iseina gruodi :-( :huh2:  nezinau kaip cia reikes islaukt :hmm:  :lietuva:

Na o Zukhra tai siandien ryte mane pamacius tikrai nusistebejo sako siandien jusu daug ir visos kartu  :lietuva:  tai toks juokas paeme  :D 

Eina sau kaip gaila, na bet ir reikia mum į savo sveikatele žiūrėti. Aš planuoju grįsti tada sausi, nes gruodis šventes viska tai per daug visko gali būti. Nauji metai nauja pradžia bus 🙂 Man tai faina kad mūsų čia daba tokia grupele ir visos beveik tuo pat metu pradėjom tai galim pasidalinti viskuo 💛💚❤

Atsakyti