Na va susileidau pirma doze. Paskyrė 150. Kaip jums sendiena sekėsi ligoninėje? 🤔🙂
o nuo kokios mazos dozes pradedi.
pirmiausiai tai gaila, kad nebeisejo daugiau pakalbet Zhukra pati ir turbut nusistebejo, kaip cia siandien visos, ryte su spydo, paskiau su tavim. kai iejai taip pagalvojom gal cia tu, bet sudvejojom
man siandien dienele tai kaip cia pasakyt, lekime.
echo tai gerai, paauge daug, man tai taip atrodo greit, bet sako kad gera reakcija, nezinau, norejos leciau, bet jau yra kaip yra. galvojo kad siandien jau reiks leistis ovitreli ir penktdieni punkcija, bet paraso man kad dar turiu nusipirkt Luveri, tai aplekiau keturias vaistines cia pas save sisli, niekur nera, reikia uzsakyt lekte i autika vazuot i memoriala, ten radau, tada kai narkomane ***** i wc susileist, nebenorejau gaist laiko, nes Zhukra ir kai parase, susileisk nusipirkus,tai sakau laikas nesvarbu, sako siaip reikia ji ryte, bet rt ryte bus per velai, leisk dabar tik nusipirkus nu tai ir nenorejau gaist laiko daugiau. tada tekina namo vel, kad spet ant penkiu gonaliui.. phew spejau.
tai ryt dar i konsultacija ir jau greiciausiai sestadieni tikrai bus punkcija.
Siandien 7 cd ir 6 stimuliacijos diena nu kazkaip nezinau, nu bet jei taip sureagvo tai dabar nieko nepadarysi. gleivine mano siandien 14 mm, uzvakar buvo 6 mm. sakau ar ne perstora jau, sako neeprgyvenk viskas idealiai bet man toks jausmas, kad skaiciau kazkur aisku kai maza negerai, bet kokia ta ideali ir maximum gali but ir nepamenu.
na bet apsiraminau, zinau, kad nieko nepakeisiu tai tik reikia tiketis stipriu foliu ir gero apvaisinimo.
bet siandien Zhukra toks jausmas ne ta koja islipo, nezinau, nlb ji man patiko siandien.. su maniskiu ir kai kalbejo, nes jam reikejo dar pas androloga nueti, tai tokiais klausimais, toks jausmas kad pikta, nu bet daugiau kai paskambino atrode vel nieko..
Kristexx, kiek tau foliu pamate, kaip pradzia?