Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos,

Iskilo klausimas del transferiu kainos... Tai pirmas kaip ir nemokamas, o antras 1050 eur? Kas daretes is saldytu antra Ar trecia transferi gal galit parasyti kiek kainavo? 

Atsakyti

gan neblogai, neskaitant to fakto, kad beveik nualpau, sunkiai ten joms sekes man krauja imt, is vienos venos niekas nebega, ima is kitos rankos, stumde stumde.. na mano beda kad gilios venos ir kazkaip sunkiai. na siaip ne taip rado, paeme. paskiau po konsultacijos man visgi reikejo daryti ta Trombofilijos testa, nu tai ka vel kraujo.. jau pamate ten jos mane, ta viena turkaite jauna tai net nebenorejo pradet, sako matau kad skauda, nu tai sakau kentesiu, ka gi tai ta kita atejo, kur rusiskai kalba.is vienos prileido 2 ir stop.. o dar 4 kolbeles liko unsure.gifdure i kita siaip ne taip, kai bego paskutine, as tik ziuriu, kad man galva suktis pradejo, prakaitas pila, visa balta sako tu, bandziau stotis, kur ten, tik sako greit gulk, kiso sokolado i burna, ir vandens, po 10 min atsigavau, cia grynai stresas turbut, ir dar kai pamaciau kad ten po tas venas duodas.. doctor.gifnors siaip nebijau, nu bet va taip jau gavos. dabar skauda visas rankas kai po gero sporto duel.gif
o echo gerai, gleivine auga, 6 mm foliu priskaiciavo 7 ir dar keli maziukai, 14, 13, du po 12, 10.5, 9 mm. mano desinioji augina daugiau, nes kairej buvus endo tai ten 3 ar 4. bet taip jau visada, tai nieko nuostabaus.
sekantis appoitm. treciadieni smile.gif

o kaip tauuuu? ar yra koks progresas mm fronte??

Aha su kraujo paėmimu ir vyrui teko susidurti kai buvom konsultacijoje, prigasdino tada mane bet man nieko gerai paime  :) 

O man nieko dar neprasidėjo  :oh:  nesuprantu kas čia darosi greičiausiai bus nuo tablečių, per ta dideli norą visada taip gaunasi, nes mes buvome konsultacijoje prieš dvi savaites ir daba už poros savaičių sumąstėme kad reikia pradėti, tai tikriausiai organizmui per daug streso.

Greiciausiai daba jau nieko nebe pradėsime nes vyras atskrenda trečiadienį ir beturesime 9 dienas, tai nemanau kad spėsime, dar galvojome keistis bilietus bet vėl bėda nežinome ant kada,kiek laiko,kada man jos prasidės  :unsure: tai šis kartas gausis kaip atostogos su daug nervu. O kita karta darysime viska kitaip, nebepasikliausiu savo skaičiavimais kaip turėtų būti, nes kaip žiūriu vistiek taip nesigauna :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos,

Iskilo klausimas del transferiu kainos... Tai pirmas kaip ir nemokamas, o antras 1050 eur? Kas daretes is saldytu antra Ar trecia transferi gal galit parasyti kiek kainavo? 

Pirmas nemokamas tuo atveju, jei po punkcijos nesodino, o visus salde. 

Antra fet kai dare, tai lyg 1050 mokejau... nesenai buvo, bet nebepamenu :D mokejau eurais, man taip geriau buvo. Daugiau tik vaistai kainavo :)

Atsakyti

Aha su kraujo paėmimu ir vyrui teko susidurti kai buvom konsultacijoje, prigasdino tada mane bet man nieko gerai paime  :)

O man nieko dar neprasidėjo  :oh:  nesuprantu kas čia darosi greičiausiai bus nuo tablečių, per ta dideli norą visada taip gaunasi, nes mes buvome konsultacijoje prieš dvi savaites ir daba už poros savaičių sumąstėme kad reikia pradėti, tai tikriausiai organizmui per daug streso.

Greiciausiai daba jau nieko nebe pradėsime nes vyras atskrenda trečiadienį ir beturesime 9 dienas, tai nemanau kad spėsime, dar galvojome keistis bilietus bet vėl bėda nežinome ant kada,kiek laiko,kada man jos prasidės  :unsure: tai šis kartas gausis kaip atostogos su daug nervu. O kita karta darysime viska kitaip, nebepasikliausiu savo skaičiavimais kaip turėtų būti, nes kaip žiūriu vistiek taip nesigauna :rolleyes:

Nu blem..va taip ir buna su tuo organizmu kad jam neisakysi kada ir kaip :-( 

Bet sitaip kad mm uzsilaikytu eina sau... as turbut nestumo testa daryciausi  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu blem..va taip ir buna su tuo organizmu kad jam neisakysi kada ir kaip :-( 

Bet sitaip kad mm uzsilaikytu eina sau... as turbut nestumo testa daryciausi  :hmm: 

Tai va būtent. Nieko išsiverkiau, susiėmiau ir tiek nusiraminau save kad atkeliam viska tik keliems mėnesiems, sausi vėl bandysim, tik tiek kad planavau sausi važiuoti jau pasijimti snaigiuka. Na bet ką jau padarysi organizmas yra organizmas.

O dėl testo tai  dariausi  :D bet nieko  :hmm: 

Atsakyti
o nee kristexx, nu kaip cia taip unsure.gif tikrai tau stresas viska duoda, jei jau NT nerodo, o isivaizduok gal dar nerodo, ot butu stebuklas.
na bet jei jau tiek nebedaug dienu turit, tai tikrai nebeuzteks, nebeiseitu prasitest?
o nebandei prasyt kad paziuretu echo, ar krauja paimt? matytu pagal gleivine ar isvesejus ir ar ant dienu ar ne..
Atsakyti

o nee kristexx, nu kaip cia taip unsure.giftikrai tau stresas viska duoda, jei jau NT nerodo, o isivaizduok gal dar nerodo, ot butu stebuklas.
na bet jei jau tiek nebedaug dienu turit, tai tikrai nebeuzteks, nebeiseitu prasitest?
o nebandei prasyt kad paziuretu echo, ar krauja paimt? matytu pagal gleivine ar isvesejus ir ar ant dienu ar ne..

Aš ir jaučiuosi kaip prieš jas pilvą maudžia, krūtine kaip balionas. Man dėl darbo tai kaip aš sakau dzin mane jie daba butų neišleidę aš būčiau išėjusi ir viskas, bet va vyrui visai kitaip. Na mum visai nedaug gali ir pritrūkti nes daba vistiek nekels o saldys viska. Kažkaip net nepagalvojau pasiprašyti apžiūrai. 

Atsakyti

Nu jei be kelimo tai tada maziau dienu, nu ziurekit kaip gausis.as tai uzklausciau zhukros gal ka pasiulytu, nebent aisku jie nenori issaukinet ir tturi natur ateit. Bet as tai zinau kai man buvo memoentais kai velavo tai per echo kai paziurejo sako nepanasu, kad greit ir bus nes gleivine neisburkus, nu taip ir budavo, dar savaite kokia ar kita nebudavo. Bet aisku kai taip lauki ant adatu tai atrodo kad tuoj ir bus.

Eik i karsta dusa ar vonia kasdien, karstis turi pralaisvint

Atsakyti

Ir jei visdelto pramus mm, tai su vyru kurkit plana apie susirgima ar pan kad kelias dienas prasitest atostogas... 

Nes nu ziauriai gaila kazkaip laiko...

Bet mano galva kazkaip niekas siam pasaulyje nevyskta be reikalo... vadinasi dar ne laikas jei negali startuoti... aisku menkai tai guodzia...

Atsakyti

JPUMA, tai kaip vakarykstis echo? 🤗

Viskas gerai, tikiuos kieeek mate? 

Atsakyti

Susirgau  :yahoo: gyvenime jaučiu taip nelaikiau kada jos prasidės. Su vyru nusprendėme kad pradėsime daba. Tai parašiau Zukhrai, daba laukiu atsakymo kada vizitas  :yahoo: 

Atsakyti

Nu va super!! Isivaizduoju kaip dziaugies! Tai tau appoitmentas bus ryt, jei siandien 1 cd ;)

Atsakyti