Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Dar ne  :oh:  :mad2:  kaip tyčia uzsilaike kur jau seniai taip nebuvo. Ryt jau 30 diena bus.

Tikrai išbandykite hamama, padės! 😁 Man buvo tas pats, vėlavo, Turkijoje prasedejau visą savaitę viena nelaukdama, jau ir vyno geriau ir duše ir pilvo presui pratimus dariau ir net nėštumo testą jau dariausi 😁 ir jau buvau beveik isiprasiusi pakartotinei apžiūrai kad pažiūrėtu kodėl niekaip neprasideda 😁 po hamamo sekančią dieną atėjo 😊 stresas ir jeigu dar vartojate kokius vaistus (aš turėjau leistis lucrin jeigu gerai pamenu) tai visas kompleksas ir verčia jus taip jaudintis ir nervinis kur tos nelabosios 😉 galiu tik įkvėpti kad mano rezultatas buvo viršijantis visus lūkesčius nepaisant to! 😍

Atsakyti
spydo,kaip tavo foliai auga mirksiukas.gif ? kiek priskaiciavo?

del hamamo, kuri esat isbande? as nemegeja, karta tik Maroke buvau, bet gal maniskis nores, nezinau.. as abejoju ar pasirasysiu.
ir jie cia kaip yra privatus kokie kambariai? kaip maroke pvz mes buvom kartu atskirai kambarys, bet mes nejom i ta kur visi vietiniai eina, man kazkaip nejauku buvo... o taip tai moterys vienam, vyrai kitam.
Atsakyti

Nu siandien gryzau nosi nukabinus :-( 

Kazkaip geriau tukejausi, suskaiciavo tik 4 folius, vienas desnej trys kairej, o gal atvirsciai... nu bet zodziu keturi :-( nezinau kodel tiek mazai, pirmas IVF buvo 18, antras 11 , o dabar ka tik keturi, ir pgd darys ... susinervinau ar isvis turesiu ka kelti...

O dar Zukhros nebuvo, toj registracijoj viena kazka bando aiskinti, kita, matau kad jos isvis nesupranta ka sakau... tada zukhrai puole skambinet... o man per telefona kalbet svetima kalba na..... nu bet susinekejau, bet su stresu..

Pazkui zuhra parase kad dar citrodite dasideda leistis, bet siandien sekmadienis bus sunku nusipirkt, dar labiau susinervinau... ieskojau dirbanciu vaistiniu bet pati nieko neradau kol pati Zukhra nesurado ir neatsiunte man adreso...

Nu zodziu "linksmimausi" siandien... 

Siandien kazkokia padidinto jaitrumo esu, nezinau kas cia  veikia hormonai, vienatve... depresija kazkokia uzpuolus

Atsakyti

Nu siandien gryzau nosi nukabinus :-( 

Kazkaip geriau tukejausi, suskaiciavo tik 4 folius, vienas desnej trys kairej, o gal atvirsciai... nu bet zodziu keturi :-( nezinau kodel tiek mazai, pirmas IVF buvo 18, antras 11 , o dabar ka tik keturi, ir pgd darys ... susinervinau ar isvis turesiu ka kelti...

O dar Zukhros nebuvo, toj registracijoj viena kazka bando aiskinti, kita, matau kad jos isvis nesupranta ka sakau... tada zukhrai puole skambinet... o man per telefona kalbet svetima kalba na..... nu bet susinekejau, bet su stresu..

Pazkui zuhra parase kad dar citrodite dasideda leistis, bet siandien sekmadienis bus sunku nusipirkt, dar labiau susinervinau... ieskojau dirbanciu vaistiniu bet pati nieko neradau kol pati Zukhra nesurado ir neatsiunte man adreso...

Nu zodziu "linksmimausi" siandien... 

Siandien kazkokia padidinto jaitrumo esu, nezinau kas cia  veikia hormonai, vienatve... depresija kazkokia uzpuolus

Uij nenusimink labai ,na isivaizduoju, kad kai pirmi kartai buvo daug foliu, tikejais ir dabar, bet kartais geriau maziau ir kokybiski, nei kad daug ir nieko ner paskiau. ;) o tie visi 4 gal uzaugs stiprus ir uzteks viskam, ir pgd ir saldymui veliau.

O del pgd kai uzklausei nejo i kalbas, kad jei bus kas sakykim kas gerai auga ,kad sodintu dabar? Jei nedaug bus tai gal jie ir patys siulys, matysi veliau.

Del vaistines, keista, kad sekm.ta prie ju ir nedirba.tokioj vietoj turetu dirbti visas dienas..

Man ji ir ispejo kad sekm nedirbs..

Hormonai daro savo irgi, as vakar posma nuverkiau irgi, nei is sio, nei is to, va taip..ner lengva gi, mes moterys jautresnes ..

Laikykis, viskas bus gerai ;) 

Nori gal ryt susitikt, arbatos isgertume kur? As einu i ligonine ryte, paskiau laisva iki vakaro, mano vyras ryt vakre atskrenda..nesisiulau per daug, bet jei noretjm ir neturi daug planu, mielai snektelciau, visgi gyvenam tuo paciu..

Atsakyti
Januari, mano atsakymai jūsų nepasiekia až.
Turiu climara ir atsiųsčiau. Crinone turiu taip pat, jei ką.
Atsakyti

Uij nenusimink labai ,na isivaizduoju, kad kai pirmi kartai buvo daug foliu, tikejais ir dabar, bet kartais geriau maziau ir kokybiski, nei kad daug ir nieko ner paskiau. ;) o tie visi 4 gal uzaugs stiprus ir uzteks viskam, ir pgd ir saldymui veliau.

O del pgd kai uzklausei nejo i kalbas, kad jei bus kas sakykim kas gerai auga ,kad sodintu dabar? Jei nedaug bus tai gal jie ir patys siulys, matysi veliau.

Del vaistines, keista, kad sekm.ta prie ju ir nedirba.tokioj vietoj turetu dirbti visas dienas..

Man ji ir ispejo kad sekm nedirbs..

Hormonai daro savo irgi, as vakar posma nuverkiau irgi, nei is sio, nei is to, va taip..ner lengva gi, mes moterys jautresnes ..

Laikykis, viskas bus gerai ;) 

Nori gal ryt susitikt, arbatos isgertume kur? As einu i ligonine ryte, paskiau laisva iki vakaro, mano vyras ryt vakre atskrenda..nesisiulau per daug, bet jei noretjm ir neturi daug planu, mielai snektelciau, visgi gyvenam tuo paciu..

Oi nemaciau vakar kad atrasei :-) tai aisku butu smagu pasimatyti, bet va kaip man dabar su tavim susisiekti  :hmm:  parasysiu tau asmenine zinute savo nr, jei iseis brukstelk man  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos gal kas crinone parduodat?

Atsakyti

Duua kaip tau sekėsi sendiena ligoninėje?🤔

Atsakyti

Nika2 Parasiau jums :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1005: 08 spalio 2018 - 11:39

Januari, mano atsakymai jūsų nepasiekia až.
Turiu climara ir atsiųsčiau. Crinone turiu taip pat, jei ką.

Parašiau Jum, ačiū :)

Merginos, kam buvo FET su climara pleistriukais. Kiek jų sunaudojot maždaug, nuo kelintos ciklo dienos reik klijuotis, kas kiek laiko keistis? 

Atsakyti

Sveiki gal turite kas parduoti atliekamo leidziamo progesterono. Atsakyti a.ž zinute. Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Krisstexx @ 2018 10 08, 11:05)
<p>Duua kaip tau sekėsi sendiena ligoninėje?🤔</p>

gan neblogai, neskaitant to fakto, kad beveik nualpau, sunkiai ten joms sekes man krauja imt, is vienos venos niekas nebega, ima is kitos rankos, stumde stumde.. na mano beda kad gilios venos ir kazkaip sunkiai. na siaip ne taip rado, paeme. paskiau po konsultacijos man visgi reikejo daryti ta Trombofilijos testa, nu tai ka vel kraujo.. jau pamate ten jos mane, ta viena turkaite jauna tai net nebenorejo pradet, sako matau kad skauda, nu tai sakau kentesiu, ka gi tai ta kita atejo, kur rusiskai kalba.is vienos prileido 2 ir stop.. o dar 4 kolbeles liko unsure.gif dure i kita siaip ne taip, kai bego paskutine, as tik ziuriu, kad man galva suktis pradejo, prakaitas pila, visa balta sako tu, bandziau stotis, kur ten, tik sako greit gulk, kiso sokolado i burna, ir vandens, po 10 min atsigavau, cia grynai stresas turbut, ir dar kai pamaciau kad ten po tas venas duodas.. doctor.gif nors siaip nebijau, nu bet va taip jau gavos. dabar skauda visas rankas kai po gero sporto duel.gif
o echo gerai, gleivine auga, 6 mm foliu priskaiciavo 7 ir dar keli maziukai, 14, 13, du po 12, 10.5, 9 mm. mano desinioji augina daugiau, nes kairej buvus endo tai ten 3 ar 4. bet taip jau visada, tai nieko nuostabaus.
sekantis appoitm. treciadieni smile.gif

o kaip tauuuu? ar yra koks progresas mm fronte??
Atsakyti