Pas mane ciklas visada buvo ziauriai nereguliarus, tai sunku lasakyti as girdejau kad kitom ksiptik sureguliuoja... man nepasikeite niekas Man reiktu uzrasus pasiziureti, bet mano amh buvo virs 14 lyg... tai stimuliavo minimaliom dozem apie 12 lyg dienu... jei lb svarbu sakykit, paziuresiu uzrasus, tiksliai pasakysiu Hmmm... pataisykit mane jei klystu, bet hyperstimuliacija ir kraujo kresumas gi nesusije... Vienoj kiausidej nzn, bet is viso 41 ispungtavo
klausimas tau, del viesbucio, kuriame apsistojai, ziuriu meta man vis dabar gerus pasiulymus, nes ta, kur vakar ziurejom, nebeliko laisvu kambariu, jau kaip tycia. is foto sunku suprast, yra spinta kambaryje? ir ar du dideli lagaminai kur nors telpa nes kai is foto atrodo tik aplink lova vietos.
tu i memoriala autobusu ar pestute eini? susiekimas autobusu atrodo geras, man svarbu, kad su vienu autiku butu, be persedimu, jei ne pesciom eini..
Na del susisiekimo tai einu peskom arba vaziuoju taksi . Peskom uztrunku pasivaiksciodama apie 40 min su taksu greit apie 10 min ir moku 12-15 liru. Su autiku nrbandziau, nes nelabai gaudausi.Del vietos kambari -tai taip tikrai mazoka. Yra sioke toke spinta. Pabandysiu as tau foto permesti
tu i memoriala autobusu ar pestute eini? susiekimas autobusu atrodo geras, man svarbu, kad su vienu autiku butu, be persedimu, jei ne pesciom eini..</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Na del susisiekimo tai einu peskom arba vaziuoju taksi . Peskom uztrunku pasivaiksciodama apie 40 min su taksu greit apie 10 min ir moku 12-15 liru. Su autiku nrbandziau, nes nelabai gaudausi.Del vietos kambari -tai taip tikrai mazoka. Yra sioke toke spinta. Pabandysiu as tau foto permesti </p>
aciu nesivargink viskas ok. nebedave laisvu kambariu sitam tai kazka kita issirinkom, cia netoli visai kur esu
nu cia jau taisykle, kaip dazniausiai buna kai reikia, nera..
sako silto reikia ant pilvo, kad stimuliuotu, ar karstas dusas, daug vaiksiot, sokoladas, papaja, vynas.. bet kiek tai padeda, kas cia zino.
Na pramus ant dienu, dabar kai stresas tai dar ir gal velina
nu cia jau taisykle, kaip dazniausiai buna kai reikia, nera..
sako silto reikia ant pilvo, kad stimuliuotu, ar karstas dusas, daug vaiksiot, sokoladas, papaja, vynas.. bet kiek tai padeda, kas cia zino.
Na pramus ant dienu, dabar kai stresas tai dar ir gal velina
Oi man atrodo jau viska išbandžiau išskyrus tik vyną na tikiuosi nes visas dienas jaučiuosi kaip prieš mm.