Duua kada jums sekantis apsilankymas memorial ? As dabar eisiu sekmadieni, tai irgi sakiau uzklausiu ir prasysiu kad sodintu viena svieziam cikle ir paskui is likusiu darytu pgd tyrima ir saldytu... nes dabar mano planas kad isstimuliuoja ir daro pgd viskam ka gauna ir sodina saldytus kitame naturaliam cikle... bet as kazkaip baidausi to pgd bijau kad nieko neliks man
![]()
man tu
nereikia oficialiai, visos savos cia
as dabar pirmadieni einu, dar reiks ir antradieni vaziuot, nes mano vyrui reiks, bet man greiciausiai neziures nieko.
as dar kalbesiu priklausomai nuo rezultato, aisku, nes gi dabar sunku sprest kiek cia ko gausis. Kaip siand gyd sako, jei bus daug isstimuliuot pavojinga dabar sodint ir pan. bet nemanau, kad man bus daug ir bus hyper, niekada nera taip buve. nes realiai ju planas irgi toks, kad viska saldyt. bet as taip nenoriu, visu pirma as negaleciau jau siemet atvykt nebera atostogu tai butu tik kitais metais pavasariop kada nors, tai vel kiek laukt, psichologiskai sunku , ir kazkaip jau taip viskas mes einam nenaturaliu keliu, noriu duot sansam jei auga bent vienas ir viskas gerai, be pgd jam bandyt isitvirtint, labai noriu taip... bet nezinau ar sutiks.