Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Duua kada jums sekantis apsilankymas memorial ? As dabar eisiu sekmadieni, tai irgi sakiau uzklausiu ir prasysiu kad sodintu viena svieziam cikle ir paskui is likusiu darytu pgd tyrima ir saldytu... nes dabar mano planas kad isstimuliuoja ir daro pgd viskam ka gauna ir sodina saldytus kitame naturaliam cikle... bet as kazkaip baidausi to pgd bijau kad nieko neliks man  :hmm:  :blink:​ 

man tu  :bis :4u:  nereikia oficialiai, visos savos cia :D

as dabar pirmadieni einu, dar reiks ir antradieni vaziuot, nes mano vyrui reiks, bet man greiciausiai neziures nieko.

as dar kalbesiu priklausomai nuo rezultato, aisku, nes gi dabar sunku sprest kiek cia ko gausis. Kaip siand gyd sako, jei bus daug isstimuliuot pavojinga dabar sodint ir pan. bet nemanau, kad man bus daug ir bus hyper, niekada nera taip buve. nes realiai ju planas irgi toks, kad viska saldyt. bet as taip nenoriu, visu pirma as negaleciau jau siemet atvykt nebera atostogu tai butu tik kitais metais pavasariop kada nors, tai vel kiek laukt, psichologiskai sunku :huh2: , ir kazkaip jau taip viskas mes einam nenaturaliu keliu, noriu duot sansam jei auga bent vienas ir viskas gerai, be pgd jam bandyt isitvirtint, labai noriu taip... bet nezinau ar sutiks.

Atsakyti

Aiii cia sitas, dar negooglinau kas cia per vienas. tada viskas logiska, del ko galima po punkcijos.

Aciu tau isklaidei abejones :4u:  :4u: tai teks darytis cia, na dar eigoj ziuresim kaip leisis i kalbas del sodinimo.

O man atrase, kad leidzia startuoti, tai pirma doze gonalio suleista :angel_not: kai pamenu savo labai pirma doze, tai rankos slapios buvo ir prakaitavo ir drebejo, vat ka reiskia patirtis  :D  deja, nesinori tokios patirties, na bet ka dabar jau..

Pirmadieni sekantis appoitmentas ziuret kaip auga.

siandien dar paziurejo kaip 'praejimas' kai reiks kateteri per isodinima.. norejo per pirma konsultacija Semra, pamenu, bet uzsikalbejo ir kazkaip pamirso visi. tai taaip jau skaudziai tuos instrumentus kol dejo net sustingau, man ir per HSG tas pats buvo, kai jos ten juokes vos ne kas cia skauda :huh2:  lygtais kad apsimetu. nezinau kazkas man ten ne to jauciu kodel skauda :B

o beje, merginos, kas jau dare, kaip cia per punkcija, uzmigdo ar tik vietine nejautra?

pilnai uzmigdys :) man sugalvojo kateteri prakist vidury stimuliaciju, kai jau man per apziuras skaudedavo nuo daug foliu :hmm:​ 

Atsakyti

pilnai uzmigdys :) man sugalvojo kateteri prakist vidury stimuliaciju, kai jau man per apziuras skaudedavo nuo daug foliu :hmm:​ 

a tai gerai, nejusiu.

cola, o beje, kaip jusu kelias TR baiges, ar nepamenu, ar nerasei? ar nenori rasyt..tai suprantu

o kiek foliu jau yra daug vienoj kiausidej?nes cia kazkada skaiciau kad 15 ispunktavo, tai cia jau man labai daug.. bet iki 10 jau skaitos daug ar ne? na pagal juos.. nepaklausiau kazkaip, dar veliau uzklausiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 05 spalio 2018 - 18:31

O klausykit jeigu planas viska saldyt ir dabar nekelia, tai kai atvyksim kelti saldytus reikes moket ar ne ? Nes dabar kaip suprantu tai punkcijos diena susimokesim visa likusia IVF suma

Atsakyti

O klausykit jeigu planas viska saldyt ir dabar nekelia, tai kai atvyksim kelti saldytus reikes moket ar ne ? Nes dabar kaip suprantu tai punkcijos diena susimokesim visa likusia IVF suma

Mum kaip sake per konsultacija (nes ir mum viską saldys) tai per Fet nereikes mokėti nes nebuvo darytas įkėlimas per stimuliacija.

Atsakyti
Pirmas FET nemokamai, nes tiesa, dabar nebus kelimo.
Atsakyti

Daug foliu man buvo 28, bet tai nereiskia kad bus kokybiški. Paskutinį karta 7 IVF buvo 11 ir iki 6 dienos liko 6 AA. Kiekvieną kartą gonal dozė didėja, o rezultatas vis mažesnis

Atsakyti

Mum kaip sake per konsultacija (nes ir mum viską saldys) tai per Fet nereikes mokėti nes nebuvo darytas įkėlimas per stimuliacija.

Nu kazkaip ir as taip galvoju, bet norejosi pasitikslinti kad nebutu staigmenos paskui :-) 

Atsakyti

As labai bijojau punkcijos, bijojau narkozes, bet viskas puikiai ramiai praejo. Greit ten jos suleido vaistus ir uzmigau :) Po to galvojau be reikalo taip nerimavau :) Man ispunktavo 26 .... tai va kai atsibudau tai labai skaudejo, bet vel greit vaistai suveike nuo skausmo. Ramiai pora valandu pragulejau palatoj, pamiegojau, po to atnese valgyti , zodziu viskas sklandziai praejo :)

Atsakyti

O nezinote tie vaistai neisderina ciklo?

Pas mane ciklas visada buvo ziauriai nereguliarus, tai sunku lasakyti :D as girdejau kad kitom ksiptik sureguliuoja... man nepasikeite niekas :)

Kiek maždaug laiko vyksta stimuliacija jei viskas gerai ir aukštas amh?  :hmm:

Man reiktu uzrasus pasiziureti, bet mano amh buvo virs 14 lyg... tai stimuliavo minimaliom dozem apie 12 lyg dienu... jei lb svarbu sakykit, paziuresiu uzrasus, tiksliai pasakysiu :) 

Parastai kraujo krešumą daro prieš operaciją, bei stimuliacija labai pavojinga sukelti hiperstimuliacija, būną, kad moterims kraujas pavirsta žele, čia blogiausias, skausmingiausias scenarijus. Todėl ir daro prieš pinkciją

Hmmm... pataisykit mane jei klystu, bet hyperstimuliacija ir kraujo kresumas gi nesusije...

a tai gerai, nejusiu.

cola, o beje, kaip jusu kelias TR baiges, ar nepamenu, ar nerasei? ar nenori rasyt..tai suprantu

o kiek foliu jau yra daug vienoj kiausidej?nes cia kazkada skaiciau kad 15 ispunktavo, tai cia jau man labai daug.. bet iki 10 jau skaitos daug ar ne? na pagal juos.. nepaklausiau kazkaip, dar veliau uzklausiu

Vienoj kiausidej nzn, bet is viso 41 ispungtavo :D

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 10 05, 22:28)
Vienoj kiausidej nzn, bet is viso 41 ispungtavo biggrin.gif</p>

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif vajezau koks derlius.

ai beje, del metformino, kas cia klauset, neisreguliuoja ciklo, ne 4u.gif
as ir juos geriu.. cia daugiau del cukraus kiekio sureguliavimo, nei kad kitko.
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 10 05, 22:28)
Vienoj kiausidej nzn, bet is viso 41 ispungtavo biggrin.gif</p>

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif vajezau koks derlius.

ai beje, del metformino, kas cia klauset, neisreguliuoja ciklo, ne 4u.gif
as ir juos geriu.. cia daugiau del cukraus kiekio sureguliavimo, nei kad kitko.
Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 10 05, 21:46)

klausimas tau, del viesbucio, kuriame apsistojai, ziuriu meta man vis dabar gerus pasiulymus, nes ta, kur vakar ziurejom, nebeliko laisvu kambariu, jau kaip tycia. is foto sunku suprast, yra spinta kambaryje? ir ar du dideli lagaminai kur nors telpa nes kai is foto atrodo tik aplink lova vietos.
tu i memoriala autobusu ar pestute eini? susiekimas autobusu atrodo geras, man svarbu, kad su vienu autiku butu, be persedimu, jei ne pesciom eini..
Atsakyti