Del to trombofilijos tyrimo- nzn ka konkreciai jums reikia daryti bet man irgi reikejo tai dariausi LT. Kaina vieno tyrimo buvo apie 100 eur o ten ju reikejo keliu, bet cia klinikose radau kur pigiausiai padaro. Siaip kitur daugiau kainuoja.
Manes va ir to uzklause, nerado mano failuose, tai greiciausiai as ir nesu darius. cia jis, kaip ir sake, apie 300 euru. bet tai nesuprantu kodel nepaminejo to per konsultacija, kad reikes, sitas man nepatinka, bet dabar jau nieko nepadarysi.
man ji dar sako, galu daryti cia, galiu ir namie, bet tai sakau jei punkcija dabar bus tai koks tikslas ji daryti paskiaum tai sako pasiklaus tiksliai ar jo reikia pries punkcija ar transferi, nes dabar vis dar sako kad planas bus toks, kad viska saldys po pgd. as jai uzklausiau kad priklausomai nuo rezultatu as noriu dabar kelt viena ir tada jau kiek bus ko like daryt pgd ir saldyt, tai sake matysim. bet tai tokiu atveju tada man ta tyrima reikia darytis cia. bet jei vdrug neleidzia svieziam, pasidaryt namie pries transferi, bet man vistiek ner logikos, jei per punkcija viskas ok tai per transferi tuo labiau, juk nera jau jokiu pjuviu..
kita kart nuejus pasiklausiu.
o siaip sake viskas ok, paeme krauja, vakare parasys priklausomai nuo kraujo ar pradet. Vaistuku nusipirkau. pradesiu su gonaliu.
Beje, mokejau 650 eur, dabar jau atkreipiau demesi labiau kad nebutu kaip spydo.. tai pasiemiau cekiuka, 4600 TL. tai taip ir gaunas.
Prie memorialo Gonalio deze 325 TL jei kam aktualu antibiotiku dezute 10.50 TL.
pirkau dvi, maniskiui leido sugert antradieni po spermogramos...