Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Krisstexx, gal zinote ka duoda tas matofin? Emeilu ir man rekomendavo pradeti gerti metrormin(kaip suprantu, cia tas pats vaistas) kai pasidarysiu kraujo tyrimus.m, bet neparas kokiu tikslu jie rekomenduoja juos gerti 🤔

Metformin (arba metforal) skiriamas turincikms pks, arba turincioms polinki i pks :) jis siaip del diabeto vartojamas. Bet irodyta kad pks arba su polinkiu i pks gerina kiausialasciu kokybe :)

Atsakyti

Metformin (arba metforal) skiriamas turincikms pks, arba turincioms polinki i pks :) jis siaip del diabeto vartojamas. Bet irodyta kad pks arba su polinkiu i pks gerina kiausialasciu kokybe :)

O nezinote tie vaistai neisderina ciklo?

Atsakyti

Kaip idomiai, mums liepe eurais moketi... Tuo metu pradejo krist lyra ir mes norejom lyrom susimoketi, tai Mastura sako ne, jus turit eurais moketi...

Atsakyti

Na merginos as startavau siandien. :yahoo: 

Labai tikiuosi viskas bus ok  :)

Nu ir kadangi as turiu tokia laime kad man vis kokie cirkai buna, tai ir  siandien neapsejau be ju  :blink:  :blink:  :blink:

Zodziu merginos mano patarimas : labai skaiciuokites pinigus kas jums pasakoma eur ir isverciama i liras mokejimui. 

Siandien taip prasimazinau 210 eur.

IVF startui reikejo sumoket 650 eur, sako gaunas  6000 liru, susimokejau, gryzus i viesbuti ir taip ir anaip skaiciuoju kad 6000 liru yra tikrai daugiau nei 650 eur... parasiau Zukhrai ir paprasiau kad pasakytu kokiu kursu skaiciuojama ir tt, nors ir labai bijojau rasyt kad negalvotu jog esu priekabi nu bet poparaliais man tie 210 eur tai pinigai, juolab kad siandien dar paprase pasidaryti "trombophilia" kraujo tyrima kuris pas juos kainuoja 2070 liru (tai eurais neveik 300 eur :-) zukhra siandien paklause ar as ji turiu pasidarius, o as neturejau nes man jo niekas nesake pasidaryt, nu zodziu tai teko daryt cia... 

Ai ir gryztant prie tu 210 eur permokejimo, tai taip Zukhra atrase man kad tikrai mergaite blogai man paskaiciavo ir kad as permokejau 210 eur

tai su tuo startu, kad viskas sekmingai ;)

nu bet tikrai, kad apskaiciavo, ir gerai aisku kad parasei, gi nepaliksi tiek.

o zinai kokiu kursu skaiciuoja jie?

del to kraujo tyrimo, o kodel tau jo reikejo? cia del kraujo kresumo gal ar kas?

Atsakyti

Emirra, ar gavote mano až? Kai kada būna, kad tik naujoje puslapio versijoje žinutės matomos

:4u:​ 

Atsakyti

O tai tikrai,trys. Na idomu kaip cia bus. O tu gerei kt ar ne? As dar galvoju, kt geriau 21 diena, na pradeta 2cd, ir sako kad mm turi ateit per 4-5 d po sustojimo. Tai realiai gaunas max 27 dienos ciklas? Jei mano ciklai seniau buvo ilgesni tai kaip db bus, ar po kt organizmas kitaip reaguoja ir turi mm ateit 🙄 as tik siandien pamasciau taip, neuzklausiau ju tada.. nu tikiuos, kad taip nebus nes tada 10 dienu cia sedesiu tusciai Kur apsistojusios merginos?  Mums reiks kitko ieskot po 11os, nes iki tiek cia tegalejo. Bet ziuriu vakar booking.com neveikia neleidzia is turkijos nieko ieskot vietinio.nesuprantu ar tik laikina problema ar visai ne :O reiks vel per airbnb tada ..

Booking. com Turkijoj uždraustas jeigu Stambule būdamas ieškai nakvynės Stambule. Turkijos valdžia taip nusprendė, kad žlugdomas vietinis verslas. Tai problema ne laikina, pagal ip adresą blokuoja.  

Bookingas lyg bandė į teismą duot, kodėl tik juos blokuoja, o kitų ne. Bet turbūt nieko nesigavo, jei jau 2 metai taip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 04 spalio 2018 - 20:57

aha, kriukriu, jau issiaiskinau :)

bet radom sprendima, mano vyras vis dar namie, tai susikalbejom per viberi, jis paieskojo, as per kitus kanalus. tai rasim, nusiziurejau viena viesbuti. gal dar ryt bus,tai uzsibookinsim.

Atsakyti

Zukhra man parase kad jie skaiciuoja 1 euras =7 lyros. 

Nu  as ir taip ligoninej prie Zuhkros skaiciavau kai bandziau suprant kiek tas " Trombophilia" tyrimas kainuoja eur, kai issiverciau paklausiau pas Zukhra ar 300 eur kainuoja ??? Galvojau blogai pasiskaiciavau gal ,nu bet patvirtino kad taip ... o tie 6000 lyru tureje but 650 eur man uzkliuvo tik gryzus i viesbuti.

Na o tas tromnofilia tyrimas kaip man paaiakino zukra tai kraujo kresumui nustatyti, kad per punkcija nenukraujuociau...

Tai va butu pasake kad jo reikes buciau lietuvoj pasidarius... na bet yra kaip yra :-) dabar kitom mintim reik gyvent ir tiketis geriausio rezultato :-)

Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2018 09 30, 19:19)
Rašykite į až, forumą apleidau smile.gif

nika2, ar gaunat žinutes, rašiau ir naujoje versijoj, ir senoj...gal nenueina hmm.gif
Atsakyti

Zukhra man parase kad jie skaiciuoja 1 euras =7 lyros. 

Nu  as ir taip ligoninej prie Zuhkros skaiciavau kai bandziau suprant kiek tas " Trombophilia" tyrimas kainuoja eur, kai issiverciau paklausiau pas Zukhra ar 300 eur kainuoja ??? Galvojau blogai pasiskaiciavau gal ,nu bet patvirtino kad taip ... o tie 6000 lyru tureje but 650 eur man uzkliuvo tik gryzus i viesbuti.

Na o tas tromnofilia tyrimas kaip man paaiakino zukra tai kraujo kresumui nustatyti, kad per punkcija nenukraujuociau...

Tai va butu pasake kad jo reikes buciau lietuvoj pasidarius... na bet yra kaip yra :-) dabar kitom mintim reik gyvent ir tiketis geriausio rezultato :-)

tai geru kursu skaiciuoja tada, 6.90 keitykloj tai tas pats.

o cia tau pirmas IVF? nes taip isivaizduoju jei jau daryta ivf tai ta tyrimas irgi turi but darytas, o gal nebutinai.

as nepamenu ar turiu ar ne.

nieko irgi nesake.. bet tikrai taip, abar nusiteikt pozityviai :)

ruosiuos vaziuoti jau, mm nakti parejo kaip reikalas, tai vakar tikrai 1 CD galima skaiciuot.

ziuresim ka jie pasakys ir ka kraujas rodys.

Atsakyti

Del to trombofilijos tyrimo- nzn ka konkreciai jums reikia daryti bet man irgi reikejo tai dariausi LT. Kaina vieno tyrimo buvo apie 100 eur o ten ju reikejo keliu, bet cia klinikose radau kur pigiausiai padaro. Siaip kitur daugiau kainuoja.

Atsakyti
Krisstexx, as dar nepasidariau kraujo turimu, tempiu guma, nes nezinau kada vaziuosiu ir noriu kad tyrimai vis dar butu galiojantys. As esu pas juos buvusi pries 4 metus ir jie remdamiesi mano senais dokumentais, emeilu mane pakonsultavo, liepe pasidaryyi kraujo tyrimus ir pradeti gerti va tuos vaistus. Nusipirkau as juos LT, paskaiciau anotacija ir nenoriu gerti:( pagrinde del inkstu, nes ten ir raso, kad reikia labai stebeti inkstu veikla, o pas mane yra problemuciu su jais ir taip. Tai prisibijau labai:(
Atsakyti