Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 13:17)
9dpi - 362, 11dpi - 980  wub.gif

Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu  heart.gif  wub.gif  wub.gif

Didziausi sveikinimai😊😊😊
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2017 02 10, 17:05)
Akutina, Aciu jums uz suteikta informacija smile.gif 
Bus matyt ka mums pasakys  4u.gif

Siandie TR Milanno, laukiu naujienu dabar is jos  mirksiukas.gif

Sveikos merginos😊
Grizom ir mes ir klinikos viska praejo gerai ir sklandzia.
Mastura prie susitikima aprase sau musu situacija ir pasakojo gyd.
Apziurejo mane patvirtino PKS ir pasake kad stengsis gaut daugia kiausialasciu ir kad kuo daugiau embrionu butu juos visus saldys 5 diena.i vaziuosim Fet .
Daro jie taip nes su PKS didele tykimybe hiper.kontraceptiku nenori duot nes nuo to pailgeja stimuluacijos ilgis ir tai mamo atveju nelabai.
Rytoj dar laukia GN i vyras siandien pridave sprema irbuvo pas androloga tai ryt pakomentols.
Man irgi labai patiko profesore nes pasake del ko jusu embriobai neaugo mes negalim pasakyt (idomu kodel nei viena klinika jums nepaaiskimo priezasties kodel nustojo vystitis.)
Sake gali but kad cia kaltos mano kiausialaste ar vyro sperma arba isvis laboratorijos silpnos.Ir persejo kad irgi gali but kad nebus ko sodint.
Tai jei vyskas gerai ir GN bus gera zadam startuot kovo pabaigo.
Nors ir man ir vyrui labai baisu kad nieks nedaaug ar beatsils ypac kai turejom tokios patirties😐
Na bet pasakiau vyrui jei cia nieko nesigaus tai jau busim ramus kad viska isbandem ir galvosim ka toliau daryt.
Atsakyti
Mergytės,kokie nuostabūs skaičiukai wub.gif 4u.gif Sėkmingai auginkit pilvukiukus wub.gif

Akutina, Millano - jūsų baimės puikiausiai suprantamos. Bet pačios įsitikinsit, kad pas juos rezultatai visai kitokie nei Lt, ar Lv. Ir blastutes turėsit, ir bus ką atšaldyt-tikrai, tikrai!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Milano

Pas mane PKS ir kiausialasciu uzauga nuo 15 iki 25,trys pilni Ivf daryti Lt ir 3 Lv,Lt net neaugino iki blastu,o Lv viena kart embr neaugo jau ir 3d,nebuvo ka sodinti,kita kart vos 2 uzaugo iki 3d apie blastas nebuvo net kalbos,siule donorines 

o Tr Bahceci is 18kiausialasciu turejom net 10blastuciu!!!taigi net neabejoju kad turesit blastuciu!!!

Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2017 02 10, 17:23)
Didziausi sveikinimai😊😊😊
Papildyta:

Sveikos merginos😊
Grizom ir mes ir klinikos viska praejo gerai ir sklandzia.
Mastura prie susitikima aprase sau musu situacija ir pasakojo gyd.
Apziurejo mane patvirtino PKS ir pasake kad stengsis gaut daugia kiausialasciu ir kad kuo daugiau embrionu butu juos visus saldys 5 diena.i vaziuosim Fet .
Daro jie taip nes su PKS didele tykimybe hiper.kontraceptiku nenori duot nes nuo to pailgeja stimuluacijos ilgis ir tai mamo atveju nelabai.
Rytoj dar laukia GN i vyras siandien pridave sprema irbuvo pas androloga tai ryt pakomentols.
Man irgi labai patiko profesore nes pasake del ko jusu embriobai neaugo mes negalim pasakyt  (idomu kodel nei viena klinika jums nepaaiskimo priezasties kodel nustojo vystitis.)
Sake gali but kad cia kaltos mano kiausialaste ar vyro sperma arba isvis laboratorijos silpnos.Ir persejo kad irgi gali but kad nebus ko sodint.
Tai jei vyskas gerai ir GN bus gera zadam startuot kovo pabaigo.
Nors ir man ir vyrui labai baisu kad nieks nedaaug ar beatsils ypac kai turejom tokios patirties😐
Na bet pasakiau vyrui jei cia nieko nesigaus tai jau busim ramus kad viska isbandem ir galvosim ka toliau daryt.

Aciu labai, kad pasidalinai smile.gif o Gn darysit Memorial ar eisit i.kita klinika? Po sio tyrimo kaip supratau, kad vel konsultacija bus su prof ir gyd?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 10, 19:49)
Aciu labai, kad pasidalinai smile.gif o Gn darysit Memorial ar eisit i.kita klinika? Po sio tyrimo kaip supratau, kad vel konsultacija bus su prof ir gyd?

Nusiunte i kita klinika Echomar.
Ir konsultacijos nebus nes kiek supratau gal profesore savaitgalais nedirba.
Mastura man viska pirmadeni parasys el.pastu ka pasake gyd.ir profesore del GN.
Ailima tik Jusu visu sekmingu istoriju deka norisi bandyt ir nenuleist ranku😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 10 vasario 2017 - 19:04
Millano,labai suprantamas tavo nerimas ir rūpestis 4u.gif
Bet jau kaip ir rašiau tau a.ž.,Turkijoje viskas prasideda ir baigiasi KITAIP.
Pas mus su embrionais lygiai tas pats. LT man išpunktavo 20 kiaušialąsčių,reziume antrą dieną liko 2 vidutinės kokybės embrionai. Apie blastutes nebuvo net kalbos. Tie patys du embrionai su didesne nei 10% fragmentacija. Aišku nesėkmingas IVF. Nusvirusios rankos, ašaros ir mintys,kad sekasi visiems,tik ne man.
Bet nuvažiavę į TR mes jau po pirmos konsultacijos patikėjom,kad čia viskas bus kitaip. Kažkaip taip įtikinamai kalbėjo Semra ir Aylin, ir visas jų darbas,požiūris ir profesionalumas kėlė didelį pasitikėjimą. Tad važiavome jau visai gerai nusiteikę-kaip bus,taip. Bent paautostofausim Turkijoj mėnesį 😂
Ir aišku, rezultatas pranoko lūkesčius:iš 17 išpunktuotų 5 dieną turėjom 9 blastutes,iš jų 5pačios aukščiausios kokybės,jokios fragmentacijos. IVF pavyko iš pirmo karto. Šiais metais važiavom FET-ir vėl atrodo pasisekė wub.gif
Taip kad palikit visą neigiamą praeities patirtį ir atverskit naują lapą. Ir su gražiom baltom viltim kelkit sparnus į TR 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 10 vasario 2017 - 19:42
QUOTE(Kramune @ 2017 02 10, 20:42)
Millano,labai suprantamas tavo nerimas ir rūpestis  4u.gif
Bet jau kaip ir rašiau tau a.ž.,Turkijoje viskas prasideda ir baigiasi KITAIP.
Pas mus su embrionais lygiai tas pats. LT man išpunktavo 20 kiaušialąsčių,reziume antrą dieną liko 2 vidutinės kokybės embrionai. Apie blastutes nebuvo net kalbos. Tie patys du embrionai su didesne nei 10% fragmentacija. Aišku nesėkmingas IVF.  Nusvirusios rankos, ašaros ir mintys,kad sekasi visiems,tik ne man.
Bet nuvažiavę į TR mes jau po pirmos konsultacijos patikėjom,kad čia viskas bus kitaip. Kažkaip taip įtikinamai kalbėjo Semra ir Aylin, ir visas jų darbas,požiūris ir profesionalumas kėlė didelį pasitikėjimą. Tad važiavome jau visai gerai nusiteikę-kaip bus,taip. Bent paautostofausim Turkijoj mėnesį 😂
Ir aišku, rezultatas pranoko lūkesčius:iš 17 išpunktuotų 5 dieną turėjom 9 blastutes,iš jų 5pačios aukščiausios kokybės,jokios fragmentacijos. IVF pavyko iš pirmo karto. Šiais metais važiavom FET-ir vėl atrodo pasisekė  wub.gif
Taip kad palikit visą neigiamą praeities patirtį ir atverskit naują lapą. Ir su gražiom baltom viltim kelkit sparnus į TR  4u.gif

Aciu tau ir kitom mergaitem uz padrasinima😊
Su Jumis kazkaip lengviau ir daugiau tikisi kad ir mums pasiseks😊
Atsakyti
Mergaites, dar katta Aciu Jums uz jusu toki dideli palaikyma ir sveikinimus wub.gif

Dabar tokia vidine busena, kad norisi dekoti visiems oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Milano, Akutina, viskas bus gerai! Laikau kumscius uz jus merginos! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 10, 06:37)
Labas rytas, konsultacija 14 d smile.gif

Labai atsiprašau, matyt nėštukiški hormonai daro savo.. ax.gif matyt būsiu praleidusi tavo istorijos ir nesėkmių info žinutę, nes nėra pirmos žinutės sąraše. Primink prašau, kokios problemos jūsų poroj? koks nueitas kelias?
Sėkmės Turkijoj 4u.gif lai meilės diena atneša tik sėkmę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 12, 16:18)
Labai atsiprašau, matyt nėštukiški hormonai daro savo..  ax.gif  matyt būsiu praleidusi tavo istorijos ir nesėkmių info žinutę, nes nėra pirmos žinutės sąraše. Primink prašau, kokios problemos jūsų poroj? koks nueitas kelias?
Sėkmės Turkijoj 4u.gif lai meilės diena atneša tik sėkmę  wub.gif

Nieko baisaus smile.gif muusu kelias 5 IVF+ 2 FET, pirmas IVF sekmingas BAK, auginu sunu, problema MB turtas, endo I st., itariu kad kiausialastes mano negeros, nes visad embrionai su fragmentacija, iki blastukiu tiek LT, tiek LV neuzaugdavo, Vokietijoj turejom, bet rezultatas toks pat budavo...
Atsakyti
Merginos, o ar Turkijoje atliekama preimplantacine embrionu diagnostika?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2017 02 12, 17:25)
Merginos, o ar Turkijoje atliekama preimplantacine embrionu diagnostika?

Aciu

Taip, daro visos klinikos. Pirmoje žinutėje yra surašytos PGD kainos mirksiukas.gif

J01 wub.gif
Atsakyti