Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aš apsistojau new house apartamentuose, prie Taksim aikštės. Dabar taip pat esu dar viena vyras atskrenda trečiadienį. Per konsultacija buvome tempo hotel bet ant ilgesnio laiko labai brangiai gaunasi, bet man ten patiko nes klinika prie pat.

Mano vyras irgi treciadieni atskrenda, jei nieks nepasikeis :-)

Atsakyti

Tai jeigu LT tai analogas Azitromicinas firminis pavadinimas Sumamed. 

Atsakyti

Sveikos,

Gal pamenat koks maximalus FSH tinka turkams kai matavimo vienetai mIU/ml ? as vis pamirstu kaip reiktu verst. Gavau atsakyma 6,69 mIU/ml.

Aciu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2018 10 04, 14:11)
<p>Sveikos,</p><p>Gal pamenat koks maximalus FSH tinka turkams kai matavimo vienetai mIU/ml ? as vis pamirstu kaip reiktu verst. Gavau atsakyma 6,69 mIU/ml.</p><p>Aciu  4u.gif​ </p><p></p>

iki 15. jūsų labai ok.
Atsakyti

Tikiuosi kad rytoj neužsivelins per daug :hmm: ne aš be kt. Na mum pasirodė neblogas rajonas ne iš geriausiu bet ganėtinai ramu buvo.

Atsakyti

As ir viena dabar.. maniskis pirmadieni atskris.

As db apsistojau bute, kur kibirkstele buvo irgi.patinka vieta, butas ir fainas, bet va reiks kazko kito tai dabar reiks ieskot staigiai ir nelaukt.

As dvejoju jei ziuret viesbuti ar irgi buta, kazkaip cia faugiau erdves ir dar tas kad gali pati pasigamint kazka, issisklabt. Neprisiveziau tiek rubu, kad visam laikui uztektu del to kazaip.galvoju.

O kiek uz nakto moki?

Na mums uz 17 naktu gavosi 580 eur, plius pusryciai iskaiciuoti. Aisku cia valgyt jau pats vakarienes nepasigaminsi ir rubu neissiskalbsi,  ir kambarys nera didelis zodziu tokie minusai gyvenant viesbuti o ne bute. Pirma karta taip ilgai busiu viesbuti, idomu kaip man cia seksis isbut, na bet vyras atvaziuos tai nesedesim kambari ir viskas bus ok  :rolleyes: 

Atsakyti

Tikiuosi kad rytoj neužsivelins per daug :hmm: ne aš be kt. Na mum pasirodė neblogas rajonas ne iš geriausiu bet ganėtinai ramu buvo.

aisku. jei reguliarios buvo, tai ateis laiku.

man nuo ryto pradejo taip neaiskiai, tai parasiau Zukhrai, tai sake ryt atvaziuot, echo paziures bus aiskiau kas ir kaip,sakau kad nepraziopsau pradzios. tai va matysiu.

Na mums uz 17 naktu gavosi 580 eur, plius pusryciai iskaiciuoti. Aisku cia valgyt jau pats vakarienes nepasigaminsi ir rubu neissiskalbsi,  ir kambarys nera didelis zodziu tokie minusai gyvenant viesbuti o ne bute. Pirma karta taip ilgai busiu viesbuti, idomu kaip man cia seksis isbut, na bet vyras atvaziuos tai nesedesim kambari ir viskas bus ok  :rolleyes:

tai gerai gavos, gera kaina. mazi cia tie minusai, viskas susitvarkoma, ne keli menesiai.

as ir gi dar svarstau kaip cai geriau padaryt, ir kuriam rajone zet..

Atsakyti

Na man sviruoja nuo 26 dienų iki 28 ryt jau bus 28 tai tikiuosi kad susirgusių. Aš dar pradėjau gerti matofin tabletes tai tikiuos kad jos mm neįtakoja 

Atsakyti
QUOTE(Krisstexx @ 2018 10 04, 18:12)
<p>Na man sviruoja nuo 26 dienų iki 28 ryt jau bus 28 tai tikiuosi kad susirgusių. Aš dar pradėjau gerti matofin tabletes tai tikiuos kad jos mm neįtakoja </p>

Krisstexx, gal zinote ka duoda tas matofin? Emeilu ir man rekomendavo pradeti gerti metrormin(kaip suprantu, cia tas pats vaistas) kai pasidarysiu kraujo tyrimus.m, bet neparas kokiu tikslu jie rekomenduoja juos gerti 🤔
Atsakyti

Na merginos as startavau siandien. :yahoo: 

Labai tikiuosi viskas bus ok  :) 

Nu ir kadangi as turiu tokia laime kad man vis kokie cirkai buna, tai ir  siandien neapsejau be ju  :blink:  :blink:  :blink: 

Zodziu merginos mano patarimas : labai skaiciuokites pinigus kas jums pasakoma eur ir isverciama i liras mokejimui. 

Siandien taip prasimazinau 210 eur.

IVF startui reikejo sumoket 650 eur, sako gaunas  6000 liru, susimokejau, gryzus i viesbuti ir taip ir anaip skaiciuoju kad 6000 liru yra tikrai daugiau nei 650 eur... parasiau Zukhrai ir paprasiau kad pasakytu kokiu kursu skaiciuojama ir tt, nors ir labai bijojau rasyt kad negalvotu jog esu priekabi nu bet poparaliais man tie 210 eur tai pinigai, juolab kad siandien dar paprase pasidaryti "trombophilia" kraujo tyrima kuris pas juos kainuoja 2070 liru (tai eurais neveik 300 eur :-) zukhra siandien paklause ar as ji turiu pasidarius, o as neturejau nes man jo niekas nesake pasidaryt, nu zodziu tai teko daryt cia... 

Ai ir gryztant prie tu 210 eur permokejimo, tai taip Zukhra atrase man kad tikrai mergaite blogai man paskaiciavo ir kad as permokejau 210 eur

Atsakyti

Krisstexx, gal zinote ka duoda tas matofin? Emeilu ir man rekomendavo pradeti gerti metrormin(kaip suprantu, cia tas pats vaistas) kai pasidarysiu kraujo tyrimus.m, bet neparas kokiu tikslu jie rekomenduoja juos gerti 🤔

Man kaip aiškino kad pas mane visi hormonai labai aukšti taip pat ir amh tai nori truputi apslopinti mano organizmą, kaip man sakė man juos reiketu vartoti net ir per nėštumą. Bet aš kaip verčiausi viską iš turku kalbos apie tuos vaistus tai rašo apie debeta. Tai taip ir nesupratau. Bet aš klausiau net kelis kart per konsultacija kam jie skirti tai gaudavau ta pati atsakymą: apslopinti organizmą. O koks jūsų amh?

Atsakyti

Na merginos as startavau siandien. :yahoo:  Labai tikiuosi viskas bus ok  :) Nu ir kadangi as turiu tokia laime kad man vis kokie cirkai buna, tai ir  siandien neapsejau be ju  :blink:  :blink:  :blink: Zodziu merginos mano patarimas : labai skaiciuokites pinigus kas jums pasakoma eur ir isverciama i liras mokejimui.  Siandien taip prasimazinau 210 eur. IVF startui reikejo sumoket 650 eur, sako gaunas  6000 liru, susimokejau, gryzus i viesbuti ir taip ir anaip skaiciuoju kad 6000 liru yra tikrai daugiau nei 650 eur... parasiau Zukhrai ir paprasiau kad pasakytu kokiu kursu skaiciuojama ir tt, nors ir labai bijojau rasyt kad negalvotu jog esu priekabi nu bet poparaliais man tie 210 eur tai pinigai, juolab kad siandien dar paprase pasidaryti "trombophilia" kraujo tyrima kuris pas juos kainuoja 2070 liru (tai eurais neveik 300 eur :-) zukhra siandien paklause ar as ji turiu pasidarius, o as neturejau nes man jo niekas nesake pasidaryt, nu zodziu tai teko daryt cia...  Ai ir gryztant prie tu 210 eur permokejimo, tai taip Zukhra atrase man kad tikrai mergaite blogai man paskaiciavo ir kad as permokejau 210 eur
O ačiū kad pasakėte. O kokiu kursu jie skaičiuoja? Ir didžiausios sėkmės  :4u:  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstexx: 04 spalio 2018 - 19:12