O žiūriu būsim 3 vienu metu. Aš atskridau vakar daba taip pat laukiu tik savo mm kad galėčiau startuoti.
O žiūriu būsim 3 vienu metu. Aš atskridau vakar daba taip pat laukiu tik savo mm kad galėčiau startuoti.
O tai tikrai,trys. Na idomu kaip cia bus.
O tu gerei kt ar ne?
As dar galvoju, kt geriau 21 diena, na pradeta 2cd, ir sako kad mm turi ateit per 4-5 d po sustojimo. Tai realiai gaunas max 27 dienos ciklas? Jei mano ciklai seniau buvo ilgesni tai kaip db bus, ar po kt organizmas kitaip reaguoja ir turi mm ateit 🙄 as tik siandien pamasciau taip, neuzklausiau ju tada.. nu tikiuos, kad taip nebus nes tada 10 dienu cia sedesiu tusciai
Kur apsistojusios merginos?
Mums reiks kitko ieskot po 11os, nes iki tiek cia tegalejo. Bet ziuriu vakar booking.com neveikia neleidzia is turkijos nieko ieskot vietinio.nesuprantu ar tik laikina problema ar visai ne :O reiks vel per airbnb tada ..
As new city hotel apaiatojau kaip ir pirma karta kai vykau konsultacijai. Kadangi atskridau be vyro, tai man kazkaip drasiau pasirode vaziuot i ta pati viesbuti, nes bent jau teritorija zinoma ir kelias iki Memorial
As ir viena dabar.. maniskis pirmadieni atskris.
As db apsistojau bute, kur kibirkstele buvo irgi.patinka vieta, butas ir fainas, bet va reiks kazko kito tai dabar reiks ieskot staigiai ir nelaukt.
As dvejoju jei ziuret viesbuti ar irgi buta, kazkaip cia faugiau erdves ir dar tas kad gali pati pasigamint kazka, issisklabt. Neprisiveziau tiek rubu, kad visam laikui uztektu del to kazaip.galvoju.
O kiek uz nakto moki?
Aš apsistojau new house apartamentuose, prie Taksim aikštės. Dabar taip pat esu dar viena vyras atskrenda trečiadienį. Per konsultacija buvome tempo hotel bet ant ilgesnio laiko labai brangiai gaunasi, bet man ten patiko nes klinika prie pat.
kada tu tikies jog mm ateis? tu po kt ar ne?
bet ten kur tempo tai rajonas nekoks atrode, ne? gal tik kai ejom pro sali, na bet taip, salia.. as ziuriu dabar kad kai kurie viesbuciai pigiau gaunas, nei kas apratamentai.
man dabar su viskuo gavos uz nakti 45 eur :O taip tai rase 31 berots uz nakti, bet as nepasiziurejau tiesa pasakius, kad prisidejo service fee ir cleaning fee, ir bendroj sumoj uz 8 naktis 360 eur. tai kai pagalvoju 45 uz nakti. tai dabar noriu likusias kazkiek pigiau rast, nes imanoma, bet kai viena dabar norejau kazko patikrinto ir vietos normalios...
parsisiuskite IP hide programele ir tuomet veikia, pvz tunnelbear ar pan.