Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Nusprendėme ir mes ši ciklą pradėti nelaukti kito, nes paskui galėsiu greiciau pasijimti užšaldyta 😊 greiciau tos kelios dieneles pralektu ir būsiu Turkijoje. Nes nuo to galvojimo jau visa savaite pilvą maudžia  :hmm: 

Atsakyti

esmė kiekyje, pažiūrek kiek jo yra spm ok ir kiek agnucastone ;) 

Mačiau mačiau  :D . Tai va galvoju ar verta man tada spm vartoti jei vaziuosiu tik po naujų metų, gal pavasarį. Beje man viena mergaitė, na jau galiu sakyti mamytė rekomendavo NAD + cell regeneration gal ka girdėjote? Noriu kažką kitą pabandyti  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, Ar teisingai supratau, Jus sakote, kad spm ok yra geriau uz Agnucaston? Nes esme tai ne kiekyje ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo July23: 01 spalio 2018 - 22:20
Merginos,gal turit parduoti leidziamo Progesterono?? Man jo reikes labai ilgai.Gal atsirastu merginu,kurios yra,arba vaziuos i Tr ir galetu parvezti?? Labai prasau,padekit!
Tuo paciu gal Tr aspirino turetumet kas nors parduoti????
Atsakyti

Merginos,gal turit parduoti leidziamo Progesterono?? Man jo reikes labai ilgai.Gal atsirastu merginu,kurios yra,arba vaziuos i Tr ir galetu parvezti?? Labai prasau,padekit!
Tuo paciu gal Tr aspirino turetumet kas nors parduoti????

As galiu apie 10 dezuciu parvezti gruodzio pradzioj, jei tinka :) parasykit pm jei reikes :)

Atsakyti

emirra , praėjusią savaitę atradau tėvų daržely skelbimus, mačiau mergaitės pardavinėja. Įmetu nuorodą https://www.tevu-dar...uojancioms-1578  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 02 spalio 2018 - 12:38

kaip tu mirksiukas.gifnestuke.gif

kada pirmasis echo? smile.gif

as pradesiu pakuotis lagamina, jau stresas pradeda kilti.. nors dar skrendu treciadieni, bet vistiek

soske.giffrusty.gif

gero skrydžio! viskas bus gerai, pamatysi! 

man viskas ok, tik biški apsirgau... 

echo bus pirmadienį  :bigsmile: laukiu su nekantrumu, tiksliau abu :) 

Atsakyti

As turiu leidziamo progestan  :4u:​ Parduociau po kiek ir mokejau. Galioja iki 2019-01 ar 02 imtinai.

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 10 02, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72218046" data-time="1538305382"><div><p>kaip tu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

kada pirmasis echo? vartotojo įkelta nuotrauka

as pradesiu pakuotis lagamina, jau stresas pradeda kilti.. nors dar skrendu treciadieni, bet vistiek

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>gero skrydžio! viskas bus gerai, pamatysi! </p><p>man viskas ok, tik biški apsirgau... </p><p>echo bus pirmadienį  bigsmile.gif laukiu su nekantrumu, tiksliau abu smile.gif </p>

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif

isivaizduoju kaip laukiat wub.gif smagu.
Sveikatos, kad neisisirgtum daugiau, cia gal nestukine sloga 4u.gif (jei sloga..)

beje vakar siunciau maila, tai jau Mastura atostogose, gavau atgalini ats.. gaila, nebepamatysiu, na bet Zukhra jau maciau, tai viskas bus gerai.
Uz poros valandu keliauju, parasysiu jau is TR bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 03 spalio 2018 - 08:22

Na ka merginos ir as siandien keliu sparnus . Planavau kita cikla bet atejus siandien kazkaip ekprontu nusprendziau kad varau si ... zodziu jaudinuosi begalo, bet tikiuosi viskas bus ok  :yahoo: 

Startuosiu ryt :rolleyes: 

Atsakyti

Na ka merginos ir as siandien keliu sparnus . Planavau kita cikla bet atejus siandien kazkaip ekprontu nusprendziau kad varau si ... zodziu jaudinuosi begalo, bet tikiuosi viskas bus ok  :yahoo:

Startuosiu ryt :rolleyes:

super! didžiausios sėkmės ir lengvo proceso  :victory2:​ 

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2018 10 03, 19:35)
<p>Na ka merginos ir as siandien keliu sparnus . Planavau kita cikla bet atejus siandien kazkaip ekprontu nusprendziau kad varau si ... zodziu jaudinuosi begalo, bet tikiuosi viskas bus ok  yahoo.gif </p><p>Startuosiu ryt rolleyes.gif </p><p></p>

o super, dideliausios sekmes mirksiukas.gif tai gal kur prasilenksim klinikoj.
as ir siandien atvykau, tik kad dar nestartuoju, reikia laukt mm daabr, labai tikiuos, kad ateis greit.
ryt bndysiu ieskot kaip nueit ar nuvaziuot iki klinikos, nepasizymiu gera orientacija, man cia taip viskas klaidu atrodo unsure.gif
dar reikia nusipirkt kortele, kad galeciau google naudotis, nes be zemelapio tai sakes.
Atsakyti